Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:06:19 Offline |
Re: Nemocnice v Mladé Boleslavi
Baltazar psal:Neděláte tam někdo? Se včera kámoš rozštípal na motorce a leží tam.
ty vole ani mi nemluv..to je téma k hovnu
včera tady valila sanitka taky k nějakýmu klukovi ,co se rozbil u Pacova ....
...ale nikoho tam neznám....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 12:07:06 Offline |
...nějak brzo né?!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:12:09 Offline |
Banditatom psal:...nějak brzo né?!
měl počkat do dneška ?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:13:08 Offline |
Filous psal:...nikoho tam neznam, ale jestli má možnost nechat se přeložit jinam, tak ať to udělá, páč boleslafskej špitál je za trest...
tak horší než Pelhřimovskej bejt snad nemůže ...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 12:21:54 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:...nějak brzo né?!
měl počkat do dneška ?
do dubna... to už je teplejc!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:22:34 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:...nějak brzo né?!
měl počkat do dneška ?
do dubna... to už je teplejc!
to už bude třeba zdravej
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:24:31 Offline |
ty vole nebudu si z toho dělat srandu ....jak mě lepilo ,když se brácha vyválel a já sem ho do toho navez...at si udělá papíry a koupí motorku...jeho pani by mě v tu chvilku zabila asi ...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 12:29:07 Offline |
hlemejzd999 psal:ty vole nebudu si z toho dělat srandu ....jak mě lepilo ,když se brácha vyválel a já sem ho do toho navez...at si udělá papíry a koupí motorku...jeho pani by mě v tu chvilku zabila asi ...
když si někdo nabije čumák budiž patří to k tomu ale....! venku je sice krásně sluníčko ovšem v noci to jde pod nulu asfalt zmrzlej všude bordel a potkáš týpka na hustokruté r1pičo kterej to valí na koleno to zatáčky která je plná čtěrku mi řekni jestli je ten člověk normální????
jako samozřejmě nikomu nepřeju nic zlýho ale jak někde psal filousoj... je brzo...
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:ty vole nebudu si z toho dělat srandu ....jak mě lepilo ,když se brácha vyválel a já sem ho do toho navez...at si udělá papíry a koupí motorku...jeho pani by mě v tu chvilku zabila asi ...
když si někdo nabije čumák budiž patří to k tomu ale....! venku je sice krásně sluníčko ovšem v noci to jde pod nulu asfalt zmrzlej všude bordel a potkáš týpka na hustokruté r1pičo kterej to valí na koleno to zatáčky která je plná čtěrku
mi řekni jestli je ten člověk normální????
jako samozřejmě nikomu nepřeju nic zlýho ale jak někde psal filousoj... je brzo...
já bych řek že je normálnívo tom to je
furt lepčí neš kdyš zdržuje
Jebat motorky :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 12:34:40 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:ty vole nebudu si z toho dělat srandu ....jak mě lepilo ,když se brácha vyválel a já sem ho do toho navez...at si udělá papíry a koupí motorku...jeho pani by mě v tu chvilku zabila asi ...
když si někdo nabije čumák budiž patří to k tomu ale....! venku je sice krásně sluníčko ovšem v noci to jde pod nulu asfalt zmrzlej všude bordel a potkáš týpka na hustokruté r1pičo kterej to valí na koleno to zatáčky která je plná čtěrku
mi řekni jestli je ten člověk normální????
jako samozřejmě nikomu nepřeju nic zlýho ale jak někde psal filousoj... je brzo...já bych řek že je normální
vo tom to je
no jen tak venku je příjemných 3C° v noci -7C° tak kam chceš hejdek spěchat??? jako nepotřebuju se rosekat na začátku sezony a pak brečet v červenci, že nemám na čem jezdit a že ta noha kurevsky bolí.... nene je brzo...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:50:47 Offline |
PALOUS psal:já bych řek že je normální
vo tom to je
je to ten kluk jak měl tu aprilku u Aleše tak vyleštěnou, že i ty jsi z toho byl paf, včera byli s klukem poprvé krosit a s někým se na dráze srazil, možná ho znáš, dává servisovat k vám, žlutá suza 450, má něco na plicích a zlomenej kotník
Filous psal:...nikoho tam neznam, ale jestli má možnost nechat se přeložit jinam, tak ať to udělá, páč boleslafskej špitál je za trest...
The father of the little princess of the dawn
to Baltaz: tak ať je brzo v kupě...a je rád, že není v nemocnici v Opavě...
Nás včera v noci předjížděl nějaký šílenec na starém superbiku za Budějovicema cestou z Reichu, na rovině tam měl přes 150 a musel být jak rampouch......nechápu v tomhle počasí
Baltazar psal:je to ten kluk jak měl tu aprilku u Aleše tak vyleštěnou, že i ty jsi z toho byl paf, včera byli s klukem poprvé krosit a s někým se na dráze srazil, možná ho znáš, dává servisovat k vám, žlutá suza 450, má něco na plicích a zlomenej kotník
...a kurva...vim gdo ...ať je brzo f cajku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 15:24:58 Offline |
Petr J. psal:to Baltaz: tak ať je brzo v kupě...a je rád, že není v nemocnici v Opavě...
Nás včera v noci předjížděl nějaký šílenec na starém superbiku za Budějovicema cestou z Reichu, na rovině tam měl přes 150 a musel být jak rampouch......nechápu v tomhle počasí
já se včera předháněl s Kasymem ...taky na rovině ...já tam měl 200km/h a Kasym 240km/h
...samo ,že voba zmrzlý
...ale ve dne samosebou ...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 15:29:08 Offline |
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:to Baltaz: tak ať je brzo v kupě...a je rád, že není v nemocnici v Opavě...
já se včera předháněl s Kasymem ...taky na rovině
...já tam měl 200km/h a Kasym 240km/h
...samo ,že voba zmrzlý
ty pičovoe to se ti mušeli aj tykadla vohnout....
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 15:34:46 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Petr J. psal:to Baltaz: tak ať je brzo v kupě...a je rád, že není v nemocnici v Opavě...
já se včera předháněl s Kasymem ...taky na rovině
...já tam měl 200km/h a Kasym 240km/h
...samo ,že voba zmrzlý
ty pičovoe to se ti mušeli aj tykadla vohnout....
kurva že...
Stránky: 1