Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 20:04:29 Offline |
Re: Vačky Yoshimura
VikecB12 psal:Jak vylágruju kulta,tak do té převrtávky pudu
To už bude tuplem neřiditelný
co s tebou ty budeš cajk ale dovedeš si na tom představit nítěnku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2012 20:04:47 Offline |
Coolasice psal:Ještě chci dodat že budu dělat výbrus na 1186ccm,dinojet,závodní filtry,ladáky.Kolik by to hodilo dohromady?
Řekněme že zdravej motor o obsahu 1127ccm neškrcený má 145koní
k čemu ti tahle informace bude? budeš s tim jezdit dragstery bo co?
doba je temná...
Banditatom psal:VikecB12 psal:Jak vylágruju kulta,tak do té převrtávky pudu
Ten kdyby vzal za heft aji na vydechlé B12,tak by se zlomil jak vzduchovka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr psal:Coolasice psal:Ještě chci dodat že budu dělat výbrus na 1186ccm,dinojet,závodní filtry,ladáky.Kolik by to hodilo dohromady?
Řekněme že zdravej motor o obsahu 1127ccm neškrcený má 145koní
k čemu ti tahle informace bude? budeš s tim jezdit dragstery bo co?
To néé,jen oprava motoru
...myslíš tydle vačky???
http://filousb12.rajce.idnes.cz/Tlusta_Berta_2010/
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...myslíš tydle vačky???
Ano tyhle vačky
Tak napiš nějaké postřehy
Coolasice psal:VikecB12 psal:Postřeh je takovej,že na ně vykoukla ojnica
To snad nééé
...tady na tom motoru ne, na tom předchozim ...a postřehy??? ...no tag jede to trochu víc, ale jag psal Inkviz, esi nechceš jezdit draky nebo to trápit na dromu, tag??? ...ale gdo chce kam??? ...každopádně počitáš i s repasí uložení kliky a ojnic??? ...esi ne tag s bigbore kitem a vačkama se na tebe ta ojnice nejspíš taky koukne
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Coolasice psal:VikecB12 psal:Postřeh je takovej,že na ně vykoukla ojnica
To snad nééé
...tady na tom motoru ne, na tom předchozim
...a postřehy??? ...no tag jede to trochu víc, ale jag psal Inkviz, esi nechceš jezdit draky nebo to trápit na dromu, tag??? ...ale gdo chce kam??? ...každopádně počitáš i s repasí uložení kliky a ojnic??? ...esi ne tag s bigbore kitem a vačkama se na tebe ta ojnice nejspíš taky koukne
Jejda a kolik to stojí?
...úplné OCC...
WD club member...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2012 21:29:37 Offline |
zas po dlouhý době dobrý vlákno
doba je temná...
![]() |
Honzik8719 (Člen) 04.03.2012 21:35:00 Offline |
Coolasice psal:béšestka psal:Ta to na rozdíl od politický asi neustojí
Já ji zase tak nehoním,tak do 8tisíc.Samozřejmě pokud mám někoho před sebou se snažím držet a otáčky lezou vejš
tak proč tohle všechno
...relativní kochač...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2012 21:36:08 Offline |
Honzik8719 psal:Coolasice psal:béšestka psal:Ta to na rozdíl od politický asi neustojí
Já ji zase tak nehoním,tak do 8tisíc.Samozřejmě pokud mám někoho před sebou se snažím držet a otáčky lezou vejš
tak proč tohle všechno
kvůliva huhuli voe...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 psal:Coolasice psal:béšestka psal:Ta to na rozdíl od politický asi neustojí
tak proč tohle všechno
Koní není nikdy dostA když budu potřebovat,tak aby tam něco bylo
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2012 22:03:35 Offline |
tohodle veterána prodej a za 50 litrů co chceš investovat do motoru kup něco o deset let mladšího a dostaneš se na stejnej výkon jako laděním tajdlenctoho
doba je temná...
![]() |
Progear 650 (Člen) 04.03.2012 22:08:07 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Jak vylágruju kulta,tak do té převrtávky pudu
Ten kdyby vzal za heft aji na vydechlé B12,tak by se zlomil jak vzduchovka
ale prd... aj autobus sem dneska zvladnul...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:tohodle veterána prodej a za 50 litrů co chceš investovat do motoru kup něco o deset let mladšího a dostaneš se na stejnej výkon jako laděním tajdlenctoho
Také jsem o tom přemýšlel jednu dobu,jenže v tom mám dost peněz které mi nikdo nedáKoupím deset roku starou motorku a za pár roku budu řešit to samé,tak vlastně budu investovat do veterána který bude stoupat na ceně
Apropo co jsem se ted díval na německé inzeráty,tak za zachovalé Gsx-r 1100 už chtějí kolem 60tis.
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2012 08:43:52 Offline |
Coolasice psal:Také jsem o tom přemýšlel jednu dobu,jenže v tom mám dost peněz které mi nikdo nedá
Koupím deset roku starou motorku a za pár roku budu řešit to samé,tak vlastně budu investovat do veterána který bude stoupat na ceně
Apropo co jsem se ted díval na německé inzeráty,tak za zachovalé Gsx-r 1100 už chtějí kolem 60tis.
no ale tak to přece je, věci stárnou, je logický že musíš časem investovat do novýho o tom, že by si to tvý gsx-r zhodnotil tou úpravou motoru nebo čímkoliv jiným zapomeň. toho se válí po vrakáčích všude po evropě kvanta za pár šlupek
ceny v inzerátech neber vážně, za to je to neprodejný
doba je temná...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 09:28:30 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Coolasice psal:
Já ji zase tak nehoním,tak do 8tisíc.Samozřejmě pokud mám někoho před sebou se snažím držet a otáčky lezou vejštak proč tohle všechno
kvůliva huhuli voe...
nikdá nevíš , kdy se ti ty cm navíc můžou hodit...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Coolasice psal:inkvizitorr psal:tohodle veterána prodej a za 50 litrů co chceš investovat do motoru kup něco o deset let mladšího a dostaneš se na stejnej výkon jako laděním tajdlenctoho
Také jsem o tom přemýšlel jednu dobu,jenže v tom mám dost peněz které mi nikdo nedá
Koupím deset roku starou motorku a za pár roku budu řešit to samé,tak vlastně budu investovat do veterána který bude stoupat na ceně
je to na dizajnu vidět
řikám si hurikán
Coolasice psal:osiris psal:...a když už, tak hodnotu bude mít v origo stavu, ne poslepovaný
Na motorce nic není svařované,origo věci mám
...omlouvám se, splet jsem si tvůj profil s jiným
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Coolasice psal:No koukám že tady nikdo nic neví,tak budu muset za odborníkama kteří mi řeknou a porádí
Ten kdo ti to bude dělat, určitě bude sdílnější.
Bejt tebou, nechal bych si to udělat u Kojaka.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nebylo by levnejsi sehnat celej motor z B12 ? a do teho flaknout ty ostry vacky ? a ostatni veci z gixera naimplantujes
Coolasice psal:Nazdar střelci,mám takový dotaz
Asi mám vačky špatné a origo stojí 15tis a nebo už jít do laděných od Yoshimury za 22tis.Má smysl tam dávat ty laděné?Kolik to hodí koníku?
Je to na staré Gsx-r 1100
a co havadla, ja kdyz mel vydrena vacky tak i vahadla... Ojete vacky 1500kc, vahadla 800kc cista prace, neni nad nenarocneho hezkeho stareho Bandita
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
snowflake600 (Člen) 09.03.2012 22:55:20 Offline |
Coolasice psal:béšestka psal:Ta to na rozdíl od politický asi neustojí
Kolik, že ti dovopravdy je?
Ten věk v profilu sedí? Seš si jistej, že ses neseknul anebo tak něco...případně tohle nepsal pod vlivem navikovejch a toxickejch látek?
snowflake600 psal:Coolasice psal:béšestka psal:Ta to na rozdíl od politický asi neustojí
Kolik, že ti dovopravdy je?
Ten věk v profilu sedí? Seš si jistej, že ses neseknul anebo tak něco...případně tohle nepsal pod vlivem navikovejch a toxickejch látek?
...co blbneš prdelko,na věk se vyser,dneska hulí kdekdo...mladej,starej,důchodci...hlavně když se kola točí
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Stránky: 1