Nejsi přihlášen
Re: Akce Lidl
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=14401
no čoveče už to nejni co to bejvalo a ponošky už loni byly jiný než ty co tam bejvaly pravidelně. Ultramegasupernabíječka za dvě kilča už taky nejni, snad jen ta plachta co sem jí loni rozerval na vozejku při transportu
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 09:40:44 Offline |
Filous psal:...potřebuju nemoky na hnáty, budou tam taky???
ešte tak nepršelo ,abys potreboval nemok...aspoň si umejes hnaty
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 11:10:42 Offline |
možná ten ledvinak ...ňák mě bere plotynka
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-092 … date=23645 Tady je ten letak , je toho ale vazne nejak malo ,rukavice jsou na hovno , vim to protoze je mam , naproti tomu to termopradlo je vyborny , klidne bych ho koupil zase
snowflake600 (Člen) 05.03.2012 14:58:45 Offline |
deny1234 psal:http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-092F71E5-60C75687/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23645 Tady je ten letak , je toho ale vazne nejak malo ,rukavice jsou na hovno , vim to protoze je mam , naproti tomu to termopradlo je vyborny , klidne bych ho koupil zase
nejsem tak bohatej, abych moch kupovat tyhle levný věci
nic z toho se mi nikdy nevosvědčilo, takže nabíječku sem voprášil ruskou a jak jede :)
termohadrů mám na každej den v tejdu kus, jelikož ho mám na zimu na hory, pak ho přeperu a jde na motorku, baťohů je tu taky kupa, nejezdim tak dlouhý trasy, abych potřeboval nepromok a dycky všecko uschlo.
Letos z těch noname značek přesedlávám konečně na značky, takže jak to nebude vod alpínstáru, tak si ať si to nechaj :D
snowflake600 (Člen) 05.03.2012 15:00:25 Offline |
gerrik psal:Nic moc nabídka Jinak ty ledviňáky maj v Hradci za 49,- jen maj velikost S
když sešiješ 3 k sobě, je to ideál a kreje to i bok, ne?
deny1234 psal:http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-092F71E5-60C75687/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23645 Tady je ten letak , je toho ale vazne nejak malo ,rukavice jsou na hovno , vim to protoze je mam , naproti tomu to termopradlo je vyborny , klidne bych ho koupil zase
tak to termoprádlo bych zrovna hodnotil jako osm mínus mám ho jenom na kratší použití bo celej den ho mít na sobě je za trest
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:deny1234 psal:http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-092F71E5-60C75687/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23645 Tady je ten letak , je toho ale vazne nejak malo ,rukavice jsou na hovno , vim to protoze je mam , naproti tomu to termopradlo je vyborny , klidne bych ho koupil zase
tak to termoprádlo bych zrovna hodnotil jako osm mínus mám ho jenom na kratší použití bo celej den ho mít na sobě je za trest
Mě je to prádlo nepříjemný tahá za chlupy,pani si ho chválí tak nevím.
já si ty termonasrávačky i s trikem koupil v koutku Tchibo. Je to takový to obyčejnější,ale za 400 Kč dobrý. Dnes ráno jsem jel na motce domů ( -2 stupně) a v pohodě. Občas mi mladá koupí nějaký takový tričko ve výprodeji Albertu (o´cool). Do 150 Kč,jináč to nechci... Ale maj to všude. Kuklu jsem koupil v pumpičkářským krámě,tam je toho taky halda.
Připadá mi,že si všude na motorkářích chtěj akorát namastit kapsu...
God Gave me Everything I want
snowflake600 (Člen) 05.03.2012 16:56:12 Offline |
jaryn psal:já si ty termonasrávačky i s trikem koupil v koutku Tchibo. Je to takový to obyčejnější,ale za 400 Kč dobrý. Dnes ráno jsem jel na motce domů ( -2 stupně) a v pohodě. Občas mi mladá koupí nějaký takový tričko ve výprodeji Albertu (o´cool). Do 150 Kč,jináč to nechci... Ale maj to všude. Kuklu jsem koupil v pumpičkářským krámě,tam je toho taky halda.
Připadá mi,že si všude na motorkářích chtěj akorát namastit kapsu...
viz provozovatelé benzínek
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:05:55 Offline |
PALOUS psal:Lihy psal:Michal Dk psal:Mě je to prádlo nepříjemný tahá za chlupy,pani si ho chválí tak nevím.
Asi má jiný chlupy
paní nemá asi bobra né ty vole
tak at se voholí taky ,né ?
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:08:42 Offline |
hlemejzd999 psal:PALOUS psal:Lihy psal:
Asi má jiný chlupypaní nemá asi bobra né ty vole
tak at se voholí taky ,né ?
v jeho věku holátkem
serte na termohadry kdyby jste měli kamarády v armádě 2 komplety od moiry za 300kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:12:10 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:PALOUS psal:
paní nemá asi bobra né ty voletak at se voholí taky ,né ?
v jeho věku holátkem
serte na termohadry kdyby jste měli kamarády v armádě 2 komplety od moiry za 300kč
od moiry mám zimní vložky do rukavic a stojí pěkně za hovno když mrzne ...když je dáš do letních
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:15:15 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
tak at se voholí taky ,né ?v jeho věku holátkem
serte na termohadry kdyby jste měli kamarády v armádě 2 komplety od moiry za 300kčod moiry mám zimní vložky do rukavic a stojí pěkně za hovno když mrzne ...když je dáš do letních
mám od nich 2 komplety funkčního prádla a jsem spokojený parchant
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:16:41 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
v jeho věku holátkem
serte na termohadry kdyby jste měli kamarády v armádě 2 komplety od moiry za 300kčod moiry mám zimní vložky do rukavic a stojí pěkně za hovno když mrzne ...když je dáš do letních
mám od nich 2 komplety funkčního prádla a jsem spokojený parchant
prádlo asi jo ,ale v letních rukavicích se zimní vložkou z Moiry mi zebou ruce
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:PALOUS psal:
paní nemá asi bobra né ty voletak at se voholí taky ,né ?
v jeho věku holátkem
Jo taky je mám, dokonce dva komplety. (letní, zimní) a pár omrzlin v práci už to zachránilo. ale když je kosa tak je kosa a pokud se nehýbeš nepomůže nic.
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:17:47 Offline |
sonyk psal:vidim to na plachtu a funkcni pradlo , akorat to pradlo do prace ne na moto
mě by se teda do práce hodil nějakej polštářek a levná deka ...občas to taky mívaj , že jo ?
snowflake600 (Člen) 05.03.2012 18:18:10 Offline |
DanFur psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
serte na termohadry kdyby jste měli kamarády v armádě 2 komplety od moiry za 300kčJo taky je mám, dokonce dva komplety. (letní, zimní) a pár omrzlin v práci už to zachránilo. ale když je kosa tak je kosa a pokud se nehýbeš nepomůže nic.
a teď přijdou ty kecy ala Sko a plexi :D
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:18:41 Offline |
DanFur psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
serte na termohadry kdyby jste měli kamarády v armádě 2 komplety od moiry za 300kčJo taky je mám, dokonce dva komplety. (letní, zimní) a pár omrzlin v práci už to zachránilo. ale když je kosa tak je kosa a pokud se nehýbeš nepomůže nic.
když se nehýbeš je ti kosa i v zimním kožichu s bílého meměda voe: já jsem s moirou opravdu spokojený ale normálně v krámě za ty prachy bych si jí nekoupil...mušíme zavolat známímu
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:21:10 Offline |
hlemejzd999 psal:sonyk psal:vidim to na plachtu a funkcni pradlo , akorat to pradlo do prace ne na moto
mě by se teda do práce hodil nějakej polštářek a levná deka ...občas to taky mívaj , že jo ?
..pradlo do práce nepotřebuju ,protože většinou spim jen v trenýrkách ...
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:25:11 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:sonyk psal:vidim to na plachtu a funkcni pradlo , akorat to pradlo do prace ne na moto
některí jedinci při zaměstnání vykuzují i fyzickou činnost né se jenom flákají
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:30:32 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:mě by se teda do práce hodil nějakej polštářek a levná deka ...občas to taky mívaj , že jo ?
některí jedinci při zaměstnání vykuzují i fyzickou činnost né se jenom flákají
to jsem donedávna zažíval taky...nemysli si ....já byl odjakživa dělník (SHD Most,Motor Č.B.,Spolana Neratovice a tak......ale tomu je již konec ...(snad to vydrží dlouho )
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:34:27 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
..pradlo do práce nepotřebuju ,protože většinou spim jen v trenýrkách ...některí jedinci při zaměstnání vykuzují i fyzickou činnost né se jenom flákají
to jsem donedávna zažíval taky...nemysli si ....já byl odjakživa dělník (SHD Most,Motor Č.B.,Spolana Neratovice a tak......ale tomu je již konec ...(snad to vydrží dlouho )
no jejda
jelikos dneska chce kazdej vodu nonstop hned a kdyz je havarie nevydrzi pul dne bez vody tak jedinci u nas na firme vcetne me musej makat , aby ste si mohli splachnout hajzl .
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
to vojenský termo neni špatný... jsou dvě verze, zimní a letní... k tomu sem si přikúpil ještě nějáký ze sportisima za hubičku, páč měli poškozený krabice, tak to bylo snad za půlku a to je o něco lepší... a hlavně neni zelený, takže když pak sundám někdě na benzíně bundu, nevypadám jak guma...
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:36:23 Offline |
sonyk psal:jelikos dneska chce kazdej vodu nonstop hned a kdyz je havarie nevydrzi pul dne bez vody tak jedinci u nas na firme vcetne me musej makat , aby ste si mohli splachnout hajzl .
tak u nás jsou pěkný šmejdi celej den v sobotu bez vody, v neděli tekla rezavá studená a v neděli netekla teplá
Banditatom psal:sonyk psal:jelikos dneska chce kazdej vodu nonstop hned a kdyz je havarie nevydrzi pul dne bez vody tak jedinci u nas na firme vcetne me musej makat , aby ste si mohli splachnout hajzl .
tak u nás jsou pěkný šmejdi celej den v sobotu bez vody, v neděli tekla rezavá studená a v neděli netekla teplá
jsi na vsi nebo ve meste? me na vsi netekla 7 dni a nidko neresil ani cisternu nepristavili(v lete) ale kdyz ej to ve meste musi se hend treba ve dve rano. pak na me rvou duchodci co je budim kdyz tam turuju tatru v10
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:38:39 Offline |
Banditatom psal:Spolana Neratovice
no jejda
když byla odstávka, tak jsem nafasoval na směnu 7 hliníkovejch lopat a šli jsme čistit kanál ...po obědě už jsem neměl ani jednu ,páč se všechny roztekly a zbyla jen násada a ten zesílenej kousek u násady ...zlááátý časy
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:39:52 Offline |
sonyk psal:Banditatom psal:sonyk psal:jelikos dneska chce kazdej vodu nonstop hned a kdyz je havarie nevydrzi pul dne bez vody tak jedinci u nas na firme vcetne me musej makat , aby ste si mohli splachnout hajzl .
jsi na vsi nebo ve meste? me na vsi netekla 7 dni a nidko neresil ani cisternu nepristavili(v lete) ale kdyz ej to ve meste musi se hend treba ve dve rano. pak na me rvou duchodci co je budim kdyz tam turuju tatru v10
jsem malom욍an jinač tchánoj jsem vozil v kanystrech vodu 5 dní pač jim zamrzly pumpy
Banditatom psal:sonyk psal:Banditatom psal:
tak u nás jsou pěkný šmejdi celej den v sobotu bez vody, v neděli tekla rezavá studená a v neděli netekla teplájsi na vsi nebo ve meste? me na vsi netekla 7 dni a nidko neresil ani cisternu nepristavili(v lete) ale kdyz ej to ve meste musi se hend treba ve dve rano. pak na me rvou duchodci co je budim kdyz tam turuju tatru v10
jsem malom욍an jinač tchánoj jsem vozil v kanystrech vodu 5 dní pač jim zamrzly pumpy
u nas promrzlo 110 cm a takhle to vypada kdyz to na skladce povoli
Nějak malo ne?
Jinak mě tam laka tak maximalně jen ta plaštěnka... http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-040 … _23646.htm ale jsem zvedavej jak vyzerá v realu...
Hold stejny vyber jako v Říšském Lidlu mit nikdy nebudem...
http://www.lidl.de/de/Motorrad-und-Zubehoer
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Hold stejny vyber jako v Říšském Lidlu mit nikdy nebudem...
http://www.lidl.de/de/Motorrad-und-Zubehoer
jak kdo
mám to osm km. Naše supermárkety jsem už převážně přestal navštěvovat a pani jezdí nakupovat do nemecku už všechno od hajzlpapíru až po maso (o vajíčkách ani nemluvě). Ještě by mohli zlevnit o 4centy naftu a mám to i s tankováním. O bankovních službách nemá cenu ani mluvit. Máme do prdele díru a ještě nás tady všichni hoblujou jak můžou. Vysrat na ně.
Strýcfajtr !!!
No tak já to za čaru mam trošku dal než ty "v průměru 30km"... Ale musím řict, že čas od času do toho Realu v Bannewitz "což je trošku dal" nebo do Penny v Geising " kterej je hnedle za čarou také zajedem...
Jen žadnej větší Lidl tu začarou nemame...
Ale že by jsme tam jezdily častěji než do českych marketu se řict neda...
Na druhou stranu občas ocenuji německé služby "například v realu příjmaj CZK" i když se celkem často stava, že nebrou VISA a ani MasterCart, ale jen tu jejich DB "DinersClub" či jak se jmenuje....
Jen povzdech nad tim proč Skopčáci maj v Lidlu lepší vyber jak my Češi...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
frodo - visa elektron a mastercard elektron - může být u některých starších obchodníků problém, ale stalo se nám to akorát jednou na jedný starší pumpě. S normální Visou a Eurocard nikdy a nikde. Oni maj zas u někoho trabl s jejich EC Karte, kde jim je naše terminály neberou - takzvaně recipročně na revanš
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 06.03.2012 20:52:21 Offline |
tak já to mám do germánskýho Lidlu asi 15 kiláků, ale velkej význam to mít nebude když tam je skoro všechno z toho letáku dosažitelné jenom přes internet
jinak je fakt že i tady už spousta lidí všechno kupuje v reichu. Např servis aut ve značkovejch servisech je úplně jiná liga než tady, to že je to víc muziky bych i pochopil ale že je to i za míň peněz to je hustý.
zzzmrzlinar psal:tak já to mám do germánskýho Lidlu asi 15 kiláků, ale velkej význam to mít nebude když tam je skoro všechno z toho letáku dosažitelné jenom přes internet
jinak je fakt že i tady už spousta lidí všechno kupuje v reichu. Např servis aut ve značkovejch servisech je úplně jiná liga než tady, to že je to víc muziky bych i pochopil ale že je to i za míň peněz to je hustý.
...u nás se zas jezdí na žrádlo do Polska, teď ale zas tam maj problém s tou solí, bych
Mour psal:zzzmrzlinar psal:tak já to mám do germánskýho Lidlu asi 15 kiláků, ale velkej význam to mít nebude když tam je skoro všechno z toho letáku dosažitelné jenom přes internet
jinak je fakt že i tady už spousta lidí všechno kupuje v reichu. Např servis aut ve značkovejch servisech je úplně jiná liga než tady, to že je to víc muziky bych i pochopil ale že je to i za míň peněz to je hustý....u nás se zas jezdí na žrádlo do Polska, teď ale zas tam maj problém s tou solí, bych
prd bys poznal parťáku ale taky se mi to ekluje nejhorší je že ti na ten polskej salám solenej silničářskou solí daj v peny nálepku český výrobek a našinec je spokojenej.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:prd bys poznal parťáku ale taky se mi to ekluje nejhorší je že ti na ten polskej salám solenej silničářskou solí daj v peny nálepku český výrobek a našinec je spokojenej.
Kam to ta naše bananová republika dospěla a stale vic spěje
nicola.foxx (Člen) 07.03.2012 00:05:47 Offline |
Frodo89 psal:XJelen psal:prd bys poznal parťáku ale taky se mi to ekluje nejhorší je že ti na ten polskej salám solenej silničářskou solí daj v peny nálepku český výrobek a našinec je spokojenej.
No kam Do prdele a nebo do píči. Záleží kterou z těch dvou variant vyberem
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Frodo89 psal:XJelen psal:prd bys poznal parťáku ale taky se mi to ekluje nejhorší je že ti na ten polskej salám solenej silničářskou solí daj v peny nálepku český výrobek a našinec je spokojenej.
No kam Do prdele a nebo do píči. Záleží kterou z těch dvou variant vyberem
.....Míro, ale ty si na kozy woe
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 07.03.2012 15:54:55 Offline |
Mour psal:zzzmrzlinar psal:tak já to mám do germánskýho Lidlu asi 15 kiláků, ale velkej význam to mít nebude když tam je skoro všechno z toho letáku dosažitelné jenom přes internet
jinak je fakt že i tady už spousta lidí všechno kupuje v reichu. Např servis aut ve značkovejch servisech je úplně jiná liga než tady, to že je to víc muziky bych i pochopil ale že je to i za míň peněz to je hustý....u nás se zas jezdí na žrádlo do Polska, teď ale zas tam maj problém s tou solí, bych
mrdat sůl naftu maj levnou a ty oplatky v tom pytlíčku vždycky sežeru dřív než dojedu domů
Banditatom psal:Mour psal:zzzmrzlinar psal:tak já to mám do germánskýho Lidlu asi 15 kiláků, ale velkej význam to mít nebude když tam je skoro všechno z toho letáku dosažitelné jenom přes internet
mrdat sůl naftu maj levnou a ty oplatky v tom pytlíčku vždycky sežeru dřív než dojedu domů
nikam jinam tankovat nejezdím uš pár let ale s tou naftou a benzínem to není taky uš žádná hitparáda27,50
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Banditatom psal:Mour psal:
...u nás se zas jezdí na žrádlo do Polska, teď ale zas tam maj problém s tou solí, bychmrdat sůl naftu maj levnou a ty oplatky v tom pytlíčku vždycky sežeru dřív než dojedu domů
nikam jinam tankovat nejezdím uš pár let ale s tou naftou a benzínem to není taky uš žádná hitparáda27,50
...ses splet , ne? Že tys jed ty jitrnice z Lídloj ...u nás rozdíl 1,30 na benzínu a to už se mi při té vzdálenosti 10 + 10 km a při 40 l nevyplatí
Mour psal:PALOUS psal:Banditatom psal:
mrdat sůl naftu maj levnou a ty oplatky v tom pytlíčku vždycky sežeru dřív než dojedu domůnikam jinam tankovat nejezdím uš pár let ale s tou naftou a benzínem to není taky uš žádná hitparáda27,50
...ses splet , ne? Že tys jed ty jitrnice z Lídloj ...u nás rozdíl 1,30 na benzínu a to už se mi při té vzdálenosti 10 + 10 km a při 40 l nevyplatí
nesplet páč naftu mám za 22 a dyš tomu přičtu benál s polska tak sem na 27,50
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 08.03.2012 19:26:03 Offline |
XJelen psal:Filous psal:...potřebuju nemoky na hnáty, budou tam taky???
tag právě na ty sem si brousil taky zuby, ale vypadá, že nee takže pokračujeme s igelitkama z teska
nejsou tak funkční jak vypadaj navíc se v nich dost blbě řadí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 08.03.2012 21:25:09 Offline |
Mour psal:PALOUS psal:Banditatom psal:
mrdat sůl naftu maj levnou a ty oplatky v tom pytlíčku vždycky sežeru dřív než dojedu domůnikam jinam tankovat nejezdím uš pár let ale s tou naftou a benzínem to není taky uš žádná hitparáda27,50
vogu kousek vod barakoj maj benzinu za 34.50
Banditatom psal:Mour psal:PALOUS psal:
nikam jinam tankovat nejezdím uš pár let ale s tou naftou a benzínem to není taky uš žádná hitparáda27,50...ses splet , ne? Že tys jed ty jitrnice z Lídloj ...u nás rozdíl 1,30 na benzínu a to už se mi při té vzdálenosti 10 + 10 km a při 40 l nevyplatí
vogu kousek vod barakoj maj benzinu za 34.50
..kde?
Banditatom (Člen) 08.03.2012 21:44:28 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...ses splet , ne? Že tys jed ty jitrnice z Lídloj ...u nás rozdíl 1,30 na benzínu a to už se mi při té vzdálenosti 10 + 10 km a při 40 l nevyplatívogu kousek vod barakoj maj benzinu za 34.50
..kde?
mošnov.. vogu pyžlot to kouše v naturalu v pohodě a kokta ani o ničem neví
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:
vogu kousek vod barakoj maj benzinu za 34.50..kde?
mošnov.. vogu pyžlot to kouše v naturalu v pohodě a kokta ani o ničem neví
Sice skoro nerozumím řeči Tvého kmene, ale i tak dík. Já tama vod postavení dálnice nejezdim. A je to ta při vjezdu na letiště?
Banditatom (Člen) 08.03.2012 23:06:27 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
..kde?mošnov.. vogu pyžlot to kouše v naturalu v pohodě a kokta ani o ničem neví
Sice skoro nerozumím řeči Tvého kmene, ale i tak dík. Já tama vod postavení dálnice nejezdim. A je to ta při vjezdu na letiště?
jesr kušou to ty moje mrchy tak to asik bude cajk ropa
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:
mošnov.. vogu pyžlot to kouše v naturalu v pohodě a kokta ani o ničem nevíSice skoro nerozumím řeči Tvého kmene, ale i tak dík. Já tama vod postavení dálnice nejezdim. A je to ta při vjezdu na letiště?
jesr kušou to ty moje mrchy tak to asik bude cajk ropa
možná kósek slanejší asi
Strýcfajtr !!!
Borci teď jsem koukal na stránky Lidlu. Ještě jsem tam snad nikdy nenakupoval, jen nějaké jako sušenky apod., když jsem měl cestu kolem a nebyl nikde jinej shop. Teď mě tam zaujalo funkční prádlo... Jedno už doma mám (Craft), ale uvažuji o dalším plus hlavně pro slečnu... Nemáte někdo zkušenosti s timhle:
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-683 … _23652.htm
a
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23654.htm
Uvažuji že do toho pujdu... nemám teď tolik prachu abych kupoval dalšího Crafta, Moiru nebo podobné...
Stiegl psal:Borci teď jsem koukal na stránky Lidlu. Ještě jsem tam snad nikdy nenakupoval, jen nějaké jako sušenky apod., když jsem měl cestu kolem a nebyl nikde jinej shop. Teď mě tam zaujalo funkční prádlo... Jedno už doma mám (Craft), ale uvažuji o dalším plus hlavně pro slečnu... Nemáte někdo zkušenosti s timhle:
a
Uvažuji že do toho pujdu... nemám teď tolik prachu abych kupoval dalšího Crafta, Moiru nebo podobné...
jestli ji máš rád, tak radši Craft
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:Stiegl psal:Borci teď jsem koukal na stránky Lidlu. Ještě jsem tam snad nikdy nenakupoval, jen nějaké jako sušenky apod., když jsem měl cestu kolem a nebyl nikde jinej shop. Teď mě tam zaujalo funkční prádlo... Jedno už doma mám (Craft), ale uvažuji o dalším plus hlavně pro slečnu... Nemáte někdo zkušenosti s timhle:
a
Důvod? 2 sezony v tom jezdim a pohoda.Funguje
Uvažuji že do toho pujdu... nemám teď tolik prachu abych kupoval dalšího Crafta, Moiru nebo podobné...jestli ji máš rád, tak radši Craft
banda1250 psal:se mi tam voběvil smajl,ale toho sem chtěl až na konec,chtěl jsem říct,že vtom prádlu 2 sezony a pohoda,nestěžuju si
z lídlu nebo kraft?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 11:36:55 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 13:37:15 Offline |
Michal Dk psal:To máš řetěz z S-ka?
ne , to je z naháče ..mauntfílda ..už je to spíš takovej kafáč
hlemejzd999 psal:paráda...funguje sqvěle...
za ty prachy je to bomba
...trochu to aspoň ulehčim svej pani -
nebude to muset brousit ručně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0721.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0722.jpg
Nevýhoda téhle hračky je v tom, že to dost žere řetěz oproti ručnímu broušení a navíc to vždycky není po ruce - to si budeš brát s sebou do lesa?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:hlemejzd999 psal:paráda...funguje sqvěle...
za ty prachy je to bomba
...trochu to aspoň ulehčim svej pani -
nebude to muset brousit ručně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0721.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0722.jpgNevýhoda téhle hračky je v tom, že to dost žere řetěz oproti ručnímu broušení a navíc to vždycky není po ruce - to si budeš brát s sebou do lesa?
...proč ne, když má elektrickou pilu
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 16:19:55 Offline |
tak po jednom
dvanact let brousim ručně a tohle je proti tomu paráda, řetěz to žere , když to neumis , musíš to jen tak liznout , měl jsem to už kolikrát pujceny a krásné ti to srovná zuby , rukou nebudeš mít nikdy stejný a pak ti pila podrezava do strany , když máš zuby nestejne nabrouseny , tak je s tímhle srovnas a pak už udrzujes všechny stejně, to ručně těžko dodrzujes a nejlepší je začít brousit od novyho řetězu ...mám celkem 6 retězu a to mi do lesa vždycky vystačí , kotouče si můžeš objednat na jejich webu a dokonce i jiný náhradní díly a pasujou tam kotoucky i z profi brusek z normálního krámu ....
jen tak pro představu , v lese trávím hodně času a řetězu jsem se něco nabrousil , ale tohle hodně usnadní práci , strojne to je neporovnatelny s ručním brousenim
dělal z vás někdo taky težařský zkoušky na těžbu dřeva ?
já jsem je dělal v Kamenici , když jsem nastoupil k Lesum České Republiky ...ta práce ti dá víc , než nějaký dohady na fóru
tohle jsem si koupil pro sebe domů , protože už to nedělám a dělám si jen dřevo domů na topeni , jinak bych si pořídil nějakou za desítku.
hlemejzd999 psal:........................jen tak pro představu , v lese trávím hodně času..................
...tak zkus někdy zajít mezi lidi, jen tak, pokecat si, ať furt jen nepíšeš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 psal:tak po jednom
dvanact let brousim ručně a tohle je proti tomu paráda, řetěz to žere , když to neumis , musíš to jen tak liznout , měl jsem to už kolikrát pujceny a krásné ti to srovná zuby , rukou nebudeš mít nikdy stejný a pak ti pila podrezava do strany , když máš zuby nestejne nabrouseny , tak je s tímhle srovnas a pak už udrzujes všechny stejně, to ručně těžko dodrzujes a nejlepší je začít brousit od novyho řetězu ...mám celkem 6 retězu a to mi do lesa vždycky vystačí , kotouče si můžeš objednat na jejich webu a dokonce i jiný náhradní díly a pasujou tam kotoucky i z profi brusek z normálního krámu ....
jen tak pro představu , v lese trávím hodně času a řetězu jsem se něco nabrousil , ale tohle hodně usnadní práci , strojne to je neporovnatelny s ručním brousenim
dělal z vás někdo taky težařský zkoušky na těžbu dřeva ?
já jsem je dělal v Kamenici , když jsem nastoupil k Lesum České Republiky ...ta práce ti dá víc , než nějaký dohady na fóru
tohle jsem si koupil pro sebe domů , protože už to nedělám a dělám si jen dřevo domů na topeni , jinak bych si pořídil nějakou za desítku.
Párkrát jsem to viděl brousit pilníkem i jsem to párkrát brousil sám .Když se to umí tak je tohle zbytečný.Rychlejší to rozhodě neni.Výhodu to má pro kopyta který řežou pořát do země,že se rychlejc srovná vomlácenej zub.Na co máš 6 řetězů
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 20:01:07 Offline |
Ondráš psal:Michal Dk psal:Na co máš 6 řetězů
Jednim řeže dřevo a 5 řeže pani aby dělal rychleji.
de vo to , že se v lese na parezu nemusím mrdat s brousenim a jen si vymenim řetěz a nabrousim to secko doma , proto mi nevadí , že to rychlejší není ... šest jich mám , protože mám dvě lišty a ke každej mám dva řetězy ......a dva do lezervy
brousit se naučí každej , ale brousit zuby přes levou ruku mi do dneska nejde ...protože tím obracenym tahem tolik nepritlacim a pak jsou ty zuby prostě větší ,než na tej druhej straně.
ani těch 35 stupňů nenabrousim z ty druhý strany pořádně .
todle zaaretujes a jedeš
a víte co ? vylizte mi prdel
stejně se mi to líbí ...
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 20:06:35 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:........................jen tak pro představu , v lese trávím hodně času..................
...tak zkus někdy zajít mezi lidi, jen tak, pokecat si, ať furt jen nepíšeš
když já se vás....plachej...
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Michal Dk psal:Na co máš 6 řetězů
de vo to , že se v lese na parezu nemusím mrdat s brousenim a jen si vymenim řetěz a nabrousim to secko doma , proto mi nevadí , že to rychlejší není ... šest jich mám , protože mám dvě lišty a ke každej mám dva řetězy ......a dva do lezervy
brousit se naučí každej , ale brousit zuby přes levou ruku mi do dneska nejde ...protože tím obracenym tahem tolik nepritlacim a pak jsou ty zuby prostě větší ,než na tej druhej straně.
todle zaaretujes a jedeš
stejně se mi to líbí ...
....ser na ně ..tady se z toho, že máš 6 řetězů na pilu a koupil sis brusku udělá aféra....to mi připomíná v práci, když se udělá problém ze stavu kdy problém vůbec není
Mimochodem, mě by byl ostřič na jelikož brousím jednou za dve roky a řetězy mán dva
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 20:21:38 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Ondráš psal:
Jednim řeže dřevo a 5 řeže pani aby dělal rychleji.de vo to , že se v lese na parezu nemusím mrdat s brousenim a jen si vymenim řetěz a nabrousim to secko doma , proto mi nevadí , že to rychlejší není ... šest jich mám , protože mám dvě lišty a ke každej mám dva řetězy ......a dva do lezervy
todle zaaretujes a jedeš
stejně se mi to líbí .......ser na ně ..tady se z toho, že máš 6 řetězů na pilu a koupil sis brusku udělá aféra....to mi připomíná v práci, když se udělá problém ze stavu kdy problém vůbec není
Mimochodem, mě by byl ostřič na jelikož brousím jednou za dve roky a řetězy mán dva
dyť já na ne seru...zavidej, že si taky nemůžou brousit řetězy bruskou
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 20:25:52 Offline |
MAZI psal:A na jakou adresu teda můžeme posílat řetězy k nabroušení ?
jak na jakou adresu ?
já to budu osobně vobjizdet s trakařem a řvát : nůžkyyyy, nooozeeee , brousiiiiim...
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Michal Dk psal:Na co máš 6 řetězů
todle zaaretujes a jedeš
stejně se mi to líbí ...
každej má svojí úchylku, já zas chodim do lesa jedině s dvouma pilkama
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
todle zaaretujes a jedeš
stejně se mi to líbí .......ser na ně ..tady se z toho, že máš 6 řetězů na pilu a koupil sis brusku udělá aféra....to mi připomíná v práci, když se udělá problém ze stavu kdy problém vůbec není
Mimochodem, mě by byl ostřič na jelikož brousím jednou za dve roky a řetězy mán dvadyť já na ne seru...zavidej, že si taky nemůžou brousit řetězy bruskou
Máš fofr kurz na kácení tak ještě musíš na kurz broušení protože evidentě se každej brousit nenaučí možná bruskou.Jinak jak řikám řetěz je na řezání dřeva ne země.
hlemejzd999 (Člen) 25.07.2012 20:44:53 Offline |
Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
....ser na ně ..tady se z toho, že máš 6 řetězů na pilu a koupil sis brusku udělá aféra....to mi připomíná v práci, když se udělá problém ze stavu kdy problém vůbec není
Mimochodem, mě by byl ostřič na jelikož brousím jednou za dve roky a řetězy mán dvadyť já na ne seru...zavidej, že si taky nemůžou brousit řetězy bruskou
Máš fofr kurz na kácení tak ještě musíš na kurz broušení protože evidentě se každej brousit nenaučí možná bruskou.Jinak jak řikám řetěz je na řezání dřeva ne země.
no jo, jenže třeba při rušení starých voplocenek se mi často dostane nějakej ten hřebíček pod zoubek....to se pak hodí víc řetězu ...
Banditatom (Člen) 26.07.2012 18:06:00 Offline |
volové
Stránky: 1 2