Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 26.07.2012 18:11:44 Offline |
Re: Akce Lidl
Filous psal:...mam tři řetězy a brusku taky...a brousit v ruce umim taky...jo a papíry na to mam taky...to já jen dyby mi chtěl něgdo závidět
já mám štempl na hlavu já ti nic nezávidím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2012 18:57:25 Offline |
Filous psal:...mam tři řetězy a brusku taky...a brousit v ruce umim taky...jo a papíry na to mam taky...to já jen dyby mi chtěl něgdo závidět
tak teď mi vysvetli , proč máš i brusku , když umis brousit v ruce ?
to já jen , že to je prej na hovno , když to někdo umí ....
zavidim ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:...mam tři řetězy a brusku taky...a brousit v ruce umim taky...jo a papíry na to mam taky...to já jen dyby mi chtěl něgdo závidět
tak teď mi vysvetli , proč máš i brusku , když umis brousit v ruce ?
to já jen , že to je prej na hovno , když to někdo umí ....
zavidim ....
...páč ji děda koupil v ňákym baukrámu za 399,- vočí i se třema náhradníma kotoučema
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kdyz uz tady to vlakno je tak kdyby nahodou nekdo z brna neco potreboval z akce zarezervovat ci sehnat necht mi hodi echo:neni problem
Banditatom (Člen) 27.01.2013 12:53:11 Offline |
yebat psal:já jenom že od 24. běží zas akce v lidlu...
(nabíječka za 499,-)
už je doma v teplíčku respektive maká na koktě v vymrzlí garáži
Banditatom (Člen) 28.01.2013 12:28:34 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:yebat psal:já jenom že od 24. běží zas akce v lidlu...
(nabíječka za 499,-)už je doma v teplíčku respektive maká na koktě v vymrzlí garáži
Tome konečně jsi koupil něco pořádnýho...
to mi říká jezdec na pijánoj
Banditatom psal:Kakac psal:Banditatom psal:už je doma v teplíčku respektive maká na koktě v vymrzlí garáži
Tome konečně jsi koupil něco pořádnýho...
to mi říká jezdec na pijánoj
Že to má ladičky je menší zlo než to, že ty máš jenom eNko
Go eSko Go
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 28.01.2013 19:43:08 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:Kakac psal:
Tome konečně jsi koupil něco pořádnýho...to mi říká jezdec na pijánoj
Go eSko Go
říkám ti po po xté a ty to ještě porád nechápeš S-ko je pro baby
Banditatom psal:Kakac psal:Banditatom psal:
to mi říká jezdec na pijánojŽe to má ladičky je menší zlo než to, že ty máš jenom eNko
Go eSko Goříkám ti po po xté a ty to ještě porád nechápeš S-ko je pro baby
eS-jako super
eN-jako nuda
Honzik8719 (Člen) 28.01.2013 22:02:12 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:Kakac psal:
Go eSko Goříkám ti po po xté a ty to ještě porád nechápeš S-ko je pro baby
eS-jako super
eN-jako nuda
eN jako NEJVÍC!
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Kakac psal:Banditatom psal:říkám ti po po xté a ty to ještě porád nechápeš S-ko je pro baby
eS-jako super
eN-jako nudaeN jako NEJVÍC!:good:
Ničím nepodložené keci v kleci.
Prostě eSko je vyšší level...
Go eSko go
hlemejzd999 (Člen) 29.01.2013 11:13:21 Offline |
Kakac psal:Honzik8719 psal:Kakac psal:eS-jako super
eN-jako nudaeN jako NEJVÍC!:good:
Ničím nepodložené keci v kleci.
Go eSko go
tak to mužu potvrdit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Kakac psal:Honzik8719 psal:
eN jako NEJVÍC!:good:Ničím nepodložené keci v kleci.
Go eSko gotak to mužu potvrdit
nevíš co je dobrý ..jedině Nko
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 29.01.2013 14:53:17 Offline |
hlemejzd999 psal:Kakac psal:Honzik8719 psal:
eN jako NEJVÍC!:good:Ničím nepodložené keci v kleci.
Go eSko gotak to mužu potvrdit
ty raděj mlč!!! ty jsi prachsprostý zběh
Pšán: no jistěééé
Honzik8719 (Člen) 29.01.2013 14:55:42 Offline |
Kakac psal:yebat psal:Sko= zbytečná (hnusná) zátěž...
Tomu se musím jen smát....protože z tohohle číší jenom závist že vy eNkaři nemáte na pěknou kapotku.
Takže Go eSko go
závidět neni co...leda nějaký kilo navíc a to fakt nepotřebuju
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 30.01.2013 16:48:20 Offline |
čočkin psal:maji tu z tý první fotky taky v akci v lídlu? zrovna shánim levnou nabiječku ta stará mi vodešla
co tudlecta http://zena-in.cz/images/clankygalerie/ … _25456.jpg je skladná, univerzální a dostatečně výkonná
yebat psal:Tak zpátky k ty nabíječce, funguje dobře... motorku mám v teple, než jsem dobil baterku, zkoušel jsem nastartovat a hovno... škytalo, mlelo to z posledního... nabil jsem to, vypustil karbece, a na první škrtnutí... :)
No tak dobře ....
taky ji mám druhej rok a faká bez problémů.....
2 Banditatom ...s ženskejma je to horší....
2 všichni eNkaři (Tomovi a Ondrášovi obzvlášť)...prostě eNko je výběhovej typ
2 všichni eSkaři (Barynkovi,4Funovi a Hanzovi obzvlášť) eSko je nejvíc..GO ESKO GO
Banditatom (Člen) 01.02.2013 20:11:21 Offline |
Hele mimozemstane v sobotej se budu motat u vlastika v zizkove nechces dojet na lepana ze bych ti to jako vysvetlil osobne
hele až dořešíte jednoznačnou věc jako bud N či S a je jasný že Nko je nej tak kdyby nekdo neco potreboval v lidlu atd at hodi echo.Tak nejak na jedne prodejne funguju jako zast.vedouciho tak kdyby byl o neco zajem hodte mi echo obcas se tam neco slusnyho najde a hned je to v ale umim zaridit aby nebylo
Honzik8719 (Člen) 04.02.2013 17:13:02 Offline |
Kakac psal:yebat psal:Tak zpátky k ty nabíječce, funguje dobře... motorku mám v teple, než jsem dobil baterku, zkoušel jsem nastartovat a hovno... škytalo, mlelo to z posledního... nabil jsem to, vypustil karbece, a na první škrtnutí... :)
No tak dobře ....
2 všichni eSkaři (Barynkovi,4Funovi a Hanzovi obzvlášť) eSko je nejvíc..GO ESKO GO
Kakáči tak už si to konečně připusť, že tajně toužíš taky po eNku, ale nechceš zradit kámoše eSkaře...však jak praví evoluce....
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Kakac psal:yebat psal:Tak zpátky k ty nabíječce, funguje dobře... motorku mám v teple, než jsem dobil baterku, zkoušel jsem nastartovat a hovno... škytalo, mlelo to z posledního... nabil jsem to, vypustil karbece, a na první škrtnutí... :)
No tak dobře ....
2 všichni eSkaři (Barynkovi,4Funovi a Hanzovi obzvlášť) eSko je nejvíc..GO ESKO GOKakáči tak už si to konečně připusť, že tajně toužíš taky po eNku, ale nechceš zradit kámoše eSkaře...však jak praví evoluce....http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … voluce.jpg
Zdar bando, chci se zeptat, teď nabízí v lidlu nabíječku baterií za 500Kč (viz platný leták). Potřebuju maximálně oživit baterii po zimě nebo udržet funkční. Stačí to na takový domácí nabíjení??? Máte někdo s podobným werkem zkušenost?
Díky!
Bandit 4EVER!!!
Mám od loňska tu s displejem a na udržování,nebo nabíjení malejch baterek to stačí,ale na autovou je to málo. Ale i tu to nabije,jen to trvá dva týdny. Má to tuším 3,7A...
Nicméně zitra si tam jedu pro tu věčí za nějakejch 12kil,kerá má i možnost použití jako startovací zdroj. Samozřejmě asi né třílitrovejch nafťáků,toe jasný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Mám od loňska tu s displejem a na udržování,nebo nabíjení malejch baterek to stačí,ale na autovou je to málo. Ale i tu to nabije,jen to trvá dva týdny. Má to tuším 3,7A...
Nicméně zitra si tam jedu pro tu věčí za nějakejch 12kil,kerá má i možnost použití jako startovací zdroj. Samozřejmě asi né třílitrovejch nafťáků,toe jasný
good, to jsem potřeboval vědět
chci to jen na moto, auto ne
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2015 20:14:58 Offline |
yebat psal:minujel tejden jsem na to píchnul felcku, co stála celou zimu (náhradní auto) a do druhýho dne byla dobitá... před zimou jsem to sice dobíjel, ale od tý doby to stálo... takže tak...
jo do nějakejch 50Ah je v pohodě..větší už nahovno...já jí mám na motorku a tam funguje supr..ale já mám tu starší bez displeje.
o tý větší uvažuju taky,ale zatim to asi moc řešit nebudu..bude i na jaře nebo podzim znova
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 14.01.2015 20:31:12 Offline |
Nevim kera to je ale pokud je to ta jak psal vikec s displejem tak na moto super koktu s 100ah nabijim taky a nema trabl...pravda uplne mrtvou baterku nabiji cely vikend.... Dodavka uz je horsi
Ja sem si pred 9-10 letama koupil Optimate nevim jaky cislo to je tedkon, musel bych se mrknout a mam klid, nabiji to vpohode
Mám, novou prodlužku a rozbočovač do zapalovače, Pattex a druhou filcovou kabelu na krámy, mám euforii jak při poloviční jednotce alkoholu dle "Filouse"
Jak se oteplí jdu montovat ať to stihnu než přijdou trimovat psa
A než se oteplí tak nezahálím a razím na solarko a do fitka
God Save The Queen!
Mour psal:Kelly01 psal:Jo, a včera novej křovinořez v Mountfildu když je teda vše za 1/3
...mě vydupali z 1/3 ...chtěl sem traktor za desítku a že prej ne
...vypadáš málo staře, muj otec-důchodce jako Kelly, koupil sekačku za 1/3 bes problému
Filous psal:Mour psal:Kelly01 psal:Jo, a včera novej křovinořez v Mountfildu když je teda vše za 1/3
...vypadáš málo staře, muj otec-důchodce jako Kelly, koupil sekačku za 1/3 bes problému
Zkus tam Moure přijtí v turbanu a se samopalem. Možná dostaneš slevu i 100%.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:Mour psal:...mě vydupali z 1/3 ...chtěl sem traktor za desítku a že prej ne
Zkus tam Moure přijtí v turbanu a se samopalem. Možná dostaneš slevu i 100%.
no určitě i bonus v podobě klepet na ruce nebo kulku do hlavy.
Filous psal:Mour psal:Kelly01 psal:Jo, a včera novej křovinořez v Mountfildu když je teda vše za 1/3
...no před vánoci byl za 33.300,- a já se tak těšil na tu 1/3 , v obchodě prej že mi daj slevu 1/3, ale z původních 59.000,-
Mour psal:Filous psal:Mour psal:...mě vydupali z 1/3 ...chtěl sem traktor za desítku a že prej ne
...no před vánoci byl za 33.300,- a já se tak těšil na tu 1/3 , v obchodě prej že mi daj slevu 1/3, ale z původních 59.000,-
to nevíš,že slevy a akce se nesčítají.
Libor nx psal:Mour psal:Filous psal:
...vypadáš málo staře, muj otec-důchodce jako Kelly, koupil sekačku za 1/3 bes problému...no před vánoci byl za 33.300,- a já se tak těšil na tu 1/3 , v obchodě prej že mi daj slevu 1/3, ale z původních 59.000,-
to nevíš,že slevy a akce se nesčítají.
...kdo moch tušit, že těch 33 byla již sleva? ...za 59 původně to by koupil idiot
Mour psal:Libor nx psal:Mour psal:
...no před vánoci byl za 33.300,- a já se tak těšil na tu 1/3 , v obchodě prej že mi daj slevu 1/3, ale z původních 59.000,-to nevíš,že slevy a akce se nesčítají.
...kdo moch tušit, že těch 33 byla již sleva? ...za 59 původně to by koupil idiot
...parťáku, že mladý vinšujem fšecko nejlepčí
Filous psal:Mour psal:Libor nx psal:
to nevíš,že slevy a akce se nesčítají....kdo moch tušit, že těch 33 byla již sleva? ...za 59 původně to by koupil idiot
...parťáku, že mladý vinšujem fšecko nejlepčí
....óóóó ....páníček má ještě pamatováka ...a děkuji
Banditatom (Člen) 15.01.2015 14:14:11 Offline |
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
...mě vydupali z 1/3 ...chtěl sem traktor za desítku a že prej ne...vypadáš málo staře, muj otec-důchodce jako Kelly, koupil sekačku za 1/3 bes problému
Tome a nosnos trakturku ti co rika
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
...mě vydupali z 1/3 ...chtěl sem traktor za desítku a že prej ne...vypadáš málo staře, muj otec-důchodce jako Kelly, koupil sekačku za 1/3 bes problému
pořád stejný! a nedaj si říct a nedaj si říct!
Strýcfajtr !!!
VikecB12 psal:Byla psaná jako startovací box s nabíječkou
Nicméně věřím,že ji budou mít víckrát a nakonec tam budou ležet ladem stejně jako ten dřívější trhák motonabiječka dnes
...jako startbox se to dá tušim použít pro baterky do 75Ah, tag enem abys pak nebyl nasranej, že tym nenatočíš ňákej umřelej trachtor
Banditatom psal:Mour psal:Filous psal:
...vypadáš málo staře, muj otec-důchodce jako Kelly, koupil sekačku za 1/3 bes problému...no před vánoci byl za 33.300,- a já se tak těšil na tu 1/3 , v obchodě prej že mi daj slevu 1/3, ale z původních 59.000,-
Tome a nosnos trakturku ti co rika
...blbecku z ustavu
Filous psal:VikecB12 psal:Byla psaná jako startovací box s nabíječkou
Nicméně věřím,že ji budou mít víckrát a nakonec tam budou ležet ladem stejně jako ten dřívější trhák motonabiječka dnes...jako startbox se to dá tušim použít pro baterky do 75Ah, tag enem abys pak nebyl nasranej, že tym nenatočíš ňákej umřelej trachtor
Jasný,chtěl sem to jako nabíječku na velký baterky,třeba z dodávky,nebo na jarní start motorky. Ikdyž mě vlastně motorky chytají dobře,takže to vlastně ani nepotřebuju
Ale třeba u auta,kde necháš něco svítit a vymlátíš baterku nadoraz to může byt dobrý-pomůžeš to tím nahodit a vesele vodjíždíš
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Byla psaná jako startovací box s nabíječkou
Nicméně věřím,že ji budou mít víckrát a nakonec tam budou ležet ladem stejně jako ten dřívější trhák motonabiječka dnes...jako startbox se to dá tušim použít pro baterky do 75Ah, tag enem abys pak nebyl nasranej, že tym nenatočíš ňákej umřelej trachtor
Jasný,chtěl sem to jako nabíječku na velký baterky,třeba z dodávky,nebo na jarní start motorky. Ikdyž mě vlastně motorky chytají dobře,takže to vlastně ani nepotřebuju
Ale třeba u auta,kde necháš něco svítit a vymlátíš baterku nadoraz to může byt dobrý-pomůžeš to tím nahodit a vesele vodjíždíš
Pustit z kopce německou pumpu na močku ještě s tvojí maličkostí - to je jasný, že ti to chytne
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
jelikož jezdim do práce a zpráce dost často za tmy, tak jsem si tam koupil sadu žárovek H7 +50% svítivosti, za 150,- (což je cena normálních žárovek)
po cestě z práce jsem zastavil na letišti, že vyzkoušim, jakej je v tom rozdíl, a za ty prachy to je good...
životnosti se nebojim, už je mám v potkávačkách víc než rok... tak tyhle jsem narval do dálkovejch... :)
a tady pro srovnání před a po
tachec psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...jako startbox se to dá tušim použít pro baterky do 75Ah, tag enem abys pak nebyl nasranej, že tym nenatočíš ňákej umřelej trachtorJasný,chtěl sem to jako nabíječku na velký baterky,třeba z dodávky,nebo na jarní start motorky. Ikdyž mě vlastně motorky chytají dobře,takže to vlastně ani nepotřebuju
Ale třeba u auta,kde necháš něco svítit a vymlátíš baterku nadoraz to může byt dobrý-pomůžeš to tím nahodit a vesele vodjíždíšPustit z kopce německou pumpu na močku ještě s tvojí maličkostí - to je jasný, že ti to chytne
Nonono,mám pocit,že si s tebou budu muset někde promluvit,třeba někde na báru
VikecB12 psal:tachec psal:VikecB12 psal:Jasný,chtěl sem to jako nabíječku na velký baterky,třeba z dodávky,nebo na jarní start motorky. Ikdyž mě vlastně motorky chytají dobře,takže to vlastně ani nepotřebuju
Ale třeba u auta,kde necháš něco svítit a vymlátíš baterku nadoraz to může byt dobrý-pomůžeš to tím nahodit a vesele vodjíždíšPustit z kopce německou pumpu na močku ještě s tvojí maličkostí - to je jasný, že ti to chytne
yebat psal:jelikož jezdim do práce a zpráce dost často za tmy, tak jsem si tam koupil sadu žárovek H7 +50% svítivosti, za 150,- (což je cena normálních žárovek)
po cestě z práce jsem zastavil na letišti, že vyzkoušim, jakej je v tom rozdíl, a za ty prachy to je good...
životnosti se nebojim, už je mám v potkávačkách víc než rok... tak tyhle jsem narval do dálkovejch... :)
a tady pro srovnání před a po
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 221646.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 222244.jpg
...pěknej test
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:tachec psal:VikecB12 psal:
chudák tachec
Bandit 4EVER!!!
zavislak81 (Člen) 06.02.2015 13:38:58 Offline |
Kdo mi koupíte stojanovou vrtačku, v Č.B. beznadějně vyprodaná. Náklady samozřejmě uhradím + něco navíc...
Banditatom (Člen) 06.02.2015 20:41:41 Offline |
Filous psal:...uš tě nebaví stáří, tag si koupíš v Lídlu laso a pudeš k lesu???
Tak nez si to hodi ukecejte ho at me zavola at tam jsem jako prvni
Banditatom psal:Filous psal:...uš tě nebaví stáří, tag si koupíš v Lídlu laso a pudeš k lesu???
...a já myslel, že uš to má s tebou sepsaný
Banditatom (Člen) 06.02.2015 21:13:28 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...uš tě nebaví stáří, tag si koupíš v Lídlu laso a pudeš k lesu???
...a já myslel, že uš to má s tebou sepsaný
...prave ze nemaje to desnej setrilek
Mám špagáty, vteřinovku a dvě nové pistole na cartridge na okna
A jak psal Husky jinde, jsem neoblíben, ale mám to v , jdu do fitka a na chajdu se psem
A navíc, psaná forma je jediná kdy mi jde rozumět, tak nevím jak jinak s vámi komunikovat
God Save The Queen!
karlos100 psal:Kelly01 psal:A navíc, psaná forma je jediná kdy mi jde rozumět, tak nevím jak jinak s vámi komunikovat
deset rumů a seš ouplně srozumitelnej
...pičo, to by musel přijet do USB na školení
Kelly01 psal:Po 10 už srozumitelně slabikuji, stačí si to zapisovat a pak už jen "složit" myšlenku
Na tohle mám Jennyse... V podobných stavech mi dělá překladatele. Občas dokáže říct to co chci říct ještě dřív než se to pokusím vyslovit a navíc to pěkně "učeše", že to pak vypadá jako bych věděl o čem mluvím a co chci říct.
Reference na něj dávám jen ty nejlepší.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 07.02.2015 17:35:48 Offline |
Ondráš psal:Kelly01 psal:Po 10 už srozumitelně slabikuji, stačí si to zapisovat a pak už jen "složit" myšlenku
Na tohle mám Jennyse... V podobných stavech mi dělá překladatele. Občas dokáže říct to co chci říct ještě dřív než se to pokusím vyslovit a navíc to pěkně "učeše", že to pak vypadá jako bych věděl o čem mluvím a co chci říct.
RAdar ourejli
Ondráš psal:Kelly01 psal:Po 10 už srozumitelně slabikuji, stačí si to zapisovat a pak už jen "složit" myšlenku
...no bodejď než Ty řekneš nádraží, my ostatní sme ve vlaku
Stránky: 1 2