Nejsi přihlášen
Platba za výfuk koupený na Ebay
Ahoj,
koupil jsem výfuk na ebay a pak jsem zjistil,že prodejce neakceptuje Paypal. Chce převézt peníze na účet. Moje banka si za to účtuje 500,- a ostatní banky to mají podobně. Jak to co nejlevněji zaplatit? Jak to kdo děláte? Díky moc
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 17:22:37 Offline |
Re: Platba za výfuk koupený na Ebay
Sirdman psal:Ahoj,
koupil jsem výfuk na ebay a pak jsem zjistil,že prodejce neakceptuje Paypal. Chce převézt peníze na účet. Moje banka si za to účtuje 500,- a ostatní banky to mají podobně. Jak to co nejlevněji zaplatit? Jak to kdo děláte? Díky moc
přes PayPal....někde sem čet , že kdo NEAKCEPTUJE platbu přes PayPal, tak je buď podvodník,nebo chce s tebou vymrdat...a naopak..že většina prodejců upřednostňuje PayPal...radši hned koukám , jak chce kdo platit...ted už s tim nic asi neuděláš
stejně bych osobně nikomu neposlal na účet prachy ..ten PayPal garantuje vrácení peněz ,kdyby něco....
nevim,neporadim...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 18:26:50 Offline |
Sirdman psal:Rum-cajs psal:vodkad je prodejce?
Harry Noormann
Sparkasse Leer -Wittmund
Má přes 1000 kladných hodnocení,ale platit chce způsobem jak za cara klacka
tak je to kokot ..to nemá ten PayPal kurva ? ...
ty vole , já si ho musel založit ,abych moh koupit plexi a prodejce na to mrdá ...
taky mi prodejce vodepsal že PP nebere. Po přihlášení na PP jsem zadal
zaplotit za íbej zboží, napsal číslo artiklu a voalá hotovo.
Prodejci jsem pak poslal slušnou zprávu se zdůvodněním,
kolik by mě stál jen převod přes banku.
Asik musel mít účet i u PP, akurát se stím nechlubil.
WenzelB6 psal:taky mi prodejce vodepsal že PP nebere. Po přihlášení na PP jsem zadal
Asik musel mít účet i u PP, akurát se stím nechlubil.
To já se ho i zeptal jestli má PP. A odpověď byla, že ne. Tak nevím coje to za vocasa skopčáckýho.
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 18:51:03 Offline |
Sirdman psal:WenzelB6 psal:taky mi prodejce vodepsal že PP nebere. Po přihlášení na PP jsem zadal
Asik musel mít účet i u PP, akurát se stím nechlubil.To já se ho i zeptal jestli má PP. A odpověď byla, že ne. Tak nevím coje to za vocasa skopčáckýho.
voni byli dycky divný...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 19:56:57 Offline |
Hanz psal:...tak stornuj nákup, napiš mu žes sis ani nevšiml, a že tě ani nenapadlo že by neměl paypal, kterej je jedním ze základů pro obchod na ebayi....
ale jestli ten vejfuck mermomocí chce ...
hlemejzd999 psal:voni byli dycky divný...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 psal:Hanz psal:...tak stornuj nákup, napiš mu žes sis ani nevšiml, a že tě ani nenapadlo že by neměl paypal, kterej je jedním ze základů pro obchod na ebayi....
ale jestli ten vejfuck mermomocí chce ...
...a jestli on ho chce vermomocí prodat, tak se možná dozná k paypal účtu....
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:03:59 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:voni byli dycky divný...
Baltazar psal:hele a jak zřídit PP?
ve zkratce na www.paypal.com dáš "sign up" a vyplňuješ podle pokynů....
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:09:23 Offline |
Baltazar psal:hele a jak zřídit PP?
těžko
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:12:23 Offline |
hlemejzd999 psal:Baltazar psal:hele a jak zřídit PP?
těžko
PP založíš lehce ...jen se musíš rozhodnout ,jestli ho spojíš s nějakým svým účtem ,nebo platební kartou
hlemejzd999 psal:http://www.youtube.com/watch?v=vgFmCa3a7Ck&feature=related
Chtěls boj...
http://www.youtube.com/watch?v=67rc96joOz8
A trumfni to... Zvláště to laškové hození zadnicí po první mezihře.
Hanz psal:Baltazar psal:hele a jak zřídit PP?
ve zkratce na www.paypal.com dáš "sign up" a vyplňuješ podle pokynů....
...nebo tady je pár návodů z netu
http://search.seznam.cz/?aq=-1&oq=j … Eit+paypal
WD club member...
Baltaz: jednoduše, dej si vyhledat na seznamu Paypal, je tam na to hafo návodů:
Sandman: bohužel je to tvůj problém, že sis nevšiml, že nemá Paypal, všechny platební metody, které nabízí, má vypsány. Sice mne taky sere, že někteří Paypal nemají a musím do banky, nicméně s tím nic nenaděláš a jedině můžeš nadávat na naše vykurvený banky, že jsou tak drahý. Takže holt pokud se neodměkčí, tak musíš oželet pětikilo, nebo si zboží nepřevzít-nezaplatit, což bude mít za následek to, že ti zruší registraci, dají něco k úhradě (poplatek za dražbu) ale další lidi ze zahraničí, jakmile uvidí že jejich zboží draží Čech, tak nás předem pošlou do prdele, za což ti všichni poděkujem.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:24:57 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:http://www.youtube.com/watch?v=vgFmCa3a7Ck&feature=related
Chtěls boj...
http://www.youtube.com/watch?v=67rc96joOz8
A trumfni to... Zvláště to laškové hození zadnicí po první mezihře.
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:34:15 Offline |
ale tenhle v 0:20 je obzvlášť dobrej
hlemejzd999 psal:http://www.youtube.com/watch?v=GogvOdCthr0
No... srovnatelný... Ale to hození prdelí je podle mě víc... Dajlálam to zvedá.
Dobrá... Dáme trochu hentai...
http://www.youtube.com/watch?v=IFLuM5hb … re=related
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:34:44 Offline |
hlemejzd999 psal:ale tenhle v 0:20 je obzvlášť dobrej
kurva votkaz...
http://www.youtube.com/watch?NR=1&f … bBggyOyGYg
hlemejzd999 psal:kurva votkaz...
http://www.youtube.com/watch?NR=1&f … bBggyOyGYg
Hovno!!! Nejlepší je 1:58 jak jim tam vleze do záběru s tou špinavou hubou.
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:47:09 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:kurva votkaz...
http://www.youtube.com/watch?NR=1&f … bBggyOyGYgHovno!!! Nejlepší je 1:58 jak jim tam vleze do záběru s tou špinavou hubou.
Zdenda psal:... Takže holt pokud se neodměkčí, tak musíš oželet pětikilo, nebo si zboží nepřevzít-nezaplatit, což bude mít za následek to, že ti zruší registraci, dají něco k úhradě (poplatek za dražbu) ale další lidi ze zahraničí, jakmile uvidí že jejich zboží draží Čech, tak nás předem pošlou do prdele, za což ti všichni poděkujem.
ještě, že mám německou registraci
ostatní - všichni jste z toho paypalu nějaký nadšený, ale v německu to zas takovej hit není. Narazil jsem zatím jenom jednou, že měl only PayPal, jinak tady všechno überweisung, ono totiž němci s platbou předem nemaj takovej problém jako češi.
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 22:19:58 Offline |
XJelen psal:jinak tady všechno überweisung, ono totiž němci s platbou předem nemaj takovej problém jako češi.
češi maj dost zkušeností s vychcánkama tady odtud, tak proto ta nedůvěra
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:kurva votkaz...
http://www.youtube.com/watch?NR=1&f … bBggyOyGYgHovno!!! Nejlepší je 1:58 jak jim tam vleze do záběru s tou špinavou hubou.
můžu se taky přidat do bitvy německejch kapel?
jen mám dojem, že ty nejvostřejší na YT nenajdu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 psal:češi maj dost zkušeností s vychcánkama tady odtud, tak proto ta nedůvěra
...a pomůžeš si když tě bude chtít vojebat? jo pomůžeš, k jedný nebo dvěma cihlám podle váhy původně draženýho zboží
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour psal:XJelen psal:....ono totiž němci s platbou předem nemaj takovej problém jako češi.
...a proč chcou platbu předem, když mezi nima vše funguje jedině správně a bez chyb
A HLAVNĚ TO TAM TĚM ČECHŮM NEPOKAŽME
Mrdám ibej,nevím co je pajpal,kupuju věci kerý si můžu vosahat,zaplatit penězma a v případě šuntu prodejci přivřít kyslík
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2012 08:23:52 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:češi maj dost zkušeností s vychcánkama tady odtud, tak proto ta nedůvěra
...a pomůžeš si když tě bude chtít vojebat? jo pomůžeš, k jedný nebo dvěma cihlám podle váhy původně draženýho zboží
PayPal ti vrátí prachy ,když tě přes PayPal někdo vojebe...takže ,když ti pošle někdo cihlu,tak o nic nepřijdeš,když mu pošleš prachy na účet,tak přijdeš o prachy (nevim,třeba je íbej taky vrátí)a ještě ti seberou tu cihlu...
...eště že nakupuju f krámech...vrchol moderního vopchodování je pro mě moje Visa karta ...asi pjetkrát sem si něco vobjednal na íšopu a s toho sem byl štyrykrát nasranej, páč to přišlo pozdě nebo to ve skutečnosti vypadalo jinak nebo místo zboží přišla votpovjeť ve smyslu "sorry, zrovna to nemám, aš to budem mít, tag ti nepíšem" ...mrdat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2012 08:28:02 Offline |
VikecB12 psal:Mour psal:XJelen psal:....ono totiž němci s platbou předem nemaj takovej problém jako češi.
...a proč chcou platbu předem, když mezi nima vše funguje jedině správně a bez chyb
Mrdám ibej,nevím co je pajpal,kupuju věci kerý si můžu vosahat,zaplatit penězma a v případě šuntu prodejci přivřít kyslík
Mour psal:XJelen psal:....ono totiž němci s platbou předem nemaj takovej problém jako češi.
platby na ebay jsou vždycky předem, nebo při osobním převzetí, ale prostě nemaj nějak potřebu preferovat zabezpečený platby, stačí überweisung a hotovo. Ono třeba němec když si udělá registraci u louis tak mu i na první objednávku pošlou balík a v něm Rechnung s třicetidenní splatností, nic předem. Líbilo by se? Myslim, že jo, akorát u nás by to asi moc nefungovalo.
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2012 08:35:46 Offline |
XJelen psal:Zpět k tomu vejfucku... kolik to dělá? a jak rychle to má proběhnout? Muselo by to ještě cca týden vydržet, kolega leží v Krankenhaus.
jako v nemocnici...
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:češi maj dost zkušeností s vychcánkama tady odtud, tak proto ta nedůvěra
PayPal ti vrátí prachy ,když tě přes PayPal někdo vojebe...takže ,když ti pošle někdo cihlu,tak o nic nepřijdeš,když mu pošleš prachy na účet,tak přijdeš o prachy (nevim,třeba je íbej taky vrátí)a ještě ti seberou tu cihlu...
...byla řeč o tom, že češi nechtěj platit předem, čili druhá možnost je ta dobírka
Filous psal:...eště že nakupuju f krámech...vrchol moderního vopchodování je pro mě moje Visa karta ...asi pjetkrát sem si něco vobjednal na íšopu a s toho sem byl štyrykrát nasranej, páč to přišlo pozdě nebo to ve skutečnosti vypadalo jinak nebo místo zboží přišla votpovjeť ve smyslu "sorry, zrovna to nemám, aš to budem mít, tag ti nepíšem" ...mrdat
Někdy se vyplatí to rysknout
sakra asi budu muset o víkendu zase makat....v garáži
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2012 08:40:35 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:...a pomůžeš si když tě bude chtít vojebat? jo pomůžeš, k jedný nebo dvěma cihlám podle váhy původně draženýho zboží
...byla řeč o tom, že češi nechtěj platit předem, čili druhá možnost je ta dobírka
myslim, že na dobírku ti to nikdo s íbeje nepošle ...jen na účet, nebo PP
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:
PayPal ti vrátí prachy ,když tě přes PayPal někdo vojebe...takže ,když ti pošle někdo cihlu,tak o nic nepřijdeš,když mu pošleš prachy na účet,tak přijdeš o prachy (nevim,třeba je íbej taky vrátí)a ještě ti seberou tu cihlu......byla řeč o tom, že češi nechtěj platit předem, čili druhá možnost je ta dobírka
myslim, že na dobírku ti to nikdo s íbeje nepošle ...jen na účet, nebo PP
...já nemluvím o e-bayi, ale o platbách čechů předem
Lihy psal:Filous psal:...eště že nakupuju f krámech...vrchol moderního vopchodování je pro mě moje Visa karta ...asi pjetkrát sem si něco vobjednal na íšopu a s toho sem byl štyrykrát nasranej, páč to přišlo pozdě nebo to ve skutečnosti vypadalo jinak nebo místo zboží přišla votpovjeť ve smyslu "sorry, zrovna to nemám, aš to budem mít, tag ti nepíšem" ...mrdat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012053.jpg
...to máš něco k bojleru?
Lihy psal:Filous psal:...eště že nakupuju f krámech...vrchol moderního vopchodování je pro mě moje Visa karta ...asi pjetkrát sem si něco vobjednal na íšopu a s toho sem byl štyrykrát nasranej, páč to přišlo pozdě nebo to ve skutečnosti vypadalo jinak nebo místo zboží přišla votpovjeť ve smyslu "sorry, zrovna to nemám, aš to budem mít, tag ti nepíšem" ...mrdat
...tag s tymdle ti to nejenže votpochoduje, todle ti tu ludru schodí ze stojanu ...fčera sem nahrknul Inkvizovo kotě s dvouma Termíkama a krátkym plynem a je to masakr
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2012 08:49:34 Offline |
takovej krásnej výměník ke kamnum...
Osiris und Hlemejžď: Blbečci z ústavu (Mour (c) )
Filous psal:...tag s tymdle ti to nejenže votpochoduje, todle ti tu ludru schodí ze stojanu ...fčera sem nahrknul Inkvizovo kotě s dvouma Termíkama a krátkym plynem a je to masakr
Už se těšim až to tam pověsim...jako píšou že 102 db, ale má to přívěru tak to snad zas tak hlasitý nebude.... v určitejch otáčkách
hlemejzd999 psal:Lihy psal:Filous psal:...eště že nakupuju f krámech...vrchol moderního vopchodování je pro mě moje Visa karta ...asi pjetkrát sem si něco vobjednal na íšopu a s toho sem byl štyrykrát nasranej, páč to přišlo pozdě nebo to ve skutečnosti vypadalo jinak nebo místo zboží přišla votpovjeť ve smyslu "sorry, zrovna to nemám, aš to budem mít, tag ti nepíšem" ...mrdat
sakra asi budu muset o víkendu zase makat....v garážitakovej krásnej výměník ke kamnum...
Ale hovno,nepoznáte pořádnej vejfuk To je přece příčnej na škodovku 130ku,to dá rozum
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 07.03.2012 09:32:07 Offline |
zajdi si do fio banky, zřiď si tam účet, nasyp tam vatu. převod v eur v eurozóně tě bude stát 50kč. máš to během půl hodiny vyřízený a svojí banku pošli rovnou dopíči
doba je temná...
XJelen psal:Zpět k tomu vejfucku... kolik to dělá? a jak rychle to má proběhnout? Muselo by to ještě cca týden vydržet, kolega leží v Krankenhaus.
je to 40Euro a v neděli jsem to vydražil,takže tento tyden poslat. :(
Honzik8719 (Člen) 07.03.2012 11:16:51 Offline |
Lihy psal:Osiris und Hlemejžď: Blbečci z ústavu (Mour (c) )
Filous psal:...tag s tymdle ti to nejenže votpochoduje, todle ti tu ludru schodí ze stojanu ...fčera sem nahrknul Inkvizovo kotě s dvouma Termíkama a krátkym plynem a je to masakr
Už se těšim až to tam pověsim...jako píšou že 102 db, ale má to přívěru tak to snad zas tak hlasitý nebude.... v určitejch otáčkách
jako ladak s priverou?koliks za nej dal?jinak peknej ty dva vyvody sou nejvic,ale ta moje jedna mega dira taky ma neco do sebe...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Lihy psal:Osiris und Hlemejžď: Blbečci z ústavu (Mour (c) )
jako ladak s priverou?koliks za nej dal?jinak peknej ty dva vyvody sou nejvic,ale ta moje jedna mega dira taky ma neco do sebe...
Dával jsem ti sem odkaz s těma termikama na devítku maji i homologovaný.
S přívěrou je právě jenom od termignoni na xb12 modelový roky 06-07, od nikoho jinýho jsem to neviděl. No a dal sem za něj 11000...jako málo to neni, ale původní cena přes 23000, takže vlastně to bylo levný a i ten Jardine se tu prodává za víc
Sirdman psal:XJelen psal:Zpět k tomu vejfucku... kolik to dělá? a jak rychle to má proběhnout? Muselo by to ještě cca týden vydržet, kolega leží v Krankenhaus.
je to 40Euro a v neděli jsem to vydražil,takže tento tyden poslat. :(
tak to asi nestihnem, prej by ho měli vrátit příští tejden
takže jedině jak píše Inkviz
za 40e? esli je v rozumným stavu, tak i s tim pjetikilem u banky je to furt dobrý ne?
Strýcfajtr !!!
To víš, že jo, neposlouchej kydy, na ebayi nakupuju už od roku 2004, od německa až po malajsii a doposud jsem měl problém jenom při jednom kupu motorky, pro kterou jsem si jel ale osobně. Naposledy jsem bral kupříkladu tyhle trika origo Suzuki: http://www.ebay.com/itm/Team-Suzuki-GSX … 3372b06cad za který chtěj v Suzuce u nás neskutečný love. Ovšem když je někdo hloupej....
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
inkvizitorr psal:zajdi si do fio banky, zřiď si tam účet, nasyp tam vatu. převod v eur v eurozóně tě bude stát 50kč. máš to během půl hodiny vyřízený a svojí banku pošli rovnou dopíči
to bylo k inkvizoj
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Honzik8719 (Člen) 07.03.2012 16:02:58 Offline |
Lihy psal:Honzik8719 psal:Lihy psal:Osiris und Hlemejžď: Blbečci z ústavu (Mour (c) )
Už se těšim až to tam pověsim...jako píšou že 102 db, ale má to přívěru tak to snad zas tak hlasitý nebude.... v určitejch otáčkáchjako ladak s priverou?koliks za nej dal?jinak peknej ty dva vyvody sou nejvic,ale ta moje jedna mega dira taky ma neco do sebe...
Dával jsem ti sem odkaz s těma termikama na devítku maji i homologovaný.
S přívěrou je právě jenom od termignoni na xb12 modelový roky 06-07, od nikoho jinýho jsem to neviděl. No a dal sem za něj 11000...jako málo to neni, ale původní cena přes 23000, takže vlastně to bylo levný a i ten Jardine se tu prodává za víc
to je možný že si ho sem dával, asi už jsem zapomněl...stejně jako že maji přívěru. jinak na devítku sou mi k prdu mám dvanáctku 2005 a za ty prachy luxus!až se mi propálí tan karbonovej jarda tak o něm budu přemejšlet
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:to je možný že si ho sem dával, asi už jsem zapomněl...stejně jako že maji přívěru. jinak na devítku sou mi k prdu mám dvanáctku 2005 a za ty prachy luxus!až se mi propálí tan karbonovej jarda tak o něm budu přemejšlet
Ahá...tak to žiju v bludu že máš 9ku
Jináč ty odkazy jsem sem dával minulej tejden, ale pro tebe tedy bezpředmětný bo laďák máš a na 12 tam homologovanej nemaj....teda už tam na 12 nemaj žádnej...patrně poslední kus
inkvizitorr (Administrator) 07.03.2012 21:21:49 Offline |
faitík psal:přesně tak sem to udělal já
doba je temná...
Stránky: 1