Nejsi přihlášen
Re: ...putovní pohár
Ondráš psal:XJelen psal:ložiska v zadním kole? ba ne, to bylo minulej tejden
Ty voe... Toho jsem si ani nevšim... Co to bylo za vlákno?
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:Ondráš psal:XJelen psal:ložiska v zadním kole? ba ne, to bylo minulej tejden
ty pičo,to mi uniklo
Jelene,Bolku,Rohy,musíme jet s Lynxem na XJ sraz
jsou to veselí hošani
...a bude hůř!
karlos100 psal:ty pičo,to mi uniklo
jsou to veselí hošani
Kadle, toho nepotkáš. Minule dlouho plánoval a pak ho nepustila mladá žena.
Mohu snadno dohledat, kdybyste mi nevěřili.
GSF1250SA K7
Banditatom (Člen) 14.03.2012 13:46:16 Offline |
xrohy psal:Ondráš psal:XJelen psal:ložiska v zadním kole? ba ne, to bylo minulej tejden
Toho néé ten má moč práce!!! 6-14h práce, 14-14.30h přesun domů,mladá žena 14.30-14.35h, kojící dítě 14.35-16.30h, mladá žena 16.30-16.35h. nekojící dítě 16.35-17.30, mladá žena 17.30-17.35h, kojící dítě 17.35-18.30h, nekojící dítě 18.30-19h,mladá žena 19h...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2012 13:46:42 Offline |
kua teď sem to zaregistroval, není ještě pozdě, že bych se přihlásil a dal si rovnou hlas ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
bolek009 psal:karlos100 psal:ty pičo,to mi uniklo
jsou to veselí hošaniKadle, toho nepotkáš. Minule dlouho plánoval a pak ho nepustila mladá žena.
věříme Bolku,to tam je obvyklý,co?? já si teda párkrát na xjfóru něco četl,ale tenhle je dost dobrej týpek
ale zas to tu snáší celkem statečně jen by se neměl ptát moc často
...a bude hůř!
karlos100 psal:bolek009 psal:karlos100 psal:ty pičo,to mi uniklo
jsou to veselí hošaniKadle, toho nepotkáš. Minule dlouho plánoval a pak ho nepustila mladá žena.
Mohu snadno dohledat, kdybyste mi nevěřili.věříme Bolku,to tam je obvyklý,co?? já si teda párkrát na xjfóru něco četl,ale tenhle je dost dobrej týpek
ale zas to tu snáší celkem statečně jen by se neměl ptát moc často
vono to je tak, ze clovek sem prijde v domeni, ze to zde funguje jako v tom porekadle - "Kdo se zepta, je blbej jenom jednou". Vono je to zde ale uplne jinak - "jednou blbej, porad blbej" Sam jsem to zazil na vlastni kuzi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:karlos100 psal:bolek009 psal:
Kadle, toho nepotkáš. Minule dlouho plánoval a pak ho nepustila mladá žena.
Mohu snadno dohledat, kdybyste mi nevěřili.věříme Bolku,to tam je obvyklý,co?? já si teda párkrát na xjfóru něco četl,ale tenhle je dost dobrej týpek
ale zas to tu snáší celkem statečně jen by se neměl ptát moc častovono to je tak, ze clovek sem prijde v domeni, ze to zde funguje jako v tom porekadle - "Kdo se zepta, je blbej jenom jednou". Vono je to zde ale uplne jinak - "jednou blbej, porad blbej" Sam jsem to zazil na vlastni kuzi
jenže kamaráde,Ty nejsi blbej,jen nezručnej,Tvoje kvality jsou holt v intelektuální
rovině
...a bude hůř!
Karlos: uz jsem ti rikal nekolikrat, ze mi nemusis tolik lezt do zadku. Za prve ta mam rad aj bez teho a za druhe to boli
Ale nezrucnej sem. To mas recht. Na vysroubovani klasickyho sroubku jsem si koupil krizovej sroubovak a blokovaci listu z nove pracky jsem pacil prvne 14kou klicem (sroub byl 13) a pak jsem si jel koupit kombinacky (kdo by se sral s nakupovanim milionu velikosti klicu, kdyz to zvladnou jedny kombiny )
pasak
Banditatom (Člen) 14.03.2012 15:11:12 Offline |
Loser psal:Karlos: uz jsem ti rikal nekolikrat, ze mi nemusis tolik lezt do zadku. Za prve ta mam rad aj bez teho a za druhe to boli
Ale nezrucnej sem. To mas recht. Na vysroubovani klasickyho sroubku jsem si koupil krizovej sroubovak a blokovaci listu z nove pracky jsem pacil prvne 14kou klicem (sroub byl 13) a pak jsem si jel koupit kombinacky (kdo by se sral s nakupovanim milionu velikosti klicu, kdyz to zvladnou jedny kombiny )
pasak
...praxe nebo z doslechu?
Loser psal:Karlos: uz jsem ti rikal nekolikrat, ze mi nemusis tolik lezt do zadku. Za prve ta mam rad aj bez teho a za druhe to boli
pasak
...hele voe, šroup kerej povoluješ třináctkou je vosmička ...nejni to moc složitý???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...hele voe, šroup kerej povoluješ třináctkou je vosmička ...nejni to moc složitý???
tak to jsem vubec nepochopil. Kdyz je trinactka klic, proc ma teda sroub jiny cislovani.
Kazdou chvili se me nekdo pta, jestli si nechci dodelat tu vysokou. A ono to spis vypada, ze se porozhlidnu spis po nejakym ucilisti tretiho veku
Loser psal:tak to jsem vubec nepochopil. Kdyz je trinactka klic, proc ma teda sroub jiny cislovani.
Kazdou chvili se me nekdo pta, jestli si nechci dodelat tu vysokou. A ono to spis vypada, ze se porozhlidnu spis po nejakym ucilisti tretiho veku
Kelly Ti poradí...
Ale ono je to stejně jedno. Já sice VŠ mam (dokonce dopravní), ale stejně se mi moje nezručnost nezlepšila.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 14.03.2012 15:53:16 Offline |
Ondro tohle škola nevyřeší... tohle je vrozené
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2012 15:54:30 Offline |
Loser psal:Vono je to zde ale uplne jinak - "jednou blbej, porad blbej" Sam jsem to zazil na vlastni kuzi
proto se tady radši neptám, ...nebo jen vopatrně
nicola.foxx (Člen) 14.03.2012 21:45:44 Offline |
hlemejzd999 psal:Loser psal:Vono je to zde ale uplne jinak - "jednou blbej, porad blbej" Sam jsem to zazil na vlastni kuzi
Plazivej ty ses jinej model S tebou je prdel
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 14.03.2012 21:59:56 Offline |
nicola.foxx psal:hlemejzd999 psal:Loser psal:Vono je to zde ale uplne jinak - "jednou blbej, porad blbej" Sam jsem to zazil na vlastni kuzi
Plazivej ty ses jinej model S tebou je prdel
oujééé
Loser psal:Filous psal:...hele voe, šroup kerej povoluješ třináctkou je vosmička ...nejni to moc složitý???
tak to jsem vubec nepochopil. Kdyz je trinactka klic, proc ma teda sroub jiny cislovani.
...a třeba šroup, kerej povoluješ desítkou klíčem je šestka a navopag na desítku šroup potřebuješ sedumnáctku klíč...a ten na kerej potřebuješ vosmičku klíč je pjetka ...to je bordel na tom svjetě, co??? ...schválně esi přídeš na to proč tomu tag je, ber to jako hádanku
Honzik8719 (Člen) 15.03.2012 10:13:38 Offline |
Loser psal:Filous: tak jsem objevil kouzelnou knihu s nazvem Strojnicke tabulky a tam je to uplne jasne napsano
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/51_tab.jpg
ja se snad na stary kolena jeste neco naucim. Davejte mi vic takovych hadanek
no jo ale ještě jsi nepřišel proč je šetka šroub a 10 klíč...co asi tak ty rozměry znamenaj
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Loser psal:Filous: tak jsem objevil kouzelnou knihu s nazvem Strojnicke tabulky a tam je to uplne jasne napsano
ja se snad na stary kolena jeste neco naucim. Davejte mi vic takovych hadanekno jo ale ještě jsi nepřišel proč je šetka šroub a 10 klíč...co asi tak ty rozměry znamenaj
tak to vim uplne presne:
priklad sroubu M6 - ta sestka znaci velikost v mm vnitrniho zavitu sroubu a desitku klic musim pouzit, pze tech 10mm je rozmer hlavy sroubu
Kua, jsem se zde i sam poplacal po rameni
Loser psal:Honzik8719 psal:Loser psal:Filous: tak jsem objevil kouzelnou knihu s nazvem Strojnicke tabulky a tam je to uplne jasne napsano
ja se snad na stary kolena jeste neco naucim. Davejte mi vic takovych hadanekno jo ale ještě jsi nepřišel proč je šetka šroub a 10 klíč...co asi tak ty rozměry znamenaj
tak to vim uplne presne:
priklad sroubu M6 - ta sestka znaci velikost v mm vnitrniho zavitu sroubu a desitku klic musim pouzit, pze tech 10mm je rozmer hlavy sroubu
jeste bych teda jako upresnil, ze se jedna o prumery zavitu a hlavy
Loser psal:Honzik8719 psal:Loser psal:Filous: tak jsem objevil kouzelnou knihu s nazvem Strojnicke tabulky a tam je to uplne jasne napsano
tak to vim uplne presne:
skoro je to průměr v mm závitu šroubu, ale vnějšího
ale ber to jenom jako malinkaté upřesnění nemající vliv na hodnocení, za odpověď dávám deset bodů
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 15.03.2012 10:39:58 Offline |
tak to vim uplne presne:
pašák
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 11:00:08 Offline |
Filous psal:Loser psal:Filous psal:...hele voe, šroup kerej povoluješ třináctkou je vosmička ...nejni to moc složitý???
Kazdou chvili se me nekdo pta, jestli si nechci dodelat tu vysokou. A ono to spis vypada, ze se porozhlidnu spis po nejakym ucilisti tretiho veku...a třeba šroup, kerej povoluješ desítkou klíčem je šestka a navopag na desítku šroup potřebuješ sedumnáctku klíč...a ten na kerej potřebuješ vosmičku klíč je pjetka ...to je bordel na tom svjetě, co??? ...schválně esi přídeš na to proč tomu tag je, ber to jako hádanku
já se nechám podat ....nenašel jsem v Tom podle ty Luzrojc tabulky žánou souvislost , jako třeba nějakej násobek , nebo poměr
hlemejzd999 psal:Filous psal:Loser psal:
Kazdou chvili se me nekdo pta, jestli si nechci dodelat tu vysokou. A ono to spis vypada, ze se porozhlidnu spis po nejakym ucilisti tretiho veku...a třeba šroup, kerej povoluješ desítkou klíčem je šestka a navopag na desítku šroup potřebuješ sedumnáctku klíč...a ten na kerej potřebuješ vosmičku klíč je pjetka ...to je bordel na tom svjetě, co??? ...schválně esi přídeš na to proč tomu tag je, ber to jako hádanku
já se nechám podat ....nenašel jsem v Tom podle ty Luzrojc tabulky žánou souvislost , jako třeba nějakej násobek , nebo poměr
...ser na to, ty si stracenej
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2012 11:16:22 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:Loser psal:
tak to bud rad ze ti do toho jeste nezamichal palcovy rozmery sroubu a klicu navic s witwortemdalsi znaceni mas pro trubkovy zavity atd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...Lůzre, máš bludišťáka ...a neboj, aš budeš mít chvilku, tag si u mě zaplatíš stáž f dílně, začnem jag na učňáku pilovánim, pag pozvolna přejdem na řezání a ve finále budeš maturovat z utahování matky a zašroubování samořeznýho šroubu...no a dyby sis chtěl udělat eště nástavbu, tag budem pokračovat ve vrtání a řezání vnějšího i vnitřního závitu, ale to uš bude vopravdu těšký, tagže by ses tomu musel dost vjenovat
Filous psal:...Lůzre, máš bludišťáka ...a neboj, aš budeš mít chvilku, tag si u mě zaplatíš stáž f dílně, začnem jag na učňáku pilovánim, pag pozvolna přejdem na řezání a ve finále budeš maturovat z utahování matky a zašroubování samořeznýho šroubu...no a dyby sis chtěl udělat eště nástavbu, tag budem pokračovat ve vrtání a řezání vnějšího i vnitřního závitu, ale to uš bude vopravdu těšký, tagže by ses tomu musel dost vjenovat
vogo, a vis, ze by me fakt bavilo? Jenze me k tomu v zivote nechtel nikdo pustit, pac bylo malo materialu
Se musime teda nekdy domluvit ... na netu nastuduju teorii a k tobe do dilny budu chodit na praxi
Honzik8719 (Člen) 15.03.2012 11:32:49 Offline |
Loser psal:Filous psal:...Lůzre, máš bludišťáka ...a neboj, aš budeš mít chvilku, tag si u mě zaplatíš stáž f dílně, začnem jag na učňáku pilovánim, pag pozvolna přejdem na řezání a ve finále budeš maturovat z utahování matky a zašroubování samořeznýho šroubu...no a dyby sis chtěl udělat eště nástavbu, tag budem pokračovat ve vrtání a řezání vnějšího i vnitřního závitu, ale to uš bude vopravdu těšký, tagže by ses tomu musel dost vjenovat
vogo, a vis, ze by me fakt bavilo? Jenze me k tomu v zivote nechtel nikdo pustit, pac bylo malo materialu
Se musime teda nekdy domluvit ... na netu nastuduju teorii a k tobe do dilny budu chodit na praxi
hele kdo nic nedělá nic nezkurví
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 11:43:52 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...a třeba šroup, kerej povoluješ desítkou klíčem je šestka a navopag na desítku šroup potřebuješ sedumnáctku klíč...a ten na kerej potřebuješ vosmičku klíč je pjetka ...to je bordel na tom svjetě, co??? ...schválně esi přídeš na to proč tomu tag je, ber to jako hádankujá se nechám podat ....nenašel jsem v Tom podle ty Luzrojc tabulky žánou souvislost , jako třeba nějakej násobek , nebo poměr
...ser na to, ty si stracenej
mě by to zajímalo...jako rozměr zavitu a rozměr hlavy, nebo matice to chápu , ale jakej je důvod , že zrovna závit třeba nějakej - nevím jakej , má hlavu o tom daným rozmeru...proč je to číslování tak poskakany po dvou, po třech ?
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
já se nechám podat ....nenašel jsem v Tom podle ty Luzrojc tabulky žánou souvislost , jako třeba nějakej násobek , nebo poměr...ser na to, ty si stracenej
mě by to zajímalo...jako rozměr zavitu a rozměr hlavy, nebo matice to chápu , ale jakej je důvod , že zrovna závit třeba nějakej - nevím jakej , má hlavu o tom daným rozmeru...proč je to číslování tak poskakany po dvou, po třech ?
...fakt to chceš vysvjetlovat??? ...je to nuda, normy, tabulky, pevnosti materijálů atd.
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 11:49:09 Offline |
...ser na to, ty si stracenejmě by to zajímalo...jako rozměr zavitu a rozměr hlavy, nebo matice to chápu , ale jakej je důvod , že zrovna závit třeba nějakej - nevím jakej , má hlavu o tom daným rozmeru...proč je to číslování tak poskakany po dvou, po třech ?
...fakt to chceš vysvjetlovat??? ...je to nuda, normy, tabulky, pevnosti materijálů atd.
no tak na to ser ...tos měl se mnou pravdu
...ser na to, ty si stracenejmě by to zajímalo...jako rozměr zavitu a rozměr hlavy, nebo matice to chápu , ale jakej je důvod , že zrovna závit třeba nějakej - nevím jakej , má hlavu o tom daným rozmeru...proč je to číslování tak poskakany po dvou, po třech ?
udělej mu rychlokurz strojařiny
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
mě by to zajímalo...jako rozměr zavitu a rozměr hlavy, nebo matice to chápu , ale jakej je důvod , že zrovna závit třeba nějakej - nevím jakej , má hlavu o tom daným rozmeru...proč je to číslování tak poskakany po dvou, po třech ?...fakt to chceš vysvjetlovat??? ...je to nuda, normy, tabulky, pevnosti materijálů atd.
udělej mu rychlokurz strojařiny
...hele, to je házení perel na zeď a hrachu sviním
Filous psal:karlos100 psal:Filous psal:
...fakt to chceš vysvjetlovat??? ...je to nuda, normy, tabulky, pevnosti materijálů atd.udělej mu rychlokurz strojařiny
...hele, to je házení perel na zeď a hrachu sviním
zas,můžeš mu to vysvětlovat až do úplnýho zešílení a pak už
Ti bude jen krásně
...a bude hůř!
Loser psal:Filous: tak jsem objevil kouzelnou knihu s nazvem Strojnicke tabulky a tam je to uplne jasne napsano
ja se snad na stary kolena jeste neco naucim. Davejte mi vic takovych hadanek
Hej to si dělaš srandu ne? že existuje i tato tabulka pro debily? Vždit to jde vyčist z tabulky šroubů
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hoši jakou máte maximálku já mám tacho 195 podle gps 180 je to možný?
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 13:08:51 Offline |
DonPepon psal:hoši jakou máte maximálku já mám tacho 195 podle gps 180 je to možný?
já dal jednou 21 piv , ale to bylo během celyho dne , když jsme šli od odvodni komise ...
nová mašina tak nový měření no ale je to rychlostní tragédie,B12 byla o chlup rychlejší
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 14:30:15 Offline |
Radek-Ban psal:DonPepon psal:hoši jakou máte maximálku já mám tacho 195 podle gps 180 je to možný?
..po větru nebo protivětru
když jedu ,tak fouká většinou ze strany ,takže by ti muj údaj nic neřekl,nebo by ti zkreslil statistiku
hlemejzd999 psal:Radek-Ban psal:DonPepon psal:hoši jakou máte maximálku já mám tacho 195 podle gps 180 je to možný?
..po větru nebo protivětru
když jedu ,tak fouká většinou ze strany ,takže by ti muj údaj nic neřekl,nebo by ti zkreslil statistiku
Mně fouká vždycky zepředu, ale to bude asi tím, že mám Nko
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 15:15:54 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:Radek-Ban psal:
..po větru nebo protivětrukdyž jedu ,tak fouká většinou ze strany ,takže by ti muj údaj nic neřekl,nebo by ti zkreslil statistiku
Mně fouká vždycky zepředu, ale to bude asi tím, že mám Nko
a já asi eLko ,ne ?
hlemejzd999 psal:já dal jednou 21 piv , ale to bylo během celyho dne , když jsme šli od odvodni komise ...
Jj... To bylo super... Než jsme dojeli autobusem 20 km domu, tak nám 3x stavěl na chcaní.
Od cca 15h jsem skoro nepřetržitě "zpíval" až do půlnoci a pak jsem nemohl 2 dny mluvit.
Ale vojně jsem se vyhnul...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 16.03.2012 07:28:43 Offline |
Já teda nevím, ale mě skoro permanentně fouká zezadu na jižní straně
nicola.foxx psal:Já teda nevím, ale mě skoro permanentně fouká zezadu na jižní straně
já sem teda rači, když sem v zadu já a co se světovejch stran tejče, to je mi celkem fuk :)
ale proti gustu ...
ale di, Ty brepto ...
Mour psal:karlos100 psal:osiris psal:
...u že už tady zas kandidáti soujá už chtěl nominovat,ale ten je ze soboty
..běžte do háje, vítězové nemusi byt furt od nás
...dyš tam u vás rostou samý perly, já nevim čim to, asi tym smogem
nicola.foxx (Člen) 19.03.2012 22:50:13 Offline |
huskyb12 psal:nicola.foxx psal:Já teda nevím, ale mě skoro permanentně fouká zezadu na jižní straně
já sem teda rači, když sem v zadu já a co se světovejch stran tejče, to je mi celkem fuk :)
ale proti gustu ...
A kčemu ti to bude dyž mi vzadu foukne, tak ty spadneš a to nejsi žádnej Šivava
bolek009 psal:karlos100 psal:ty pičo,to mi uniklo
A běžte do piče choboti nedomrdlí. Si furt utahovat. No tak jsem se zeptal no. Příště vím, že se na nic ptát nemám a raději na to přijdu sám.
A na xj sraz jsem nejel proto, že mě vymrdl švagr. Byl tam taky přihlášenéj a vše bylo domluveno, v pátek měl být odjezd v 8 ráno, ale on mi ve středu ve 21:30 řekl, že nikam nejede a že mu to nevychází. No byl jsem nasranej, no , ale já bych sám takovou štreku (cca460KM)nejel, tak jsem to zrušil i já. Sice mi v pátek ráno volal tuším "bartus" ať jedu s ním. Už jsem byl vybalenej. No nejel jsem no a co jako. Teď tu pomlouváte NEPRÁVEM mou robečku. Jste hajzlíci.
PS: a co jsem vlastně vyhrál??? Ve schránce žáden fernet nebyl
sou různí lidé mezi námi
Stojan Jakotyč
http://www.motokladno.cz/files/products … kladno.jpg
GSF 600 S '99
Zdeněk psal:A poněvadž chcu vyhrát i příští týden, tak se ptám, na co jsou na kyfce ty čudle na obou stranách.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1297_9.jpg
PS:
to jsou indikátory náklonu...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Zdeněk psal:A poněvadž chcu vyhrát i příští týden, tak se ptám, na co jsou na kyfce ty čudle na obou stranách.
PS:to jsou indikátory náklonu...
že jo, taky mě to napadlo, že se do toho zastrčí ty anténky v Pragy V3S-ky s těma gulama na koncu a v zatáčce až uslyším hrkání asfaltu, tak to znamená, že su moc nahléj
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:Kelly01 psal:Zdeněk psal:A poněvadž chcu vyhrát i příští týden, tak se ptám, na co jsou na kyfce ty čudle na obou stranách.
PS:to jsou indikátory náklonu...
že jo, taky mě to napadlo, že se do toho zastrčí ty anténky v Pragy V3S-ky s těma gulama na koncu a v zatáčce až uslyším hrkání asfaltu, tak to znamená, že su moc nahléj
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ga_s5t.jpg
jenom pro upřesnění, to co si sem dal není V3S ale S5T
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zdeněk psal:Kelly01 psal:
to jsou indikátory náklonu...že jo, taky mě to napadlo, že se do toho zastrčí ty anténky v Pragy V3S-ky s těma gulama na koncu a v zatáčce až uslyším hrkání asfaltu, tak to znamená, že su moc nahléj
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ga_s5t.jpgjenom pro upřesnění, to co si sem dal není V3S ale S5T
kristovasmradlavánoho,už si skoro říkám,že mi je ho líto
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:Zdeněk psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ga_s5t.jpgjenom pro upřesnění, to co si sem dal není V3S ale S5T
Strýcfajtr !!!
WenzelB6 psal:Karloshundrtcent : ale věděl by sis rady i stou samochodkou co je v pozadí Co?
Xjelena coby velitele vozu
v těch samohybkách se moc nevyznám,to je vz.77 Dana,asi??
a jelen je rakeťák,řidič..
ale jako na vojně,že to neznám,neznamená,že tomu nemůžu velet
...a bude hůř!
WenzelB6 psal:Karloshundrtcent : ale věděl by sis rady i stou samochodkou co je v pozadí Co?
Xjelena coby velitele vozu
pičo tos trefil dyk on neví co byla vojna
ale já bych s tim asi vodjel aniž bych se musel rozpomínat tyhle věci ti takňák zůstávaj někde v nějakým clusteru v paměti schovaný akorát nějakýho šůsmachra bychom potřebovali
Strýcfajtr !!!
karlos100 psal:XJelen psal:Zdeněk psal:
..si myslím, že ho po uvodním ceremoniálu můžeme přivítat v klubu
osiris psal:mouroj: jedno je jistý, jeden z nás dvou se bude dneska radovat ...a když se budeš radovat ty, tak já budu mít vlastně taky radost, že se kámoš raduje
Pokud použiju Tvou větu, tak já taky budu mít dnes za všech okolností radost
.....takže když budeš smutný, tak budeš mít vlastně radost, protože Tvůj kamarád je mrcha a bude mít radost
Tom jr. psal:ta cena se vztahuje jenom na idioty z fora nebo i na ty co si vyjedou, nechaj po zime prepnuto na rezervu, donde jim benal a musi mu ho privizt pojizdne servisni centrum (tata) v kanystru?
..to sem zvědav na tátovu verzi ...sis musel pospíšit , co?
Tom jr. psal:ta cena se vztahuje jenom na idioty z fora nebo i na ty co si vyjedou, nechaj po zime prepnuto na rezervu, donde jim benal a musi mu ho privizt pojizdne servisni centrum (tata) v kanystru?
Esli to bylo za komínem, tak ne, ale ať rozhodne tata
Můj mladej je taky adept viz kousek vejš, já si jen potom přebalil pampersku
Lepší někdy, než nikdy.
Mour psal:Tom jr. psal:ta cena se vztahuje jenom na idioty z fora nebo i na ty co si vyjedou, nechaj po zime prepnuto na rezervu, donde jim benal a musi mu ho privizt pojizdne servisni centrum (tata) v kanystru?
...rychlej prásk
Lepší někdy, než nikdy.
Mour psal:Tom jr. psal:ta cena se vztahuje jenom na idioty z fora nebo i na ty co si vyjedou, nechaj po zime prepnuto na rezervu, donde jim benal a musi mu ho privizt pojizdne servisni centrum (tata) v kanystru?
bylo v sobotu no ja sedel u stromu s cigarem v hube ... nejblisi benzinka tak 1,5 km ... stoho pul kilaku do kopce tak sem zvolil cestu mensiho odporu .. a tata schanel kanystr cestou z chalupy ... zachranil me pred uhynutim v bazinach u jizery
Tom jr. psal:Mour psal:Tom jr. psal:ta cena se vztahuje jenom na idioty z fora nebo i na ty co si vyjedou, nechaj po zime prepnuto na rezervu, donde jim benal a musi mu ho privizt pojizdne servisni centrum (tata) v kanystru?
bylo v sobotu no ja sedel u stromu s cigarem v hube ... nejblisi benzinka tak 1,5 km ... stoho pul kilaku do kopce tak sem zvolil cestu mensiho odporu .. a tata schanel kanystr cestou z chalupy ... zachranil me pred uhynutim v bazinach u jizery
Máš štěstí, že tatínek je téměř abstinent, ostatní tatínci v sobotu