Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 20.03.2012 18:03:54 Offline |
Re: ...putovní pohár
Mour psal:Tom jr. psal:Mour psal:
..to sem zvědav na tátovu verzi ...sis musel pospíšit , co?bylo v sobotu no ja sedel u stromu s cigarem v hube ... nejblisi benzinka tak 1,5 km ... stoho pul kilaku do kopce tak sem zvolil cestu mensiho odporu .. a tata schanel kanystr cestou z chalupy ... zachranil me pred uhynutim v bazinach u jizery
Máš štěstí, že tatínek je téměř abstinent, ostatní tatínci v sobotu
né jenom tatínci
Jmenovec junior: čeče v tvojem věku jsem bečko tlačil 6km domů...i do kurevskýho kopce... to, že jsem pak málem chcípnul už není důležité
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tom jr. psal:Mour psal:Tom jr. psal:ta cena se vztahuje jenom na idioty z fora nebo i na ty co si vyjedou, nechaj po zime prepnuto na rezervu, donde jim benal a musi mu ho privizt pojizdne servisni centrum (tata) v kanystru?
..to sem zvědav na tátovu verzi ...sis musel pospíšit , co?
bylo v sobotu no ja sedel u stromu s cigarem v hube ... nejblisi benzinka tak 1,5 km ... stoho pul kilaku do kopce tak sem zvolil cestu mensiho odporu .. a tata schanel kanystr cestou z chalupy ... zachranil me pred uhynutim v bazinach u jizery
bych tě chtěl vidět gdybys neměl mobila, tak jak my gdysi... by sis eště rád říkal, že ta benzínka byla enem kilák a půl daleko...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 20.03.2012 20:27:29 Offline |
XJelen psal:pořád čekám na verzi druhé strany
počítám, že to bude kousek do chystané sbírky bájí a pověstí banditích
co dělá , že nepíše ? ..tu čekám na jeho verzi celej den
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...no tag teda jó, nó...tady máte další pohátku šmejdi ...jednou takle f sobotu, dyš vokolo hradu začínali lítat ftáci a začla tag divně smrdět flóra, tušim že se tomu řiká jaro, povidá královna starýmu králi:"...táto, nikam se ti samotnýmu nechce, vem mě i s našim chlupatym vobráncem hradu někam na vejlet, princátka s náma nechtěj, bo budou prohánět každej svýho konika něgde po našem králofství" ...a tag sme jeli...cestou z Drábskejch sme popojeli k prapředkum do horský sluje, tam popili něco vývaru z bukvic a dyš se vracíme, začal vyhrávat ten zázračnej aparát kouzelníka Bella a na druhym konci se vozval rozšafně starší princ a že prej:"....ahóóoj, tak cóóó, jak se máte a jag ste na tom???" ...král se divil, ale byl rát, že je ten pacholek takovej starostlivej, tag řiká:"...nóóó, pohoda, vracíme se z hor a co ty???" ...no a von:"...tag to je super, já sem mezi Bolkou a Zámostim a došel mi benzín, tag mi něco tý hopsinkový šťávy dovez" ...no co vám ma povidat parchanti, král f autě drškoval, ale pag byl rát, že se nestalo nioc horšího, fspoměl si, že má f kufru povozu prázdnou pikslu vot živý destilovaný vody, do který u vydřiducha zakoupil za stopadesát dukátů trochu tý šťávy, doves je princoj, kerej jí zvrátil do chřtánu tý jeho postapokalyptický příšery, ta zařechtala vytlučenym spojkovym košem a votfrčeli za princeznou Verčou do jinýho králofství...a to je celý vy smradi, a pamatujte si, že kohout má bejt na ON a né na RES, páč né dycky má král čas a cestu kolem...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...jak píše Filous, nejni nad to když se ti mladý vozvou
Mladšímu sem tuhle musel dát záhlavec, bo mi hlásí, že mu tam něco když jede chrastí, tak já starej vůl po nedělní kachně hupsnu na ten jeho kozí dech a už lítám okolo sídliště a poslouchám co to je. No a vona se mu tam nad motorem na drátu houpe cívka, co upadla z držáku. Dvě fofr pásky to spravily a mohl sem jít v klidu dotrávit oběd.
Holt mladej princ se ozve a starej král hřbet ohne.
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 21.03.2012 11:03:26 Offline |
Kelly01 psal:Tady se mi líbí když senior - 26 let, poučuje juniora - 19 let, že když on byl v jeho věku tak ....
čeče nevěděj jak je dneska rychlá doba? dneska jde vše strašně rychle... holky si ve 12 nehrajou s panenkama ale sháněj antikoncepci... v šestnácti je to chytřejší jak rádio...ve dvaceti jsi mistr světa no ve 30 tě mladí pouštěv v mhd sednout, ve 40 jsi na odpis a co je dál už je pro mladý důchodcovskej stav
Filousej: a žily spolu šťastně až do smrti
Banditatom psal:Kelly01 psal:Tady se mi líbí když senior - 26 let, poučuje juniora - 19 let, že když on byl v jeho věku tak ....
čeče nevěděj jak je dneska rychlá doba? dneska jde vše strašně rychle... holky si ve 12 nehrajou s panenkama ale sháněj antikoncepci... v šestnácti je to chytřejší jak rádio...ve dvaceti jsi mistr světa no ve 30 tě mladí pouštěv v mhd sednout, ve 40 jsi na odpis a co je dál už je pro mladý důchodcovskej stav
Filousej: a žily spolu šťastně až do smrti
mám doma 17-ti letou holku a je to jak píšeš.důležitá jak frekvence 1 a chytrá jak po 3 vysokejch školách.jinak znám kluka kterej má 37 a už je zasloužilým dědečkemjsem mu říkal,že už je v,ještě mu chybí senilita
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2012 13:31:36 Offline |
XJelen psal:díky tati!
a už můžu klidně usnout ...
Kelly01 psal:Drsoň jsem byl dneska já, 2 hodiny jsem řval že mám na pile tupej řetěz a 2 hodiny rudl když jsem zjistil že ho mám opačně
No a tímto vám oznamujeme,že máme nového držitele putovního poháru pro tento týden
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Drsoň jsem byl dneska já, 2 hodiny jsem řval že mám na pile tupej řetěz a 2 hodiny rudl když jsem zjistil že ho mám opačně
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS psal:Kelly01 psal:Drsoň jsem byl dneska já, 2 hodiny jsem řval že mám na pile tupej řetěz a 2 hodiny rudl když jsem zjistil že ho mám opačně
A to tě nenapadlo postavit se z druhý strany?
A nebo dát zpátečku
Lepší někdy, než nikdy.
Ondráš psal:Banditatom psal:... ve 30 tě mladí pouštěv v mhd sednout
Jo... Kdyby ve 30. Mě se to stalo asi před půl rokem... Asi vypadám fakt špatně...
Jestli to bylo cestou z klubu, tak se ani nedivím.
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Ondráš psal:Banditatom psal:... ve 30 tě mladí pouštěv v mhd sednout
Jo... Kdyby ve 30. Mě se to stalo asi před půl rokem... Asi vypadám fakt špatně...
Jestli to bylo cestou z klubu, tak se ani nedivím.
To ho možná pouštěli aji lehnout
Upřesním:
1.spadl mi řetěz
2.jako strojař jsem usoudil že švéd je debil a vylisovaný obrázek na deklu je neodpustitelná chyba
3.logicky jsem ho dal tak, aby pohonné kolečko zapadlo do zubu, zabíralo a neprokluzovalo - viz. značka
4.2 hodiny práce s pilou na plný výkon s pomocným ručním řezem
5.byť je švéd debil, pro klid duše to dám podle něj
6.montáž a chvíle nechápající samomluvy
7.úvaha-možná to debil myslel tak, že řetěz bude pohonem náběžné hrany napínán..
8.švéd je pořád debil, čech by dělal jinak a moravák správně
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2012 20:21:08 Offline |
Kelly01 psal:Upřesním:
1.spadl mi řetěz
2.jako strojař jsem usoudil že švéd je debil a vylisovaný obrázek na deklu je neodpustitelná chyba
3.logicky jsem ho dal tak, aby pohonné kolečko zapadlo do zubu, zabíralo a neprokluzovalo - viz. značka
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _oetiz.jpg
4.2 hodiny práce s pilou na plný výkon s pomocným ručním řezem
5.byť je švéd debil, pro klid duše to dám podle něj
6.montáž a chvíle nechápající samomluvy
7.úvaha-možná to debil myslel tak, že řetěz bude pohonem náběžné hrany napínán..
8.švéd je pořád debil, čech by dělal jinak a moravák správně
přece ti mušelo bejt jasný , kde je ta ostrá nabroušená břit a kerym směrem se bude točit ....nehledě na to , že když ti spad , tak zustal pořád na řetězovce navlečenej ve správnym směru , no né ?
jo Filous tyhle starosti vo děti znám
sem se vrátil jednou s princeznou z vejkendu a tak nějak mezi řečí se cerky ptám jak bylo a estli nebyl nějakej průser
tatí f klidu fšechno f cajku
jo?. povídám..takže až dám se sousedama kořku před barákem nedozvím se nic zajímavýho ?
mnooo možná by tě mohlo zajímat že u nás byli policajti
přišli jí šamstři ..dali si do tlami a jeden na druhýho zavolal policajti..
ale vlastně nic zajímavýho co sem nebyl doma
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:jo Filous tyhle starosti vo děti znám
sem se vrátil jednou s princeznou z vejkendu a tak nějak mezi řečí se cerky ptám jak bylo a estli nebyl nějakej průser
jo?. povídám..takže až dám se sousedama kořku před barákem nedozvím se nic zajímavýho ?
...soudruhu majore, během mé služby se nic zvláštního nestalo, ...??? ...akorát sme zlomili lopatu ..??? ... když sme zakopávali služebního psa ...???... kterého přejeli hasiči ...??? ....jelikož hořel muničák
Banditatom (Člen) 21.03.2012 21:03:07 Offline |
Mour psal:Borák psal:jo Filous tyhle starosti vo děti znám
ale vlastně nic zajímavýho co sem nebyl doma...soudruhu majore, během mé služby se nic zvláštního nestalo, ...??? ...akorát sme zlomili lopatu ..??? ... když sme zakopávali služebního psa ...???... kterého přejeli hasiči ...??? ....jelikož hořel muničák
...kerej zapálil kefalín při pokusu o sebevraždu
nicola.foxx (Člen) 21.03.2012 23:50:52 Offline |
Borák psal:jo Filous tyhle starosti vo děti znám
Zaplat Satan za dva syny. Sice mi pak budou chodit na pivo, ale zaplat Satan za ne I kdyz, kdo vi kolik bude stat za 16 let benzin
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mour psal:Borák psal:jo Filous tyhle starosti vo děti znám
ale vlastně nic zajímavýho co sem nebyl doma...soudruhu majore, během mé služby se nic zvláštního nestalo, ...??? ...akorát sme zlomili lopatu ..??? ... když sme zakopávali služebního psa ...???... kterého přejeli hasiči ...??? ....jelikož hořel muničák
...musel jsem si zapálit, když ukradli bojovou zástavu
Lepší někdy, než nikdy.
...od teď buďme tedy konkrétní
(postřelený husy se na nás doufejme nebudou zlobit)
nevo7 psal:Caute, asi mam nieco podobne. Nechapem. Lestim to 3 tyzdne, nove guma, nabijem baterku a idem dnes natocit od novembra. Starter tocil a nie a nie naskocit /packa na benzin bola na PRI cely den/. Myslel, som ze zle nabilo baterku, ale mala 12,7 V. Po 3-4 minutach prestal tocit starter, rucicky otoci, ale nieco zacalo tukat na lavej strane. Rozoberiem to co je na obrazku a bola tam voda. Neviem ako sa to tam dostalo. Vysusim a nic. Nenaskoci, pri stlaceni startovania to uz tuka na tej lavej strane ako z gulometu. Nieco sa asi odpalilo. Poistky boli OK. Co s tym? Co treba vymenit? Ten spodok co je na obrazku ci ten sedy vrch s celou kabelazou? Diky za rady.
Filous psal:...nešil, relé ti cvaká, páč je slabá baterka......
nevo7 psal:................Baterku som vcera nabijal, ukazovala 12,7V. Najprv starter tocilo, no nenaskocila moto, potom starter prestal a raz tuklo v tom rele, a teraz tam rachoti stale a nic. Neviem, nechapem.
Filous psal:...řikam ti, že ti cvaká spínací relé kvůli slabý baterce...
nevo7 psal:No skusim tam baterku z braskovej moto. Uvidim. Ak to bude baterka, tak to nie je az taka hroza /ako oprava/, ale ta baterka ma 2 roky a je uz mimo. Fiamm, nic to nevydrzi, pozriem sa potom po inej znacke.
Dam vediet ako to dopadlo, lebo je tu vela komunikacie okolo nestartovania banditov, ale malokedy vysledok, ako to majitel poriesil.
nevo7 psal:Tak to vyzera na tu baterku. Nabijam, piatok som to zas skusal a zas nestartovala mrcha. Napichnem moto priamo na nabijacku, startujem a stale nic.
Tak, ze sa pozriem do tej bezudrzbovej baterky, ved nemam co stratit. A uplne prazdna. Teraz musim zohnat elektrolyt a uvidim na dalsi pokus.
Dnes som aj po studii v robote zistil, ze ta ruska nabijacka z Ukrajiny /co oco kupil v 90. rokoch/ je asi na auta, nabijam to na minime, co je asi 7,5 A a na moto nabijacku tak mala mat 0,7A. Tak som to asi uvaril aj teraz aj pred rokom. A ja, ze kde sa ta tekutina z baterky straca. Budem musiet kupit i nabijacku na moto.
Filous psal:...dyk ti to řikam...žádnej elektrolyt nescháněj, ta baterka je prostě po smrti...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Náš mladej odjel do práce autem, přijde pěšky. auto má automatický rosvícení, ale von s tím vypínačem musí furt mrdat.
já- nenechal jsi svítit? on - nevím
já -točil ti startér? on- a jak to mám asi poznat
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Náš mladej odjel do práce autem, přijde pěšky. auto má automatický rosvícení, ale von s tím vypínačem musí furt mrdat.
...a tys měl říct: "tak auto zamkni zvenčí, rozběhni se a klíče zahoď co nejdál můžeš"
osiris psal:Baltazar psal:Náš mladej odjel do práce autem, přijde pěšky. auto má automatický rosvícení, ale von s tím vypínačem musí furt mrdat.
já -točil ti startér? on- a jak to mám asi poznat...a tys měl říct: "tak auto zamkni zvenčí, rozběhni se a klíče zahoď co nejdál můžeš"
mám jenom jedny čím bych to startoval já
The father of the little princess of the dawn
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2012 20:35:53 Offline |
já byl dneska na stk s plechovkoj a pán povídá : nesvítí vám přední pravý sjetlo...a já na to , že to není možný , že ráno svítilo ...a von mi povídá: tak se s ním domluvte ,nebo vyměňte žárovku .
Baltazar psal:Náš mladej odjel do práce autem, přijde pěšky. auto má automatický rosvícení, ale von s tím vypínačem musí furt mrdat.
nechce von taky pohárek
kdrk psal:Baltazar psal:Náš mladej odjel do práce autem, přijde pěšky. auto má automatický rosvícení, ale von s tím vypínačem musí furt mrdat.
já -točil ti startér? on- a jak to mám asi poznatnechce von taky pohárek
Dotaz na srazy by taky mohl nějakej bod urvat
XJelen psal:Mour psal:No s klukama jedněma slovenskýma je fakt radost. Já mám také jednoho uchazeče. Vyměnil kvůli přerušenému drátu u ovladače půlku součástek u světla
ten byl taky dobrej
Mour má hlavně radost,že pohár putuje dál na východ
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:Mour psal:No s klukama jedněma slovenskýma je fakt radost. Já mám také jednoho uchazeče. Vyměnil kvůli přerušenému drátu u ovladače půlku součástek u světla
ten byl taky dobrej
...von de k Vám, ale z opačné strany
Mour psal:karlos100 psal:XJelen psal:ten byl taky dobrej
tak to su klidné parťáku! bo má v cestě dvakrát moře a kurefsky dlouhou cestu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Mour psal:karlos100 psal:Mour má hlavně radost,že pohár putuje dál na východ
...cestou foukne protivítr a má ho zase zpátky v asii
osiris psal:XJelen psal:Mour psal:...von de k Vám, ale z opačné strany
...cestou foukne protivítr a má ho zase zpátky v asii
...ty by byl pěkný výdup
Mour psal:Zdeněk psal:Zdar, nevím, jestli mohu, ale KDO ho má za minuléj týden?
..jestli se dnes počítá do minulého týdne, tak já bych řek, že vedou eSíčka na 1 km rovince, aby byly rovnoměrně sjetý gumy
hele brácho, ty seš na mě nějak vysazenéj.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:Mour psal:Zdeněk psal:Zdar, nevím, jestli mohu, ale KDO ho má za minuléj týden?
..jestli se dnes počítá do minulého týdne, tak já bych řek, že vedou eSíčka na 1 km rovince, aby byly rovnoměrně sjetý gumy
hele brácho, ty seš na mě nějak vysazenéj.
Já , vůbec ne, mě je jedno kdo to napíše ....s chutí si s Tebou na srazu sednu k a a dáme řeč.
Mour psal:Zdeněk psal:Mour psal:
..jestli se dnes počítá do minulého týdne, tak já bych řek, že vedou eSíčka na 1 km rovince, aby byly rovnoměrně sjetý gumyhele brácho, ty seš na mě nějak vysazenéj.
Já , vůbec ne, mě je jedno kdo to napíše ....s chutí si s Tebou na srazu sednu k a a dáme řeč.
....řeč vo tom jak se toho dá zbavit?
Michal Dk psal:Mour psal:Zdeněk psal:s chutí si s Tebou na srazu sednu k a a dáme řeč.
....řeč vo tom jak se toho dá zbavit?
řeč vo tom, že pívo a víno je bolehlav,
řeč vo tom, že fernet je LEPŠÍ
chtělo by to smajlíka "štamprlu"
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:Michal Dk psal:Mour psal:
s chutí si s Tebou na srazu sednu k a a dáme řeč.....řeč vo tom jak se toho dá zbavit?
řeč vo tom, že pívo a víno je bolehlav,
řeč vo tom, že fernet je LEPŠÍ
chtělo by to smajlíka "štamprlu"
Přesně tak jsem to myslel
hlemejzd999 (Člen) 12.06.2012 00:36:39 Offline |
PALOUS psal:Když to nikdo nechce napsat tak to napíšu jáHlemejžďkurva ten mě nasral
proč nasral ?
já bych řek , že de celkem vo hovno, tak co ...
Luk psal:je fakt, ze tahle rubrika by se nemela zanedbavat. Chtelo by to vlastniho moderatora, tzv. praskace
...však máš možnost napsat, jako každej, co právě tobě připadá na pohár
...f tomdle případě ňák nevim, proč by ho měl vyhrát Slimák??? ...vomezenej rospočet, tag koukal po gdečems, ale nakonec koupil dobře, teda aš na ty zbytečný mačkaný pet lahve vokolo svjetla
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...f tomdle případě ňák nevim, proč by ho měl vyhrát Slimák??? ...vomezenej rospočet, tag koukal po gdečems, ale nakonec koupil dobře, teda aš na ty zbytečný mačkaný pet lahve vokolo svjetla
...protože koupil eS-ko !!
...je to fór, snad to nebere někdo vážně?
Honzik8719 (Člen) 13.06.2012 08:52:31 Offline |
podle mě sou všecky debaty eNko vs. eSko braný jako fór, i když je to teda vážná věc a eNko je nejvíc
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 13.06.2012 23:02:17 Offline |
hlemejzd999 psal:děte do prdele , dyt je hezkej
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0581.jpg
...a je muj
to je těžký...když nemáš prachy na motorku , kterou bys chtěl ,ale musí ti zas nějakej čas vydržet ,tak pak koukáš po čemkoli...a je jedno jestli to bude dvouvál,nebo šestka....
neboj, už ti zůstane, jako mě
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:hlemejzd999 psal:děte do prdele , dyt je hezkej
...a je muj
to je těžký...když nemáš prachy na motorku , kterou bys chtěl ,ale musí ti zas nějakej čas vydržet ,tak pak koukáš po čemkoli...a je jedno jestli to bude dvouvál,nebo šestka....neboj, už ti zůstane, jako mě
...i mě
Šneku: Ale ta dvanda jede co ? ..s těma prachama to máme podobné
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2012 10:03:40 Offline |
Drakoxxl psal:Máš recht šneku, tak koukej dorazit na sraz
...možná se jen zastavim na chvilku na votočku
hlemejzd999 psal:Drakoxxl psal:Máš recht šneku, tak koukej dorazit na sraz
...možná se jen zastavim na chvilku na votočku
Máš recht,já to taky tak dělám. Ale kdyš už tam su,tak dosebe nacpu patnáct piv a je to
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2012 13:47:49 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:Drakoxxl psal:Máš recht šneku, tak koukej dorazit na sraz
...možná se jen zastavim na chvilku na votočkuMáš recht,já to taky tak dělám. Ale kdyš už tam su,tak dosebe nacpu patnáct piv a je to
tolik já nedám ...sem myslel tak sedum a nějakýho paňáka...
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2012 13:54:54 Offline |
Mour psal:Šneku: Ale ta dvanda jede co ? ..s těma prachama to máme podobné
jede to jaxvině sem z toho dost vysmátej :)
no ....prachy sem nikdy neměl a už zas nemam
Banditatom (Člen) 14.06.2012 18:25:16 Offline |
Mour psal:Filous psal:...f tomdle případě ňák nevim, proč by ho měl vyhrát Slimák??? ...vomezenej rospočet, tag koukal po gdečems, ale nakonec koupil dobře, teda aš na ty zbytečný mačkaný pet lahve vokolo svjetla
...je to fór, snad to nebere někdo vážně?
...smrtelně vážně to beru
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2012 19:49:26 Offline |
Banditatom psal:Mour psal:Filous psal:...f tomdle případě ňák nevim, proč by ho měl vyhrát Slimák??? ...vomezenej rospočet, tag koukal po gdečems, ale nakonec koupil dobře, teda aš na ty zbytečný mačkaný pet lahve vokolo svjetla
...je to fór, snad to nebere někdo vážně?...smrtelně vážně to beru
tak si posol bambuli ...to tě na chvilku zabaví ...
Banditatom (Člen) 14.06.2012 21:23:49 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Mour psal:
...je to fór, snad to nebere někdo vážně?...smrtelně vážně to beru
tak si posol bambuli ...to tě na chvilku zabaví ...
no nevím co by na to řekla paňmáma
hlemejzd999 psal:děte do prdele , dyt je hezkej
...a je muj
to je těžký...když nemáš prachy na motorku , kterou bys chtěl ,ale musí ti zas nějakej čas vydržet ,tak pak koukáš po čemkoli...a je jedno jestli to bude dvouvál,nebo šestka....
kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
a kupovat neco za kazdou cenu,to je pekna picovina..
to je jako bys rek,ze nemas na anzelinu zoli, tak si vemes cikorku vodvedle
...sam mezi jebkarema...
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 08:14:14 Offline |
Marián psal:hlemejzd999 psal:děte do prdele , dyt je hezkej
...a je muj
to je těžký...když nemáš prachy na motorku , kterou bys chtěl ,ale musí ti zas nějakej čas vydržet ,tak pak koukáš po čemkoli...a je jedno jestli to bude dvouvál,nebo šestka....kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
to je jako bys rek,ze nemas na anzelinu zoli, tak si vemes cikorku vodvedle
hele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
neřek jsem , že nemám prachy na motorku, ale že nemám prachy na tu, kterou bych chtěl .
Podle mne je teda úplně normální , že kupuju jen to, na co mi stačí peněženka .
a nemyslím, že zrovna B12 je cikorka vod vedle...
co tam máš dál ? ...
hlemejzd999 psal:Marián psal:hlemejzd999 psal:děte do prdele , dyt je hezkej
...a je muj
to je těžký...když nemáš prachy na motorku , kterou bys chtěl ,ale musí ti zas nějakej čas vydržet ,tak pak koukáš po čemkoli...a je jedno jestli to bude dvouvál,nebo šestka....kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
to je jako bys rek,ze nemas na anzelinu zoli, tak si vemes cikorku vodvedlehele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
neřek jsem , že nemám prachy na motorku, ale že nemám prachy na tu, kterou bych chtěl .
co tam máš dál ? ...
ser na kritiky-logiky plazivej plnotučný béčko to je,víc nepotřebuješ..
jen teda to eSko
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 08:26:40 Offline |
karlos100 psal:hlemejzd999 psal:Marián psal:
kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
to je jako bys rek,ze nemas na anzelinu zoli, tak si vemes cikorku vodvedlehele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
co tam máš dál ? ...ser na kritiky-logiky plazivej plnotučný béčko to je,víc nepotřebuješ..
jen teda to eSko
to je stejně debata vo hovne...nevím , vo co v tomdle případě de...
....jen snad to eSko , no....