Nejsi přihlášen
Re: ...putovní pohár
karlos100 psal:hlemejzd999 psal:Marián psal:
kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
a kupovat neco za kazdou cenu,to je pekna picovina..
to je jako bys rek,ze nemas na anzelinu zoli, tak si vemes cikorku vodvedlehele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
neřek jsem , že nemám prachy na motorku, ale že nemám prachy na tu, kterou bych chtěl .
Podle mne je teda úplně normální , že kupuju jen to, na co mi stačí peněženka .
a nemyslím, že zrovna B12 je cikorka vod vedle...
co tam máš dál ? ...ser na kritiky-logiky plazivej plnotučný béčko to je,víc nepotřebuješ..
jen teda to eSko
a pán je enkař nebo vlastně co?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:hlemejzd999 psal:
hele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
neřek jsem , že nemám prachy na motorku, ale že nemám prachy na tu, kterou bych chtěl .
co tam máš dál ? ...ser na kritiky-logiky plazivej plnotučný béčko to je,víc nepotřebuješ..
jen teda to eSkoa pán je enkař nebo vlastně co?
pán je traktorista
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:XJelen psal:karlos100 psal:
ser na kritiky-logiky plazivej plnotučný béčko to je,víc nepotřebuješ..
jen teda to eSkoa pán je enkař nebo vlastně co?
pán je traktorista
když už blbě pindáte,tak bych prosil označení letec
http://www.motoarena.cz/clanek/technika … ecky-motor
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:XJelen psal:
a pán je enkař nebo vlastně co?pán je traktorista
když už blbě pindáte,tak bych prosil označení letec
http://www.motoarena.cz/clanek/technika … ecky-motor
oh du scheiße! Fliegende kleine Flusspferd!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:Kukii psal:
pán je traktoristakdyž už blbě pindáte,tak bych prosil označení letec
http://www.motoarena.cz/clanek/technika … ecky-motoroh du scheiße! Fliegende kleine Flusspferd!
...a bude hůř!
hlemejzd999 psal:Marián psal:hlemejzd999 psal:děte do prdele , dyt je hezkej
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0581.jpg
...a je muj
to je těžký...když nemáš prachy na motorku , kterou bys chtěl ,ale musí ti zas nějakej čas vydržet ,tak pak koukáš po čemkoli...a je jedno jestli to bude dvouvál,nebo šestka....kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
to je jako bys rek,ze nemas na anzelinu zoli, tak si vemes cikorku vodvedlehele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
co tam máš dál ? ...
aaa pan je inteligent
takze sem tim chtel rici toto, ze kdyz nemam na motorku ktera se mi libi, tak nebudu na silu kupovat neco, co se mi mozna ani nelibi anebo jen tak trochu, to by me osobne sralo.
to prirovnani tam bylo uz jen jako dovetek pro ty pomalejsi, honeni curaka do toho vubec neplet a kupuj si co chces, jen sem napsal co si si myslim.
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:hlemejzd999 psal:Marián psal:kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
co tam máš dál ? ...aaa pan je inteligent
takze sem tim chtel rici toto, ze kdyz nemam na motorku ktera se mi libi, tak nebudu na silu kupovat neco, co se mi mozna ani nelibi anebo jen tak trochu, to by me osobne sralo.
to prirovnani tam bylo uz jen jako dovetek pro ty pomalejsi, honeni curaka do toho vubec neplet a kupuj si co chces, jen sem napsal co si si myslim.
hele tady se musim šneka trochu zastat, bo to bych taky nemusel jezdit vůbec než bych došetřil na 1199
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Marián psal:hlemejzd999 psal:
hele ty logiku...takže podle tvé logiky , když nemáš na Angelinu Jolie , tak si Ho budeš radši celej život honit ?
to prirovnani tam bylo uz jen jako dovetek pro ty pomalejsi, honeni curaka do toho vubec neplet a kupuj si co chces, jen sem napsal co si si myslim.hele tady se musim šneka trochu zastat, bo to bych taky nemusel jezdit vůbec než bych došetřil na 1199
maj recht,jakákoli motorka je lepší než žádná
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:Marián psal:
aaa pan je inteligent
to prirovnani tam bylo uz jen jako dovetek pro ty pomalejsi, honeni curaka do toho vubec neplet a kupuj si co chces, jen sem napsal co si si myslim.hele tady se musim šneka trochu zastat, bo to bych taky nemusel jezdit vůbec než bych došetřil na 1199
maj recht,jakákoli motorka je lepší než žádná
suzuki je suzuki
Karlos ať ti ten werk dobře slouží,když už sto dotách do baráku
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:karlos100 psal:XJelen psal:
hele tady se musim šneka trochu zastat, bo to bych taky nemusel jezdit vůbec než bych došetřil na 1199maj recht,jakákoli motorka je lepší než žádná
suzuki je suzuki
Karlos ať ti ten werk dobře slouží,když už sto dotách do baráku
tak istě,suzuki je suzuki
ale gauč je gauč
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kim psal:karlos100 psal:
maj recht,jakákoli motorka je lepší než žádnásuzuki je suzuki
Karlos ať ti ten werk dobře slouží,když už sto dotách do barákutak istě,suzuki je suzuki
ale gauč je gauč
...tyvole dva roky neštěstí, než to prodáš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:karlos100 psal:Kim psal:
suzuki je suzuki
Karlos ať ti ten werk dobře slouží,když už sto dotách do barákutak istě,suzuki je suzuki
ale gauč je gauč...tyvole dva roky neštěstí, než to prodáš
zatím je to láska,ale to víš,změnit se to může
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 16:55:48 Offline |
Marián psal:hlemejzd999 psal:Marián psal:kdyz nemam prachy na motorku,tak si ji logicky nekupuju...
Víš co, viď....?
....ani jednou sem neřek , že se mi dvanactka esko nelíbí , tak proč sem tahas , že něco kupuju na sílu ?....
chceš říct , že kdybys prodal motorku, tak se budeš koukat , jak máš prázdnou garáž a čekat ,až budeš mít někdy na tu tvou vysnenou , na kterou vis , že stejně mít nebudeš ?
a s prirovnanima si začal ty, tak jakypak nepleť.
taky píšu jen co si myslím....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 17:20:24 Offline |
hlemejzd999 psal:Marián psal:hlemejzd999 psal:
to prirovnani tam bylo uz jen jako dovetek pro ty pomalejsi, honeni curaka do toho vubec neplet a kupuj si co chces, jen sem napsal co si si myslim.Víš co, viď....?
....ani jednou sem neřek , že se mi dvanactka esko nelíbí , tak proč sem tahas , že něco kupuju na sílu ?....
chceš říct , že kdybys prodal motorku, tak se budeš koukat , jak máš prázdnou garáž a čekat ,až budeš mít někdy na tu tvou vysnenou , na kterou vis , že stejně mít nebudeš ?
a s prirovnanima si začal ty, tak jakypak nepleť.
taky píšu jen co si myslím....
jako vůbec nechápu Mariane , vo co ti de....
asi seš skalní s vytribenym vkusem , a znalej problematiky , ale nevím proč pořád pises, že bys nekoupil něco, co by se ti líbilo trochu, nebo ještě min, ale to já taky.
mě se líbí spousta motorek , a když jsem viděl tuhle , tak jsem složil prachy a vezl ji domů .
doteď v tom pořád nevidím problém.
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 18:24:02 Offline |
Borák psal:já si myslím ,že byste si měli dát do dršky
to je na pochopení názorů protifníka nejlepčí
Beru tě jako osobního asistenta
budeš vyřizovat takovýhle záležitosti ..
Banditatom (Člen) 16.06.2012 12:35:13 Offline |
karlos100 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
tak si posol bambuli ...to tě na chvilku zabaví ...no nevím co by na to řekla paňmáma
zkus chilli,to jí zaručeně nažhaví
no a pak mi ho zvakne a můžu zpívat v kostelej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 16.06.2012 12:38:20 Offline |
hlemejzd999 psal:Borák psal:já si myslím ,že byste si měli dát do dršky
to je na pochopení názorů protifníka nejlepčíBeru tě jako osobního asistenta
budeš vyřizovat takovýhle záležitosti ..
nechceš jako asistenta mě hned bych sepsal zakázku
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2012 15:36:15 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Borák psal:já si myslím ,že byste si měli dát do dršky
to je na pochopení názorů protifníka nejlepčíBeru tě jako osobního asistenta
budeš vyřizovat takovýhle záležitosti ..nechceš jako asistenta mě hned bych sepsal zakázku
nikdo se prát nechce....to voni jen tak laškujou, pač se se mnou chtej kamarádit ....
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
Beru tě jako osobního asistenta
budeš vyřizovat takovýhle záležitosti ..nechceš jako asistenta mě hned bych sepsal zakázku
nikdo se prát nechce....to voni jen tak laškujou, pač se se mnou chtej kamarádit ....
Hele šneku, nepotkal sem tě dneska, někde u Sedlčan? Kde přesně nevim...ale aby nedošlo k mejlce, já se neztratil....naprosto přesně sem věděl kde sem.... akorát sem fakt netušil kde je všechno vostatní
Lihy psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
nechceš jako asistenta mě hned bych sepsal zakázkunikdo se prát nechce....to voni jen tak laškujou, pač se se mnou chtej kamarádit ....
Hele šneku, nepotkal sem tě dneska, někde u Sedlčan? Kde přesně nevim...ale aby nedošlo k mejlce, já se neztratil....naprosto přesně sem věděl kde sem.... akorát sem fakt netušil kde je všechno vostatní
...tam je to zakletý, loni sem to tam měl taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2012 20:27:22 Offline |
Filous psal:Lihy psal:hlemejzd999 psal:
nikdo se prát nechce....to voni jen tak laškujou, pač se se mnou chtej kamarádit ....Hele šneku, nepotkal sem tě dneska, někde u Sedlčan? Kde přesně nevim...ale aby nedošlo k mejlce, já se neztratil....naprosto přesně sem věděl kde sem.... akorát sem fakt netušil kde je všechno vostatní
Sedlčany ? ...kde to je ?
Filous psal:Lihy psal:hlemejzd999 psal:
nikdo se prát nechce....to voni jen tak laškujou, pač se se mnou chtej kamarádit ....Hele šneku, nepotkal sem tě dneska, někde u Sedlčan? Kde přesně nevim...ale aby nedošlo k mejlce, já se neztratil....naprosto přesně sem věděl kde sem.... akorát sem fakt netušil kde je všechno vostatní
ty vogo dnešek byl zakletej celej...dal sem nějakejch 300 km a z toho asi kilo vůbec netušil kde sem ale bylo to fajné Prostě sem jel na jih a když sem se vynořil ve Strakonicích, tak sem si řek, že by to stačilo a že třeba tudy to vypadá, že vede cesta domu
Lihy psal:Filous psal:Lihy psal:
Hele šneku, nepotkal sem tě dneska, někde u Sedlčan? Kde přesně nevim...ale aby nedošlo k mejlce, já se neztratil....naprosto přesně sem věděl kde sem.... akorát sem fakt netušil kde je všechno vostatní...tam je to zakletý, loni sem to tam měl taky
ty vogo dnešek byl zakletej celej...dal sem nějakejch 300 km a z toho asi kilo vůbec netušil kde sem ale bylo to fajné Prostě sem jel na jih a když sem se vynořil ve Strakonicích, tak sem si řek, že by to stačilo a že třeba tudy to vypadá, že vede cesta domu
...uplně stejně sem to měl já loni při jedný z posledních vyjížděk
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2012 10:23:11 Offline |
Lihy psal:Filous psal:Lihy psal:
Hele šneku, nepotkal sem tě dneska, někde u Sedlčan? Kde přesně nevim...ale aby nedošlo k mejlce, já se neztratil....naprosto přesně sem věděl kde sem.... akorát sem fakt netušil kde je všechno vostatní...tam je to zakletý, loni sem to tam měl taky
timhle stylem jezdim moc rad.jen na me nesmi blikat reserva
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:Filous psal:
...tam je to zakletý, loni sem to tam měl takyty vogo dnešek byl zakletej celej...dal sem nějakejch 300 km a z toho asi kilo vůbec netušil kde sem ale bylo to fajné Prostě sem jel na jih a když sem se vynořil ve Strakonicích, tak sem si řek, že by to stačilo a že třeba tudy to vypadá, že vede cesta domu
Včera v Pardubkách jsi byl taky ztracenej?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 17.06.2012 11:00:28 Offline |
...tam je to zakletý, loni sem to tam měl takyty vogo dnešek byl zakletej celej...dal sem nějakejch 300 km a z toho asi kilo vůbec netušil kde sem ale bylo to fajné Prostě sem jel na jih a když sem se vynořil ve Strakonicích, tak sem si řek, že by to stačilo a že třeba tudy to vypadá, že vede cesta domu
jenže vona téměř vždy bliká ludra jedna
takhle jezdím taky rád a často akorát je blbý, když už bych jako chtěl i směrem domů a nevím kudy od určitých dob vozím sebou turistickou navigaci, abych aspoň ty velká města v přiměřeném okolí viděl (i když koukat potom na ten rozsypanej mák na obrazovce jak se ta "krátká cesta z bodu A do bodu B" kroutí je pak někdy úžasný
Nic lidského mi není cizí
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2012 11:57:51 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:
ty vogo dnešek byl zakletej celej...dal sem nějakejch 300 km a z toho asi kilo vůbec netušil kde sem ale bylo to fajné Prostě sem jel na jih a když sem se vynořil ve Strakonicích, tak sem si řek, že by to stačilo a že třeba tudy to vypadá, že vede cesta domutimhle stylem jezdim moc rad.jen na me nesmi blikat reserva
Včera v Pardubkách jsi byl taky ztracenej?
Tos byl ty?? ne ne..Ivča tu má mamku tak jsme byli na návštěvě a zrovna jeli do Mejta..jsem si říkal kdo to tak je
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2012 11:59:11 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:
ty vogo dnešek byl zakletej celej...dal sem nějakejch 300 km a z toho asi kilo vůbec netušil kde sem ale bylo to fajné Prostě sem jel na jih a když sem se vynořil ve Strakonicích, tak sem si řek, že by to stačilo a že třeba tudy to vypadá, že vede cesta domutimhle stylem jezdim moc rad.jen na me nesmi blikat reserva
jenže vona téměř vždy bliká ludra jedna
no tak zhruba to 170 km od tankování
Banditatom (Člen) 17.06.2012 12:04:48 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
timhle stylem jezdim moc rad.jen na me nesmi blikat reservajenže vona téměř vždy bliká ludra jedna
no tak zhruba to 170 km od tankování
nemáš to tam lejt po kýblech nám kochačúm se ozve při 240km
K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:
timhle stylem jezdim moc rad.jen na me nesmi blikat reservaVčera v Pardubkách jsi byl taky ztracenej?
Tos byl ty?? ne ne..Ivča tu má mamku tak jsme byli na návštěvě a zrovna jeli do Mejta..jsem si říkal kdo to tak je
Jo já
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2012 15:27:48 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:
Včera v Pardubkách jsi byl taky ztracenej?Tos byl ty?? ne ne..Ivča tu má mamku tak jsme byli na návštěvě a zrovna jeli do Mejta..jsem si říkal kdo to tak je
Jo já
co se to delo u Parama za akci?
K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:
Tos byl ty?? ne ne..Ivča tu má mamku tak jsme byli na návštěvě a zrovna jeli do Mejta..jsem si říkal kdo to tak jeJo já
co se to delo u Parama za akci?
K.a.s.y.m. (Člen) 18.06.2012 06:33:21 Offline |
no ty vole to by se mi chtelo v tomhle paraku jet v padesatkou v kolone v hadrech.ja byl rad ze sedim v aute s klimou
hlemejzd999 (Člen) 18.06.2012 06:41:45 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no ty vole to by se mi chtelo v tomhle paraku jet v padesatkou v kolone v hadrech.ja byl rad ze sedim v aute s klimou
ty si moc zhejčkanej....
K.a.s.y.m. (Člen) 18.06.2012 07:05:18 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:no ty vole to by se mi chtelo v tomhle paraku jet v padesatkou v kolone v hadrech.ja byl rad ze sedim v aute s klimou
ty si moc zhejčkanej....
ani ne.jen uz to neni zrovna moc zabava kdyz z tebe leje a mas na sobe prilepeny hadry.navic touhle rychlosti bych jim stacil i na skutru
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2012 09:34:25 Offline |
libac22 psal:prví místo bezkonkurenčně --- plazivej
proč to udělat jednoduše , když to de složitě
pche ...
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2012 09:35:13 Offline |
tak ho asi přeci jen dostanu
Tak kdo tento týden??? Mám dva adepty:
A) mě----- za "sluníčkový šroubek volnoběhu"
B) jednoho maníka s palivoměrem a jeho kecy
PS: v bodě za A) si dělám prdel
v bodě za B) pokud ho získá, tak by mu ho mohl "slimák" nasrat doplna, bo jsem kdesik čet, že se mu chce kakat
sou různí lidé mezi námi