Nejsi přihlášen
Re: akce u Jastera
Banditatom psal:Loser psal:vendous psal:Už mám co tam patřej
A tady ten nažranej had jak se slíbil
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/Vendous%201.jpg
A netlemte se nahlas vyhele ty Vendeline, a jak tam mas pridelany ty listy u plovoucky? Nalepeny nebo na hackach?
silikon pičulíne!!! co ti říká silikon
Silikon mi nic nerika. Ja uz ted musim poslouchat jen pani, prej Ale ona o silikonu cosi rikala. A taky o kozach. Moc jsem to nechapal, ale prej se mi to nelibi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 25.09.2013 17:32:42 Offline |
Loser psal:Banditatom psal:Loser psal:
hele ty Vendeline, a jak tam mas pridelany ty listy u plovoucky? Nalepeny nebo na hackach?silikon pičulíne!!! co ti říká silikon
Silikon mi nic nerika. Ja uz ted musim poslouchat jen pani, prej Ale ona o silikonu cosi rikala. A taky o kozach. Moc jsem to nechapal, ale prej se mi to nelibi
aha jsem na tom dost podobně taky musím být šťastnýbavíme se o průmyslovém silikonu né o silikonu na zvětšení kůzlátek v tvojem chlívku. tzn. zajdi do barev laků železářství baumaxu...a na papírek si napiš trasnparentní silikon nebo pokud cheš být ech frajer tak mamut ale ten už nikdo nidky nesundá
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Loser psal:Banditatom psal:
silikon pičulíne!!! co ti říká silikonSilikon mi nic nerika. Ja uz ted musim poslouchat jen pani, prej Ale ona o silikonu cosi rikala. A taky o kozach. Moc jsem to nechapal, ale prej se mi to nelibi
aha jsem na tom dost podobně taky musím být šťastnýbavíme se o průmyslovém silikonu né o silikonu na zvětšení kůzlátek v tvojem chlívku. tzn. zajdi do barev laků železářství baumaxu...a na papírek si napiš trasnparentní silikon nebo pokud cheš být ech frajer tak mamut ale ten už nikdo nidky nesundá
Voe, ty ses taky jatro Ja chtel jen Vendovi udelat radost, ze se mu nesmeju jako ostatni, ale ze jsem si vsim tech list. A ty mi zde hned udelas prednasku Silikonu mam doma po kokot. I toho mamuta a dokonce i ty hacky na listy. A taky priklepofku, kladivo, mafla, akuvrtacku a spoustu dalsich krasnejch veci, ktery neumim pouzivat a stoprocentni vim, ze mi jednou ublizej
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 25.09.2013 18:03:54 Offline |
Loser psal:Banditatom psal:Loser psal:
Silikon mi nic nerika. Ja uz ted musim poslouchat jen pani, prej Ale ona o silikonu cosi rikala. A taky o kozach. Moc jsem to nechapal, ale prej se mi to nelibiaha jsem na tom dost podobně taky musím být šťastnýbavíme se o průmyslovém silikonu né o silikonu na zvětšení kůzlátek v tvojem chlívku. tzn. zajdi do barev laků železářství baumaxu...a na papírek si napiš trasnparentní silikon nebo pokud cheš být ech frajer tak mamut ale ten už nikdo nidky nesundá
Voe, ty ses taky jatro Ja chtel jen Vendovi udelat radost, ze se mu nesmeju jako ostatni, ale ze jsem si vsim tech list. A ty mi zde hned udelas prednasku Silikonu mam doma po kokot. I toho mamuta a dokonce i ty hacky na listy. A taky priklepofku, kladivo, mafla, akuvrtacku a spoustu dalsich krasnejch veci, ktery neumim pouzivat a stoprocentni vim, ze mi jednou ublizej
100% to vim taky jo ale rezacku na plovoucku si kupoval nadvakrat to vim taky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak lišty sou lepený na mamuta a dělám to tak všude, pokud to nedrží hned tak přichytím malim hřebíčkem.
Každopádně bych vám všem kteří uvažujete o koupi plovoučky tak si kupte rači lino.
Plovoučka je studená, umělá, tvrdá podlaha.
No a k hadrům jen tolik že sem spokojenej parchant a jelikož sem hold tlustej tak v tom vypadám trochu jinak než ostatní. Sem rád že se v tom dobře cejtim a dobře se mi v tom jezdí. No a hlavně za ty peníze není co řešit
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Tak lišty sou lepený na mamuta a dělám to tak všude, pokud to nedrží hned tak přichytím malim hřebíčkem.
Každopádně bych vám všem kteří uvažujete o koupi plovoučky tak si kupte rači lino.
No a k hadrům jen tolik že sem spokojenej parchant a jelikož sem hold tlustej tak v tom vypadám trochu jinak než ostatní. Sem rád že se v tom dobře cejtim a dobře se mi v tom jezdí. No a hlavně za ty peníze není co řešit
no zvažuju. páč to potřebuju udělat v patře, kde je jen záklop a zátěžový koberec a vržou desky, tag nějak doufám, že to bude lepčejší než právě to lino. jakous měl skladbu?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
taky už bych plovoučku hodně zvážil... mám jí v podstatě v celym bytě, kromě ložnice... nebyla to nějáká levná mrdka, ale něco kolem 600 za metr... a i když mám rovný podlahy, a mám pod tim tu 6mm pěnovou desku, tak když jdu po chodbě, začíná to vrzat...
Jaster psal:Osi - v objednávkách MBW to vypadá že balík dnes stihli poslat, tak možná už zítra tu bude a hned pošlu, takže do pátku u tebe pokud pošta nezklame...
...skvělá práce a i když to vlastně ani nepotřebuju, tak je to fajn ...ještě jednou dík a tvoje služby doporučuju
ps: jo a ty trouby s tou podlahou vodsaď vypíčuj do prdele, ať si o tom jdou pindat do jinýho vlákna
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Jaster psal:Osi - v objednávkách MBW to vypadá že balík dnes stihli poslat, tak možná už zítra tu bude a hned pošlu, takže do pátku u tebe pokud pošta nezklame...
...skvělá práce a i když to vlastně ani nepotřebuju, tak je to fajn ...ještě jednou dík a tvoje služby doporučuju
ps: jo a ty trouby s tou podlahou vodsaď vypíčuj do prdele, ať si o tom jdou pindat do jinýho vlákna
díky, člověk se musí snažit furt a hlavně když mě to stále baví...
ps: aspoň je vlákno živý a pak mi třeba někdo bude volat jestli prodávám plovoučku
motto "Vem za heft a val"
Koldan psal:vendous psal:Tak lišty sou lepený na mamuta a dělám to tak všude, pokud to nedrží hned tak přichytím malim hřebíčkem.
No a k hadrům jen tolik že sem spokojenej parchant a jelikož sem hold tlustej tak v tom vypadám trochu jinak než ostatní. Sem rád že se v tom dobře cejtim a dobře se mi v tom jezdí. No a hlavně za ty peníze není co řešitno zvažuju. páč to potřebuju udělat v patře, kde je jen záklop a zátěžový koberec a vržou desky, tag nějak doufám, že to bude lepčejší než právě to lino. jakous měl skladbu?
Frkl bych na ty prkna jednu vrstvu OSB desek,nic tlustýho a na to plovoučku a fertig. Já dával na OSBčko 4mm té zelené hobry nebo jak se to menuje a na to plovoučku,líbí se mě to víc,protože ta podlaha se tak "neboří" pod nohama jako při použití té pěnovky.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jaster psal:osiris psal:Jaster psal:Osi - v objednávkách MBW to vypadá že balík dnes stihli poslat, tak možná už zítra tu bude a hned pošlu, takže do pátku u tebe pokud pošta nezklame...
ps: jo a ty trouby s tou podlahou vodsaď vypíčuj do prdele, ať si o tom jdou pindat do jinýho vláknadíky, člověk se musí snažit furt a hlavně když mě to stále baví...
ps: aspoň je vlákno živý a pak mi třeba někdo bude volat jestli prodávám plovoučku
...pošta zklamala ...to jen abys věděl jakýho (poštovního) hada si hřeješ na prsou
osiris psal:Jaster psal:osiris psal:
ps: jo a ty trouby s tou podlahou vodsaď vypíčuj do prdele, ať si o tom jdou pindat do jinýho vláknadíky, člověk se musí snažit furt a hlavně když mě to stále baví...
ps: aspoň je vlákno živý a pak mi třeba někdo bude volat jestli prodávám plovoučku...pošta zklamala ...to jen abys věděl jakýho (poštovního) hada si hřeješ na prsou
:D z mbw to poslali ve čtvrtek ráno nakonec, takže to došlo dnes a stihl jsem to poslat, tak snad nezklame.
Mě právě sklamalo v autě turbo vyměněný před 2měsícema, je na něj záruka a tak mi ho údajně vymění za jiný hned. ale bez auta jsem jak bez rukou
osiris psal:...v pohodě, vůbec nic se neděje
...no a ty jezdi zatím třeba s pošťákama, nic nestineš, nikde nebudeš, nic neuděláš, ale budeš to mít celej den vždycky napínavý
musím zaklepat, ale 90% zásilek doručí v pořádku a včas jak mají do druhýho pracovního dne
Vánoce se pomalu ale jistě blíží
Moto dárky
http://www.dalfos-moto.cz/darky-pro-motorkare
Trička s celopotiskem a rc modely:
http://www.uzasnatricka.cz/
TOTÁLNÍ VÝPRODEJ!
Z výprodejového stojanu na naší vzorkovně slevy 50%.
Produkty ani ceny nemáme na e-shopu všechny, doporučujeme navštívit vzorkovnu v otvírací dobu nebo ve smluvený čas. V případě že si nevyberete z výprodeje, dám vám slevu 10% na ostatní skladové zásoby!
www.dalfos-moto.cz
Na stojanu jsou textilní i kožené bundy a kalhoty, převážně textilní.
Starší kolekce i aktuální...
Zdravím, novinky 2014 už se postupně přidávají. Bude toho zase dost od MBW, Modeka, Difi, atd. Od února budeme nově nabízet taky helmy HJC. Dám vědět
Bohužel se zvedaly ceny a u Difi ještě u pár modelů budou...
Novinky postupně přidávám sem:
http://www.dalfos-moto.cz/novinky
Postupně doplňuju i výprodej modelů, který v roce 2014 už nebudou
http://www.dalfos-moto.cz/vyprodej-motovybaveni
A z triček z USA taky dost novinek, ty jsou zas tu:
http://www.uzasnatricka.cz/NOVINKY
I v roce 2014 pičo slevy! Těším se až zas někoho z vás co už přijeli znovu uvidím :)
Novinky MBW, Modeka, Difi, Lazer, Oneal, Dane už máme na e-shopu. Ještě ale není vše
http://www.dalfos-moto.cz/novinky
Něco od MBW už mám na skladě, Boty, bundy Stanley, Neo, Goldie
Kamery do auta Truecam tento týden dorazí opět oba modely na vzorkovnu.
Zdravím,
helmy HJC ode dneška přidávám včetně novinek.
http://www.dalfos-moto.cz/hjc-helmy-na-motorku
Pičo slevy jistý
Tak 15.února fungujem už 4roky, docela to letí.
Rozdáváme slevy na objednávky do konce února!
Sleva bude započtena s Naším přijetím objednávky
Sleva 20%
na helmy HJC a NOX, rukavice Wintex, kosmetika a maziva MUC-OFF
Sleva 15%
na motooblečení MBW a DIFI, boty Gaerne, termoprádlo Coldkillers
Sleva 10%
na laděné výfuky IXIL, oleje REPSOL
info: http://www.dalfos-moto.cz/dalfos-moto/0/0/2/93
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2014 23:11:36 Offline |
cus - v tomhle vlakne http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15560 jsi se zminoval , ze bys dokazal sehnat ty Trilobity a koukal jsem na e-shopu , ze mas i ty MBW Joey (ty se mi taky liběj )
bylo by mozny je nekdy vyzkouset na prodejne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:cus - v tomhle vlakne http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15560 jsi se zminoval , ze bys dokazal sehnat ty Trilobity a koukal jsem na e-shopu , ze mas i ty MBW Joey (ty se mi taky liběj )
bylo by mozny je nekdy vyzkouset na prodejne ?
Trillobite beru z bc na objednávku, skladem je běžně nedržím. ty mbw Joe byly teď vyprodaný, byl o ně velkej zájem že se vyprodali i v mbw během měsíce. ale už v týdnu dorazila nová zásilka a už je prý zas mají. Jakou cca velikost potřebuješ? budu nějaký kusy objednávat tento nebo příští týden. z mbw mi chodí zásilky 1-2x týdně
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2014 21:58:11 Offline |
Jaster psal:hlemejzd999 psal:cus - v tomhle vlakne http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15560 jsi se zminoval , ze bys dokazal sehnat ty Trilobity a koukal jsem na e-shopu , ze mas i ty MBW Joey (ty se mi taky liběj )
bylo by mozny je nekdy vyzkouset na prodejne ?Trillobite beru z bc na objednávku, skladem je běžně nedržím. ty mbw Joe byly teď vyprodaný, byl o ně velkej zájem že se vyprodali i v mbw během měsíce. ale už v týdnu dorazila nová zásilka a už je prý zas mají. Jakou cca velikost potřebuješ? budu nějaký kusy objednávat tento nebo příští týden. z mbw mi chodí zásilky 1-2x týdně
hele už jsem se rozhodl , ze do tech kevlarek nepujdu , ale spis nějaký ty kožený kalhoty ... mas něco na prodejně v tech Libenicich ? ...zejtra pojedu v okolo , tak bych se mrk ,ale něco většího ( klustej profil)
hlemejzd999 psal:Jaster psal:hlemejzd999 psal:cus - v tomhle vlakne http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15560 jsi se zminoval , ze bys dokazal sehnat ty Trilobity a koukal jsem na e-shopu , ze mas i ty MBW Joey (ty se mi taky liběj )
bylo by mozny je nekdy vyzkouset na prodejne ?Trillobite beru z bc na objednávku, skladem je běžně nedržím. ty mbw Joe byly teď vyprodaný, byl o ně velkej zájem že se vyprodali i v mbw během měsíce. ale už v týdnu dorazila nová zásilka a už je prý zas mají. Jakou cca velikost potřebuješ? budu nějaký kusy objednávat tento nebo příští týden. z mbw mi chodí zásilky 1-2x týdně
hele už jsem se rozhodl , ze do tech kevlarek nepujdu , ale spis nějaký ty kožený kalhoty ... mas něco na prodejně v tech Libenicich ? ...zejtra pojedu v okolo , tak bych se mrk ,ale něco většího ( klustej profil)
hele něco se myslím najde stav se, jsem tam 17-19h, pokud pojedeš dřív tak zavolej předem a domluvíme se. přes dopoledne balíkuju, po víkendu je toho vždy víc, tak občas nestíhám do oběda.
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2014 22:09:43 Offline |
Jaster psal:hlemejzd999 psal:Jaster psal:
Trillobite beru z bc na objednávku, skladem je běžně nedržím. ty mbw Joe byly teď vyprodaný, byl o ně velkej zájem že se vyprodali i v mbw během měsíce. ale už v týdnu dorazila nová zásilka a už je prý zas mají. Jakou cca velikost potřebuješ? budu nějaký kusy objednávat tento nebo příští týden. z mbw mi chodí zásilky 1-2x týdněhele už jsem se rozhodl , ze do tech kevlarek nepujdu , ale spis nějaký ty kožený kalhoty ... mas něco na prodejně v tech Libenicich ? ...zejtra pojedu v okolo , tak bych se mrk ,ale něco většího ( klustej profil)
hele něco se myslím najde stav se, jsem tam 17-19h, pokud pojedeš dřív tak zavolej předem a domluvíme se. přes dopoledne balíkuju, po víkendu je toho vždy víc, tak občas nestíhám do oběda.
jasný ,já když tak budu volat
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2014 16:07:22 Offline |
tak sem k vám ani nedojel ...zasek sem se v KH , tak někdy jindy
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2014 17:33:06 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:tak sem k vám ani nedojel ...zasek sem se v KH , tak někdy jindy
copak ...nějaká chyba na tom tvém praktickém autě ? :)
ale ne ee ... moje nákupní taška jezdí skvele...jako v krámu s motohadrama sem se zasek ...a dal už jsem nepotřeboval jet jinam...
hlemejzd999 psal:Kožak psal:hlemejzd999 psal:tak sem k vám ani nedojel ...zasek sem se v KH , tak někdy jindy
copak ...nějaká chyba na tom tvém praktickém autě ? :)
ale ne ee ... moje nákupní taška jezdí skvele...jako v krámu s motohadrama sem se zasek ...a dal už jsem nepotřeboval jet jinam...
..už je to dvě hoďky,cos tu naposledy psal..
..takže oblečený do hadrů už jseš,ninja pes na tebe vejrá,žena mačká spoušť (foťáku)
..tak nedělej Zagorku a dej sem foto..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2014 21:47:35 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2014 20:08:18 Offline |
tak dík Džestre ještě jednou , bezva cena , super , zejtra je vozkoušim v terénu ... vybrat na mou prdel kalhoty je porod
..Jaster,děláš do moto hadrů,tak se obracím na tebe..
..asi budu potřebovat krátké rukavice,kožené (možno minim.textilu)
..něco jako alpinestars sp-x,oj xs-1,clover rsc atd.
..pokud do toho vidí někdo další,klidně pište ..
..díky..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejžd - hlavně že jsi vybral a štěstí že zrovna ta velikost přesně pro tebe tu byla určitě budou sloužit dobře
Pšán - když cca 14dní vydržíš, přijdou mi rukavice Shima krátký který vychází z jejich nejvyšších modelů VRS a RS-1. Knox chrániče, klokan na dlani, atd. Cenově si nepamatuju přesně, ale budou myslím kolem 1700kč, mám katalog na firmě s novinkama, tak snad nezapomenu a zítra se ti podívám kolik bude cena maloobchodní, pičo sleva jistá. Zatím na webu zveřejněny nejsou, ale měl jsem na ruce už vzorek a dobrý. Je vidět na všech rukavicích shim že se zabývají výrobou a vývojem rukavic a v daných cenových relacích nic lepšího asi neni. Letos začali dělat i boty, třeba boty s kloubem, nastavitelná přeska přes holeň, atd. a cenově 3700kč, což mi přijde taky super cena. Vzorek mi ukazovali v pátek a určitě budu brát na prodejnu, protože kvalita a cena
Rukavice pár modelů:
http://www.dalfos-moto.cz/shima-rukavice
Boty: víc info ke konci března až dorazí od výrobce do čr
http://www.dalfos-moto.cz/shima-boty
měl jsem ten top model na ruce na Motosalonu, a jsou fakt gut, jak píše Jaster, nic lepšího za tyhle děngy nejni, až budou dej vědět určitě bych ty běloby vzal, jo asi bych zajel do Líbeznic potřebujem nějakej ten stáčenej čistič
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:měl jsem ten top model na ruce na Motosalonu, a jsou fakt gut, jak píše Jaster, nic lepšího za tyhle děngy nejni, až budou dej vědět určitě bych ty běloby vzal, jo asi bych zajel do Líbeznic potřebujem nějakej ten stáčenej čistič
Já tu mám zatím jen RS - 1 pár velikostí z těch vyšších modelů. Ty VRS a krátký tu nemám, protože stále nepřišly. Ale tenhle nebo příští týden to má být dostupný.
Jo a nejsem z Líbeznic ale Libenic Občas si to lidi pletou a volají mi že jsou v Líbeznici a nemůžou to najít I když někdy blbě hledají i v Libenicích, mám na plotě asi málo bannerů furt Ale už je připravený větší až dodělám novou prodejnu.
Jaster psal:Dado psal:měl jsem ten top model na ruce na Motosalonu, a jsou fakt gut, jak píše Jaster, nic lepšího za tyhle děngy nejni, až budou dej vědět určitě bych ty běloby vzal, jo asi bych zajel do Líbeznic potřebujem nějakej ten stáčenej čistič
Já tu mám zatím jen RS - 1 pár velikostí z těch vyšších modelů. Ty VRS a krátký tu nemám, protože stále nepřišly. Ale tenhle nebo příští týden to má být dostupný.
Jo a nejsem z Líbeznic ale Libenic Občas si to lidi pletou a volají mi že jsou v Líbeznici a nemůžou to najít I když někdy blbě hledají i v Libenicích, mám na plotě asi málo bannerů furt Ale už je připravený větší až dodělám novou prodejnu.
a nechceš tu votevřít pobočku ? to vošéfuju ;)
MRDAT!!!
Jaster psal:Jo a nejsem z Líbeznic ale Libenic Občas si to lidi pletou a volají mi že jsou v Líbeznici a nemůžou to najít I když někdy blbě hledají i v Libenicích, mám na plotě asi málo bannerů furt Ale už je připravený větší až dodělám novou prodejnu.
.. Kožak se Šulajzem se jako líbeznicky nebudou zlobit gdyž si dovolim tě poopravit tag jako ti ty seš f LIBENICÍCH tag ti lidi volaj že sou f LÍBEZNICÍCH ne f LÍBEZNICI
..to já jen tag ale kluci by mohly bejt nasraný že se tady przní nazef jejich vesnice
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:Jaster psal:Jo a nejsem z Líbeznic ale Libenic Občas si to lidi pletou a volají mi že jsou v Líbeznici a nemůžou to najít I když někdy blbě hledají i v Libenicích, mám na plotě asi málo bannerů furt Ale už je připravený větší až dodělám novou prodejnu.
.. Kožak se Šulajzem se jako líbeznicky nebudou zlobit gdyž si dovolim tě poopravit tag jako ti ty seš f LIBENICÍCH tag ti lidi volaj že sou f LÍBEZNICÍCH ne f LÍBEZNICI
..to já jen tag ale kluci by mohly bejt nasraný že se tady przní nazef jejich vesnice
jj ...za Líbeznici bych tlouk
MRDAT!!!
Libeznice je světová tam je to samá celebrita http://www.super.cz/254525-iveto-bartos … tkami.html
Michal Dk psal:Libeznice je světová tam je to samá celebrita http://www.super.cz/254525-iveto-bartos … tkami.html
... zase špatně, Kožaku budeš muset tlouct
..nám s Pavlem něgdo tagle vo Dolínku..
" target="_blank">http://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%ADbeznice
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2014 16:33:03 Offline |
Jastere dej si ňákou ceduli na tu křižovatku uvnitř obce ...taky jsem jel doleva z hlavní
Pobočky neplánuju
Jo dole na křižovatce bude taky cedule, teda doufám když místní zastupitelstvo podá přijatelnější cenový podmínky. Nejsem nějakej sponzor obce abych jim dával to co si řeknou... Podpora místních firem jim nic neříká :D Ale posílat kontroly, atd. to jim jde aby se člověk nenudil :D
Michal Dk psal:Libeznice je světová tam je to samá celebrita http://www.super.cz/254525-iveto-bartos … tkami.html
ncc ...tam u vás nemáte obecního blba ? kde to ste ?
MRDAT!!!
Kožak psal:Michal Dk psal:Libeznice je světová tam je to samá celebrita http://www.super.cz/254525-iveto-bartos … tkami.html
ncc ...tam u vás nemáte obecního blba ? kde to ste ?
...máme, a já vo tom musim něco vědět, často
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2014 17:50:14 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:Jastere dej si ňákou ceduli na tu křižovatku uvnitř obce ...taky jsem jel doleva z hlavní
...jak tam můžete bloudit? dyť je "hned na ráně"
prostě vobrovská obec , no
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2014 18:02:19 Offline |
*vobec
osiris psal:hlemejzd999 psal:Jastere dej si ňákou ceduli na tu křižovatku uvnitř obce ...taky jsem jel doleva z hlavní
...jak tam můžete bloudit? dyť je "hned na ráně"
hele jsou i takový co projedou kolem a dojedou až do červených peček a pak mi volají jestli to cestou přes libenice neminuly
Krátké sportovní rukavice Shima XRS jsou už dostupný v ČR! Cena 1499kč.
Boty pár velikostí už je také dostupných v ČR:
http://www.dalfos-moto.cz/shima-boty
Další velikosti budou během příštího týdne a pomalu budu naskladňovat i pár velikostí a modelů ke mě...
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2014 09:28:02 Offline |
Dado psal:to Jaster:
ty linky jsou bez zboží? oteře se shop, ale prázdná str.,to jen abys věděl, použivám explorer
dado máš to asi ňáký rozesraný ... to jen abys věděl ...zkoušel jsem to v exploreru , v Mozile i v Opeře
mě v exploeru nejde ani seznam nepoužívám ho, radši operu nebo firefox a sem tam někdo píše že mu nejde něco na webu s tím zobrazením. nevím čím to je, asi je potřeba aktualizovat prohlížeč na nejnovější verzi a mělo by to pomoci.
Pičo cena na rukavice Shima
VRS - 2450kč
RS 1 - 1550kč
XRS - 1300kč
boty
RSX-7 - 3500kč
Tak přijímám objednávky Skoro vše už je dostupný u dodavatele, u mě po objednávce to tu mám během 1-2dní.
Ostatní ceny na dotaz.
Filous psal:...Jastere, mě tvuj web taky nejde...a operu neposloucham a vohnivý lišky se bojim ...a popravdě, ani nevim, jag bych se na to podival jináč neš přes tu ikonu s Ečkem
zkus aktualizovat to tvý éčko, když se lepších prohlížečů bojíš... ale napíšu poskytovateli e-shopu, že to někomu nechodí v expoleru jestli není nějaká chyba u nich.
Jaster psal:Filous psal:...Jastere, mě tvuj web taky nejde...a operu neposloucham a vohnivý lišky se bojim ...a popravdě, ani nevim, jag bych se na to podival jináč neš přes tu ikonu s Ečkem
zkus aktualizovat to tvý éčko, když se lepších prohlížečů bojíš... ale napíšu poskytovateli e-shopu, že to někomu nechodí v expoleru jestli není nějaká chyba u nich.
tak to asi neklapne
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Jaster psal:Filous psal:...Jastere, mě tvuj web taky nejde...a operu neposloucham a vohnivý lišky se bojim ...a popravdě, ani nevim, jag bych se na to podival jináč neš přes tu ikonu s Ečkem
tak to asi neklapne
tak asi bude si muset udělat výlet a ukážu mu co tu je a katlogy
XJelen psal:Jaster psal:Filous psal:...Jastere, mě tvuj web taky nejde...a operu neposloucham a vohnivý lišky se bojim ...a popravdě, ani nevim, jag bych se na to podival jináč neš přes tu ikonu s Ečkem
tak to asi neklapne
...to asi fuck ne ...třikrát za sebou sem řek: "abrakdabraaktualizujse" a furt to nende
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jaster psal:XJelen psal:Jaster psal:
zkus aktualizovat to tvý éčko, když se lepších prohlížečů bojíš... ale napíšu poskytovateli e-shopu, že to někomu nechodí v expoleru jestli není nějaká chyba u nich.tak to asi neklapne
tak asi bude si muset udělat výlet a ukážu mu co tu je a katlogy
...a to by šlo, to je rozumný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2014 06:57:56 Offline |
Filous psal:...to asi fuck ne ...třikrát za sebou sem řek: "abrakdabraaktualizujse" a furt to nende
no jo , to je jasný ... zapoměls třikrát s nim třísknout vo hranu stolu , pak už to pude
Těm co to nejde v IE, chodívám to na tomhle e-shopu zobrazit nebo také ne?
http://www.motoshop-mdride.cz/shima
Jaster psal:Těm co to nejde v IE, chodívám to na tomhle e-shopu zobrazit nebo také ne?
jo tak tady mě to chodí
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:Jaster psal:Těm co to nejde v IE, chodívám to na tomhle e-shopu zobrazit nebo také ne?
http://www.motoshop-mdride.cz/shimajo tak tady mě to chodí
ok, dík za info
Tak dnes přišla zásilka z Shima.
Rukavice RS-1, VRS a XRS v pár velikostech skladem. A boty RSX-7 už nemám, všechno co přišlo tak hned posílám dál. ALe každý týden chodí zboží 1-2x týdně.
nebo
Nově v nabídce:
kamery drift ghost a ghost S
http://www.dalfos-moto.cz/drift
Por náročný cestovatele taky zavazadla Enduristan
http://www.dalfos-moto.cz/enduristan
Brýle na motorku, sport, atd. od Global Vision
http://www.dalfos-moto.cz/global-vision-bryle
Děláme na novým designu a přechodu na nový design e-shopu aby opět fungoval všem. Spustí se tento nebo příští týden.
killerrebel (Člen) 19.05.2014 16:50:45 Offline |
ty ceny platí tady pro členy Bandit fora?
Zajímají mě ty RS - 1 už jsem je zkoušel, a líbí se mě .. včera jsem o ně soutěžil na motorkářích, ale při mém štěstí
A ty provozuješ nějaky e-shop?
Jaster psal:Pičo cena na rukavice Shima
VRS - 2450kč
RS 1 - 1550kč
XRS - 1300kč
boty
RSX-7 - 3500kč
Tak přijímám objednávky Skoro vše už je dostupný u dodavatele, u mě po objednávce to tu mám během 1-2dní.
Ostatní ceny na dotaz.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Pokud si ti nemohu vyzkoušet tak 150kč úspory je mi k hovnu
Jinak nové rukavice potřebuji taky
Ale projet 3 obchody a vyzkoušet si je, tak je většinou levnější si takový věci koupit rovnou bo náklady na poštovné a projetý benzín slevu lehce vyruší
God Save The Queen!
killerrebel psal:ty ceny platí tady pro členy Bandit fora?
Zajímají mě ty RS - 1 už jsem je zkoušel, a líbí se mě .. včera jsem o ně soutěžil na motorkářích, ale při mém štěstí
A ty provozuješ nějaky e-shop?Jaster psal:Pičo cena na rukavice Shima
VRS - 2450kč
RS 1 - 1550kč
XRS - 1300kč
boty
RSX-7 - 3500kč
Ostatní ceny na dotaz.
Ano, platí pro členy fóra. Při objednávce přes e-shop stačí do poznámky dát heslo Bandit pičo sleva a nebo kdyby jsi jel k nám do naší menší prodejny u kolína, tak musíš říct o slevu na místě...
Rukavice Shima jsou tady:
Pokud někdo uvažuje o nový kombinéze od MBW, mám na vybraný nejoblíbenější modely akční slevy, nějaká bandit pičo menší sleva se ještě dá udělat
http://www.dalfos-moto.cz/mbw-kombinezy
Akce bude časově omezená na pár týdnů.
Již jen do konce týdne výraznější slevy na kombinézy MBW!
http://www.dalfos-moto.cz/mbw-kombinezy
Je tady nový model kamer od AEE Magicam SD18.
http://www.dalfos-moto.cz/magicam-kamera
Kamera AEE MagiCam SD18 je nástupcem předcházejících kamer SD19 a SD20. Jejím srdcem je nejnovější revize chipsetu Ambarella A2 - stejný typ chipsetu je jádrem modelu GoPro HERO3 White. AEE MagiCam SD18 má širší úhel záběru 160° ve FULL HD (oproti 127°), daleko vhodnějším pro použití při sportovních aktivitách. Kamera je s GoPro HERO3 White srovnatelná i co do obsahu balení, navíc nabízí již tradičně některé funkce jako cyklické natáčení, 8MPix foto nebo 4x digitální zoom a kompletně české menu. MOC cena je 3890 Kč. Nyní je také možnost zakoupit ke kameře MagiCam SD18 dálkový ovladač za MOC 650 Kč a externí baterie za 890 Kč. Akce platí do odvolání.
S ohledem k cílové skupině jsme se rozhodli pro verzi se stativovým závitem i na vodotěsném obalu, což výrazně usnadňuje použití neoriginálního příslušenství. Kamera je zároveň plně kompatibilní s originálním příslušenstvím pro kamery AEE MagiCam SD21.
S uvedením nového modelu se snižuje cena u modelu SD21 na 6990kč !!!
Jaster psal:Je tady nový model kamer od AEE Magicam SD18.
http://www.dalfos-moto.cz/magicam-kamera
Jestře zeptám se, zda seš schopnej dát na to ještě nějakou slevu, popř. kdy to budeš schopnej poslat.
Na magicam.cz maj expedici 1.7., ptám se zda to stihneš do 3-tího, pak letím
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Jaster psal:Je tady nový model kamer od AEE Magicam SD18.
http://www.dalfos-moto.cz/magicam-kameraJestře zeptám se, zda seš schopnej dát na to ještě nějakou slevu, popř. kdy to budeš schopnej poslat.
Na magicam.cz maj expedici 1.7., ptám se zda to stihneš do 3-tího, pak letím
samozřejmě bude. Dnes jsem jim poslal objednávku a prý to tu budu mít do 3dní, že v první várce jim došlo několik kamer pro prodejce dříve.
Výrobce kamer do auta má pár novinek. Byla rozšířena o kameru A4, která je na úrovní mezi A3 a A5 s parádní kvalitou obrazu. A nová kamera A7 patří mezi profi kamery do auta se spoustou funkcí a přesto cena jen 3990kč. U kamery A5 došlo na několik inovací a vylepšení.
http://www.dalfos-moto.cz/truecam
Pičo ceny jistý a novinky mají dojít v omezeném množství na začátku srpna, je tedy příjem předobjednávek.
Starší model A5 a A3 mám skladem po 2ks. Pro zájemce nechám za nějakou lepší cenu, abych uvolnil místo pro nové modely.
Stejně tak mám skladem sportovní kamery Magicam SD18 2ks - též nějaký speciální cena... SD21 a S70 mám na objednání teď do 1-2dní
Dotazy mi posílejte na mail eshopu
Rozšířili jsme výprodej skladových zásob a u některých produktů ještě více snížili cenu.
Máme také akci na kombinézy MBW T3 Evolution velikost 52,54,56 do vyprodání zásob za 9990kč! Kožené rukavice od 700kč, boty od 1800kč, atd.
Výprodeje ZDE: http://www.dalfos-moto.cz/vyprodej-motovybaveni
----------------
Do konce října sleva 10% na přípravky MUC-OFF!
Sleva bude upravena po objednávce,
http://www.dalfos-moto.cz/muc-off
----------------
TIP na dárek
Akční HD kamery AEE MagiCam, Drift a kamery do auta TrueCam.
Velká výběr, rychlé dodání a super kvalita za skvělou cenu
http://www.dalfos-moto.cz/kamery-hd
----------------
Zveme vás na vyjíďku k symbolickému zakončení sezóny 2014 pořádaná ve spolupráci s MotoGangLibe již tuto neděli 5.října sraz ve 12:30h v areálu firmy v Libenicích, trasa je cca 70km po okolí, konec v Kutné Hoře kde je domluvené občerstvení, posezení a divoké vystoupení kaskadéra na motorce. Všichni jste srdečně zváni.
Info k akci na facebooku
killerrebel (Člen) 12.10.2014 00:22:15 Offline |
Zdravím Jaster,
chtěl jsem se zeptat za kolik jsou rukavice Shima RS - 1 s slevou?? Už bych si je konečně koupil, a ještě kolik tam je u tebe poštovné nějak jsem to nenašel...
dík
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)