Nejsi přihlášen
Re: Německo - ladak
Mour psal:sonyk psal:no tak radsi nasadim origo at nejsou trable. dik
...v tom případě bylo jednodušší se vůbec neptat
No nechce se mi to prehazovat. myslel sem jestli tam nejsou pro ladaky vice konzervativni nez v rakousku.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jedem nekam k bodanskemu jezeru ci co uvidime bud to risknu nebo prehodim coz nevim jak ale snad je to jednoduchy ale nechce se mi. snad nenarazim tedy na blbce kdyz tak
sonyk psal:jedem nekam k bodanskemu jezeru ci co uvidime bud to risknu nebo prehodim coz nevim jak ale snad je to jednoduchy ale nechce se mi. snad nenarazim tedy na blbce kdyz tak
pak dej vědět, jaks dopads
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Martin B12 (Člen) 17.03.2012 22:37:27 Offline |
faitík: naštěstí takovýhle problémy se nás netýkaj, bo špagetáci to neřešej
prej teda
street triple picco
faitík psal:Martin B12 psal:faitík: naštěstí takovýhle problémy se nás netýkaj, bo špagetáci to neřešej
prej tedaneřešej, neviděl sem jedninýho Itala, kerej, by měl tlumivky
akorát že do špagetova se musí přes kokotov (rakousko)
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:faitík psal:Martin B12 psal:faitík: naštěstí takovýhle problémy se nás netýkaj, bo špagetáci to neřešej
...vozejkej nebudou mít kucí žádnej trabl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:faitík psal:Martin B12 psal:faitík: naštěstí takovýhle problémy se nás netýkaj, bo špagetáci to neřešej
viz. jak psal Martin B 12 - nás se to netýká
viz. jak psal Filous - jedem vozejkej
faitík psal:XJelen psal:faitík psal:neřešej, neviděl sem jedninýho Itala, kerej, by měl tlumivky
viz. jak psal Martin B 12 - nás se to netýká
viz. jak psal Filous - jedem vozejkej
a nejni to škoda? někam daleko ok, ale do špagetova je to 500km navíc přes kokotov celkem prima svezení
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:faitík psal:XJelen psal:
akorát že do špagetova se musí přes kokotov (rakousko)viz. jak psal Martin B 12 - nás se to netýká
viz. jak psal Filous - jedem vozejkeja nejni to škoda? někam daleko ok, ale do špagetova je to 500km navíc přes kokotov celkem prima svezení
...jedou Sardošku, to bych jel taky vozejkej...kua voe, já vám kucí závidim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:XJelen psal:faitík psal:viz. jak psal Martin B 12 - nás se to netýká
viz. jak psal Filous - jedem vozejkeja nejni to škoda? někam daleko ok, ale do špagetova je to 500km navíc přes kokotov celkem prima svezení
...jedou Sardošku, to bych jel taky vozejkej...kua voe, já vám kucí závidim
tak to jo taky závist cifix parchanti
Strýcfajtr !!!
Doprdele... Jak je to s v tom rakousku s legislativou??? Když mam ladak s original Ečkem a DBKillerem... Tak snad nemaj problem? Nebo vážně tam hluchavky lítaj každyho s ladakem kasírují na potkani?
Ted Vážně... mam sice original lauf... ale ten se mio tam z5 cpát neche... chci si seřidit karburatory na ladak... a dal to neřešit...
PS: Spotřeba 6,8l co mam s ladakem se mi na planovanej trip 3000km nelibi...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
No uvidim. bud se poseru a dam tam origo a nebo to risknu. jeste uvidime co pocasi.
Jo vozejcek a nejakej trip peknej na jihu by se me libil taky zatim neni s kym az se brachovi narodi prcek a trosku poporoste tak to pujde
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:
a nejni to škoda? někam daleko ok, ale do špagetova je to 500km navíc přes kokotov celkem prima svezení...jedou Sardošku, to bych jel taky vozejkej...kua voe, já vám kucí závidim
tak to jo taky závist cifix parchanti
taky se na to těšim, jako malej kluk
jedu dokud to de, dyš se podívam na bráchoj, na netyho, kerý maj doma malý děti a nejedou, i když by moc chtěli
faitík psal:XJelen psal:Filous psal:
...jedou Sardošku, to bych jel taky vozejkej...kua voe, já vám kucí závidimtak to jo taky závist cifix parchanti
taky se na to těšim, jako malej kluk
jedu dokud to de, dyš se podívam na bráchoj, na netyho, kerý maj doma malý děti a nejedou, i když by moc chtěli
Přesně, tichá závist
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
fajtík - vogo ty už máš stejně namále tak si to užij
pytlík - hele esli máš komín s "normální" homologacej tak nemáš problém (normální myslím, éčko na komínu s označením typu mašiny+dusítko+kartička+známka na rámu) bavorští soudruzi byli spokojení
Strýcfajtr !!!
hladovépedro (Člen) 24.03.2012 10:19:06 Offline |
Too Martin B12 + Faitík
Kdy jedete Sardošku?
Já jen,že tam budu na moto ke konci května, tak až tam budu míjet bandity, tak abych věděl.
hladovépedro (Člen) 24.03.2012 11:17:49 Offline |
Tak to já už budu v prdeli(doma), já tam jezdím před červnem-oni od 1.6 zvedaj ceny .
faitík psal:hladovépedro psal:Too Martin B12 + Faitík
Kdy jedete Sardošku?
Já jen,že tam budu na moto ke konci května, tak až tam budu míjet bandity, tak abych věděl.6.-19. červen
hladovépedro psal:Tak to já už budu v prdeli(doma), já tam jezdím před červnem-oni od 1.6 zvedaj ceny .
faitík psal:hladovépedro psal:Too Martin B12 + Faitík
Kdy jedete Sardošku?
Já jen,že tam budu na moto ke konci května, tak až tam budu míjet bandity, tak abych věděl.6.-19. červen
tak vám pak povíme jak to je v září na korsice
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:hladovépedro psal:Tak to já už budu v prdeli(doma), já tam jezdím před červnem-oni od 1.6 zvedaj ceny .
faitík psal:
6.-19. červentak vám pak povíme jak to je v září na korsice
XJelen psal:fajtík - vogo ty už máš stejně namále tak si to užij
pytlík - hele esli máš komín s "normální" homologacej tak nemáš problém (normální myslím, éčko na komínu s označením typu mašiny+dusítko+kartička+známka na rámu) bavorští soudruzi byli spokojení
Komín mam pry s normalní homologací... na konce je vyražené Ečko s nějakymi čisly... Dusitku "takou děrovanou trubku s jednym dnem" tež mam... Ale samolepku na ramu mám pouze original... a Scorpion prý žádny extra homologační kartičky nedává...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1