Nejsi přihlášen
Radary
Myslím si to správně,že ty radary co jsou napevno u silnic a nad silnicema a měří jen useky ,mají motorkáři v
,páč vlastně fotí pouze ze předu a to se nedá nikterak identifikovat stroj ani řidič ?
Tákže si stačí jen hlídat záda? ![]()
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
|
Banditatom (Člen) 18.03.2012 19:55:17 Offline |
Re: Radary
tyhle radary nefotí ani zepředu ani zezadu jen prudí![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2012 19:57:18 Offline |
kdyby fotily , to bych měl dneska krásný album ![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Banditatom (Člen) 18.03.2012 19:59:35 Offline |
hlemejzd999 psal:kdyby fotily , to bych měl dneska krásný album
kdyby fotily tak jsem bez řp, občanky, rodného listu, umrtního listu, očkovacího průkazu![]()
jinač jo jedna fotečka mě vlastně přišla
ukecáno![]()
|
Banditatom (Člen) 18.03.2012 20:03:21 Offline |
Ballů psal:Voni asik fotí,tož to jooooo,to vono samo automaticky
, Áléééé ty moto fakty asik házej rovnou ze stolu - no ještě že nechtěj aby byla SPZ na moto aji ve předu
na moto ti to může bejt prdel... a pokud myslíš ty prudící cedule co se šklebí když jedeš 51km/ neřeš to jsou informační nesmysly...
Banditatom psal:Ballů psal:Voni asik fotí,tož to jooooo,to vono samo automaticky
, Áléééé ty moto fakty asik házej rovnou ze stolu - no ještě že nechtěj aby byla SPZ na moto aji ve předu
na moto ti to může bejt prdel... a pokud myslíš ty prudící cedule co se šklebí když jedeš 51km/ neřeš to jsou informační nesmysly...
Spíše jsem myslel ty třebas v Praze na Jižní spojce
Ty co maj danej usek a na konci big foťák co nemá ani Jadran Šetlík
Ale to fšechno fotí pouze ze předu - takže na to hážu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2012 20:15:24 Offline |
Ballů psal:Banditatom psal:Ballů psal:Voni asik fotí,tož to jooooo,to vono samo automaticky
Ale to fšechno fotí pouze ze předu - takže na to hážu
...se všimni... jak ho mineš a von nerozezná spzetku , tak se za tebou pomalu votáčí ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Banditatom (Člen) 18.03.2012 20:15:51 Offline |
Ballů psal:Banditatom psal:Ballů psal:Voni asik fotí,tož to jooooo,to vono samo automaticky
nevím kde je praha...nevím kde je jižní spojka tudiž mě je to prdel... jinač to co myslíš mě před 8měsíci blejsklo v olomoucej...nic nepřišlo a poč asik![]()
...vječinou ty kluky za kamerou zdravim prostředníčkem a f kcháru skovávam gezicht za clonou![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Je třeba rozlišovat kamery úsekového měření (nevšiml jsem si žádného foťáku
) informační rádoby zastrašující a jakožefotící cedule (blik padesátka, informace o aktuální rychlosti) a nakonec indukční radary který vypadaj jako ptačí budky se dvěma dírama (Mělník, Lovosice). V autě se můžete bát pouze toho prvního a třetího, na motorce ani jednoho.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 psal:Ballů psal:Banditatom psal:
na moto ti to může bejt prdel... a pokud myslíš ty prudící cedule co se šklebí když jedeš 51km/ neřeš to jsou informační nesmysly...Spíše jsem myslel ty třebas v Praze na Jižní spojce
...se všimni... jak ho mineš a von nerozezná spzetku , tak se za tebou pomalu votáčí ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 18.03.2012 20:24:50 Offline |
Zdenda psal:Je třeba rozlišovat kamery úsekového měření (nevšiml jsem si žádného foťáku
) informační rádoby zastrašující a jakožefotící cedule (blik padesátka, informace o aktuální rychlosti) a nakonec indukční radary který vypadaj jako ptačí budky se dvěma dírama (Mělník, Lovosice). V autě se můžete bát pouze toho prvního a třetího, na motorce ani jednoho.
přerov, prostějov... šak on kelly ví![]()
kdzy tu resite ty radary, tak se sem nacpu s dotazem na semafory... vsude mozne uz se zacinaji vyskytovat semafory co nemaji radi motorkare a pak nezbyva nez jezdit na cervenou... uz ste to nekdo vysvetloval prislusnikum s cepickama?
Foglik psal:kdzy tu resite ty radary, tak se sem nacpu s dotazem na semafory... vsude mozne uz se zacinaji vyskytovat semafory co nemaji radi motorkare a pak nezbyva nez jezdit na cervenou... uz ste to nekdo vysvetloval prislusnikum s cepickama?
A to je jako co?![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Foglik psal:kdzy tu resite ty radary, tak se sem nacpu s dotazem na semafory... vsude mozne uz se zacinaji vyskytovat semafory co nemaji radi motorkare a pak nezbyva nez jezdit na cervenou... uz ste to nekdo vysvetloval prislusnikum s cepickama?
A to je jako co?
..ten bordel se snímačema ve vozovce..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
|
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2012 07:14:11 Offline |
Ondráš psal:Foglik psal:kdzy tu resite ty radary, tak se sem nacpu s dotazem na semafory... vsude mozne uz se zacinaji vyskytovat semafory co nemaji radi motorkare a pak nezbyva nez jezdit na cervenou... uz ste to nekdo vysvetloval prislusnikum s cepickama?
A to je jako co?
ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Foglik psal:kdzy tu resite ty radary, tak se sem nacpu s dotazem na semafory... vsude mozne uz se zacinaji vyskytovat semafory co nemaji radi motorkare a pak nezbyva nez jezdit na cervenou... uz ste to nekdo vysvetloval prislusnikum s cepickama?
A to je jako co?
ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenou
A v Krnově u Zdendy
mají kuwa semafor přechod pro chodce, který když se k němu blížíš nad 50 km/h tak dá červenou
, byť přes přechod nikdo nejde a v okolí ani živáčka.
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
A to je jako co?ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenou
A v Krnově u Zdendy
mají kuwa semafor přechod pro chodce, který když se k němu blížíš nad 50 km/h tak dá červenou
Takovejch je u nás v okolí plno....a ještě tam maj kamerky ( buh ví jestli to něco snímá ale pokoušet se mi to nechce). Blbý je že tu červenou to tam hodí v obou směrech a tak i když to vim a proti jede někdo kdo to nezná tak mě to zastaví
Tak když už mě to nesmyslně zastaví, dělám aspoň bordel...v autě odjezd na hrabačky a motorku tůruju
Když to bude dělat každej, třeba lidi sepíšou petici ať to zrušej že je tam strašnej hluk a smrad![]()
K.a.s.y.m. psal:ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenou
V tom případě je rozmrdaná ta smyčka (což se na fekventovanejch silnicích občas stává), nebo to někdo blbě zkalibroval. Účel v tom rozhodně neni. Ten systém je citlivej dost a v návrhu signálních plánů se v tomhle nedělaj rozdíly (ikdyž poznat to jde).
BTW. Systém takzvaně celočervené se používá spíš v noci. Přes den to jede v jiném režimu. Červená je občas spojená s radarem a když jedeš víc než je povolená rychlost v tom místě, tak ti tam skočí, ale soudit nemůžu. Dokumentaci jsem neviděl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Foglik psal:kdzy tu resite ty radary, tak se sem nacpu s dotazem na semafory... vsude mozne uz se zacinaji vyskytovat semafory co nemaji radi motorkare a pak nezbyva nez jezdit na cervenou... uz ste to nekdo vysvetloval prislusnikum s cepickama?
já už jsem jednou problém měl ..po nekonečnym čekání jsem to projel (autem tam jezdim deně a v poho)...pešek byla tam kamera a na policajtech nekterý věci nevysvětlíš
bylo to za litr![]()
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
no... to me zrovna vcera potkalo tohle " stesti "
Jedu si po rovince mimo obec cca 100 a primo do xichtu mi sviti slunicko.. 70 metru predemnou cedule zacatek obce a v protismeru dva motorkari. Tak zaviram plyn a mzouram po opilcich, detech a jinem pripadnem nebezpecenstvu, abych mohl rychle zareagovat,kdyby bylo potreba. V tom vidim, jak me ti motorkari rukou zdravej, ale tak nak ne jako vzdycky, ale jakoby spis mavaj. Tak mijim znacku zacatek obce a abych nebyl za suchara, tak taky zacnu poradne mavat a v tom z prava dva zablesky ,tak cumim co se deje .. no a von tam byl radar
Tak mi pak doslo proc me kolegove tak usilovne zdravili
...pekna buzerace, dat radar 20 metru za znacku zacatek obce, kdyz prvni baraky byly az o 100 metru dal. Jeste ze jsem nejel autem.. Takhle na to ![]()
|
Banditatom (Člen) 19.03.2012 17:59:57 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
A to je jako co?ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenou
A v Krnově u Zdendy
ve studence je ta pikačovina taky...![]()
Banditatom psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenouA v Krnově u Zdendy
ve studence je ta pikačovina taky...
Dává se to i když tam přechod není a chtějí aby se ta 50 fakt dodržovala
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Banditatom psal:Mour psal:
A v Krnově u Zdendymají kuwa semafor přechod pro chodce, který když se k němu blížíš nad 50 km/h tak dá červenou
...jako u nás f USB![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
A v Krnově u Zdendymají kuwa semafor přechod pro chodce, který když se k němu blížíš nad 50 km/h tak dá červenou
...největší průser je, že je to děsně účinný a kuwa chytrý jak donutit lidi dodržovat 50-tku![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 19.03.2012 19:01:39 Offline |
...jako učinné to je to bez debat ale kujva cilifí je to jak![]()
diť je to někdy horší jak městskej policajt s radarem![]()
Banditatom psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:
ve studence je ta pikačovina taky...Dává se to i když tam přechod není a chtějí aby se ta 50 fakt dodržovala
...jako učinné to je to bez debat ale kujva cilifí je to jak
diť je to někdy horší jak městskej policajt s radarem
Tam je největší problém s tím, že když není na křižovatce nebo tim není řízenej přechod a jen někde samostatně stojí, tak je hodně lehce předlínutelnej
Taky ho tak máme tady blízko ve vsi a když ho tam dali, tak kdyby mi kámoš co jel zrovna se mnou že tam je, tak to projedu ani nemrknu. Teď když už vo něm vim a třeba za někym jedu, tak se mi úplně běžně stává, že to projíždějí. No a teď už tam švestkám stačí dát jen kamera 7 bodů na konta a prašule do kasy se jen pohrnou ![]()
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
proto jedu tak abych to stih než tam ta červená padne![]()
MRDAT!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2012 07:04:37 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:ja jsem se s tim setkal treba v Pardubicich.maj tam jakoby inteligentni semafory na kterych jakoby sviti cervena..dojedes do krizovatky a naskoci zelena.jako aby jsi nemusel dlouho cekat.problem je v to ze kdyz k tomuhle semaforu dojedes na masine tak te nerozpozna bo jsi moc malej.takze bud musis pockat na auto ktery dojede za tebe nebo to dat na cervenou
V tom případě je rozmrdaná ta smyčka (což se na fekventovanejch silnicích občas stává), nebo to někdo blbě zkalibroval. Účel v tom rozhodně neni. Ten systém je citlivej dost a v návrhu signálních plánů se v tomhle nedělaj rozdíly (ikdyž poznat to jde).
BTW. Systém takzvaně celočervené se používá spíš v noci. Přes den to jede v jiném režimu. Červená je občas spojená s radarem a když jedeš víc než je povolená rychlost v tom místě, tak ti tam skočí, ale soudit nemůžu. Dokumentaci jsem neviděl.
nevi a je mi po ptavde jedno na jakym principu to funguje kazdopadne to maj nastaveny na picu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Některy typi i fotí... Jen maj smulu nebot maj atest jen a pouze na půl roku... A pry to stojí šilene penize ten atest prodloužit
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1