Nejsi přihlášen
tankvak s prisavkama
zdar bejci,
nema nekdo z vas zkusenosti s tankvakem s prisavkama ?
mam s magnetama, ale poskozuje to lak a nechce se mi lepit nakou folii na nadrz.
Zajimalo by me hlavne, jestli ten tankvak s prisavkama nejak nenici lak...
Diky
Re: tankvak s prisavkama
akro260 psal:zdar bejci,
mam s magnetama, ale poskozuje to lak a nechce se mi lepit nakou folii na nadrz.
Diky
myslíš,že přísavky to jako nepoškrábou??
stačí trocha prachu a máš po
řešení je jak psal Filous,nebo nalepit průhlednou šutzku,
a nebo holt balit frešfólií...
...a bude hůř!
karlos100 psal:akro260 psal:zdar bejci,
Dikymyslíš,že přísavky to jako nepoškrábou??
a nebo holt balit frešfólií...
tak jasne ze to musi bejt pod tema prisavkama cisty, ale tim ze jsou z relativne mekke gumy, tak by to nemuseli tolik dojebat, jako ty magnety. Ta prisavka by se po ty bande nemela ani pohnout..a kdyz uy , tak by to nemelo nic moc udelat... ten magnet v kombinaci s povrchem tankvaku tam dela peknej bordel
asi nejdriv zkusim kousky ty fresh folie.. to by mohlo pomoct...
akro260 psal:karlos100 psal:akro260 psal:zdar bejci,
Dikymyslíš,že přísavky to jako nepoškrábou??
a nebo holt balit frešfólií...tak jasne ze to musi bejt pod tema prisavkama cisty, ale tim ze jsou z relativne mekke gumy, tak by to nemuseli tolik dojebat, jako ty magnety. Ta prisavka by se po ty bande nemela ani pohnout..a kdyz uy , tak by to nemelo nic moc udelat... ten magnet v kombinaci s povrchem tankvaku tam dela peknej bordel
asi nejdriv zkusim kousky ty fresh folie.. to by mohlo pomoct...
...nepomůže...nádrš budeš mít zrytou i vot kamínků, co se dostanou pot bágl mimo magnety...já s tohodle důvodu uš minimálně vosum let tangbágl nevez...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ja sem nechal natahnout na celou nadrz pruhlednou folii a je klid, ikdyz tedkon uz zas neni cas jezdit
Billy psal:ja sem nechal natahnout na celou nadrz pruhlednou folii a je klid, ikdyz tedkon uz zas neni cas jezdit
no to me napadlo, ale nechci aby mi " ruzne " vysisoval lak , takze tam tu folii nechci mit nastalo. Mozna zkusim to misto na bande, kde dochazi ke styku s tankvakem vzdycky pretahnout takovou tou potravinarskou folii a kdyz nebudu tankvak potrebovat, tak ji jednoduse sundam...
akro260 psal:Billy psal:ja sem nechal natahnout na celou nadrz pruhlednou folii a je klid, ikdyz tedkon uz zas neni cas jezdit
no to me napadlo, ale nechci aby mi " ruzne " vysisoval lak , takze tam tu folii nechci mit nastalo. Mozna zkusim to misto na bande, kde dochazi ke styku s tankvakem vzdycky pretahnout takovou tou potravinarskou folii a kdyz nebudu tankvak potrebovat, tak ji jednoduse sundam...
dalo by se tady najít na tohle téma dost, kdyby se chtělo hledat.
v reklamce si řekni o přenášecí folii, je to průhledná silná folie, která jde dobře sundat a nezanechává po sobě žádný lepidlo. Prostě jí kus flákneš na nádrž, obřízneš tankdekl abys moh doplnit palivo a po vejletě jí zas strhneš. Ta potravinářská freška funguje jenom do prvního deště a navíc se ráda prodře.
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1