Nejsi přihlášen
scottoiler - nastavení
Dnes jsem namontoval skota... Zatím jsem ho nestihl naladit, jen jsem si všiml, že to buď vůbec neteklo a zhruba až v poslední čtvtině na voliči se to rozjelo, ale zase jako že hodně. Vím že ti co mají staršího skota, tak měli nějaký číslovky, ale co utěch novějších, jaké s tím máte zkušenosti? Bylo to těžký naladit? V návodu jsem četl něco jako "jedna kapka za minutu" volil to někdo podle toho?
Re: scottoiler - nastavení
PALOUS psal:Michal Dk psal:PALOUS psal:mám 10 stupnic jezdím na 1
Na banditoj to je jinak
jak jinak sem myslel že když to podtlak zvedne tak je jedno na čem to je
Máš pravdu ale Miras píše že tam nemá stupnici 1-10.Tak je asi jinej oiler na aprilku a jinej na bandita.
Re: scottoiler - nastavení
Jenom pozor me se stalo ze jsem poprve nejak vedl spatne hadicku od skota po injektor a ta se me prosoupala nekde u kyvky a najednou to neslo, dostal se tam vzduch a bylo to v prdeli, chvilku sem laboroval co s tim kurva je a pak vymenil hadicku a vedl je po lepsim miste. Pak byl klid a funguje to jak ma , nastaveni tak nejak jak rikaj kluci, musel bych se podivat sam co mam nastaveno sem s tim taky laboroval docela delsi dobu. Jednou sem to mel zase hodne nastaveny a pochcal sem si zadni brzdovej kotouc, tak sem to musel cely ocistit cisticem brzd a vcetne namoceni desticek. Chce to odchytnout to nastaveni pak je to jenom o dolivani.
Stránky: 1