Nejsi přihlášen
Re: Kdo to byl ???
Milan psal:Kdopak mi to jezdil vrajónu? Náchod - Jizbice - Dobrošov asi 13,15 , jel jsem dolů k Náchodu a míjel asi čtyři Banditi.
No je to tam gut ale jen ten Hrádek sakraaspoň to kafe kdyby se tam někde daloprostě budu tam teď každou chvilku páč kousek vod tebe je gut ůsekno původně bys měl napočítat vo jednoho víc ale se nám nějak vyválel
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Milan psal:Kdopak mi to jezdil vrajónu? Náchod - Jizbice - Dobrošov asi 13,15 , jel jsem dolů k Náchodu a míjel asi čtyři Banditi.
No je to tam gut ale jen ten Hrádek sakraaspoň to kafe kdyby se tam někde daloprostě budu tam teď každou chvilku páč kousek vod tebe je gut ůsekno původně bys měl napočítat vo jednoho víc ale se nám nějak vyválel
Palous,však nás potkal,ještě všechny když sme jeli na místo sem si ho všimnul
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:PALOUS psal:Milan psal:Kdopak mi to jezdil vrajónu? Náchod - Jizbice - Dobrošov asi 13,15 , jel jsem dolů k Náchodu a míjel asi čtyři Banditi.
Palous,však nás potkal,ještě všechny když sme jeli na místo sem si ho všimnul
Si woe měl čas se kochat jo?
Jebat motorky :-)
Newada psal:Piču lehnul, lehnul Plousůf kámouš s Hornetem a pak Maňas na benzíně, ale ten se dobrovolně válel na zádech, místo aby jezdil
taky všechno natřeš prevíte
mě to dvakrát stačilo sem byl spokojenej
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1