Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » jak vyleštit kartery

kdrk (Člen)
24.03.2012 10:04:15

jak vyleštit kartery

Zdar chlapi
v zimě jsem koupil 600 z 97mýho. Pěknej. Chtěl bych ale trochu vyčistit kartery , hlavu a ty zašlý hliníkový díly. Moc se to ale nevede. Co je na to dobrý použít ??idontknowsurprised
Díkygood

Zdeněk (Člen)
24.03.2012 12:14:14

Re: jak vyleštit kartery

Ahoj partnere v obchodních záležitostechgood
No to by mě taky zajímalo, protože jsem nad tím uvažoval a HLEDAL a nešel jsem cosik o čističi na hliníková kola, ještě jsem to nezkoušel, ale zase jeden můj kolega mě varoval, že suzuki v 90 letech lakovala motory, tak s tím čističem moc opatrně.

No napadá mě vychcanéj nápad KDRKu. Vyzkoušej to a vyfoť před a po a hoď fotky sem, abychom mohly opakovat tvé úspěchy, nebo abychom neopakovaly tvé chyby.

Je fakt, že jsem zkusil použít z Lídlu čistič motorů ve spreji a na yamaze i na banďovi výsledek  nulanulapičunic. Ale sání na moji dýzlLaguně to vyčistilo moc fajn. Asi jiná slitina hliníku či coidontknowidontknowidontknow

Jo a nechceš hodit fotku na profil toho tvého krasavce??? surprised

PS: pro réjpaly---myslím fotku motorky a né KDRKova "krasavce"fuck

sou různí lidé mezi námi
kdrk (Člen)
24.03.2012 12:28:25

Zdeněk psal:

No to by mě taky zajímalo, protože jsem nad tím uvažoval a HLEDAL a nešel jsem cosik o čističi na hliníková kola, ještě jsem to nezkoušel, ale zase jeden můj kolega mě varoval, že suzuki v 90 letech lakovala motory, tak s tím čističem moc opatrně.

No napadá mě vychcanéj nápad KDRKu. Vyzkoušej to a vyfoť před a po a hoď fotky sem, abychom mohly opakovat tvé úspěchy, nebo abychom neopakovaly tvé chyby.

Je fakt, že jsem zkusil použít z Lídlu čistič motorů ve spreji a na yamaze i na banďovi výsledek  nulanulapičunic. Ale sání na moji dýzlLaguně to vyčistilo moc fajn. Asi jiná slitina hliníku či coidontknowidontknowidontknow

No nazdááárgood
Což pak vo to. Karbon a ty sračky to je v poho. Na to mam medicínu. Jenom potřebuju trochu ten hkiník trochu oživit. Byl jsem na pumpě v Dubé. Tam se sjíždí hafo motorkářů u nás a tam jsem se moc necejtil. Každej to má po tý zimě nafintěný.good
A já tam skoro ještě bahno z Moravy když jsem to v únoru vez z tého vašeho Olomócabigsmilegood

kdrk (Člen)
24.03.2012 12:29:55

kdrk psal:
Zdeněk psal:

No nazdááárgood
Což pak vo to. Karbon a ty sračky to je v poho. Na to mam medicínu. Jenom potřebuju trochu ten hkiník trochu oživit. Byl jsem na pumpě v Dubé. Tam se sjíždí hafo motorkářů u nás a tam jsem se moc necejtil. Každej to má po tý zimě nafintěný.good
A já tam skoro ještě bahno z Moravy když jsem to v únoru vez z tého vašeho Olomócabigsmilegood

Jo a tu fotku tam ňákou vyrobim. Aby bylo do čeho rejpat smile1smile1

Banditatom (Člen)
25.03.2012 13:26:35

nechcu hrát chytrého ale o jaké hliníky na B6 jde?

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous (Člen)
25.03.2012 16:35:07

...kartáček na zuby, Arvu a čas...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdeněk (Člen)
25.03.2012 17:50:48

Banditatom psal:

No  přece válce, blok, žebrování válců, hlava. Prostě chcem mít hezky čistý ten bazmekt, co je pod nádrží mezi svodama a zadní kyfkou a nad stojanama. Prostě to, co dělá brrrm a všelijak vrčí a brumlá.
Ale taď jsi mě zarazil, asi pujdu zkusit magnet.

sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen)
25.03.2012 19:22:09

Zdeněk psal:
Banditatom psal:

No  přece válce, blok, žebrování válců, hlava. Prostě chcem mít hezky čistý ten bazmekt, co je pod nádrží mezi svodama a zadní kyfkou a nad stojanama. Prostě to, co dělá brrrm a všelijak vrčí a brumlá.
Ale taď jsi mě zarazil, asi pujdu zkusit magnet.

no jo máš pravdu ale ten hliník co se tedajc vodstěhoval do humpolce je v laku! tzn v barvě tzn. načtříkanej.... takže co na tom chce leštit?

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdeněk (Člen)
25.03.2012 19:30:35

aha,  díky, zkusím kartáček.

sou různí lidé mezi námi
kdrk (Člen)
26.03.2012 15:20:49

Banditatom psal:

Ahoj. Díky . Už jsi vlastně odrpsal Zdenkovi. Měl jsem přesně na mysli motor a skříň. Nevěděl jsem že je to v laku.  Je to ale takový matový tak jsem myslel že je to zoxidovaný časem a že se o to nikdo nestaral.  Hodně moto to má pěkný stříbrný tak jsem to chtěl taky zušlechtit.

Peta111 (Nový člen)
30.05.2012 14:06:33

Nevím jestli vám to pomůže:
http://www.e-brusivo.cz/ocelova-brusna- … o--00.html
Jsou různé druhy a různé hrubosti, dá se s tím leštit úplně všechno

MaraKM (Člen)
30.05.2012 15:05:53

akorát leštění hliníku = něco přes hubu good aspoň cokoliv lepší než nic, páč zvýšené množství hliníku v těle je slušnej náběh na alzheimera surprised

Nic lidského mi není cizí
yebat (Člen)
30.05.2012 17:09:29

MaraKM psal:

akorát leštění hliníku = něco přes hubu good aspoň cokoliv lepší než nic, páč zvýšené množství hliníku v těle je slušnej náběh na alzheimera surprised

jo tak já nejsem blbej, když si nic nepamatuju, akorát sem se nadejchal hliníku, když sem leštil kola na autě... bigsmile

Filous (Člen)
30.05.2012 17:59:25

yebat psal:
MaraKM psal:

jo tak já nejsem blbej, když si nic nepamatuju, akorát sem se nadejchal hliníku, když sem leštil kola na autě... bigsmile

...voe, tag to já takysurprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MaraKM (Člen)
31.05.2012 10:17:30

hele ale to fakt není prdel evil není to sice tak, že jednou / dvakrát přejedeš třeba šmirglem po hliníku, zhluboka se nadechneš a máš ho, ale jak se říká "korunka ke korunce a máš milión" smile1

kdrk (Člen)
31.05.2012 10:22:44

MaraKM psal:

hele ale to fakt není prdel evil není to sice tak, že jednou / dvakrát přejedeš třeba šmirglem po hliníku, zhluboka se nadechneš a máš ho, ale jak se říká "korunka ke korunce a máš milión" smile1

hlavně si myslim že je to na dloouhý zimní večerysmile1

yebat (Člen)
31.05.2012 13:06:05

po jedný sadě kol to stejně každýho přejde... :D já už bych to nikdy nedělal... akorát svody a vocas leštim rád... bigsmile

kdrk (Člen)
31.05.2012 14:05:58

yebat psal:

po jedný sadě kol to stejně každýho přejde... :D já už bych to nikdy nedělal... akorát svody a vocas leštim rád... bigsmile

nebo si necháváš leštit ???bigsmile
na svody jsem ale náhodou na něco přišel. Jednou jsem to myl dole vapkou a postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako novýsmile1. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.

MaraKM (Člen)
01.06.2012 08:37:21

tak napiš vo co go a nedělej hééérečku evil

páč co máte na myčce fakt netuším bigsmile

osiris (Člen)
01.06.2012 08:53:22

kdrk psal:

.........postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako novýsmile1. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.

...jj, říkám to tady už leta (musí to bejt ale ten s kyselinou) good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
yebat (Člen)
01.06.2012 09:06:47

osiris psal:
kdrk psal:

.........postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako novýsmile1. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.

nějakej odkaz by nebyl prosím?  helpsmile1

osiris (Člen)
01.06.2012 09:16:37

...konkrétní značka je jedno, jsou jen dva druhy, tak vezmeš ten agresivní

kdrk (Člen)
01.06.2012 11:35:24

yebat psal:
osiris psal:
kdrk psal:

Ňáká webovka tam je, ale je to ňáká německá sračka a je to ve velkym barelu. 5edí se to tak 1:10 nebo 20ti. A smrdí ro fakt po kyselině. Mužu ti ale lahvinku poslat na zkoušku, ať do doho nezapadneš za hodně peněz a motorku s tim pak nemejou ještě tvoje vnoučatasmile1. Až budu v práci tak pošlu ňákou tu adresu.

osiris (Člen)
01.06.2012 12:07:27

kdrk psal:
yebat psal:
osiris psal:

Ňáká webovka tam je, ale je to ňáká německá sračka a je to ve velkym barelu. 5edí se to tak 1:10 nebo 20ti. A smrdí ro fakt po kyselině. Mužu ti ale lahvinku poslat na zkoušku, ať do doho nezapadneš za hodně peněz a motorku s tim pak nemejou ještě tvoje vnoučatasmile1. Až budu v práci tak pošlu ňákou tu adresu.

...proč by kupoval koncentrát balenej pro myčky, když na každý pumpě, nebo i v drogerii koupí v půlitrovým rozprašovači cokoliv na čištění ráfků a to že jsou pouze dva technologický druhy jsem mu napsal smile1

kdrk (Člen)
02.06.2012 08:27:50

osiris psal:
kdrk psal:
yebat psal:

...proč by kupoval koncentrát balenej pro myčky, když na každý pumpě, nebo i v drogerii koupí v půlitrovým rozprašovači cokoliv na čištění ráfků a to že jsou pouze dva technologický druhy jsem mu napsal smile1

To je pravda. Mělo by to fungovat stejněsmile1
Yebat: zkus to a budeš vidětsurprised

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS