Nejsi přihlášen
chromová krytka imbus šroubu řídítek
Ahoj, taková maličkost ...ztratil jsem jednu ze čtyř chromových krytek na imbus šroub na třmenech řídítek. Můžu si ji objednat za 45 kč na partsdepotu + poštovné, a to poštovné se mi ,ale nechce kvůli krytce platit
Zkoušeli jste to náhodou někde někde sehnat ? Díky za tip.
Učím se jezdit - bezpečně a s rozumem.
Re: chromová krytka imbus šroubu řídítek
Uz je taky shanim delsi dobu.Ptam se vsude mozne a vsude na me koukaji co jedinecneho po nich chci. Zatim nemeli nikde v koupelnovych centrech,nabytku ani ve specialkach na spojovaci material. Je to sice bezna vec za korunu ale taky se divim ze je takovej problem to sehnat. No a na netu za to chteji nesmysl.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
Nebo za to dat šedesát korun v suzuce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Zdenda psal:Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
Napsal jsem to asi spatne. Nelitam kvuli tomu vsude mozne,ale prave kdyz shanim neco jinyho a jsem v nejakym takovym obchode,tak se zeptam.
Je to zahada,ale jezdi mi to i bez tehle krytek.Kdybych je jo potreboval,tak je necham poslat,to je jasny.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 25.03.2012 12:50:25 Offline |
za 145kč??? asi jsem socka nebo tak, ale ani náhodou...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ježiš...
tak ty zbylé 3 vyloupnu a nebudu tam mít ani jednu a nebude to vypadat blbě...
a mužu je rozprodat po kamarádech nejlépe za pivo kus gdyž je to tak "drahé"
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom psal:Zdenda psal:Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
socko
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 25.03.2012 14:13:18 Offline |
Lajoš psal:Mám 4 ks . Dám sadarmo (nejlepší cena),ale jak s poštou?Předpokládam,že si pro ně nepřijedete.Nebo se pletu?
já jo kdy
Banditatom psal:Lajoš psal:Mám 4 ks . Dám sadarmo (nejlepší cena),ale jak s poštou?Předpokládam,že si pro ně nepřijedete.Nebo se pletu?
já jo kdy
Pondělí a úterý jsem doma celý den,středa,čtvrtek až od 15:00,v pátek do 12:00,v sobotu a neděli celý den, tak si vyber.
I pád na hubu je pohyb vpřed.
Banditatom psal:Zdenda psal:Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
Když někdo něco hrozně chce a kvůli 145,- Kč lítá všude možně.. Tak to zase není taková finanční oběť
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
VikecB12 psal:Zdenda psal:Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
Nebo za to dat šedesát korun v suzuce
Nebo tak
Banditatom (Člen) 25.03.2012 19:20:35 Offline |
Zdenda psal:Banditatom psal:Zdenda psal:Než se teda ptát všudemožně, shánět po všech čertech tak vezmu 45,- kačen plus 100,- kačen poštovný a mam to doma ne? Nechápu, asi sem jinej a čas je pro mě drahej
Když někdo něco hrozně chce a kvůli 145,- Kč lítá všude možně.. Tak to zase není taková finanční oběť
za plastovej čudlajs....??? ee to to raděj propiju
libac22 psal:nemá někdo doma chromovaný krytky kyvky ?
to jsou takový hrozně nzbytný věci k ježdění neřešte to , na to je zima
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Zdravím všechny, díky za příspěvky
Stavím se někde po cestě v Suzuce, třeba budou mít skladem . Nebo to pak objenám z partsd... ještě s něčím co bude někdy časem třeba.
Další variantou na dělší čas je ( a sněkým z okolí se třeba podělit:
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/do … oubu-2151/
Hlavně jezdit a neřešit
Když vono to někdy bez těch nejde
Učím se jezdit - bezpečně a s rozumem.
Honzik8719 (Člen) 26.03.2012 20:11:09 Offline |
u strejdy louise je maj myslim taky
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2012 20:29:24 Offline |
Honzik8719 psal:u strejdy louise je maj myslim taky