Nejsi přihlášen
Kreš - odhad škod a oprava
Zdarec, v návaznosti na můj letošní jarní počin bych vás rád požádal o pomoc s následnou opravou, ať jsem zase co nejdřív zpátky v sedle.
Nejprve bych rád odhadnul škody.
Takže to hlavní
1) Vidle. Levá je mrtvá (nebo ne?, dá se tohle ješte srovnat, nebo radši novou)? Pravá se zdá OK, ale vzhledem ke stavu levý tomu nevěřim že taky nebude ohlá.
2) Podesedlovej rám. Tady se to zdá taky celkem nahovno. Trubka u baterky je viditelně ohlá, plech pod zámkem sedla je taky nakoplej, ostatní trubky na tom nebudou o moc líp. Jaký jsou tady možnosti co se týká narovnání?
3) Řidítka. Ohlá levá strana, ale to by mělo snad jít narovnat v cajku ne?
To je všechno z toho hlavního bez čeho to nepojede. Kosmetiku jebu, aspoň bude co dělat v zimě
Ale přesto. Osi, když koukneš okem profíka:
Plast kolem sedla - foto nahoře - dvě díry u levýho nápisu GSR + zhora dodřenej
Přední blatník:
Levej karter:
Dodřenej rám:
Dá se nějak odhadnouc co by stála náprava?
To je asi to hlavní, pak blbosti jako zrcátka a levej přední blinkr.
Prosím tedy jestli se dá takhle z fotek aspoň hrubě nastřelit kolik celej vejlet do škarpy bude koštovat + co říkáte na vidle a rám, co s tim robit
Kojaksro: Máš taky cajky na jebky? Jestli jo, nahoď prosím cenu vidle (doufám že bude stačit jen trubka) a rámu.
Díky moc za asistenci, přeci jen jsem to takhle kvalitně vykostil poprvé
Ne asi
Re: Kreš - odhad škod a oprava
U pojišťovny total, jinak z těch tvých fotek poznáš prd..
Ale z nových dílů to dohromady nedáš a pokud nebudeš hodně opatrnej tak i svépomocí překročíš v opravě + papírové ceně zbytků časovku...
Vlastní zkušenost, oproti pojišťovně jsem jem ještě dvacku doplatil a i tak jsem musel fůru věcí ošidit...
PS: Na celý fotce by to možná vyznělo líp....
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 25.03.2012 21:03:20 Offline |
a)vidle srovnat půjde ale je to zbytečný nedělal bych to
b)podsedlovej rám pokud je ocelový srovnáš taky(nevím tenhle vehement neznám)
c) za kontrolu geometrie rámu atd. jsem dal cca.1000kč
d) plasty povaříš a s usměvem na rtech pošleš osirisej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly: celková fotka je v Diskuzi (V prachu 2012) ale taky je z toho poznat asi prd. Lepší fotky bohužel nejsou.
Nějak jsem ale nepochopil jak to myslíš s opravou ("z nových dílů to dohromady nedáš").
Banditatom: Z rámu mám práve největší strach. Vidle se vymění ale narovnání rámu bude asi pruda
Ne asi
Banditatom (Člen) 25.03.2012 21:22:31 Offline |
luig psal:Kelly: celková fotka je v Diskuzi (V prachu 2012) ale taky je z toho poznat asi prd. Lepší fotky bohužel nejsou.
Nějak jsem ale nepochopil jak to myslíš s opravou ("z nových dílů to dohromady nedáš").
Banditatom: Z rámu mám práve největší strach. Vidle se vymění ale narovnání rámu bude asi pruda
mě ho po pádu (předloni) nerovnali pač nebylo co ale za práci s upnutím zaměřením si řekli toust... ale pokud to neudělalo kutululu tak tomu bude řiť
Banditatom psal:luig psal:Kelly: celková fotka je v Diskuzi (V prachu 2012) ale taky je z toho poznat asi prd. Lepší fotky bohužel nejsou.
Banditatom: Z rámu mám práve největší strach. Vidle se vymění ale narovnání rámu bude asi prudamě ho po pádu (předloni) nerovnali pač nebylo co ale za práci s upnutím zaměřením si řekli toust... ale pokud to neudělalo kutululu tak tomu bude řiť
Panna orel nešla, je to nakoplý od rigolu v pangejtu. Nejdřím to jebla vidlí pak se stočila a šla pozadu (vejfuk ucpanej hlínou). Tolik přesnej průběh nehody
Ne asi
Myslím že rámu nic nebude,protože na těchto mrdkách dřív praskne dole v tom tenkým místě za motorem. Koupit trubku vidle,skontrolovat brejle,plasty sovařit,nebo pozhánět z vraků(čórek) řídítka jiný,dekl na motoru stříknout,rám taky,ale to je tak na rozborku celé mašiny... Nebo to střelit,doplatit a v klidu jezdit dál na jiné
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jinak rám měřit nepotřebuješ, to srovnáš lešeňovkou, vidlím hovno je, vydělat a srovnat, cca 3 litry i snovýma guferama - samo že ten kdo to bude dělat to musí dostat i s brejlema a krkem, jinak to nemá význam...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:že kdybys to měl opravovat jak pojišťovna, tedy poškozený za nový a nelátat to(což budeš muset) tak to neutáhneš..
Počkej na Huskyho, ten to napíše srozumitelněji
Tohle už chápu
Počítám s tim, že co se dá opravit, se opraví. Hlavně ať se dá jezdit a přes zimu bude mít Osi kšeft
Někdo šikovnej na rovnání vidlí tu není?
Ne asi
huskyb12 psal:Kelly01 psal:Počkej na Huskyho, ten to napíše srozumitelněji
zahoď to :)
Díky, to zní rozumně
Kojaksro: http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/355020/c … dlice.html + gufera. Poraď mi prosím nějaký, máš toho v shopu 3
Ne asi
A nebo jít do jetý?
http://www.tipmoto.com/dily-moto/podvoz … r-600.html
Navíc banditservis.cz
Ne asi
Kelly01 psal:Tvým hovno je, vždycky lepší vyrovnaná vlastní než nějaká z druhé ruky
Ale ta origo,sice jetá,ale pokud je netknutá bude asi nejlepší volba...
A vubec,je to gsr,spotřební mrdka,tak jakýpak vopravování,do piče s ní
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Tvým hovno je, vždycky lepší vyrovnaná vlastní než nějaká z druhé ruky
A vubec,je to gsr,spotřební mrdka,tak jakýpak vopravování,do piče s ní
Aspoň to ale neni S-ko
Ne asi
luig psal:VikecB12 psal:Kelly01 psal:Tvým hovno je, vždycky lepší vyrovnaná vlastní než nějaká z druhé ruky
A vubec,je to gsr,spotřební mrdka,tak jakýpak vopravování,do piče s níAspoň to ale neni S-ko
Kurva ti eNkaři sů zhnilí jak sviň.Furt sa enem válajů
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
luig psal:VikecB12 psal:Kelly01 psal:Tvým hovno je, vždycky lepší vyrovnaná vlastní než nějaká z druhé ruky
A vubec,je to gsr,spotřební mrdka,tak jakýpak vopravování,do piče s níAspoň to ale neni S-ko
Ale já mám obojí,S i N
sonyk psal:drzim pesti. me potkat takova nehoda asi bych vrak prodal a shanel neco jineho. nemel bych na to to davat do kupy
Ale tak zas takovej vrak to neni, zejtra se dá do kupy prdel, vidle jsou na cestě na narovnání, už jen ty brejle a řidítka (zas mi ruplo v zádech takže to až zejtra ) a kosmetiku jebat - zima bude dlouhá.
Ne asi
luig psal:sonyk psal:drzim pesti. me potkat takova nehoda asi bych vrak prodal a shanel neco jineho. nemel bych na to to davat do kupy
Ale tak zas takovej vrak to neni, zejtra se dá do kupy prdel, vidle jsou na cestě na narovnání, už jen ty brejle a řidítka (zas mi ruplo v zádech takže to až zejtra ) a kosmetiku jebat - zima bude dlouhá.
ja bych nemel nervy na to shaneni dilu , rovnani atd.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
luig psal:A nebo jít do jetý?
http://www.tipmoto.com/dily-moto/podvoz … r-600.html
Navíc banditservis.cz
tam jezdím na servis
GSX 1400 K7
v podstate absolvujes to stejny, jako ja pred cca. 4ma rokama
Novej predek (vzal sem komplet, bo sem mel najebany i kolo) sem kupoval taky.
Akorat ja menil i ram,resp. predni cast po podsedlak (ten sem vzal svuj).
Preju hodne stesti
Jo a pak sem dej fotku kolik ti zustalo sroubku a drzacku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:v podstate absolvujes to stejny, jako ja pred cca. 4ma rokama
Novej predek (vzal sem komplet, bo sem mel najebany i kolo) sem kupoval taky.
Akorat ja menil i ram,resp. predni cast po podsedlak (ten sem vzal svuj).
Preju hodne stesti
Jo a pak sem dej fotku kolik ti zustalo sroubku a drzacku
Sám jsem se divil ale nezbylo nic, všechny šrouby jsem úspěšně udal
Jinak prdel je hotová, už jen sehnat madlo a přes zimu dát do kupy plasty ale jinak výměna rámu dopadla
Horší budou ty spodní brejle. Daj se nějak rovnat?
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2012 17:12:30 Offline |
luig psal:sonyk psal:drzim pesti. me potkat takova nehoda asi bych vrak prodal a shanel neco jineho. nemel bych na to to davat do kupy
ty chceš říct ,že jsi poslal srovnat vidle bez brejlí????nic proti ale to se rovná vždy komplet.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 01.04.2012 17:14:36 Offline |
K.a.s.y.m. psal:luig psal:sonyk psal:drzim pesti. me potkat takova nehoda asi bych vrak prodal a shanel neco jineho. nemel bych na to to davat do kupy
ty chceš říct ,že jsi poslal srovnat vidle bez brejlí????nic proti ale to se rovná vždy komplet.
chybama se člověk učí voe
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2012 17:18:01 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:
Ale tak zas takovej vrak to neni, zejtra se dá do kupy prdel, vidle jsou na cestě na narovnání, už jen ty brejle a řidítka (zas mi ruplo v zádech takže to až zejtra ) a kosmetiku jebat - zima bude dlouhá.ty chceš říct ,že jsi poslal srovnat vidle bez brejlí????nic proti ale to se rovná vždy komplet.
chybama se člověk učí voe
no jo no ale i tak mě to překvapuje,bo se to tu pořád omílá dokola.Trubky spodní brejle horní brejle horni matice a vše meřit komplet a rovnat.No nic udělá si ještě jednu cestu
Banditatom (Člen) 01.04.2012 17:20:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
ty chceš říct ,že jsi poslal srovnat vidle bez brejlí????nic proti ale to se rovná vždy komplet.chybama se člověk učí voe
no jo no ale i tak mě to překvapuje,bo se to tu pořád omílá dokola.Trubky spodní brejle horní brejle horni matice a vše meřit komplet a rovnat.No nic udělá si ještě jednu cestu
taky jsem nechal rovnat jen vidle ( vidli) a a teď už mám novou pač to rovnání sice fajn ale ta trubka stejně začne za rok téct
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
ty chceš říct ,že jsi poslal srovnat vidle bez brejlí????nic proti ale to se rovná vždy komplet.chybama se člověk učí voe
...a proč by nemoh trubky rovnat zvlášť? ...to že jsou vždycky křivý i brejle je hovadina
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2012 20:55:43 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
chybama se člověk učí voeno jo no ale i tak mě to překvapuje,bo se to tu pořád omílá dokola.Trubky spodní brejle horní brejle horni matice a vše meřit komplet a rovnat.No nic udělá si ještě jednu cestu
...a proč by nemoh trubky rovnat zvlášť? ...to že jsou vždycky křivý i brejle je hovadina
netrvdim ,že se to má rovnat všechno,ale zkontrolovat to vše za to stojí..a zrovna v tomhle případě kdy ví že je má ohnutý to řešit samostatně mi přijde zbytečný,ale co chuj s tim.
to Luig:nevim kdo ti to rovná ale tohle by měl vědět že se to minimálně kontroluje společně
luig psal:tak podsedlovej rám byl tak dojebanej že jsem se právě vrátil z vejletu z Plzně s novým
Spodní brejle ohnutý
Ale doufám, že dám prdel zejtra dohromady
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152424.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152437.jpg
že ses nestavil pičo na kafe, jsme mohli hodit řeč
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:tak podsedlovej rám byl tak dojebanej že jsem se právě vrátil z vejletu z Plzně s novým
Spodní brejle ohnutý
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152437.jpgže ses nestavil pičo na kafe, jsme mohli hodit řeč
to bylo celý tak na rychlo že jsem i vercajk uklidil s tim, že to namontuju za tejden, pak jsem sednul k netu jestli rám ještě je a už jsem to pelášil. Navíc začlo sněžit (kdo by to čekal v dubnu ) tak jsem to chtěl na letních gumách dovízt zavčasu domu.
Stavim se na kafe, ale na motorce, auto je o hovně
Ne asi
luig psal:barynek psal:luig psal:tak podsedlovej rám byl tak dojebanej že jsem se právě vrátil z vejletu z Plzně s novým
Spodní brejle ohnutý
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 152437.jpgže ses nestavil pičo na kafe, jsme mohli hodit řeč
to bylo celý tak na rychlo že jsem i vercajk uklidil s tim, že to namontuju za tejden, pak jsem sednul k netu jestli rám ještě je a už jsem to pelášil. Navíc začlo sněžit (kdo by to čekal v dubnu ) tak jsem to chtěl na letních gumách dovízt zavčasu domu.
Stavim se na kafe, ale na motorce, auto je o hovně
no tak aspoň, že jsi sehnal no
a v KOmotau jako sněžilo jo? Tak to di i ses sněhem do tady kolem 16°C ale nejsou šrouby, tak nejezdim
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:chybama se člověk učí voe
to pozná až tam bude ty srovnaný trubky cpát zpátky brejle bejt nemusí, stačí ohnutá špindl a bude veselo
srát na to, nová už z ní nebude a na takový to mrdání po česku bude cajk
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
no jo no ale i tak mě to překvapuje,bo se to tu pořád omílá dokola.Trubky spodní brejle horní brejle horni matice a vše meřit komplet a rovnat.No nic udělá si ještě jednu cestu...a proč by nemoh trubky rovnat zvlášť? ...to že jsou vždycky křivý i brejle je hovadina
to pozná až tam bude ty srovnaný trubky cpát zpátky brejle bejt nemusí, stačí ohnutá špindl a bude veselo
srát na to, nová už z ní nebude a na takový to mrdání po česku bude cajk
To je jasný že stačí na spodních brejlí fous a už to nenarvu do horních, ale pokud sundám brejle jako celek a vůči sobě je srovnám tak nepotřebuju bezpodmínečně na jejich rovnání trubku. Myslím to tak, že nepotřebuju na rovnání trubek brejle
Prostě vzít rovnou trubku a k ní srovnat brejle tak, aby tam šla trubka tlumiče nasunout a cajk ne?
Ne asi
luig psal:XJelen psal:osiris psal:
...a proč by nemoh trubky rovnat zvlášť? ...to že jsou vždycky křivý i brejle je hovadinato pozná až tam bude ty srovnaný trubky cpát zpátky brejle bejt nemusí, stačí ohnutá špindl a bude veselo
srát na to, nová už z ní nebude a na takový to mrdání po česku bude cajkTo je jasný že stačí na spodních brejlí fous a už to nenarvu do horních, ale pokud sundám brejle jako celek a vůči sobě je srovnám tak nepotřebuju bezpodmínečně na jejich rovnání trubku. Myslím to tak, že nepotřebuju na rovnání trubek brejle
Prostě vzít rovnou trubku a k ní srovnat brejle tak, aby tam šla trubka tlumiče nasunout a cajk ne?
uvidíš sám
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 06:30:33 Offline |
luig psal:XJelen psal:osiris psal:
...a proč by nemoh trubky rovnat zvlášť? ...to že jsou vždycky křivý i brejle je hovadinato pozná až tam bude ty srovnaný trubky cpát zpátky brejle bejt nemusí, stačí ohnutá špindl a bude veselo
srát na to, nová už z ní nebude a na takový to mrdání po česku bude cajkTo je jasný že stačí na spodních brejlí fous a už to nenarvu do horních, ale pokud sundám brejle jako celek a vůči sobě je srovnám tak nepotřebuju bezpodmínečně na jejich rovnání trubku. Myslím to tak, že nepotřebuju na rovnání trubek brejle
v principu mas sice pravdu ale proc delat presnou trubku jen proto aby jsi srovnal brejle kdyz dve presny trubky uz k brejlim mas??to je o ty dvoji praci a dvojich penezich o kterejch sem mluvil.
K.a.s.y.m. psal:luig psal:XJelen psal:
Prostě vzít rovnou trubku a k ní srovnat brejle tak, aby tam šla trubka tlumiče nasunout a cajk ne?v principu mas sice pravdu ale proc delat presnou trubku jen proto aby jsi srovnal brejle kdyz dve presny trubky uz k brejlim mas??to je o ty dvoji praci a dvojich penezich o kterejch sem mluvil.
Jasný, ale zas abych narovnanou trubku nezkurvil až s ní budu páčit brejle. Nebo se to tak ani nedá a osvědčenej postup je jinej?
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 12:03:19 Offline |
luig psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:
To je jasný že stačí na spodních brejlí fous a už to nenarvu do horních, ale pokud sundám brejle jako celek a vůči sobě je srovnám tak nepotřebuju bezpodmínečně na jejich rovnání trubku. Myslím to tak, že nepotřebuju na rovnání trubek brejle
Prostě vzít rovnou trubku a k ní srovnat brejle tak, aby tam šla trubka tlumiče nasunout a cajk ne?v principu mas sice pravdu ale proc delat presnou trubku jen proto aby jsi srovnal brejle kdyz dve presny trubky uz k brejlim mas??to je o ty dvoji praci a dvojich penezich o kterejch sem mluvil.
Jasný, ale zas abych narovnanou trubku nezkurvil až s ní budu páčit brejle. Nebo se to tak ani nedá a osvědčenej postup je jinej?
ty voe..takhle se brejle nerovnaj.ta trubka je pak pouziva jen pro kontrolu.
luig psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:
...ajajaj ...novou rouru přece nemůžeš používat jako vratidlo ...na to použij tu starou vohnutou...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:luig psal:K.a.s.y.m. psal:
v principu mas sice pravdu ale proc delat presnou trubku jen proto aby jsi srovnal brejle kdyz dve presny trubky uz k brejlim mas??to je o ty dvoji praci a dvojich penezich o kterejch sem mluvil.Jasný, ale zas abych narovnanou trubku nezkurvil až s ní budu páčit brejle. Nebo se to tak ani nedá a osvědčenej postup je jinej?
...ajajaj ...novou rouru přece nemůžeš používat jako vratidlo ...na to použij tu starou vohnutou...
No však jo, to říkám celou dobu. Jenže kde vemu starou vohnutou, když žádná stará vohnutá neni. Ze starý vohnutý se stala nová narovnaná
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 18:17:59 Offline |
luig psal:Filous psal:luig psal:
Jasný, ale zas abych narovnanou trubku nezkurvil až s ní budu páčit brejle. Nebo se to tak ani nedá a osvědčenej postup je jinej?...ajajaj ...novou rouru přece nemůžeš používat jako vratidlo ...na to použij tu starou vohnutou...
No však jo, to říkám celou dobu. Jenže kde vemu starou vohnutou, když žádná stará vohnutá neni. Ze starý vohnutý se stala nová narovnaná
pokud to dáváš někomu rovnat tak tě to nezajímá jak si poradí stejně pochybuju ,že to rovnáš doma
Tak už je to veselejší. Řidítka srovnaný, rám v cajku všechno chodí a dneska jsem to i nakopnul
Už jen nasadit vidle a je to.
Nebejt Český pošty, která není schopná doručit balík a od pátku hnije v depu kilák od baráku a ani tam mi to nedali, jezdil jsem už dneska
Ne asi
luig psal:Tak už je to veselejší. Řidítka srovnaný, rám v cajku všechno chodí a dneska jsem to i nakopnul
Nebejt Český pošty, která není schopná doručit balík a od pátku hnije v depu kilák od baráku a ani tam mi to nedali, jezdil jsem už dneska
no vidíš "pussy" tak se koukej stavit na kafe, já už mám šrouby doma, teď čekam na novej vercajk objednanej a můžem začít jezdit
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:Tak už je to veselejší. Řidítka srovnaný, rám v cajku všechno chodí a dneska jsem to i nakopnul
Nebejt Český pošty, která není schopná doručit balík a od pátku hnije v depu kilák od baráku a ani tam mi to nedali, jezdil jsem už dneskano vidíš "pussy" tak se koukej stavit na kafe, já už mám šrouby doma, teď čekam na novej vercajk objednanej a můžem začít jezdit
Ne asi , uvidíme co to bude dělat při jiždě ale snad to bude OK. Cos dělal na velikonoce , to je samý stav se na kafe ale na s náma nezajdeš
Ne asi
nasadim pravou trubku, sedla do horních brejlí jak prdel na hrnec. Nasadim levou (tady to chtělo spodní brejle trochu přihnout nahoru) ale taky to šlo. Všechno OK a najednou čumim že trubky nejdou rovnoběžně ale levá je víc dolu
Ladili jsme to horem dolem ale stejně je to trochu nakoplý. Při jízdě rovně to nejde poznat ale při zatáčení jo.
Takže se ptám, vysrat se na to a vyměnit brejle nebo mi poradíte někoho kdo to dokáže srovnat?
Díkes
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2012 11:34:31 Offline |
Kelly01 psal:Kelly01 psal:Vždycky jsou brýle nebo krk hlý...
Co sem psal ty vod začátku
Dávám rovnat vždy komplet, alespoň tam kde to dávám rovnat by to jinak odmítli
to luig:to jsou ty dvoje peníze o kterejch jsem mluvil
Kelly01 psal:Jinak rám měřit nepotřebuješ, to srovnáš lešeňovkou, vidlím hovno je, vydělat a srovnat, cca 3 litry i snovýma guferama - samo že ten kdo to bude dělat to musí dostat i s brejlema a krkem, jinak to nemá význam...
Komu není rady od starců, tomu není pomoci
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Kelly01 psal:Jinak rám měřit nepotřebuješ, to srovnáš lešeňovkou, vidlím hovno je, vydělat a srovnat, cca 3 litry i snovýma guferama - samo že ten kdo to bude dělat to musí dostat i s brejlema a krkem, jinak to nemá význam...
Komu není rady od starců, tomu není pomoci
A vo tom to je, jednou tu budu sedět jako starec, motorku znám do šroubku (všechno špatný je k něčemu dobrý ) a budu tu rozdávat fundovaný rady. Teď musim někde sesbírat zkušenosti
Ne asi
osiris psal:luig psal:osiris psal:...strč do toho trubku (pro tyhle případy máš mít doma jednu starou vohnutou) a zaber
To jsem dělal včera půl dne
...asi blbě
Fakt to nešlo. Nejsou křivý jen spodní brejle ale asi něco víc. Když srovnám spodní brejle, levou stranu vůči pravý tak stejně neprostrčim levou trubku horníma. Musel jsem jí trochu vrátit aby tam šla a tim pádem je to nakoplý. Je to celý nějaký nahovno.
Ne asi
, čti, vylisuj krk a tím začni!!!!, pak postupuj logicky nebo se na to vyser a nech si to udělat, tvůj dosavadní přístup a postup je úplně na hovno...
A jestli nemáš hodinky(takovej indikátor s čudlem a stupnicí + malej hroťák na upnutí) tak to zakrej hadrou a běž do hospody
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2012 15:44:11 Offline |
barynek psal:faitík psal:barynek psal:2 luig - byl jsem u segry na Kladně, mladej měl narozky.
faitík a Ondráš - blbečci"už se mi to nelíbí"
ty se z toho FB jednou posereš vole
To se mi líbí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kelly01 psal:, čti, vylisuj krk a tím začni!!!!, pak postupuj logicky nebo se na to vyser a nech si to udělat, tvůj dosavadní přístup a postup je úplně na hovno...
A jestli nemáš hodinky(takovej indikátor s čudlem a stupnicí + malej hroťák na upnutí) tak to zakrej hadrou a běž do hospody
Se hned nenasírej . OK, uznávám, měl jsem to celý poslat jako celek, teď mám prostě srovnaný trubky ale křivý brejle. Ale ty už jsou taky mimo mašinu takže mi leží brejle s vidlema na ponku.
Kam s tim. Poraďte osvědčenou osobu a jebat to tam
Ne asi
Banditatom (Člen) 15.04.2012 16:03:43 Offline |
luig psal:Kelly01 psal:, čti, vylisuj krk a tím začni!!!!, pak postupuj logicky nebo se na to vyser a nech si to udělat, tvůj dosavadní přístup a postup je úplně na hovno...
A jestli nemáš hodinky(takovej indikátor s čudlem a stupnicí + malej hroťák na upnutí) tak to zakrej hadrou a běž do hospodySe hned nenasírej . OK, uznávám, měl jsem to celý poslat jako celek, teď mám prostě srovnaný trubky ale křivý brejle. Ale ty už jsou taky mimo mašinu takže mi leží brejle s vidlema na ponku.
Kam s tim. Poraďte osvědčenou osobu a jebat to tam
vodvez to semhle http://www.firmy.cz/detail/2257598-kovo … mutov.html
jauvajs
Kelly01 psal:, čti, vylisuj krk a tím začni!!!!, pak postupuj logicky nebo se na to vyser a nech si to udělat, tvůj dosavadní přístup a postup je úplně na hovno...
luik--- poslechni ho a dej to celý (brejle i s tlumičema) narovnat. Aspoň budeš mít jistotu.
Se mi zdá, že ti to někdo nahoře už psal, že se to dává komplet na narovnání.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:Kelly01 psal:, čti, vylisuj krk a tím začni!!!!, pak postupuj logicky nebo se na to vyser a nech si to udělat, tvůj dosavadní přístup a postup je úplně na hovno...
A jestli nemáš hodinky(takovej indikátor s čudlem a stupnicí + malej hroťák na upnutí) tak to zakrej hadrou a běž do hospodyluik--- poslechni ho a dej to celý (brejle i s tlumičema) narovnat. Aspoň budeš mít jistotu.
Se mi zdá, že ti to někdo nahoře už psal, že se to dává komplet na narovnání.
Však říkám, uznávám, předseda kdesi nahoře měl pavdu. Teď už nic neřešim, je to komplet připravený to někomu hodit, už jen zjistit kam a je po prdeli.
Ne asi
Banditatom psal:luig psal:Kelly01 psal:, čti, vylisuj krk a tím začni!!!!, pak postupuj logicky nebo se na to vyser a nech si to udělat, tvůj dosavadní přístup a postup je úplně na hovno...
A jestli nemáš hodinky(takovej indikátor s čudlem a stupnicí + malej hroťák na upnutí) tak to zakrej hadrou a běž do hospodySe hned nenasírej . OK, uznávám, měl jsem to celý poslat jako celek, teď mám prostě srovnaný trubky ale křivý brejle. Ale ty už jsou taky mimo mašinu takže mi leží brejle s vidlema na ponku.
Kam s tim. Poraďte osvědčenou osobu a jebat to tamvodvez to semhle http://www.firmy.cz/detail/2257598-kovo … mutov.html
jauvajs
Hovno platěj, jsou tu lepší ale ještě je na to čas
Ne asi
seš daleko, neříkej že u vás to nikdo nedělá, co se zeptat na doporučení v nějakým servisu
Postup je jasnej, udělá krk, na rýsovací desku položí brejle, srovná je(občas se nahřejí),
celý to složí, položí na rýsovací desku(kluzáky jsou pořád dole!!!) a jemně doladí...
jasný a jednoduchý
PS: pokud máš desku a už ti srovnali trubky, nech si udělat jen krk(nebo ho vytoč novej) a sladit brejle je to nejmenší..
PS2: akurát na Duknách a jiných co to maj z hořčíku a podobných sraček je to problém, to samý s jejich obrácenýma vidleme...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:seš daleko, neříkej že u vás to nikdo nedělá, co se zeptat na doporučení v nějakým servisu
Postup je jasnej, udělá krk, na rýsovací desku položí brejle, srovná je(občas se nahřejí),
celý to složí, položí na rýsovací desku(kluzáky jsou pořád dole!!!) a jemně doladí...
jasný a jednoduchý
PS: pokud máš desku a už ti srovnali trubky, nech si udělat jen krk(nebo ho vytoč novej) a sladit brejle je to nejmenší..
PS2: akurát na Duknách a jiných co to maj z hořčíku a podobných sraček je to problém, to samý s jejich obrácenýma vidleme...
Zjišťuju, u nás je akorát jeden motoservis o kterým vím, ale to je taková že radši ne.
Ne asi
luig psal:Kelly01 psal:seš daleko, neříkej že u vás to nikdo nedělá, co se zeptat na doporučení v nějakým servisu
jasný a jednoduchý
PS2: akurát na Duknách a jiných co to maj z hořčíku a podobných sraček je to problém, to samý s jejich obrácenýma vidleme...Zjišťuju, u nás je akorát jeden motoservis o kterým vím, ale to je taková že radši ne.
hele a zkoušel jsi ty kluky dělaj mašiny naproti válcovnám, tuším že na dukelský (nebo jak se to tam jmenuje). Je to asi 50-100m od hlavní směr Údlice, pak přes vodu do prava a maj tam dílnu. MOžná bych ještě u sebe měl telefon na toho typa. Onehdá mi tam dělal motor na GS a dobrý
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:barynek psal:2 luig - byl jsem u segry na Kladně, mladej měl narozky.
faitík a Ondráš - blbečci"už se mi to nelíbí"
ty se z toho FB jednou posereš vole
já tě uklidnim, páč já sem tady www.nejsemnafejsbůku.cz
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:barynek psal:faitík psal:
"už se mi to nelíbí"ty se z toho FB jednou posereš vole
já tě uklidnim, páč já sem tady www.nejsemnafejsbůku.cz
tam jsem už dlouho a ještě jsem tě tam neviděl...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:barynek psal:
ty se z toho FB jednou posereš volejá tě uklidnim, páč já sem tady www.nejsemnafejsbůku.cz
tam jsem už dlouho a ještě jsem tě tam neviděl...
Kecá, kdyby nebyl na fejsbůku tak má čas zajít s kamarádama na pivko. Takhkle sedí a datluje do toho oviny a pak se vymlouvá na narozeniny v Kladně
Ne asi
luig psal:barynek psal:faitík psal:
já tě uklidnim, páč já sem tady www.nejsemnafejsbůku.cztam jsem už dlouho a ještě jsem tě tam neviděl...
Kecá, kdyby nebyl na fejsbůku tak má čas zajít s kamarádama na pivko. Takhkle sedí a datluje do toho oviny a pak se vymlouvá na narozeniny v Kladně
Já mám čas, ale kamarádi nemaj čas za mnou zajet do Zdemyslic
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:barynek psal:
tam jsem už dlouho a ještě jsem tě tam neviděl...Kecá, kdyby nebyl na fejsbůku tak má čas zajít s kamarádama na pivko. Takhkle sedí a datluje do toho oviny a pak se vymlouvá na narozeniny v Kladně
Já mám čas, ale kamarádi nemaj čas za mnou zajet do Zdemyslic
Neboj, všechno bude.
Hlásim opraveno, až na kosmetiku všechno jako nový
Ne asi
luig psal:barynek psal:luig psal:
Kecá, kdyby nebyl na fejsbůku tak má čas zajít s kamarádama na pivko. Takhkle sedí a datluje do toho oviny a pak se vymlouvá na narozeniny v KladněJá mám čas, ale kamarádi nemaj čas za mnou zajet do Zdemyslic
Neboj, všechno bude.
Hlásim opraveno, až na kosmetiku všechno jako nový
Jsi pěkně máknul u mě to zdržej peníze, jinak bych na tom už makal od rána do večera
Tak ať to lítá
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Stránky: 1