Nejsi přihlášen
Kontrola stavu vozidla PCR??!!
co to kurva zase je???
http://zpravy.idnes.cz/policie-zacne-po … domaci_cen
a toto kurva ... "
Policista, který auto zastaví, ve většině případu pohledem zkontroluje jeho stav, muže ale i fyzicky vyzkoušet jeho ovládání nebo reagovat na zvuky, které vůz vydává. Pokud má pochybnosti a nejbližší STK je do osmi kilometrů, může tam řidiče poslat."
to jakoze mi policajt vleze do auta a pujde se s tim prijet? Nebo dokonce na motorku???
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Kontrola stavu vozidla PCR??!!
...už pomalu neví z čeho a jak z lidí vytřískat peníze...jde o to, že na starém (někdy i na novém) autě se na STK vždycky najde nějaká drobnost a tím pádem se bude cálovat a na technickou budeme jezdit i několikrát do roka
....s tím fyzickým vyzkoušením mi můžou políbit
..neexistuje aby mi policajt někam jel s mojím autem
...navíc by mě zajímalo kdo mi uhradí čas a benzín za cestu na STK, i kdyby to měl být 1km, tak nikdo mi nic na benzín nepřispívá a nájem a žrádlo mi taky nikdo neplatí....už mi to tu fakt leze nejenom krkem
WD club member...
když kontrola nic nenajde tak kontrolu zaplatí stát takže stejně mi. fakt banda dementu to je v tý vladě. ať je modrej zelenej červenej nebo ornažovej všechno stejnej pitomec. Mě do auta nikdo nepoleze a myslim že na to ani nemá pravomoc. Ještě že u nás mam na stk pojištěno
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Pokud to bude k něčemu tzn. pokud budou kupříkladu odstavovat osobní a nákladní vraky co hulej tak, že za nima neni nic vidět jsem pro Pokud to budou odsrávat lidi co maj místo žlutý parkovačky LED parkovačku je to k hovnu
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Taky s tím nemám problém,každej chce aby sme byli jako v německu,tak to tak máte Tam se s vama taky nikdo nebaví a dete na prohlídku. A polda si může prolejzat vaše auto dle jeho libosti,dokonce mě aji kapce na kapsáčích votáčel a tvrdil že není možný,abych nějaký drogy u sebe neměl
Stačí kdyš má důvodné podezření...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Taky s tím nemám problém,každej chce aby sme byli jako v německu,tak to tak máte
Tam se s vama taky nikdo nebaví a dete na prohlídku. A polda si může prolejzat vaše auto dle jeho libosti,dokonce mě aji kapce na kapsáčích votáčel a tvrdil že není možný,abych nějaký drogy u sebe neměl
Sa nediv voe.já Tě potkat v dojču jako poliš, obrátím ťa naruby
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:VikecB12 psal:Taky s tím nemám problém,každej chce aby sme byli jako v německu,tak to tak máte
Tam se s vama taky nikdo nebaví a dete na prohlídku. A polda si může prolejzat vaše auto dle jeho libosti,dokonce mě aji kapce na kapsáčích votáčel a tvrdil že není možný,abych nějaký drogy u sebe neměl
Sa nediv voe.já Tě potkat v dojču jako poliš, obrátím ťa naruby
A to by bylo abys něco nenašel
![]() |
Honzik8719 (Člen) 26.03.2012 20:30:35 Offline |
je to banda zmrdů, jak je napsáno vejš závadu můžou najít i na autě novym, na motku mě nikdo nepoleze!! a to z těma divnejma zvukama...by měli slyšet zvuky motoru H-D
...relativní kochač...
zase to moc řešíte, nebode to tak žhavé jak se zdá.
Ale pokud narazí na jezdící kovošrot až má z děr celoroční klimošku, tak je tohle na místě. A když tě naboří, tak budeš nadávat co to vůbec dělá na silnici.
Máme průměr 14 let, tak se to musí dát nějaké páky policajtům.
To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
14let? a co jako,volvo bylo udělaný na životnost 30let,v severskejch podmínkách,komu to nevydrží,tak se špatně stará Kurva,su lehce za polovinou životnosti,auto má fšecko předsebou
Je fakt,že ty avie,matesy,stodvacítky atd už mají nejlepší éru zasebou a do dnešního provozu to nepatří
VikecB12 psal:14let? a co jako,volvo bylo udělaný na životnost 30let,v severskejch podmínkách,komu to nevydrží,tak se špatně stará
Kurva,su lehce za polovinou životnosti,auto má fšecko předsebou
Je fakt,že ty avie,matesy,stodvacítky atd už mají nejlepší éru zasebou a do dnešního provozu to nepatří
Volvo je Volvo, to je poctivá kovařina.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
No to aby začal šetřit i na připadný technicky kontroly... Nebot na STK maj par závad který píší všem autum starší 7let... Aby to nebylo tak blbé... vis:
- (A) 5104 Skřín karoserie "co to znamená?"
- (A) 8025 Vyfukové potrubí - stav "tuto závadu vážně nechápu, nebot krom svodu a katalizatoru je vyfukové potrubí zcela nové (staré 3 měsíce)"
PS: určitě je jich víc
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
VikecB12 psal:14let? a co jako,volvo bylo udělaný na životnost 30let,v severskejch podmínkách,komu to nevydrží,tak se špatně stará
Kurva,su lehce za polovinou životnosti,auto má fšecko předsebou
Jak kdybys mi to z huby vzal
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2012 08:02:06 Offline |
redik27 psal:To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
tak to tě uklidnim,páč už přemejšlej vo tom , jak zakázat i motorkářum tmavý skla na přilbách
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:redik27 psal:To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
tak to tě uklidnim,páč už přemejšlej vo tom , jak zakázat i motorkářum tmavý skla na přilbách
...velmi jednoduše ....tmavý plexi nemá E-čko ....a když nemá Ečko plexi, nemá ho celá přilba, a když ho nemá celá přilba, tak to jakoby si jel bez ní.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2012 08:12:17 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:redik27 psal:To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
...velmi jednoduše ....tmavý plexi nemá E-čko ....a když nemá Ečko plexi, nemá ho celá přilba, a když ho nemá celá přilba, tak to jakoby si jel bez ní.
du se podívat na mý tmavý plexi...
hlemejzd999 psal:redik27 psal:To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
uklidňuj, mám vnitřní plexi
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
v mým případě to nic nemění byl bych v průseru i kdyby mě stopli i s čirým plexi
než se k něčemu takovýmu rozhoupou bude to na fousatý děti (viz daleko snadnější homologace vejfucků)... a navíc budete řešit esli smíte s tmavým plégem na silnici a pak mimo obec stejně letíte nad limit POKRYTCI!!!
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2012 10:04:13 Offline |
XJelen psal:hlemejzd999 psal:redik27 psal:To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
v mým případě to nic nemění byl bych v průseru i kdyby mě stopli i s čirým plexi
než se k něčemu takovýmu rozhoupou bude to na fousatý děti (viz daleko snadnější homologace vejfucků)... a navíc budete řešit esli smíte s tmavým plégem na silnici a pak mimo obec stejně letíte nad limitPOKRYTCI!!!
proč mimo obec ?
XJelen psal:hlemejzd999 psal:redik27 psal:To samé jako folie, jeden čurák mě o víkendu málem nedal přednost, jelikož přes tu sračku na vokně neviděl
než se k něčemu takovýmu rozhoupou bude to na fousatý děti (viz daleko snadnější homologace vejfucků)... a navíc budete řešit esli smíte s tmavým plégem na silnici a pak mimo obec stejně letíte nad limitPOKRYTCI!!!
co myslíš tím snadnější homologací vejfuků?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:XJelen psal:hlemejzd999 psal:tak to tě uklidnim,páč už přemejšlej vo tom , jak zakázat i motorkářum tmavý skla na přilbách
co myslíš tím snadnější homologací vejfuků?
tím myslím to, že v současný době (v podstatě už dlouho) není potřeba žádných úprav vyhlášek, nebo zákonů aby nás za to někdo sejmul... a hle? nemáme s tím skoro žádnej problém
s těma plégama by muselo dojít ke změně legislativy a to je kurefsky na dlouho v tomhle bordelu
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2012 11:59:47 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:XJelen psal:pak mimo obec stejně letíte nad limit
POKRYTCI!!!
proč mimo obec ?
Nemusíte mi tu sobotu furt připomínat... Mě ten litr taky sere.
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:XJelen psal:pak mimo obec stejně letíte nad limit
POKRYTCI!!!
proč mimo obec ?
Nemusíte mi tu sobotu furt připomínat... Mě ten litr taky sere.
ty toho naděláš, já si zabouchnoul auto a stálo mě to dva litry a ktomu víkendová vyjíždka v prdeli
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
..to by museli stavět už tři orgáni..
..jeden umí číst,druhý psát a třetí umí na motorce..
..policajt:dovolíte,abych provedl zkušební jízdu?
..majitel:samozřejmně..
..policajt:půjčíte mi přilbu?
..majitel:V žádném případě.
..policajt:děkuji,dovolte mi odejít..
..taky bych to neviděl tak hrůzostrašně..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..to by museli stavět už tři orgáni..
..jeden umí číst,druhý psát a třetí umí na motorce..
..policajt:dovolíte,abych provedl zkušební jízdu?
..majitel:samozřejmně..
..policajt:půjčíte mi přilbu?
..majitel:V žádném případě.
..policajt:děkuji,dovolte mi odejít..
..taky bych to neviděl tak hrůzostrašně..
doval si utřít ten monitor
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1