Nejsi přihlášen
umazat trestný body
Kolega z práce furt volá do rádia, že je někde zácpa a vyhrál v ňáký losovačce kurz na umazání bodů na ňákym tom autodromu, nebo kde se to dělá.
A má pocit, že je vzornej šofér a bodů má málo a teda to nechce a třeba by to někomu potřebnýmu udělalo radost.
A protože je bohatej vzornej šofér, jako všichni u nás ve fabrice tak za to nic nechce.
Akorát je potřeba zaplatit asi litr za ňákej kolek, nebo co a kurz už je pak zadara.
Tak se kdyžtak vozvěte, jestli ste tu někdo potřebnej.
Re: umazat trestný body
kdrk psal:Frodo89 psal:A kam to je? Já by si tu školu smyku rád skusil... ale při ruce mam jen Sosnovou a Most
Tak to máš kousek. Je to na autodromu v Mostě
Sice nepotřebuji umazat žadny bot... ale pokud se ten kupon vztahuje i jen na kurz bezpečné jizdy tak by ho vzal...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Loser psal:Frodo89 psal:Alico s.r.o.
Tomáš Frolík
náměstí Legii 531/10
419 01 DUCHCOV
Aneb adresa ke mně do práce...a nechces to spis prenechat potrebnejm?
Co já vím, třebas ty body také nasbirám do té doby...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
tajnej psal:Kolega z práce furt volá do rádia, že je někde zácpa a vyhrál v ňáký losovačce kurz na umazání bodů na ňákym tom autodromu, nebo kde se to dělá.
A má pocit, že je vzornej šofér a bodů má málo a teda to nechce a třeba by to někomu potřebnýmu udělalo radost.
A protože je bohatej vzornej šofér, jako všichni u nás ve fabricetak za to nic nechce.
Akorát je potřeba zaplatit asi litr za ňákej kolek, nebo co a kurz už je pak zadara.
Tak se kdyžtak vozvěte, jestli ste tu někdo potřebnej.
tuším že dnes říkal že to má hodnotu 4500káčé
Jebat motorky :-)
Frodo omlouvám se, ozval se mi founem jeden místní starej banditpičus, co je potřebnej, tak jsem dal (v rozporu s vyhlášeným pravidlem) přednost jeho umazání bodů před tvým poježděním si. Doufám, že to chápeš. Ostatně, která soutěž dneska probíhá podle pravidel
tajnej psal:Frodo omlouvám se, ozval se mi founem jeden místní starej banditpičus, co je potřebnej, tak jsem dal (v rozporu s vyhlášeným pravidlem) přednost jeho umazání bodů před tvým poježděním si. Doufám, že to chápeš. Ostatně, která soutěž dneska probíhá podle pravidel
Chápu Jasny no problem
Stránky: 1