Nejsi přihlášen
Kryty/chrániče páček
Zdar Bandiťáci, uvažuju o krytech/chráničích páček na Bandita 600 z roku 1997. Hodily by se mi na podzim především kvůli zimě, když se vracím pozdě domů. Kámoši mi jich pár půjčili, ale byly to takové ty na uchycení z obou konců a nepasovaly. Na levé straně vadily trochu gáble apod. a na pravé přes nádržku brzdové kapaliny to nešlo vůbec chytnout na řidítka. Proto bych byl rád za rady, co zaručeně pasuje a funguje. Na netu sem sice našel, co by zřejmě pasovalo a uchycuje se to pouze z vnější strany, ale stojí to přes 2000 Kč. Radši bych levnějšího něco ale. Díky za rady.
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2012 13:15:43 Offline |
Re: Kryty/chrániče páček
uříznuté kanystry od vody do ostřikovačů....maji snad dokonce stejnej průměr
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Arinn psal:Stiegl psal:Na tom budeš vypadat jak na krosce Na Bandasku tohle nepatří
Já vím, měl bych to jenom na podzim - říjen, listopad. To už je docela zima a já bych rád jezdil dál...
Kup si teplý rukavice...
Tohle bude hnus
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 27.03.2012 20:22:14 Offline |
ty woe, enduro bandit.
na to se fakt vykašli a kup vyhřejvaný gripy viz. vlákno vedle.
chrániče páček jak tomu říkáš jsou beztak k chránění páček při pádu, nebo aby tě v terénu nebacil přes prsty třeba kaktus, zima v nich je víceméně stejná jako bez
Lihy psal:jó kryty páček jsou krásný
http://www.diseno-art.com/images/Buell_ … r_TT_2.jpg
ale jenom ty krytky
sorry ja musel
to je koberec?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Tom jr. psal:Lihy psal:jó kryty páček jsou krásný
http://www.diseno-art.com/images/Buell_ … r_TT_2.jpgale jenom ty krytky
sorry ja musel
Ale tak to se nemusíš vomlouvat, já už dávno vím, že ti mladí nemají vůbec žádnej fkus
redik27 psal:to je koberec?
jojo... :D posílal mi to spolužák co byl na nějákym zimnim srazu... http://e-vosa.rajce.idnes.cz/Krucemburk_zima_2012/
v noci tam naměřili asi -24... bylo to v těch největších kosách...
Lihy psal:Tom jr. psal:Lihy psal:jó kryty páček jsou krásný
sorry ja muselAle tak to se nemusíš vomlouvat, já už dávno vím, že ti mladí nemají vůbec žádnej fkus
...nech ho, já mu dam doma lepáka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy psal:Tom jr. psal:Lihy psal:jó kryty páček jsou krásný
sorry ja muselAle tak to se nemusíš vomlouvat, já už dávno vím, že ti mladí nemají vůbec žádnej fkus
...a já si myslím, že maj pravdu, viď mlaďochu Lihy
Mour psal:Lihy psal:Tom jr. psal:
ale jenom ty krytky
...a já si myslím, že maj pravdu, viď mlaďochu Lihy
ale jó, sice mlaďoch, ale uznávám že máš asi recht ...když sem s tim verkem přijel k Pepínovi do servizu se jakože pochlubit, tak mi řek: "Věděl sem, že si úchyl, ale že takovej"
ps. hele pošli mi nějakou fotku toho vašeho xichta chlupatýho.
Lihy psal:Mour psal:Lihy psal:
Ale tak to se nemusíš vomlouvat, já už dávno vím, že ti mladí nemají vůbec žádnej fkus...a já si myslím, že maj pravdu, viď mlaďochu Lihy
ale jó, sice mlaďoch, ale uznávám že máš asi recht ...když sem s tim verkem přijel k Pepínovi do servizu se jakože pochlubit, tak mi řek: "Věděl sem, že si úchyl, ale že takovej"
ps. hele pošli mi nějakou fotku toho vašeho xichta chlupatýho.
.. tak já teda toho 4 -etého uchyla (čuchače) na fenečky vyfotím a pošlu ...kua, ale rodokmen má báječný ..tatínek francouz a matinka němka ...akorát majitel s ním chodí pouze do restauránu, takže zkoušky má pouze na výdrž ..3 ...a někdy 5
Arinn psal:kdo máte, prosím, konkrétní zkušenost s těmi kryty? nedají se tam namontovat totiž jakékoliv...
stejně ti bude zima...
Ja to jednou řešil tak, že jsem si vždy jednu ruku položil na motor, když jsem začal cejtit prsty, tak jsem ruce vyměnil.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
potprda z koberce? nebo naopak koberec z potprdy?
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
PFremer psal:Arinn psal:kdo máte, prosím, konkrétní zkušenost s těmi kryty? nedají se tam namontovat totiž jakékoliv...
stejně ti bude zima...
Ja to jednou řešil tak, že jsem si vždy jednu ruku položil na motor, když jsem začal cejtit prsty, tak jsem ruce vyměnil.
tak tak a zima je mi jen kdyz prsi. kup si teplejsi rukavice nebo vyhrivane hefty a nedelej z bandita nejaky osklivy enduro
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
hlemejzd999 (Člen) 30.03.2012 12:22:18 Offline |
Lihy psal:ale jó, sice mlaďoch, ale uznávám že máš asi recht ...když sem s tim verkem přijel k Pepínovi do servizu se jakože pochlubit, tak mi řek: "Věděl sem, že si úchyl, ale že takovej"
já bych to spíš nazval „ klumprcajk“
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 30.03.2012 17:00:16 Offline |
hlemejzd999 psal:Lihy psal:ale jó, sice mlaďoch, ale uznávám že máš asi recht ...když sem s tim verkem přijel k Pepínovi do servizu se jakože pochlubit, tak mi řek: "Věděl sem, že si úchyl, ale že takovej"
já bych to spíš nazval „ klumprcajk“
co co co
...relativní kochač...
Stránky: 1