Nejsi přihlášen
za každym problémem hledej ženskou
Něco do placu na odpoledne.
Čekal jsem ten balík od Zdendy s těma nosičema za tu 1000 jak psal. Tak na netu sleduju kde balik je a včera to napsalo že je doručen. Přídu domu a balik nikde . Manželka samozřejmě vo ničem nevěděla tak jako žádná nikdy neví a děti jsem do ted neviděl, Tak teda ráno volám na poštu a paní jsem trošku zhebal jak je to možný že nemam balík. No a vona chvilku hledala a řekla že ho převzala dcera a že asi nevim co se doma děje. No sežral bych to sluchátko v tu chvilku. Tak samozžejmě doma vylágoš , protože holka balik uklidilla, nikomu nic neřekla a odjela. A já jebu chudáka poěťačku. Nemáte někdy doma něco podobnýho ??
Banditatom (Člen) 31.03.2012 17:49:21 Offline |
Re: za každym problémem hledej ženskou
Osiris und kelly: a k čemu je to dobrý
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
xrohy psal:Nepleteš si to tu s fejkbůkem
mě na tom příspěvku nepřipadá nic divnýho, to bude asi tim že mam facebook
každej ať si mele svoje hovna a koho to nezajímá tak ať to nečte
aby se tu pak člověk bál něco napsat aby nedostal putovní pohár nebo jiný přízvisko
to jebu
Hele, piš si o každým prdnutí kde chceš
Já jsem naopak ortodoxní odpůrce
Proč
Kvůli bandě čuráků a výrobců co to propagujou a zaserou tím každej systém
To samé se týká e-mailových klientů, taky je všude serou
Až mi někdo nabídne telefon kde bude jen holej systém tak se zblázním blahem a koupím si dva
Pro kutily - nahrát si ho tam sám neumím, proto nemám chytrej telefon, bohužel už tím zasrali i symbian..
Chci holátko co umí fotit makro(stačí 3,2Mpx), posílat SMS a telefonovat, nic víc
Dokud budou mít tyhle zaný sítě "dúležitý a nepostradlný" příznivce bude to bohužel pořád v hajzlu
A že jsou nepostratadelní je trapná autosugesce
God Save The Queen!
Proč jsem to napsal?
Že mne sere, že na nás obyčejný kvůli síťovým sráčům kašlou, když mi umožní koupit telefon viz. výše, nebudu mít se sítěmi problém a nebudu mít proti nim námitek, bohužel to nejde tak je mám....
God Save The Queen!
Kelly: "když mi někdo nabídne telefon kde bude jen holej systém tak se zblázním blahem a koupím si dva"
... kdo ti brání?
http://www.datart.cz/katalog/Mobilni-te … niory.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
KDRKu--- měls pravdu a já taky...........
A co chcete pardálové??? Když tu někdo napíše svůj humorný nebo i kritický zážitek, tak ho hned uzemňujete, co vás s tím vůbec odtěžuje. Buďte rádi, že máte jeho-naši důvěru a svěříme se vám s ním. Zasmějte se a vžijte se do jeho situace a třeba se mu i posmívejte, co to má doma, ale vy se mu nesmějete a já vím proč. A proč? No protože doma máme všichni TO SAMÉ, ale v bledě modrém.
Kdrku na fejs to nepiš, tam tě bude každej litovat, ale tady, tady to je to pravé místo.
sou různí lidé mezi námi
bobule psal:xrohy psal:Nepleteš si to tu s fejkbůkem
aby se tu pak člověk bál něco napsat aby nedostal putovní pohár nebo jiný přízvisko
pravda kámozačínají mě tady prát ty opačný sračky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:bobule psal:xrohy psal:Nepleteš si to tu s fejkbůkem
aby se tu pak člověk bál něco napsat aby nedostal putovní pohár nebo jiný přízviskopravda kámozačínají mě tady prát ty opačný sračky
sory srát,to ten nabušenej mobil té devítkou fejsem a tákmě nabíd prát
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:PALOUS psal:bobule psal:
aby se tu pak člověk bál něco napsat aby nedostal putovní pohár nebo jiný přízviskopravda kámozačínají mě tady prát ty opačný sračky
..si myslím, že i víc lidí todleto pere
Mour psal:PALOUS psal:PALOUS psal:pravda kámozačínají mě tady prát ty opačný sračky
..si myslím, že i víc lidí todleto pere
já vám mám ráda pánové..
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
hlemejzd999 (Člen) 31.03.2012 23:23:05 Offline |
Kelly01 psal:Ted s toho nejsem moudrej
Jaký je teda závěr
du si votevřít ještě jedno bahno a pudu kouřit do chlífku ,kde mám zaparkovanou motorku...jo a sněží.... ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
SLUGI psal:Kelly: "když mi někdo nabídne telefon kde bude jen holej systém tak se zblázním blahem a koupím si dva"
... kdo ti brání?
http://www.datart.cz/katalog/Mobilni-te … niory.html
hej ten mam doma. celkem masinka. lezi na stole a je v ni SIM na presmerovani hovoru. Jinak naprosto k nicemu
Zdeněk psal:KDRKu--- měls pravdu a já taky...........
A co chcete pardálové??? Když tu někdo napíše svůj humorný nebo i kritický zážitek, tak ho hned uzemňujete, co vás s tím vůbec odtěžuje. Buďte rádi, že máte jeho-naši důvěru a svěříme se vám s ním. Zasmějte se a vžijte se do jeho situace a třeba se mu i posmívejte, co to má doma, ale vy se mu nesmějete a já vím proč. A proč? No protože doma máme všichni TO SAMÉ, ale v bledě modrém.
Kdrku na fejs to nepiš, tam tě bude každej litovat, ale tady, tady to je to pravé místo.
Noo měls pravdu Zdendo Dáš sem pár řádků pro zasmání a ukamenovali by tě, .
Nepochopim. Je to tady hustý Asi jsme tady od nás fakt jiný
Banditatom (Člen) 01.04.2012 14:37:55 Offline |
kdrk psal:Zdeněk psal:KDRKu--- měls pravdu a já taky...........
Kdrku na fejs to nepiš, tam tě bude každej litovat, ale tady, tady to je to pravé místo.Noo měls pravdu Zdendo Dáš sem pár řádků pro zasmání a ukamenovali by tě, .
Nepochopim. Je to tady hustý Asi jsme tady od nás fakt jiný
citlifky
Banditatom psal:kdrk psal:Zdeněk psal:KDRKu--- měls pravdu a já taky...........
Kdrku na fejs to nepiš, tam tě bude každej litovat, ale tady, tady to je to pravé místo.Noo měls pravdu Zdendo Dáš sem pár řádků pro zasmání a ukamenovali by tě, .
Nepochopim. Je to tady hustý Asi jsme tady od nás fakt jinýcitlifky
Nezažili Kellyho v největší síle a aji tak je to na ně moc Kdyby nebyl Kelly už takovej sráč() tak by možná někoho z těch novejch dohnal aji k sebevraždě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 01.04.2012 18:07:46 Offline |
Kelly01 psal:, mám zkoušky, nemám na to čas, musím to sázet ve verzích u kterých nemusím okamžitě reagovat aby to nevyšumělo
dodělej už konečně tu školu ať je tady zasejc sranda
Banditatom psal:Kelly01 psal:, mám zkoušky, nemám na to čas, musím to sázet ve verzích u kterých nemusím okamžitě reagovat aby to nevyšumělo
To má ještě nadlouho,základka je přece devět járů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 01.04.2012 18:57:53 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Kelly01 psal:, mám zkoušky, nemám na to čas, musím to sázet ve verzích u kterých nemusím okamžitě reagovat aby to nevyšumělo
To má ještě nadlouho,základka je přece devět járů
onehdá psal, že je to škola třetího věku takže to bude asi nějaká průvodka jak na stáří atd. né?
To je problém nás gerontů, chodíš tam třeba 4 roky, poctivě platíš, a nebýt kamarádů co mi naznačili že furt chodím do jedný třídy a ročníku(bo tam trefím) tak mi nedojde že můžu jít do dalšího levelu
God Save The Queen!
Kelly01 psal:To je problém nás gerontů, chodíš tam třeba 4 roky, poctivě platíš, a nebýt kamarádů co mi naznačili že furt chodím do jedný třídy a ročníku(bo tam trefím) tak mi nedojde že můžu jít do dalšího levelu
...a nevadí Ti, že máš každý rok jiný spolužáky
Banditatom (Člen) 01.04.2012 22:01:42 Offline |
Kelly01 psal:výsledky 2 letého studia
aspoň něco jsis zapamatoval
Stránky: 1