Nejsi přihlášen
"Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček
Zdravim ve spolek , koupil sem si Bandita 600S 2005 a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů .
eSko je prostě eSko ;)
Re: "Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček
Pigi psal:PALOUS psal:je to klasická motorka určená k masturbaci to nevíš?
Přesně tyhle odpovědi sem čekal, ale celkem by mě to zajímalo, jestli to dělá normálně nebo ne
jasně a ještě se kroutí v zatáčkách
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pigi psal:PALOUS psal:je to klasická motorka určená k masturbaci to nevíš?
Přesně tyhle odpovědi sem čekal, ale celkem by mě to zajímalo, jestli to dělá normálně nebo ne
jasně a ještě se kroutí v zatáčkách
Za chvíli z tebe bude věštec jako Vlastík Plamínek, jinak routí se nádherně , jen to "hučení" neni nadherný
eSko je prostě eSko ;)
Banditatom (Člen) 02.04.2012 20:56:13 Offline |
Petula psal:Hele s každým hučením se dá něco dělat
ty jsi se dneska nějak rozjela né?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PALOUS psal:Pigi psal:Petula psal:Hele s každým hučením se dá něco dělat
To je mi jasný, jen bych rád odstranil to hučení při těch 5k otáček
tak to to budeš muset prodat
Prodávat se nic nebude!, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobře. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:PALOUS psal:Pigi psal:
To je mi jasný, jen bych rád odstranil to hučení při těch 5k otáčektak to to budeš muset prodat
Prodávat se nic nebude!, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobře. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?
laďák gut ale ty masturbace tam sou a budoujde o zvyk a hoň to na 9000 tam to je redyjak by řek bobulej kudlééééj,ten nedával ani za 6
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pigi psal:PALOUS psal:
tak to to budeš muset prodatProdávat se nic nebude!, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobře. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?
laďák gut ale ty masturbace tam sou a budoujde o zvyk a hoň to na 9000 tam to je redyjak by řek bobulej kudlééééj,ten nedával ani za 6
O ty masturbace nejde, jen mi vadí ten přechod přes těch 5k otáček ;), ale to se pořeší. Jinak dík za "užitečné rady"
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:Zdravim ve spolek , koupil sem si Bandita 600S 2005 a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů .
Ska to dělaj všechny. Měls koupit Nko.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pigi psal:Zdravim ve spolek , koupil sem si Bandita 600S 2005 a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů .
hele ty šašku mám takovej pocit, že bys měl šoupat nohama až do září
sklerotiku!
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:Pigi psal:Zdravim ve spolek , koupil sem si Bandita 600S 2005 a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů .
A já že mu poradím a on už to "ví"
ještě k tomu N-ku kup votvírací helmu (ideálně do 2k) a nebude tě nějaký hučení okolo 5k otáček štvát
Nic lidského mi není cizí
VikecB12 psal:Filous psal:...dělá to na všechny kvalty???
Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.
Přesně to myslim , ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu . Doufám že si s tim poradí laďák
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:VikecB12 psal:Filous psal:...dělá to na všechny kvalty???
Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.
Přesně to myslim , ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu . Doufám že si s tim poradí laďák
začni tou nejvěčí píčovinou co by tě napadla: odsedni si od nádrže. dyž sem na ni navalil břišákovou vánočku ala Inkviz, taky mi to dělalo pokud to nepomůže optaj sa Filousa, to bude tak jediná odpověď k věci, zbytek sů vořešpruti s věčným dilema eNko a eSko
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pigi psal:VikecB12 psal:
Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.Přesně to myslim , ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu . Doufám že si s tim poradí laďák
začni tou nejvěčí píčovinou co by tě napadla: odsedni si od nádrže. dyž sem na ni navalil břišákovou vánočku ala Inkviz, taky mi to dělalo pokud to nepomůže optaj sa Filousa, to bude tak jediná odpověď k věci, zbytek sů vořešpruti s věčným dilema eNko a eSko
Jestli to dělá na každym banditu, tak to bude prostě asi daný, jinak nesedim nalepenej na nádrži
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:yebat psal:nebo zkus natankovat plnou...
Koukám že další chytrej nápad, jinak plnou mám
Jak píše Filous, zkus to na všechny kvalty. Jestli to hučí jen třeba na 3ku (což bejvá nejčastější, teda aspoň u B12) tak je to jasný, že to má na svědomí osubení v převodovce. Ale dokud to jen hučí, tak bych to neřešil....až to začne rachtat (čož je asi otázka ještě pár desítek tisích km), je čas poohlídnout se po příslušnejch ozubenejch kolech a nebo rovnou celý převodovce.
...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...
...myslíš piercing?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 04.04.2012 10:17:53 Offline |
osiris psal:Filous psal:...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...
...myslíš piercing?
stačí si ho v jégrovkách srovnat po směru jízdy ....jinak do něj de vítr a je to prostě zvuk ,jako fujara ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
yebat psal:nebo zkus natankovat plnou...
Budeš se divit, ale když já zhruba při přepnutí na rezervu jsem slyšel takové plechové drnčení nebo ty rezonance. Sundal jsem nádrž a koukal a utahoval a kontroloval a nic jsem nenašel. Po natankování cca 10litrů byl klid. Zhruba před hodinou mi to zase začlo. Brzo budu na suchu. Asi zkusím dát jinéj ten molitanovo-polistyrenovej bazmek co je mezi rámem a nádrží. Tento se mi zdá nějaký vymačkaný.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:yebat psal:nebo zkus natankovat plnou...
Budeš se divit, ale když já zhruba při přepnutí na rezervu jsem slyšel takové plechové drnčení nebo ty rezonance. Sundal jsem nádrž a koukal a utahoval a kontroloval a nic jsem nenašel. Po natankování cca 10litrů byl klid. Zhruba před hodinou mi to zase začlo. Brzo budu na suchu. Asi zkusím dát jinéj ten molitanovo-polistyrenovej bazmek co je mezi rámem a nádrží. Tento se mi zdá nějaký vymačkaný.
No, divit se nebudu... :) prázdná nádrž rezonuje
Jako prase...
Stránky: 1