Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Těsnění mezi výfukem a přírubou u trubky svodu - vlastní výroba

Mour (Člen)
06.04.2012 12:33:29

Těsnění mezi výfukem a přírubou u trubky svodu - vlastní výroba

Nevyráběl někdo neexistující těsnění mezi výfukem (tlumičem) a přírubou u trubky.  Abych případně koupil a nenechal vyrábět vyrobené. Jelikož laď. výfuk nemá osazení , tak tama fučí. Ď.

Banditatom (Člen)
06.04.2012 16:55:55

Re: Těsnění mezi výfukem a přírubou u trubky svodu - vlastní výroba

jukni do domů hrůzy tam by to mohli mít za páru vočí kupoval jsem tam těsnění mezi svody a zběrné potrubí za šušeňgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour (Člen)
06.04.2012 18:33:24

Banditatom psal:

jukni do domů hrůzy tam by to mohli mít za páru vočí kupoval jsem tam těsnění mezi svody a zběrné potrubí za šušeňgood

Dík..já ale nechci těsnění mezi svody a sběrné potrubí, to bych si normálně objednal ... starší B12 má výfuk na přírubu a tam potřebuji vyrobit těsnění, které se oficiálně nevyrábí a jako díl tam ani nepatří.

corimec (Člen)
06.04.2012 19:21:33

Mour psal:

Nevyráběl někdo neexistující těsnění mezi výfukem (tlumičem) a přírubou u trubky.  Abych případně koupil a nenechal vyrábět vyrobené. Jelikož laď. výfuk nemá osazení , tak tama fučí. Ď.

Nevim jak to tam máš ty,ale já tam dal ten červenej tmel co se používá místo těsnění a nefouká nicgood

hlemejzd999 (Člen)
06.04.2012 19:31:39

vytřihni ho z klingeritu...ten je na všechnogood

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Mour (Člen)
06.04.2012 19:41:08

Corimec: dík...když já sem nějak odpůrce silikonu smile2  a asi bych tam spíš máznul kamnářský, kvůli teplotě.

Hlemýžď: ...jo to vím, já myslel, že to někdo nechal dělat jako třeba do foroty (já se znám, když bych to těsnění nechal dělat na řezačce tak třeba hned 10 ks, pro případ co kdyby ) bigsmilebigsmile

XJelen (Člen)
06.04.2012 19:45:41

cifix jak nás to učili ve škole? Oklepnu to kladívkem a vystřihnu ne? good ty ale nemáš ten klingerit viď evil

Strýcfajtr !!!
Mour (Člen)
06.04.2012 20:20:00

XJelen psal:

cifix jak nás to učili ve škole? Oklepnu to kladívkem a vystřihnu ne? good ty ale nemáš ten klingerit viď evil

bigsmilebigsmilebigsmile good

hlemejzd999 (Člen)
06.04.2012 20:27:52

Mour psal:
XJelen psal:

bigsmilebigsmilebigsmile good

tak si ke mne zajed , mám pěknej silnej ...teď jsem si z něj dělal těsnění pod pravý vickobigsmile

Zdenek (Člen)
06.04.2012 21:10:21

To Dan,,já teda bych tam dával co nejslabčí, za předpokladu že příruba je rovná, když tam dáš silný, tak se příruba pod šroubama vohne a bude to po čase možná funět dál. Zdenek.good

hlemejzd999 (Člen)
06.04.2012 21:35:22

Zdenek psal:

To Dan,,já teda bych tam dával co nejslabčí, za předpokladu že příruba je rovná, když tam dáš silný, tak se příruba pod šroubama vohne a bude to po čase možná funět dál. Zdenek.good

já to dával pod vicko a ještě na cervenej  silikon , abych vymezil vůle , tam je silnej potřeba ..u mně ...bigsmile

Lihy (Člen)
06.04.2012 22:43:00

moc nechápu jak to tam máš, ale mě to taky podfukovalo, tak jsem ten originál vyndal a "zrepasoval" Je to normálně svinutej (do spirály jako péro v hodinách) měkkej plíšek s profilem W a celý je to zalitý nějakou srágorou, která se mi právě už drobila....takže sem srágoru odrolil, spirálu rozmotal, porovnal pomačkanej profil, smotal (to šlo hodně blbě :) bo poslední "závity" jsou svařený), omatlal červenym silikonem na motory a nasadil...koncovku sem přitáhl jen tak aby se srovnal povrch silikonu a dotáhl až druhej den....sloužilo to bez potíží 5 let a nejspíš to slouží do dnes good

hlemejzd999 (Člen)
07.04.2012 06:36:22

tak to vem tejpou...

XJelen (Člen)
07.04.2012 08:51:28

líh - esli to bylo na mouroj problém, tak von parťák myslí ale něco úplně jinýho... tam kde se šroubuje komín na mezisvod, na tři šrouby, dvě příruby proti sobě. Jak bych ti to... když to je těžký, čopry to nemaj smile2
bigsmile

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
07.04.2012 23:48:20

XJelen psal:

líh - esli to bylo na mouroj problém, tak von parťák myslí ale něco úplně jinýho... tam kde se šroubuje komín na mezisvod, na tři šrouby, dvě příruby proti sobě. Jak bych ti to... když to je těžký, čopry to nemaj smile2
bigsmile

Nebuď si tak jistej...jestli myslí to co se strká do drážky na koncovce a doléhá to na přírubu mezisvodu na tři šrouby, tak mluvíme o tom samym...
http://www.partsdepot.cz/originalni-dil … 2000/3780/
nejedná se o č.6 ani o o jiný na tom seznamu....prostě to tam neni.
Máš recht, že na čopru to nejni, ale víš kulový bo na tý tvojí Skový mrdce to už taky nenismokin

Lihy (Člen)
08.04.2012 00:04:14

XJelen (Člen)
08.04.2012 09:14:02

tak to potom jo goodbigsmile todle sem měl eště na Migu, ale neskoumal jsem esli je to spirála a už vůbec mě nenapadlo to rozmotávat goodbigsmile

Strýcfajtr !!!
Mour (Člen)
08.04.2012 10:41:39

..good, tak todlecto je na tom originál výfuku, já měl za to, že to je neoddělitelná souščástka výfuku surprised ....asi to půjdu zkusit vyloupnout. Ď.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS