Nejsi přihlášen
Re: Takhle má vypadat volební kandidátka :-)
XJelen psal:a hospodskej vedle koleje přijde na buben!
Na Bubenečské koleji by to mohl čekat.
BTW. Nebojím se, že by to mělo na ně nějaký dopad. To by tam vzhledem k počtu obyvatel musel mít "instalace pivního tanku". Ten automat bude věčně prázdný.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
yoby psal:Ondráš psal:Na Bubenečské koleji by to mohl čekat.
Jooo, tam bylo těch 5 let blaze
Ondrášu, jseš tam asi ještě moc krátce
Automat na pivo už tam byl, nikdy snad nebyl úplně vybrakovanej, protože tam měli kurevsky předražený idioti
Jako poslední záchrana dobrý, taky jsem toho hodněkrát využil.
Největší nevýhoda ovšem byla v tom,že jsi musel mít u sebe občanku a to ne jen tak ledajakou. Bralo to tak jednu ze třech. U mě na křídle ta moje byla snad jediná která fungovala, furt si ji někdo chodil pučovat a to mě sralo. Když o tom tak přemýšlím, tak jsem asi byl rád, že to nakonec dali pryč
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
![]() |
Banditatom (Člen) 11.04.2012 20:52:59 Offline |
jediné co mě děsí je to, že je spousta lidí, kteří by takovou kandidátku NEPODALI jako recesi a v horším případě ještě i uspěli. Stačí se podívat na některé naše zastupiče
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jediné co mě děsí je to, že je spousta lidí, kteří by takovou kandidátku NEPODALI jako recesi a v horším případě ještě i uspěli. Stačí se podívat na některé naše zastupiče
student fel,ver tomu ze to recese neni! Kandidatky tam byli vzdy podobne...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2012 21:12:18 Offline |
Banditatom psal:a co jako by na těch kolejích ten automat dělal?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … koleje.jpg
normálně by tam pojezdil....jen myslim, že manualní řazení se tam hodí víc...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Inženýrek psal:Ondrášu, jseš tam asi ještě moc krátce
![]()
Automat na pivo už tam byl, nikdy snad nebyl úplně vybrakovanej, protožetam měli kurevsky předražený idioti
Největší nevýhoda ovšem byla v tom,že jsi musel mít u sebe občanku a to ne jen tak ledajakou. Bralo to tak jednu ze třech. U mě na křídle ta moje byla snad jediná která fungovala, furt si ji někdo chodil pučovat a to mě sralo. Když o tom tak přemýšlím, tak jsem asi byl rád, že to nakonec dali pryč
Hale... Pamatuju... Ale nikdy jsem si tam nic nekupoval, protože jak píšeš, tak to bylo strašně předražený. Pokud si pamatuju dobře, byl hlavně Pilsner, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Ondrášu, jseš tam asi ještě moc krátce
![]()
Automat na pivo už tam byl, nikdy snad nebyl úplně vybrakovanej, protožetam měli kurevsky předražený idioti
Největší nevýhoda ovšem byla v tom,že jsi musel mít u sebe občanku a to ne jen tak ledajakou. Bralo to tak jednu ze třech. U mě na křídle ta moje byla snad jediná která fungovala, furt si ji někdo chodil pučovat a to mě sralo. Když o tom tak přemýšlím, tak jsem asi byl rád, že to nakonec dali pryčHale... Pamatuju... Ale nikdy jsem si tam nic nekupoval, protože jak píšeš, tak to bylo strašně předražený. Pokud si pamatuju dobře, byl hlavně Pilsner, ne?
plzen, kozel, gambac tam byl
Stránky: 1