Nejsi přihlášen
GSF 650 N 2008 - potřebuju sken techničáku, kde je spotřeba
Čus, rád bych jezdil na svojí bandasce pracovní cesty a kvůli vyúčtování nákladů potřebujou u nás ve firmě vědět spotřebu. Já ji v techničáku nemám (a tuším, že dost možná vůbec nikdo), ale kdyby ji náhodou někdo měl, tak by se mi hodil sken toho techničáku :) Počítám, že bude stačit i s rozmazaným jménem a adresou, hlavně, aby to byl stejnej motor a model. Máte někdo? Distributor prý taky neví...
Jinak na netu sem našel snad jen jedinej oficiální údaj někde na UK serveru, že to ujede 46 miles per galon a to mi v práci nesežrali :)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2012 19:48:11 Offline |
Re: GSF 650 N 2008 - potřebuju sken techničáku, kde je spotřeba
zjisti si jakou maj obvyklou cenu pro proplácení jízd soukromym vozidlem...u nás na firmě to tak dělaj..když nedoložíš TP a účtenky z tankování tak proplatí cenu kterou mají stanovenou..v případě Bandita na tom neproděláš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:zjisti si jakou maj obvyklou cenu pro proplácení jízd soukromym vozidlem...u nás na firmě to tak dělaj..když nedoložíš TP a účtenky z tankování tak proplatí cenu kterou mají stanovenou..v případě Bandita na tom neproděláš.
to patřilo do dobrýho vtipu :)))
ale di, Ty brepto ...
Zkousel jsem to, ale bez potvrzeni od autorizovanyho servisu o spotrebe nebo bez udaje z technicaku s nima nehnu. Muzu hrat habaduru a psat si cesty na auto, ale nechci je zase oje*avat :) Jenom mi prijde divny, ze spotrebu nezna ani oficialni dealer v CR :) Ale tak chapu, ze motorky se podle spotreby nekupujou...
jindisek psal:Zkousel jsem to, ale bez potvrzeni od autorizovanyho servisu o spotrebe nebo bez udaje z technicaku s nima nehnu. Muzu hrat habaduru a psat si cesty na auto, ale nechci je zase oje*avat :) Jenom mi prijde divny, ze spotrebu nezna ani oficialni dealer v CR :) Ale tak chapu, ze motorky se podle spotreby nekupujou...
A to ti ten oficdýler nemůže napsat obvyklou spotřebu podobných strojů?
Dybys měl 600 z 98, tak já tam mám napsáno 4,5 až -tuším 9,9l/100km. Pokud by ti to moje pomohlo, a nějak bys to přefotošopoval tak napiš.
sou různí lidé mezi námi
Filous psal:...nigdo to tam mít nebude...
onehdá mi to kdosi posílal na 12ku, ale starší model - na K3 to taky v TP není.
Proč to tam vůbec ten ofiko dýler neuvádí, když je teda možnost béčko využít jako pracovní vozidlo? by mě zajímalo - písnou tam nějaký číslo a bude.. Chápu, že na moto se spotřeba neřeší, ale ...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:...nigdo to tam mít nebude...
Proč to tam vůbec ten ofiko dýler neuvádí, když je teda možnost béčko využít jako pracovní vozidlo? by mě zajímalo - písnou tam nějaký číslo a bude.. Chápu, že na moto se spotřeba neřeší, ale ...
...nepíšou to uš ani u aut a to s toho důvodu, že dyš něgdo provozuje auto-moto v jinym režimu neš testoval výropce a nevejde se do psanýho rozmezí, má potencijonálně prostor pro reklamace, dohady a spory s výropcem...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:barynek psal:Filous psal:...nigdo to tam mít nebude...
Proč to tam vůbec ten ofiko dýler neuvádí, když je teda možnost béčko využít jako pracovní vozidlo? by mě zajímalo - písnou tam nějaký číslo a bude.. Chápu, že na moto se spotřeba neřeší, ale ......nepíšou to uš ani u aut a to s toho důvodu, že dyš něgdo provozuje auto-moto v jinym režimu neš testoval výropce a nevejde se do psanýho rozmezí, má potencijonálně prostor pro reklamace, dohady a spory s výropcem...
tak tak,dneska udávaný hodnoty spotřeby od výrobce je holej nesmysl,takový spotřeby málo kdy dosáhneš.voni počítaj spotřebu podle vyprodukovanýho CO2 a né podle toho kolik tam nateče benálu
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2012 06:56:09 Offline |
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:zjisti si jakou maj obvyklou cenu pro proplácení jízd soukromym vozidlem...u nás na firmě to tak dělaj..když nedoložíš TP a účtenky z tankování tak proplatí cenu kterou mají stanovenou..v případě Bandita na tom neproděláš.
to patřilo do dobrýho vtipu :)))
co se tyka paliva tak ne..aspon co jsem cet tohle u nas na firme tak je cena nasazena ta vysoko ze bych na tom neprodelal ale zaleti na firmne ja si to stanovy.o amortizaci vozidla se nebavim to je pak jasne v prdeli.
na druhou stranu nechapu ze kdyz ma nekdo v podstate druhou nejlevnejsi moznost jezdit proc by jezdil vlastnim?to si radsi ze sluzebaku vysetrim benzin do motorky.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Proč to tam vůbec ten ofiko dýler neuvádí, když je teda možnost béčko využít jako pracovní vozidlo? by mě zajímalo - písnou tam nějaký číslo a bude.. Chápu, že na moto se spotřeba neřeší, ale ......nepíšou to uš ani u aut a to s toho důvodu, že dyš něgdo provozuje auto-moto v jinym režimu neš testoval výropce a nevejde se do psanýho rozmezí, má potencijonálně prostor pro reklamace, dohady a spory s výropcem...
Náhodou včera jsem koukal na reklamu, byla tam nová píča a chvástali se spotřebou 4 litránky. a cenou od tušim 280 klacků...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
pak je ovšem postavený na palici (pakliže to dotyčnej ví, že to tam není) to chtít....
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1