Nejsi přihlášen
včerejší jarní Svěcení Motorek
Zdar.
Určitě jste včera v televiznich novinách zaregistrovali sraz, který se konal v opavě u kostela, kde zároveň proběhlo i jarní posvěcení motorek.
Jelikož se s farářem Mírou osobně znám, řekl jsem si že by nebylo od věci hodit sem pár info o průběhu akce.
Původně se očekávala účast asi 80 motorkářů, ale proto že bylo pěkně, kolem dokola žádné srazy a navíc se to rozkřiklo hodně daleko, dolelo kolem 250 motorek, o mpočtu lidí ani nemluvím. Logicky to znamenalo nedostatek parkovacích míst a naprostý kolaps v centru opavy.Samo že nás za chvíli přijeli zmrdat čerti, že to není nahlášeno, ale vše se vysvětlilo a dokonce nám na následné vyjížďce zajistili volný průjezd městem.
Jináč to bylo moc pěkně ztrávené odpoledne
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
Re: včerejší jarní Svěcení Motorek
Jo, jo...můžu potvrdit..byl jsem tam taky a musím říct opravdu hodně netradiční motoakce...A to počasíčko...
Kdyby to včera náhodou někdo neviděl tak koukněte sem(před příspěvkem je jestě nějaká upoutávka!): http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=01.04 … 238v=52968
dodové, má některý z vás červeného banďoura??
Abych se vrátil k té organizaci vyjížďky, myslím že to bylo způsobeno hlavně tím, že to byl první ročník a prostě chyběli zkušenosti a hlavně by na té vyjížďce měl být jeden vodič a né že jel ve předu zrovna ten, koho to napadlo, a taky se to trošku zvrtlo u té Kukačky, kde pár ocasů zastavilo a lidi co jeli víc vzadu si mysleli, že to tak má být, takže hodně jich na místo toho troubení ani nedojelo.
Ale jinak paráda a skvělý počasí
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
Chlopi ja mam modre GSF 600s viz. profil...ale pred kostelem jsem byl na starickem skutru CZ175...potreboval jsem ho provetrat a necekal takovou masoakci...DODOMZ popr. JEDLO nekdy se musime nekdy srazit a pokecata dat treba...kdyz mame(jsme meli Bandasky)
teda ofigo zprávy hlásili 250 motyk.......
že by 700???
každopádo to vypadalo na super poježdění
Nejsi sam kdo este studuje no treba 13 to je pristi patek to mame na 8 u krajevskeho boouling se tridou(az tu tridu uvidis nezachapes)tak se stav mame tam nejaka mista navic ta si zvan estli mas cas nebo jindy?
Člen hnutí za kvadratizaci Velkého kulového !
Chlape no pristi patek nevim nevim...jako nic tam nemam ale hned v sobotu jdu kamaradce motorkarce na svatbu...bere si velkeho motkare...Ted jeste vubec nevim co bude v patek a proto to udelame nasledovne...Mam tvoje tel.cislo takze se ti jeste ozvu...nejspis v ten patek 13...a reknu ti jestli prijdu ci ne...at to tu nemusime resit Zatim HOJ
Stránky: 1