Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 10:19:27 Offline |
Re: E- kuřáci???
Loser psal:dneska by meli dorazit nove testovaci prichute od sandysmokers. Tak jsem zvedav.Boruvka a malina jsou peknej shit. Tesim se na jamajskej rum
tak ten bude hnusnej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 12:45:49 Offline |
Loser psal:jak hnusnej? uz to mas otestovany?
sem to michal s necim a nejak me to nejelo...samotny se to ani neodvazim ochutnat
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 12:50:11 Offline |
hlemejzd999 psal:Loser psal:jak hnusnej? uz to mas otestovany?
sem to michal s necim a nejak me to nejelo...samotny se to ani neodvazim ochutnat
ale mel jsem ten rum od poláků (Inawera)..ten Flavour Art od Sandyho muze bejt dobrej
mr.BSE psal:jamaica rum mam ted se svestkou a cheries in liquere a je to parada!
Plazivimu-dik,vemu teda tu mini
tak visne v likeru jsem objednal taky. Tak to zkusim smichat dle tvych rad (jen bez te svestky)
Kazdou chvili cekam postaka
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:mr.BSE psal:jamaica rum mam ted se svestkou a cheries in liquere a je to parada!
Plazivimu-dik,vemu teda tu minitak visne v likeru jsem objednal taky. Tak to zkusim smichat dle tvych rad (jen bez te svestky)
Kazdou chvili cekam postaka
visne jsou hodne vonavy,i ten rum teda (to sem se bal otevrit v aute,abych nedejchnul ),ale chutove to tak vyrazny neni,je lepsi toho dat vic...
Ja mam ted na 6ml baze 15 kapek rumu, 20kapek visni a 25 svestky a fakt mne to chutna zatim nejvic
Second Class Citizen
1130 Café Racer
a cim to kapete? Jehlu a strikacku nebo na to nasadis ten vrsek z mixovaci lahvicky s tou jehlou?
Ja jako abych vedel, jestli nahodou nekapu nejak spatne
Ja si totiz micham kazdou davku jen tak vod voka a pripadne to jeste trochu dochutim
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 14:06:13 Offline |
Loser psal:a cim to kapete? Jehlu a strikacku nebo na to nasadis ten vrsek z mixovaci lahvicky s tou jehlou?
Ja jako abych vedel, jestli nahodou nekapu nejak spatne
Ja si totiz micham kazdou davku jen tak vod voka a pripadne to jeste trochu dochutim
no je jedno cim , jak velky kapky..kdyz dás 5 kapek neceho ,tak 5 stejnejch kapek neceho jineho ..z kazde te lahvicky ,nebo jehly jsou ty kapky jine,ale zalezi na tom poměru...a pak si stejne nakonec pridas vic kapek toho , ceho chces tu chut vyraznejsi ...tak asi tak....a prichute kapu rovnou z lahvicky,nebo ,kdyz jsou v tej 2ml ampuli , tak touhle pipetou
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 14:16:25 Offline |
mr.BSE psal:Loser psal:mr.BSE psal:jamaica rum mam ted se svestkou a cheries in liquere a je to parada!
Plazivimu-dik,vemu teda tu minitak visne v likeru jsem objednal taky. Tak to zkusim smichat dle tvych rad (jen bez te svestky)
Kazdou chvili cekam postakavisne jsou hodne vonavy,i ten rum teda (to sem se bal otevrit v aute,abych nedejchnul ),ale chutove to tak vyrazny neni,je lepsi toho dat vic...
Ja mam ted na 6ml baze 15 kapek rumu, 20kapek visni a 25 svestky a fakt mne to chutna zatim nejvic
to vyzkousim ty visne a svestku...ja davam vetsinou na deset ml tak 15-20kapek neceho vyrazneho ,ceho chci ,aby to voneloa chutnalo nejvic a pak jen 4-5 kapek ostatnich
mr.BSE psal:plastovy pipety sou dosti na , uz mne 2 ze 3 praskla nahore v tym bambulce
musim polecit nejakou jinou formu,je potreba se stavit ve felcarskejch potrebach
no, v lekarne, kam normalne chodim na me pani celkem cucela, kdyz jsem chtel injekcni strikacku a ruzovou jehlu Mozna jsem mel rovnou koupit i nejakej modafen nebo neco, z ceho se da uvarit nejaka basta
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 16:32:17 Offline |
já mám jednu pipetu už od začátku a je pekne mekka a nepraskne urcite ... a tu jehlu musis koupit v lekarskejch potrebach , ne v lekarně ...nejlepsi je ta na infuze , ta je nejvetsi
hele to mas jedno , ja chodim pravidelne moji pani kupovat dezinfekcni polstarky a jehly a už me tam asi berou jako smazku a usmivaj se
...nabejvam dojem, že tomu é-hulení začínam rozumět stejně jako počítačum ...tagže na to co??? ...no seru, páč sem se f tom uplně stratil a vůbec bych nevjeděl, kerej díl si mam koupit, aby to hulilo, neteklo a nepřipalovali se mi knoty
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 16:51:33 Offline |
Filous psal:...nabejvam dojem, že tomu é-hulení začínam rozumět stejně jako počítačum ...tagže na to co??? ...no seru, páč sem se f tom uplně stratil a vůbec bych nevjeděl, kerej díl si mam koupit, aby to hulilo, neteklo a nepřipalovali se mi knoty
já se z tebe poseru
hlemejzd999 psal:Filous psal:...nabejvam dojem, že tomu é-hulení začínam rozumět stejně jako počítačum ...tagže na to co??? ...no seru, páč sem se f tom uplně stratil a vůbec bych nevjeděl, kerej díl si mam koupit, aby to hulilo, neteklo a nepřipalovali se mi knoty
já se z tebe poseru
...né fakt, já si to chtěl koupit na takový to domácí hulení, ale dyš čtu co je s tym sraního a jag se znam, jag sem fsteklej, tag bych to rošláp jakmile by mi to vyteklo na triko nebo mi to nateklo do huby...nene, todle já nemam zapotřebí...to je stejný jag s tema zasranejma kompama...mam asi patnáctiletej notes, furt se seká, baterka je uplně po smrti, tagže bes kabelu to nemaká, navíc je vypálená zdířka na ten kabel, tagže to musim mít specijálně pokroucený, abych to vůbec zapnul, furt u toho nadávam, ale novej nechci, bo bych ho asi ani neuměl zapnout, no jag řikam, mrdat...
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 17:01:57 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...nabejvam dojem, že tomu é-hulení začínam rozumět stejně jako počítačum ...tagže na to co??? ...no seru, páč sem se f tom uplně stratil a vůbec bych nevjeděl, kerej díl si mam koupit, aby to hulilo, neteklo a nepřipalovali se mi knoty
já se z tebe poseru
...né fakt, já si to chtěl koupit na takový to domácí hulení, ale dyš čtu co je s tym sraního a jag se znam, jag sem fsteklej, tag bych to rošláp jakmile by mi to vyteklo na triko nebo mi to nateklo do huby...nene, todle já nemam zapotřebí...to je stejný jag s tema zasranejma kompama...mam asi patnáctiletej notes, furt se seká, baterka je uplně po smrti, tagže bes kabelu to nemaká, navíc je vypálená zdířka na ten kabel, tagže to musim mít specijálně pokroucený, abych to vůbec zapnul, furt u toho nadávam, ale novej nechci, bo bych ho asi ani neuměl zapnout, no jag řikam, mrdat...
chápu tě , i když to se ti je zdá...sranim s tim neni , když si každej měsíc koupíš za 120kč novej echomizer , tak ti nepoteče a máš klid
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 17:06:04 Offline |
Filous dneska sem objednaval kamošovi tuhle sadu ... koupiš jen náplně a hulíš ...na tech 4 obrázkách dole je všechno ,co k tomu ppotřebuješ vědět
http://www.svetecigaret-shop.cz/www-sve … Dragon-duo
hlemejzd999 psal:Filous dneska sem objednaval kamošovi tuhle sadu ... koupiš jen náplně a hulíš ...na tech 4 obrázkách dole je všechno ,co k tomu ppotřebuješ vědět
http://www.svetecigaret-shop.cz/www-sve … Dragon-duo
...já nevim, já se toho bójim, asi si za ty prachy rači koupim brzdový desky
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 17:42:50 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous dneska sem objednaval kamošovi tuhle sadu ... koupiš jen náplně a hulíš ...na tech 4 obrázkách dole je všechno ,co k tomu ppotřebuješ vědět
http://www.svetecigaret-shop.cz/www-sve … Dragon-duo...já nevim, já se toho bójim, asi si za ty prachy rači koupim brzdový desky
což ty taky potřebuju ,ale když tohle hulíš uplně bez cigaret jako já , tak to máš za měsíc zaplacený...prostě do toho vrazíš ted 16 stovek i s náplněma a za měsíc to máš zpátky ...pak už můžeš jen hulit za 4 stovky měsíčně a desek si koupíš mraky
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 18:37:48 Offline |
osiris psal:filousoj: ser na to, znám tě, byl bys chvíli nešťastnej, pak nasranej a nakonec bys to rozklepal kladivem aby to už nešlo nikdy použít a zahodil
musel by u toho teda chlastat , aby ho to tak nejak nerozhazelo
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous dneska sem objednaval kamošovi tuhle sadu ... koupiš jen náplně a hulíš ...na tech 4 obrázkách dole je všechno ,co k tomu ppotřebuješ vědět
http://www.svetecigaret-shop.cz/www-sve … Dragon-duo...já nevim, já se toho bójim, asi si za ty prachy rači koupim brzdový desky
což ty taky potřebuju ,ale když tohle hulíš uplně bez cigaret jako já , tak to máš za měsíc zaplacený...prostě do toho vrazíš ted 16 stovek i s náplněma a za měsíc to máš zpátky ...pak už můžeš jen hulit za 4 stovky měsíčně a desek si koupíš mraky
...momentálně prohulim 135,- + 18,- vočí za štrnáct dní, tagže kvůlivá prachum to nejni...spíš sem myslel kvůlivá chutim...
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2012 18:53:42 Offline |
Filous psal:momentálně prohulim 135,- + 18,- vočí za štrnáct dní, tagže kvůlivá prachum to nejni...spíš sem myslel kvůlivá chutim...
no tak to se na to e-cigáro vyser rovnou ...stojí to všecko za hovno , to radši dobrej tabáček
hlemejzd999 psal:Filous psal:momentálně prohulim 135,- + 18,- vočí za štrnáct dní, tagže kvůlivá prachum to nejni...spíš sem myslel kvůlivá chutim...
no tak to se na to e-cigáro vyser rovnou ...stojí to všecko za hovno , to radši dobrej tabáček
...to sem potřeboval slyšet
Sneku: co myslis?
http://ecigarete.cz/index.php?page=shop … ;Itemid=28
nebo
nebo
hlemejzd999 (Člen) 11.10.2012 00:05:52 Offline |
mno.....chromovaný Lambo...má sice menší kapacitu baterek,ale zas na ni muzes pripojit cokoliv z Echo závitem bez redukce ,protoze je tam nahore vetsi mezera a treba CE4 se tam tim osazenim vejde dovnitr a schová se jakoby dovnitr ,kdezto u ty Lava Tube černý musis na echo prislusenstvi pouzit tu pribalenou redukci protoze ten echo zavit je jakoby utopenej . Zalezi , jestli na tom chces hulit jen prislusenstvi s 510tkovym zavitem, a nebo obcas i echo . na tej černej Lavě muzes samozrejme hulit echomizer taky ,ale jen s tou redukci.
na tom Lambu to i vypada pekne , kdyz to plynule navazuje , na tej černej Lavě je to vyšší prodlouzeny tou redukci ,ale na funkci to vliv nemá...jen estetickej.
Zalezi na tobě ,jestli preferujes vetsi vydrz baterky ,nebo na tom chces kourit i echo ,ale ja sem to ze zacatku zkousel a pak uz ne , uz na tom jedu jen Vivi, nebo Rakvarko....byla by stejne skoda na to davat jen echomizer , kdyz mas moznost lepsiho a vykonejsiho systemu .
ja mam tu cernou Lavu a jedna baterka vydrzi dva dni (2200mAh) takze dohromady dve nabity baterky vydrzej 4 dni, a u toho Lamba jsou jen 1800mAh.
...jak rikam, rozhodnuti je na tobe...bud Lambo s moznosti kourit i echo bez redukce ,nebo Lava černá ,echo kourit s redukcí a vetsi výdrž.
systemy jako Vivi Nova ,nebo jine s 510tkovym zavitem kouřej na obou stejně.
je opravdu rozdil jen v tom utopenym echo zavitu ,ale redukce je v baleni k tomu , tak se rozhodni
hlemejzd999 (Člen) 11.10.2012 01:50:25 Offline |
tady je krásně vidět na obrázcích to Lambo i s tim nasazenym echomizerem
http://www.svetecigaret-shop.cz/www-sve … AMBO-18650
hlemejzd999 psal:tady je krásně vidět na obrázcích to Lambo i s tim nasazenym echomizerem
http://www.svetecigaret-shop.cz/www-sve … AMBO-18650
za 200 se k tomu da koupit silnejsi baterka. Tak to pripadne potom dokoupim
takze objednam Lambo (se mi to jakoze vic libi )
hlemejzd999 (Člen) 11.10.2012 12:45:26 Offline |
Loser psal:za 200 se k tomu da koupit silnejsi baterka. Tak to pripadne potom dokoupim
takze objednam Lambo (se mi to jakoze vic libi )
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 13:29:16 Offline |
Loser psal:Lambo dorazilo. Nabijim baterku a jsem zvedavej, na tu hitparadu
Velky je to jak progear
kdyz bys z toho byl zklamanej : kdyby to vibrovalo , tak to muzes pouzivat s nejakou pritelkyni ...takle jen na koureni
hlemejzd999 psal:Loser psal:Lambo dorazilo. Nabijim baterku a jsem zvedavej, na tu hitparadu
Velky je to jak progearkdyz bys z toho byl zklamanej : kdyby to vibrovalo , tak to muzes pouzivat s nejakou pritelkyni ...takle jen na koureni
...o taky by mu vybila baterky
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 13:40:21 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Loser psal:Lambo dorazilo. Nabijim baterku a jsem zvedavej, na tu hitparadu
Velky je to jak progearkdyz bys z toho byl zklamanej : kdyby to vibrovalo , tak to muzes pouzivat s nejakou pritelkyni ...takle jen na koureni
...o taky by mu vybila baterky
a vykourila napln
no pani uz se o to zajimala. Doufam, ze to nebudu muset umejvat pokazdy, kdyz to necham nekde doma lezet bez dozoru
Zatim to vypada dobre. Chutna mi to - tiramisu s jamajskym rumem
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 14:18:14 Offline |
Loser psal:no pani uz se o to zajimala. Doufam, ze to nebudu muset umejvat pokazdy, kdyz to necham nekde doma lezet bez dozoru
Zatim to vypada dobre. Chutna mi to - tiramisu s jamajskym rumem
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 14:23:09 Offline |
Loser psal:teda ale jako kdyz to dam na nejvyssi voltaz, tak mam pocit, ze mi to zapali ten knot nebo to na jedno potahnuti vycucne celou napln. Na ctyrku je to tak akorat
na vysokou voltáž se da kourit odpor tak 3,5 Ohmu a vejš...tech 4-4,2 V se dá kourit tech 2,8-3,0 Ohmy
vcera jsem zkousel novej echo a na 4,2V spiralka ve tme svítí ...ale to dlouho nevydrzi
jinak knot je keramickej , ten neshoří...to se spíš přepálí spirálka
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2012 14:27:21 Offline |
jinak kourit muzes zkouset na kolik voltu chceš ,dokud po par potahnutich neucitiš spaleninu...to je knot uz suchej a nestaci zasobovat spiralku liqidem...to pak voltazi jdes zase dolu a nekde tak 2 az 3 desetinky V pod tou spaleninou to pujde na plnej vykon toho odporu spiralky ...ale to pak už jen kouří a nechutná...
Banditatom (Člen) 26.10.2012 18:02:52 Offline |
Tak jsem teda po těch vaších pokusech hokusech koupil tudlectoj hračku Ego-T upgrade jako dobrý ale ty ovocný pachutě jsou hnus doporučte nějaký ten liguid s příchutí tabáku něco ověřeného
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ted zrovna vede Banan, svestka, exotic (to je hodne good) a par kapek jamaica rhum (coz je klasickej ceskej tuzemak. narozdil od jamaica rum)
jo ale to se bavim vo vlastnim michani, ty asi myslis hotovy liquidy, co?
ja sem zkousel Lucky (s)trike, virginia, camel a nejlepsi byla asi ta virginia
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 26.10.2012 18:17:19 Offline |
mr.BSE psal:ted zrovna vede Banan, svestka, exotic (to je hodne good) a par kapek jamaica rhum (coz je klasickej ceskej tuzemak. narozdil od jamaica rum)
jo ale to se bavim vo vlastnim michani, ty asi myslis hotovy liquidy, co?
ja sem zkousel Lucky (s)trike, virginia, camel a nejlepsi byla asi ta virginia
oka zítra koupím a míchat nebudu pač nechci dopadnout jak hen ten s tou boudou jinnými slovy nemám na to čas
Honzik8719 (Člen) 26.10.2012 18:21:59 Offline |
Banditatom psal:Tak jsem teda po těch vaších pokusech hokusech koupil tudlectoj hračku Ego-T upgrade jako dobrý ale ty ovocný pachutě jsou hnus doporučte nějaký ten liguid s příchutí tabáku něco ověřeného
už i ty jo?
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.10.2012 18:23:42 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Tak jsem teda po těch vaších pokusech hokusech koupil tudlectoj hračku Ego-T upgrade jako dobrý ale ty ovocný pachutě jsou hnus doporučte nějaký ten liguid s příchutí tabáku něco ověřeného
už i ty jo?
voe hulím krabku denně což už je na mě moc tak jsem přešel na henten paznecht...a jako jóó zatím ale musím koupit nějakej dobrej liquid meloun mi nejede
hlemejzd999 (Člen) 26.10.2012 19:39:11 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:Tak jsem teda po těch vaších pokusech hokusech koupil tudlectoj hračku Ego-T upgrade jako dobrý ale ty ovocný pachutě jsou hnus doporučte nějaký ten liguid s příchutí tabáku něco ověřeného
už i ty jo?
voe hulím krabku denně což už je na mě moc tak jsem přešel na henten paznecht...a jako jóó zatím ale musím koupit nějakej dobrej liquid meloun mi nejede
esli tábákový ,tak kupuj spíš vot Dekangu ,ale II. řadu,pak Silver ,nebo Gold řadu ! ...maj tabákový ,cigaretový a nejsou hnusný , jako obyč. řada Dekang...
II řada : http://www.kingsmoking.cz/e-liquidy/ii-rada-dekang/
silvr : http://www.kingsmoking.cz/e-liquidy/dekang-silver/
golt: http://www.kingsmoking.cz/e-liquidy/dekang-gold/
když koupíš obyč dekang , tak stojí za hovno všechny ...až od tý řady dvě
Banditatom (Člen) 27.10.2012 12:14:15 Offline |
hernajs večer 8 pivsonů vyhulil jednu komplet náplň a ráno???!!!! klasický bolehlav s překuření nikde!!! pachuť v hubě nikde!!! špatnostav taky nikde!!! no kujva začíná se mě to líbit
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2012 18:37:20 Offline |
Banditatom psal:hernajs večer 8 pivsonů vyhulil jednu komplet náplň a ráno???!!!! klasický bolehlav s překuření nikde!!! pachuť v hubě nikde!!! špatnostav taky nikde!!! no kujva začíná se mě to líbit
tak tos kůřil málo prde ... i z tohodle se dá překouřit
Hoši, nikdy bych nevěřil, že si budu připadat jako Filous když má před sebou počítač nebo chytřejší telefon
Chci si koupit s fotrem to e-cígo. Fotr hulí 30 let tak dvě krabky davidovek denně, já si sem tam dám po jídle nebo k pívu. Jelikož tomu vůbec nerozumim a tohle téma jsem dočetl do ani ne druhý strany, kdy mě pak začala svrbět hlava ze všech těch atomizérů, kundomizérů atd. tak chci poradit co si máme s fotrem koupit. Nechci nějakou obří dýmku míru, chci takovou nějakou normální decentní velikost, zase ale aby se to nemuselo nabýjet po pár hodinách, bo mě to je u řiti ale fotr hulí jak bulhar (více méně ale furt dřepí v káře). Co se týká kvality, radši bych než nějakej sráč minimálně něco spíš kvalitnějšího, pokud možno aby se to nesralo. Jo a taky abysme se z toho pak s fotrem neposrali až se to bude muset nějak čistit, udržovat a atp. Díky za pomoc. Ohledně huliva bude dotaz číslo 2 ale až pak. Ještě jednou díky
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
zacal bych s tady tim - http://www.lepsicigareta.cz/elektronick … ego-k-c66/
to je na dobrej start idealni
Baterku mam 1100mAh a vydrzi zhruba den a pul permanentniho* koureni
Nabity je to za asi dve hodky
Na vsechny ty mizery se vykasli, zapamatuj si slovicko echomizer a mas vystarano. Ver mi, zda se to slozitejsi, nez to je
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jj, ego K mam taky, baterku 650, vydrží mi cca 10. hod - ale netaham furt ...
sem spokojenej, běžnej den vyhulim 3. normální cigára, před tim 25 :(
když du na pívo, elektrika je doma a beru tabák :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 24.11.2012 10:44:21 Offline |
tak včera sem si dal po měsíci na elektrice normální cígo ( sfině se mě vybila) a hnus prostě jsem téj elektrice nějak propadl
B
Banditatom (Člen) 24.11.2012 13:42:23 Offline |
Zdenda psal:Ok ja zatim koukal po Ego W nebo ego O. Ty jsou jiny v cem?
kup ego T upgrade cena sic sedmstováčů ale orpoti jinejm je to udajně francouzská výroba oproti těm čínskejm ludrám má nabíjení přes mikro usb tudiž to porád nemusíš rozebírat jo ego w myslím že používá Datel jo a ještě atomizer kup CE5
No a jsem v pici! Nevim co koupit, po anabazi kdy jsem JA vybiral dva mesice kocarek a rval jsem ze kupovat a konfigurovat si novy auto je proti tomu sranda se zaseknu u nejaky stangle do huby. No ale nevzdam to.
Vsude pisou ze model T je davno prekonanej a slozitej na udrzbu a ze jedine W. Zase ale vetsina r e at to ma to CE4+ a to maj myslim jen ty Tcka ne? Jako radsi si priplatim at se o to nemusim tolika starat pokud je to teda mozny.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen) 24.11.2012 14:28:24 Offline |
já na to šáhl po měsící kdy jsem na radu datla vypucoval hen tu nádržku! jinak jen nabíjím a leju...
Ego T upgrade jsem psal
je to jedno, CE4+anevimco koupeš a vidíš do toho, W koupeš a nevidíš do toho
CE má větší nádobku a doleješ rovnou z lahvičky na W potřebuješ kapátko
baterky sou všechny "stejný" vod 650 až po 1100, některý s displayem některý maj štekr na usb - čim větší kapacita tim překvapivě větší baterka.
Když koupíš W, přechod na CE je za 135 Kč, spotřebák stojí asi stejně na vobě varianty ...
ale di, Ty brepto ...
Nasel jsem eGo W s Ce5 nebo co to je. To je spatny nebo dobry?Mimo jine doporucite primo nejakyho overenyho prodejce/vyrobce koukam ze to vyrabi kdejakej cinanec.
Houska: rikas ze do w nevidis do ce zase jo. Co potom tohle: http://www.amsmoke.cz/ego-w-ce5-1100mah … mizer-i75/
kdybych ti Zdendo mel poradit podle nejlepcio vedomi a svedomi,tak ti reknu at si koupis nejakou baterku 1100mAh a k tomu nabijecku a misto vsech srackomizeru si k tomu kup Vivi Nova mini a mas to nejlepci. A bez zmatku s W,T,K apod. Mam ji asi metr a lip sem si jeste nezakouril
Second Class Citizen
1130 Café Racer
je to dle terminologie cartomizer s vymenejma hlavama (to je ta vec s knotama,co dela dym). Je plne rozebiratelnej a pratelnej. Menis jen hlavy za cca. 70kc a ne celet mizer. Plnis to z lahvicky po odsroubovani vrsku.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
huskyb12 psal:to se zdá dobrý, ale nejni to moc veliký ? Esli to máš, blejskni to s baterkou s něčim, co se dá porovnat ( sirky, klíče ?)
ja mam ted u sebe jen Vivi Nova nasroubovanou na klasicky ego baterce a ta je fakt velka - vypada to jak bojler, ale na doma...
V praci mam tu mini, tak ti to blejsknu v pondelek.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kurva, uz sem myslel ze mam vybrano a ted tohle! Co ty odpory nebo co se tam veksluje? Je to znat ohledne kvality huleni a jednoduchosti udrzby a plneni oproti T a W?
Už mi z toho mrdá jak sem řikal. Koukal jsem to na to co koupil plazivej s tim mini USB. http://www.chytrykurak.cz/product/ego_t … 00mah/6968 Je to dobý nebo špatný? K tomu mužu pak upgradovat to MINI cos psal ne? Že sem se na to nevysral...
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2012 06:10:00 Offline |
Zdenda psal:Už mi z toho mrdá jak sem řikal. Koukal jsem to na to co koupil plazivej s tim mini USB. http://www.chytrykurak.cz/product/ego_t … 00mah/6968 Je to dobý nebo špatný? K tomu mužu pak upgradovat to MINI cos psal ne? Že sem se na to nevysral...
voe neřeš to a kup něco s tim mini usb mužeš sedět treba u PC ,když to maš vybitý , ale jinak jde nabíjet ze sítě - je k tomu adapter ...nebo ležíš u noutbůku a píchneš to do něj , aby sis nevybijel baterku .Kup nějakou značku , je jedno jakou , čínský jsou všecky , ten tiger vod chytryho kuřaka je dobrej a baterky vydržej dlouho ....stejně musíš počítat , že když budeš dobíjet střídavě dvě baterky každej den jednu , tak ti vydržej asi rok. ....kup a kuř
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2012 06:20:33 Offline |
hlemejzd999 psal:Zdenda psal:Už mi z toho mrdá jak sem řikal. Koukal jsem to na to co koupil plazivej s tim mini USB. http://www.chytrykurak.cz/product/ego_t … 00mah/6968 Je to dobý nebo špatný? K tomu mužu pak upgradovat to MINI cos psal ne? Že sem se na to nevysral...
voe neřeš to a kup něco s tim mini usb mužeš sedět treba u PC ,když to maš vybitý , ale jinak jde nabíjet ze sítě - je k tomu adapter ...nebo ležíš u noutbůku a píchneš to do něj , aby sis nevybijel baterku .Kup nějakou značku , je jedno jakou , čínský jsou všecky , ten tiger vod chytryho kuřaka je dobrej a baterky vydržej dlouho ....stejně musíš počítat , že když budeš dobíjet střídavě dvě baterky každej den jednu , tak ti vydržej asi rok. ....kup a kuř
a nebo na to ser a kup Lava Tube a Vivi Nova ( velkou - budeš velkej šéf) ...jen budeš sebou tahat kilo navíc
kouře je z toho mraky ..srát na ego
Hlemežď:
Toho tigra W nedělaj s USB portem a ten Echo nevim co je zač. Už jsem se definitivně rozhodl, že koupím tu a toto: http://www.lepsicigareta.cz/elektronick … erna-i604/ s tím, že pak dokoupím to VIVI Mini nebo co to je. Půjde to tam pak přidělat že?
Banditatom (Člen) 25.11.2012 11:36:24 Offline |
Zdenda psal:Hlemežď:
Toho tigra W nedělaj s USB portem a ten Echo nevim co je zač. Už jsem se definitivně rozhodl, že koupím tu a toto: http://www.lepsicigareta.cz/elektronick … erna-i604/ s tím, že pak dokoupím to VIVI Mini nebo co to je. Půjde to tam pak přidělat že?
s toho naustku by mě šluklo
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2012 12:26:28 Offline |
hele nevím čeče, já koupil tenkrát toho usb Tigra 1100mAh samostatně přímo v prodejně Kuřáka v Jihlavě .... v sadě to nebylo , byla to jedna cigareta za 790 káčé .
Banditatom psal:Zdenda psal:Hlemežď:
Toho tigra W nedělaj s USB portem a ten Echo nevim co je zač. Už jsem se definitivně rozhodl, že koupím tu a toto: http://www.lepsicigareta.cz/elektronick … erna-i604/ s tím, že pak dokoupím to VIVI Mini nebo co to je. Půjde to tam pak přidělat že?s toho naustku by mě šluklo
Co je na něm špatnýho: Vždyť je to vše stejný...
Hlemejžď: vzal jsem nějaký liquidy na zkoušku, nemám si koupit nějaký lahvičky na plnění nebo to normálně naperu z toho balení přímo do tý cígy? Jo a když budu chtít vyměnit tu příchuť, tak dohulit tu stávající a pak vypláchnout nebo jak? Díky!
vivi nova mini (i ve verzi NEmini) normalne nasroubujes na jakoukoliv eGo baterku.
Jak si poslal ten odkaz s tim eGo W s tim, ze si k tomu koupis Vivi nova mini - to je spravnej pristup
A jeste lepsi pristup je rovnou ten cartomizer co na tom Wecku bude zahodit, protoze tendle system je jen k nasrani - tece a blbe se plni (musis jehlou dirkou pres gumu).
Vivi nova (jak verze mini, tak normani) se plni primo z lahvicky s liquidem. Proste jen odsroubujes nahore zavit a nalejes to tam.
Jak sem uz psal vejs - kup si vivi nova mini a k tomu eGo baterku (je jedno jestli to bude K, W, T, C.... to je totiz jen obchodni oznaceni pro ruzny druhy mizeru, ale baterka je porad jedna a ta sama).
Nebo druha moznost- pokud chces rovnou preskocit prvni level a jit do top, tak si vezmi misto eGo baterky ten LAVA TUBE a k nemi normalni (NEmini) Vivi Nova a ses spokojenej parchant .
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Šílená krávo já už to objednal, bo ono zase když chceš nabíječku s USB portem tak ne všude ji maji. Škoda že tady nemaj tu vivi mini no. Nechci právě nějakou obr cigáru, preferuju normální velikost.
mr.BSE psal:nabijecka s USB je snad vsude, ne?
nemyslels baterku s USB?
Jo sorry samozrejme baterku s USB. No nic dilo dokonano jest - objednano, stejne ten Vivi Mini nema takze to koupim u nas v kamennym krame. Jen mi prosim te jeste rekni, objednal jsem hafo prichuti, takze rikas, ze z lahve v baleni to plnit rovnou nejde, tzn. mam si koupit ty specialni lahvicky na plneni nebo staci koupit obys strikacky s jehlou? A posledni dotaz, ten zasobnik na tom cigaru, ten mam vzdycky dohulit a pak vyplachnout kdyz budu chtit vymenit prichut nebo jak?
Zdenda psal:mr.BSE psal:nabijecka s USB je snad vsude, ne?
nemyslels baterku s USB?Jo sorry samozrejme baterku s USB. No nic dilo dokonano jest - objednano, stejne ten Vivi Mini nema takze to koupim u nas v kamennym krame. Jen mi prosim te jeste rekni, objednal jsem hafo prichuti, takze rikas, ze z lahve v baleni to plnit rovnou nejde, tzn. mam si koupit ty specialni lahvicky na plneni nebo staci koupit obys strikacky s jehlou? A posledni dotaz, ten zasobnik na tom cigaru, ten mam vzdycky dohulit a pak vyplachnout kdyz budu chtit vymenit prichut nebo jak?
plnit muzes bud tou specialni lahvickou s kovovou trubickou na konci, nebo i tou strikackou s jehlou, jen nevim jak dlouho to bude tou jehlou trvat, precejen je to mensi prumer.
Ja uz ted kourim jen jednu prichut, takze nevyplachuju a jen dolejvam, ale kdyz sem stridal chute, tak sem dohulil, vyplachl a nalil novej.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
A jak to vyplachnes kdyz to tam musim jebat injekci? Vstriknout a vysat zpet jehlou nebo jak? Sorry za asi kokotsky otazky
Banditatom (Člen) 26.11.2012 19:05:00 Offline |
vogové s toho děláte alchymii jak sip já to do toho leju normálně s tej nádobky... proplachuju tak že dohulím rozšroubuju vymeju a hulím dál....
Dobrá dobrá, zejtra má přijít poštovní holub, fotr dovalí večer na meeting, tak to spolu zažehneme a budeme ladit a zkoumat. Mladá už řve, že žádný hulící dejchánky trpět nebude tak sem jí jako vysvětlil, že jednou se to snad neposere a že jí naopak provonim kuchyň. By se člověk posral stěch ženskejch
hlemejzd999 (Člen) 27.11.2012 06:07:39 Offline |
Fresh Man psal:já vyplachuju akurát popelník ...
dám cígo do huby a zapálim zippákem ................ cool jako svina skuste to
víc cool je nevyplachovat popelnik
hlemejzd999 psal:Fresh Man psal:já vyplachuju akurát popelník ...
dám cígo do huby a zapálim zippákem ................ cool jako svina skuste tovíc cool je nevyplachovat popelnik
Jooo máš recht!!! A žlutý záclony
Bandit pičo
http://www.pepa.cz/cs/dve-elektronicke- … -v-baleni/
v čem je zakopaný pes?
Já si nepamatuju že by se tyhle E-Cajky plnily do vatičky. Dycky tam byla nějaká kartiše, do které se to nalívalo.
Banditatom (Člen) 27.11.2012 14:17:15 Offline |
Fik-B6S psal:http://www.pepa.cz/cs/dve-elektronicke-cigarety-ego-t-v-baleni/
v čem je zakopaný pes?
Já si nepamatuju že by se tyhle E-Cajky plnily do vatičky. Dycky tam byla nějaká kartiše, do které se to nalívalo.
vatička už se dlouho nepoužívá
Tak že by to mohla být dobrá cen...
Banditatom (Člen) 27.11.2012 14:40:56 Offline |
Fik-B6S psal:Tak že by to mohla být dobrá cen...
už je taky překonaná kup něco kde se dá našroubovat CE5 neboli tudlecto http://www.google.com/imgres?q=ce5& … ,s:0,i:177
skleněnka aby byl vidět stav?
už jsem to viděl moc se mi to nelíbi...
spíš znám verzi kde se neplnil ten naústek, ale taková ampulka, která v něm byla...
Banditatom (Člen) 27.11.2012 14:54:41 Offline |
Fik-B6S psal:skleněnka aby byl vidět stav?
spíš znám verzi kde se neplnil ten naústek, ale taková ampulka, která v něm byla...
jo tohle má myslím kolega z práce a řeknu ti že to je pěkně na hovno nejde jen o to, že jde vidět dovnitř kolik tam toho máš ale líp se to plní ( nepřeleješ) nestane se ti že ti v půlce dne dojde liquid a bude jen nasranej ale u té CE5 se dá vyměnit ten atomizer zvlášť ( cca 70kč). nemusíš měnit celou tu jak říkáš nádobku.
Banditatom psal:Fik-B6S psal:skleněnka aby byl vidět stav?
spíš znám verzi kde se neplnil ten naústek, ale taková ampulka, která v něm byla...jo tohle má myslím kolega z práce a řeknu ti že to je pěkně na hovno nejde jen o to, že jde vidět dovnitř kolik tam toho máš ale líp se to plní ( nepřeleješ) nestane se ti že ti v půlce dne dojde liquid a bude jen nasranej ale u té CE5 se dá vyměnit ten atomizer zvlášť ( cca 70kč). nemusíš měnit celou tu jak říkáš nádobku.
http://www.elektronicka-cigareta.biz/eg … rettyPhoto
znám vlastně tuhle verzi
Banditatom (Člen) 27.11.2012 15:16:55 Offline |
kup jakou koliv baterku a to už je fuk jestli ego w, t, c a k ní si kup zvlášť tu CE5 kapacitu si taky vyber podle toho jak moc máš v plánu hulit! mám 650 ale chci sehnat 900mah.. 650 je už málo uvidíš že počáteční investice se ti vrátí z vlastní zkušenosti znám lidi co si koupily tu levnou e cigu a hodily to do kopřiv
v tom případě http://www.elektronicka-cigareta.biz/eg … rettyPhoto