Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Barva

Saphiir (Člen)
16.04.2012 17:22:07

Barva

Zdravím!

Nevíte někdo nebo neumíte zjistit kód barvy na Bandita? Mám žlutýho Bandita S r. v. 2003, 600ccm. Měla by to být nějaká žlutá perleť.

Děkuju....

....zlomil křídu a napsal na zeď "miluju svět"!
Banditatom (Člen)
16.04.2012 17:30:32

Re: Barva

pokud se nepletu tak se snad bandit ani ve žluté nedělal ale nechci se hádat...samotnýho by mě to zajímalohelp

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
4Fun.cz (Člen)
16.04.2012 19:01:44

zkus místního čichača barev Osiho smokin

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen)
16.04.2012 20:03:34

čumím jak jantar on se vážně ve žlutý dělalsurprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Saphiir (Člen)
16.04.2012 20:59:08

A vypadá tak hezky, co? good

osiris (Člen)
16.04.2012 21:25:50

...nebuď nedočkavej, vždyť to od tebe v tom mejlu mám smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
16.04.2012 22:53:25

Saphiir psal:

Zdravím!

Nevíte někdo nebo neumíte zjistit kód barvy na Bandita? Mám žlutýho Bandita S r. v. 2003, 600ccm. Měla by to být nějaká žlutá perleť.

Děkuju....

zavolej Osirisovi, napiš mu na mail a ICQ. on je starej a senilní, sám nám to říkal ať to tak děláme, že si toho pak všimnegoodgoodgood a prej sa može volat dykoliv, ale je prej lepčejší spíš až v noci, že prej nemože spat, tak vyřizuje kšeftygood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
16.04.2012 22:58:04

Koldan psal:
Saphiir psal:

Zdravím!

Děkuju....

zavolej Osirisovi, napiš mu na mail a ICQ. on je starej a senilní, sám nám to říkal ať to tak děláme, že si toho pak všimnegoodgoodgood a prej sa može volat dykoliv, ale je prej lepčejší spíš až v noci, že prej nemože spat, tak vyřizuje kšeftygood

...faks, na faks reaguje vokamžitěgoodbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
yoby (Člen)
16.04.2012 23:03:20

Poštovní holub je kurwa železná jistotagood

osiris (Člen)
16.04.2012 23:17:32

Filous psal:
Koldan psal:

...faks, na faks reaguje vokamžitěgoodbigsmile

...pozor, do fakse de zvrchu nalejt a poslat spátky jenom nenatužená ...i dyš mně je to fuk, já ji vocať stihnu vylifrovat, ale vám to paq f aparátu stvrdnebigsmile

Saphiir (Člen)
17.04.2012 11:11:36

osiris psal:

...nebuď nedočkavej, vždyť to od tebe v tom mejlu mám smile1

No já jsem to nejdřív napsal a potom jsem si uvědomil, že bych vlastně mohl něco pohledat v historii fora.... a narazil jsem na tebe.

Ale mimochodem, včera odeslat email byla fakt fuška. Posílal jsme ti to tak 3x a 2x se mi to vrátilo..... smile1

osiris (Člen)
17.04.2012 11:25:17

...no napsalo ti to, že příloha mi nepřišla do mobilu (že to poslalo jen notifikaci), v mejlový schránce to ale od tebe mám 2x smile1

vorel (Člen)
17.04.2012 12:34:24

a proto faksem napřímo do kompleksu

řikám si hurikán
Saphiir (Člen)
17.04.2012 23:01:21

osiris psal:

...no napsalo ti to, že příloha mi nepřišla do mobilu (že to poslalo jen notifikaci), v mejlový schránce to ale od tebe mám 2x smile1

No ale včera to bylo nějaký divoký. Víc emailů nešlo odeslat. Ale ještě jednou díky. Už se mi ta barva míchá..... Tak doufám, že už to teď klapne. Donesl jsme přesnej popis postupu, co jsi mě odkazoval a věděl o co jde, takže by to mohlo být ok smile1

Potom pošlu výsledek.good

K.a.s.y.m. (Člen)
18.04.2012 07:01:09

Saphiir psal:
osiris psal:

No ale včera to bylo nějaký divoký. Víc emailů nešlo odeslat. Ale ještě jednou díky. Už se mi ta barva míchá..... Tak doufám, že už to teď klapne. Donesl jsme přesnej popis postupu, co jsi mě odkazoval a věděl o co jde, takže by to mohlo být ok smile1

Potom pošlu výsledek.good

posli mu to petikilo faksem to bude moc radsmile1smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS