Nejsi přihlášen
Re: Tony- oprava po bouračce
Filous psal:...u rovnání platíš čas, tagže záleží na tom, jag moc to bude hnutý, tym pádem pracný...tipuju, že do dvojky, dvouapůl by ses moch vejít komplet...
Ok, díky
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
XJelen psal:Tony psal:-délka 517 mm
-průměr 43 mmtakže je to cebro rok 00-03 a tobje je to k prdu, protože do B6 je 41/625 o tom, že můžou mít jinej spodek ani nemluvim
že je to tenhle model, tím si jistej nejsem, ale míry na roky do 00 jsem nenašel...
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:Kelly01 psal:Kolo rovnat, kotouče měnit-už to není drahý, vyhneš se balíku problémů..
Kolo rovnat pujde? Nepřijde mi, že by házelo do strany... jestli háže, tak trochu a nevim jestli už neházelo, ale při mý jízdě bych to určitě poznal Ten druhej kotouč zatim vypadá v pohodě. Takže sundám jednu stranu a dokud nepřijde ježíšek, tak budu mít vepředu jeden kotouč Po bouračce to prej takovej problem narovnat nejni. Bejvá často hnutej ten zlatej tamten Jedině pak kotouč od někoho páč na novej zrovna fakt nemám
Jeden kotouč mam doma,jestli máš zajem,domluvime se.
BORN TO BE WILD!
Tony psal:Filous psal:Tony psal:
A na rovnání kotoučů máš taky pak nějakej kontakt? Je to drahý?...jo...ne...
Dá se říct nějak hodně od pasu kolik přibližně? To samý kolik je hodně od voka za to změření a rovnání předku když dám nový vidle? Vím že je to hodně debilní votázka ale abych tak nějak byl v obraze kolik budu potřebovat před posláním na rovnání. Jen tak jako řádově Taky abych věděl za kolik střelit simsooona PS: ,,nebijte mě"
Rovnání vidlic - 1200 (obě trubky), rovnání kola 700 u kluků z Dolinku
AndyCZE psal:Tony psal:Filous psal:
...jo...ne...Dá se říct nějak hodně od pasu kolik přibližně? To samý kolik je hodně od voka za to změření a rovnání předku když dám nový vidle? Vím že je to hodně debilní votázka ale abych tak nějak byl v obraze kolik budu potřebovat před posláním na rovnání. Jen tak jako řádově Taky abych věděl za kolik střelit simsooona PS: ,,nebijte mě"
Rovnání vidlic - 1200 (obě trubky), rovnání kola 700 u kluků z Dolinku
luxus
Tony psal:AndyCZE psal:Tony psal:
Dá se říct nějak hodně od pasu kolik přibližně? To samý kolik je hodně od voka za to změření a rovnání předku když dám nový vidle? Vím že je to hodně debilní votázka ale abych tak nějak byl v obraze kolik budu potřebovat před posláním na rovnání. Jen tak jako řádově Taky abych věděl za kolik střelit simsooona PS: ,,nebijte mě"Rovnání vidlic - 1200 (obě trubky), rovnání kola 700 u kluků z Dolinku
luxus
...dyk to řikam, že vokolo dvojky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Tony psal:AndyCZE psal:
Rovnání vidlic - 1200 (obě trubky), rovnání kola 700 u kluků z Dolinkuluxus
...dyk to řikam, že vokolo dvojky
DanB6 psal:Tony psal:Kelly01 psal:Kolo rovnat, kotouče měnit-už to není drahý, vyhneš se balíku problémů..
Kolo rovnat pujde? Nepřijde mi, že by házelo do strany... jestli háže, tak trochu a nevim jestli už neházelo, ale při mý jízdě bych to určitě poznal Ten druhej kotouč zatim vypadá v pohodě. Takže sundám jednu stranu a dokud nepřijde ježíšek, tak budu mít vepředu jeden kotouč Po bouračce to prej takovej problem narovnat nejni. Bejvá často hnutej ten zlatej tamten Jedině pak kotouč od někoho páč na novej zrovna fakt nemám
Jeden kotouč mam doma,jestli máš zajem,domluvime se.
Dík, myslim, že nakonec potřeba nebude
Tony psal:DanB6 psal:Tony psal:
Kolo rovnat pujde? Nepřijde mi, že by házelo do strany... jestli háže, tak trochu a nevim jestli už neházelo, ale při mý jízdě bych to určitě poznal Ten druhej kotouč zatim vypadá v pohodě. Takže sundám jednu stranu a dokud nepřijde ježíšek, tak budu mít vepředu jeden kotouč Po bouračce to prej takovej problem narovnat nejni. Bejvá často hnutej ten zlatej tamten Jedině pak kotouč od někoho páč na novej zrovna fakt nemámJeden kotouč mam doma,jestli máš zajem,domluvime se.
Dík, myslim, že nakonec potřeba nebude
ok,kdyby si ho přeci jen chtěl,nechám ho levně,kontakt je v profilu.
BORN TO BE WILD!
DanB6 psal:Tony psal:DanB6 psal:
Jeden kotouč mam doma,jestli máš zajem,domluvime se.Dík, myslim, že nakonec potřeba nebude
ok,kdyby si ho přeci jen chtěl,nechám ho levně,kontakt je v profilu.
Ok, beru to na vědomí
A co říkáte na tohle borci? Je to uložení krku foceno zespod... Ložisko je uloženo hloubš, tomu by to vadit nemělo a kr žádnou vůli taky nemá a točit jde z lehka jak už jsem psal
Filous psal:...zase...vopravit to pude, ale bojim se, že po takovýdle deformaci ten krk bude hnutej...
Ale tak ten krk by se rovnal až to pošlu všechno na to rovnání ne? Já si myslím že ta deformace je od toho náazu, jak spodní brejle urazili ten doraz... a s tímhle uložením mám dělat co? Kladivem do toho bouchat nechci
...a čím bys do toho chtěl jiným mlátit? ...gumová palička ti bude k hovnu
...můžeš třeba přes dubovej špalek, ale řek bych že je to zbytečný, vem na to pořádný kladivo a user tomu pár pořádnejch napřímo, estetiku tomu nakonec budeš muset ladit v každým případě, tak jakýpak s tím teď sraní
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...a čím bys do toho chtěl jiným mlátit? ...gumová palička ti bude k hovnu
...můžeš třeba přes dubovej špalek, ale řek bych že je to zbytečný, vem na to pořádný kladivo a user tomu pár pořádnejch napřímo, estetiku tomu nakonec budeš muset ladit v každým případě, tak jakýpak s tím teď sraní
ok ok myslel jsem si to ale nechtěl jsem bejt za vola, tak jsem se ptal takhle opatrně
Filous psal:...vyser se na to, todle se porovná při rovnání a měření...nechci tě podceňovat, ale abys nenaďál víc škody neš užitku
tak kdyžtak to bude dělat zkušenej kamarád kovář Já myslel že rám dolu nebude muset tak jakýpak rovnání?
Tony psal:Filous psal:...vyser se na to, todle se porovná při rovnání a měření...nechci tě podceňovat, ale abys nenaďál víc škody neš užitku
tak kdyžtak to bude dělat zkušenej kamarád kovář Já myslel že rám dolu nebude muset tak jakýpak rovnání?
...no esi to dostalo takovou ránu, že máš takle zdeformovanej krk, tag bych se skoro fsadil, že bude hnutej i rám f krku...
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...vyser se na to, todle se porovná při rovnání a měření...nechci tě podceňovat, ale abys nenaďál víc škody neš užitku
...no esi to dostalo takovou ránu, že máš takle zdeformovanej krk, tag bych se skoro fsadil, že bude hnutej i rám f krku...
V tom případě bych se snad skoro fsadil, že motorka pude na díly ...
tak kdyžtak to bude dělat zkušenej kamarád kovář Já myslel že rám dolu nebude muset tak jakýpak rovnání?...no esi to dostalo takovou ránu, že máš takle zdeformovanej krk, tag bych se skoro fsadil, že bude hnutej i rám f krku...
V tom případě bych se snad skoro fsadil, že motorka pude na díly ...
...neblázni, i dyby byl hnutej rám, tag by ses měl vejít do ňákejch štyrech, pjeti za komplet...tipuju...
Filous psal:Tony psal:Filous psal:
...no esi to dostalo takovou ránu, že máš takle zdeformovanej krk, tag bych se skoro fsadil, že bude hnutej i rám f krku...V tom případě bych se snad skoro fsadil, že motorka pude na díly ...
...neblázni, i dyby byl hnutej rám, tag by ses měl vejít do ňákejch štyrech, pjeti za komplet...tipuju...
No jo, copak to by se dalo... něco mám, možná prodám simsona i za desítku ale to bych to stejně někomu musel dát a to by bylo drahý Páč já se klidně vrhnu do odstrojení celý moto, ale to už by holka asi nikdy nejela
V tom případě bych se snad skoro fsadil, že motorka pude na díly ......neblázni, i dyby byl hnutej rám, tag by ses měl vejít do ňákejch štyrech, pjeti za komplet...tipuju...
No jo, copak to by se dalo... něco mám, možná prodám simsona i za desítku ale to bych to stejně někomu musel dát a to by bylo drahý Páč já se klidně vrhnu do odstrojení celý moto, ale to už by holka asi nikdy nejela
...kvůli rovnání rámu f krku nevodstrojuješ nic víc, neš uš vodstrojeno máš, tag nešil
...neblázni, i dyby byl hnutej rám, tag by ses měl vejít do ňákejch štyrech, pjeti za komplet...tipuju...No jo, copak to by se dalo... něco mám, možná prodám simsona i za desítku ale to bych to stejně někomu musel dát a to by bylo drahý Páč já se klidně vrhnu do odstrojení celý moto, ale to už by holka asi nikdy nejela
...kvůli rovnání rámu f krku nevodstrojuješ nic víc, neš uš vodstrojeno máš, tag nešil
Aha, aha Tož tak teďka už nechápu vubec nic
No jo, copak to by se dalo... něco mám, možná prodám simsona i za desítku ale to bych to stejně někomu musel dát a to by bylo drahý Páč já se klidně vrhnu do odstrojení celý moto, ale to už by holka asi nikdy nejela...kvůli rovnání rámu f krku nevodstrojuješ nic víc, neš uš vodstrojeno máš, tag nešil
Aha, aha Tož tak teďka už nechápu vubec nic
...prostě motor musí zvostat v rámu, vodstrojit se muší akurát předek, kerej uš sundanej máš...nic víc chápat nemusíš
...kvůli rovnání rámu f krku nevodstrojuješ nic víc, neš uš vodstrojeno máš, tag nešilAha, aha Tož tak teďka už nechápu vubec nic
...prostě motor musí zvostat v rámu, vodstrojit se muší akurát předek, kerej uš sundanej máš...nic víc chápat nemusíš
Pak už jediný co nechápu je, jak dostanu motorku bez předku někam na rovnání... nejraděi bych nechal rovnat přdek, dal jen kolo a vidle s brejlema do krku aby se to mohlo hodit celý na vezejk a jet... ale to je dost dobrá kravina...
Aha, aha Tož tak teďka už nechápu vubec nic...prostě motor musí zvostat v rámu, vodstrojit se muší akurát předek, kerej uš sundanej máš...nic víc chápat nemusíš
Pak už jediný co nechápu je, jak dostanu motorku bez předku někam na rovnání... nejraděi bych nechal rovnat přdek, dal jen kolo a vidle s brejlema do krku aby se to mohlo hodit celý na vezejk a jet... ale to je dost dobrá kravina...
...schodíš svody a položíš to na vozejk na rám, přemejšlej
...prostě motor musí zvostat v rámu, vodstrojit se muší akurát předek, kerej uš sundanej máš...nic víc chápat nemusíšPak už jediný co nechápu je, jak dostanu motorku bez předku někam na rovnání... nejraděi bych nechal rovnat přdek, dal jen kolo a vidle s brejlema do krku aby se to mohlo hodit celý na vezejk a jet... ale to je dost dobrá kravina...
...schodíš svody a položíš to na vozejk na rám, přemejšlej
No přesně tohle jsem nechtěl...
Pak už jediný co nechápu je, jak dostanu motorku bez předku někam na rovnání... nejraděi bych nechal rovnat přdek, dal jen kolo a vidle s brejlema do krku aby se to mohlo hodit celý na vezejk a jet... ale to je dost dobrá kravina......schodíš svody a položíš to na vozejk na rám, přemejšlej
No přesně tohle jsem nechtěl...
...důvot??? ...dyš to podložíš dekou nebo molitanem, tag bude jag f peřině...
...schodíš svody a položíš to na vozejk na rám, přemejšlejNo přesně tohle jsem nechtěl...
...důvot??? ...dyš to podložíš dekou nebo molitanem, tag bude jag f peřině...
Minule když mi mechanik sundaval svody, tak zlomil myslim že dva šrouby... Nerad bych aby to pokračovalo...
No přesně tohle jsem nechtěl......důvot??? ...dyš to podložíš dekou nebo molitanem, tag bude jag f peřině...
Minule když mi mechanik sundaval svody, tak zlomil myslim že dva šrouby... Nerad bych aby to pokračovalo...
...stane se...ale esi byli dole, tag bych se toho nebál...dobrý je máznout šrouby měděnkou...jinag bys to musel podložit, abys je nemusel sundavat...
...důvot??? ...dyš to podložíš dekou nebo molitanem, tag bude jag f peřině...Minule když mi mechanik sundaval svody, tak zlomil myslim že dva šrouby... Nerad bych aby to pokračovalo...
...stane se...ale esi byli dole, tag bych se toho nebál...dobrý je máznout šrouby měděnkou...jinag bys to musel podložit, abys je nemusel sundavat...
No asi bude snažší je sundat Sundaný byly před rokem, když sem strhnul ten závit výpustnýho šroubu Tak pro dnešek moc dík, jdu spát
Bblbej dotaz ale vy jste tu na ně zvyklí
Chci konečně rozdělat ty vidle ale pružiny z tohodle ani za boha nevytáhnu
A tak se ptám, mám je říznout flexou? Pujde to? Abych neřízl i pružinu
Nebo je tu nějaká jiná možnost?
Banditatom (Člen) 20.05.2012 11:05:34 Offline |
Tony psal:Bblbej dotaz ale vy jste tu na ně zvyklí
Nebo je tu nějaká jiná možnost?
jak nejdou vytáhnout?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Tony psal:Bblbej dotaz ale vy jste tu na ně zvyklí
Nebo je tu nějaká jiná možnost?jak nejdou vytáhnout?
No když zvrchu vyndám nějaký ty podložky a trubičku co tlačí na pružinu, tak co dál? To ještě nemužu vytáhnout pružinu?
když to všechno odšroubuješ zezhora a vyndáš podložky, tak ty pružiny jdou v normálním případě volně vytáhnout, jak to máš vohnutý, tak jsou tam skříplý, prostě za ně vem (nebo teda někdo zdravej) a vyškubni je. Esli je to hodně zlomený, bude třeba to říznout, o tom jsme už tady někde psali, je třeba dát bacha na pružinu (už tady taky někdo měl fotku s nařízlou pružinou) a pak na ten otřep od flexy aby nedořezal prachovku a gufero až ti ten zbytek zajede do kluzáku.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:když to všechno odšroubuješ zezhora a vyndáš podložky, tak ty pružiny jdou v normálním případě volně vytáhnout, jak to máš vohnutý, tak jsou tam skříplý, prostě za ně vem (nebo teda někdo zdravej) a vyškubni je. Esli je to hodně zlomený, bude třeba to říznout, o tom jsme už tady někde psali, je třeba dát bacha na pružinu (už tady taky někdo měl fotku s nařízlou pružinou) a pak na ten otřep od flexy aby nedořezal prachovku a gufero až ti ten zbytek zajede do kluzáku.
Ok, díku dík Někdo zdravej? Už zase tahám denně 100 kilo takžeee Nejsem žádná nemohoucí Takže dneska dám teda druhej pokus
Upnu do svěráku tu trubku takže nebude moct do kluzáku zajet. Pak si na to dám snad bacha
jsem v garáži a prosím o další radu jedna trubka říznutá, už jsem v poslední fázi, kdy vytahuju trubku z kluzáku ale bohužel mi s ní nejde vycukat gufero. To zůstává tam, kde je Je to nějakej problém, když vytáhnu trubku bez gufera? Dostanu ho pak ven? (nový bych dávat nechtěl)
Co s tím?
PS: Pružinu, kterou simerink zvrchu zajištěnej, jsem vyndal
Díky za co nejrychlejší odpověď
zatim říznu druhou trubku
VikecB12 psal:A ten spodní šroub máš votšroubovanej? Pokud jo tak už to drží jenom to gufero,kerý je tam celkem nafest.
Mám no. Nejde mi o to, že by nešla vyndat trubka, jen potřebuju i s tou trubkou vyndat gufero.
No, to teˇka nechám bejt, mám zas jinej problém U druhý vidle se mi ten spodní šroub protáčí
Co s tim?
Protáčí se mi ten vnitřek vidle, do kterýho je šroub uchycenej
Tony psal:VikecB12 psal:A ten spodní šroub máš votšroubovanej? Pokud jo tak už to drží jenom to gufero,kerý je tam celkem nafest.
Mám no. Nejde mi o to, že by nešla vyndat trubka, jen potřebuju i s tou trubkou vyndat gufero.
No, to teˇka nechám bejt, mám zas jinej problém U druhý vidle se mi ten spodní šroub protáčí
Co s tim?
Protáčí se mi ten vnitřek vidle, do kterýho je šroub uchycenej
Dělám to podle tohoto návodu a u jedný vidle jsem ztroskotal na kroku 15 a u druhý na 16
http://www.suzukisv.cz/gallery/main.php … emId=11591
Tak oba problémy vyřešeny V tom druhym případě jsem trubku už jen vycukal a u toho prvního jsem spodní šroub konečně povolil Jen bude asi máma nadávat, že má násadu od koštěte od voleje
Banditatom (Člen) 21.05.2012 18:30:21 Offline |
ty chceš dávat starý gufero na novou trubku???...
Banditatom psal:ty chceš dávat starý gufero na novou trubku???...
původně mě to opravdu napadlo ale dávat je tam nebudu
A taky ten předemnou to tak udělal a ještě do něj dloubal nějakym šroubovákem
Jen abyste věděli, že se doma neflákám Když přijdu z dílny, kde si vydělávám na motorku, tak si zkrášluju pokoj
Je to ve velikosti 120x120cm
Motorka je hodně do detailů ale bojím se, že těma temperama ji zkur*im
Filous psal:...z dílny gde si vyděláváš na vopravu máš jít do dílny, gde máš rosekanou mašinu a né strácet čas čmáránim po zdi...a na píchání si najdi živou, todle je k ničemu
No jo, no jo
Na mašině teďka stejně není co robit
A vůbec, s těma živejma už to jde poslední dobou z kopce
Už i tady na fóru čtu, že je to samej capart
Ony teďka začínaj nějak moralizovat nebo co?
Tony psal:A vůbec, s těma živejma už to jde poslední dobou z kopce
Ony teďka začínaj nějak moralizovat nebo co?
já když tý svojí řek, že na dítěti je nejlepší, když vypadne v 15ti z baráku na intr a svatba že je první krok k rozvodu, tak se na to moc netvářila...
yebat psal:Tony psal:A vůbec, s těma živejma už to jde poslední dobou z kopce
Ony teďka začínaj nějak moralizovat nebo co?já když tý svojí řek, že na dítěti je nejlepší, když vypadne v 15ti z baráku na intr a svatba že je první krok k rozvodu, tak se na to moc netvářila...
no vidiš a já týhle nic vysvětlovat nemusim
Já vím , Kelly, já vím
Mám takovej blbej dotaz, kterej se sem zrovna moc nehodí...
Když je v obyčejný trubce do vidle ve dvou a více e-shopech cenovej rozdíl třeba 500 až 800,- kč, je u toho zboží taky možnej rozdíl v kvalitě?
Páč jsem student, tak nechci brát hnedka to nejdražší
Tony psal:Mám takovej blbej dotaz, kterej se sem zrovna moc nehodí...
Když je v obyčejný trubce do vidle ve dvou a více e-shopech cenovej rozdíl třeba 500 až 800,- kč, je u toho zboží taky možnej rozdíl v kvalitě?
Páč jsem student, tak nechci brát hnedka to nejdražší
...nejni
Banditatom (Člen) 14.06.2012 18:41:15 Offline |
Filous psal:Tony psal:Mám takovej blbej dotaz, kterej se sem zrovna moc nehodí...
Páč jsem student, tak nechci brát hnedka to nejdražší...nejni
ti nevím čeče... tady se daj koupit polské šunty za bratru 2200kč ale když se na ně špatně podíváš ohnou se sami
Filous a Banditatom...
Tak komu z vás mám věřit?
Můžu je vzít s cenou za jednu
2500 kč
2800kč
a pak 3300 u Kojaka je jistota.
Jenže u mě je ten cenovej rozdíl 1000 kč docela velkej, když si vemu, že za toho litra bych mohl koupit třeba zadní diodový světlo, který mám taky v
Takže co teď?
Ale jestli za 2,8K koupím polskej šmejd, tak si radši připlatim na ty "nepolský", který vydržej i nějakou tu díru
Ale kde vemu jistotu, že to taky není polský?
Banditatom (Člen) 14.06.2012 21:30:48 Offline |
Tony psal:Ale jestli za 2,8K koupím polskej šmejd, tak si radši připlatim na ty "nepolský", který vydržej i nějakou tu díru
Ale kde vemu jistotu, že to taky není polský?
já nepsal, že se všude prodávaj polské trubky! jen tady v tom našem kraji je nabízej snad všude
Banditatom psal:Tony psal:Ale jestli za 2,8K koupím polskej šmejd, tak si radši připlatim na ty "nepolský", který vydržej i nějakou tu díru
Ale kde vemu jistotu, že to taky není polský?já nepsal, že se všude prodávaj polské trubky! jen tady v tom našem kraji je nabízej snad všude
Já vím, ale copak já poznám co je polský a co ne?
Chtěl jsem to brát třeba odtud http://www.demoto.cz/index.php?route=pr … ct_id=1303
Kdyby tu dražší, tak to se ví že od Kojaka, ten snad poslký nebere
Tony psal:Banditatom psal:Tony psal:Ale jestli za 2,8K koupím polskej šmejd, tak si radši připlatim na ty "nepolský", který vydržej i nějakou tu díru
Ale kde vemu jistotu, že to taky není polský?já nepsal, že se všude prodávaj polské trubky! jen tady v tom našem kraji je nabízej snad všude
Já vím, ale copak já poznám co je polský a co ne?
Chtěl jsem to brát třeba odtud http://www.demoto.cz/index.php?route=pr … ct_id=1303
Kdyby tu dražší, tak to se ví že od Kojaka, ten snad poslký nebere
Je tam napsaný P/L - tak to je z Polska
Zkus od toho prodejce zjistit výrobce (měl by ho vědět) a pak ti tady třeba někdo poradí, jestli to brát nebo ne...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Tony psal:Banditatom psal:
já nepsal, že se všude prodávaj polské trubky! jen tady v tom našem kraji je nabízej snad všudeJá vím, ale copak já poznám co je polský a co ne?
Dobrej nápad, zkusim to
Kdyby tu dražší, tak to se ví že od Kojaka, ten snad poslký nebereJe tam napsaný P/L - tak to je z Polska
Zkus od toho prodejce zjistit výrobce (měl by ho vědět) a pak ti tady třeba někdo poradí, jestli to brát nebo ne...
tachec psal:Tony psal:Banditatom psal:
já nepsal, že se všude prodávaj polské trubky! jen tady v tom našem kraji je nabízej snad všudeJá vím, ale copak já poznám co je polský a co ne?
Tak jsem se jich zeptal na výrobce a napsali mi že TNK - Italy.
Co teď? Věřit a objednat?
Kdyby tu dražší, tak to se ví že od Kojaka, ten snad poslký nebereJe tam napsaný P/L - tak to je z Polska
Nějak mi to tu blbne
psal jsem:
Tak jsem se jich zeptal na výrobce a napsali mi že TNK - Italy.
Co teď? Věřit a objednat?
XJelen psal:TNK v pohodě
ok ok, tak já to ještě dneska objednám
Díky za rady (opět)
Jak tak na to koukám, hodně dlouho jsem sem nepřispíval a to je chyba
Takže trubky TNK mám doma už asi měsíc a příští tejden, pokud toho nebude na Filouse moc, bych to rád nechal srovnat. Jen mám pořád dilema, jestli odvýzt komplet celou motorku. Nejradši bych nechal srovnat jen brejle s krčkem a kolo s kotoučem a osou. Nechce se mi vozit na vozejku celá motorka
Pořád tak nějak doufám, že ten rám bude v poho, ale on asi nebude
Někde jsem četl, že to neni jedno, tak se radši ptám. pružina v tlumičích hustym dolu nebo nahoru? jsem v garáži a nevim...
libac22 psal:Tony psal:Hustším dolu, už to mám
chudáku , musíš si vodpovídat sám co
Když se koukneš na předchozí příspěvky, ta ti dojde že tady je to vlastně jen takovej monolog Ale proč ne, mě to baví
Tvl a zas mám zkaženou náladu
Teďka jsem byl v Poděbradech v servisu aby mi zuli přední gumu, že to dám srovnat a hnedka týpci začli, že rovnání nikdy, nerovnat ani kolo, ani brejle, že to je moc nebezpečný. že prej nedávno se někdo kvůli tomu rozbil na husqvarně, že mu jebly brejle, no jo, jenže na tom se skáče
No prostě už aby tu byl Filous a já mu mohl dát všechno srovnat a mohl jsem jezdit
Když už si sem přispívám jen sám, tak budiž
Dneska se hrabu ve 3 motorkách, v jedný elektřina, v druhý karbec a vejfuck a třetí taky elektronika
Dvě z toho už jezděj a třetí čeká až půjde na rovnání
takže tak, zduř
Tony psal:Když už si sem přispívám jen sám, tak budiž
Dneska se hrabu ve 3 motorkách, v jedný elektřina, v druhý karbec a vejfuck a třetí taky elektronika
Dvě z toho už jezděj a třetí čeká až půjde na rovnání
takže tak, zduř
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050670.jpg
Neboj. Sice si tady přispíváš sám,jak píšeš, ale já si to tady pořád čtu . Podle fotky koukám že máš pěknou rozpracovanost. Kdeže ty časy jsou, když jsme byli frajeři na novejch Simsonech
Tak to je pohoda, že to aspoň někdo čte Jojo, simsony, to jsou stroje :) Ten bílej je jak novej a pořád je u prvního majitele Zato ten druhej už má šestýho majitele
Tony psal:Tak to je pohoda, že to aspoň někdo čte Jojo, simsony, to jsou stroje :) Ten bílej je jak novej a pořád je u prvního majitele Zato ten druhej už má šestýho majitele
Když přišly první Simsony , tak jsem stál přez noc frontu u mototechny, aby se na mě dostalo. Tak jsem měl hned mezi prvníma stříbrný enduro. No a mezi těma Mustangama a jednadvacítkama to byla masírka
kdrk psal:Tony psal:Tak to je pohoda, že to aspoň někdo čte Jojo, simsony, to jsou stroje :) Ten bílej je jak novej a pořád je u prvního majitele Zato ten druhej už má šestýho majitele
Když přišly první Simsony , tak jsem stál přez noc frontu u mototechny, aby se na mě dostalo. Tak jsem měl hned mezi prvníma stříbrný enduro. No a mezi těma Mustangama a jednadvacítkama to byla masírka
Tak to je luxus
yebat psal:taky to sleduju... hlavně abys si letos ještě sjel...
No Teďka to závisí už jen na rovnání brejlí Možná trochu i kola a kotouče
Taky doufám, že se ještě projedu. Pořád tak nějak z 50ti % doufám, že s v srpnu na šestce udělám dovolenou a projedu zas Novohradský Hory a kousek Rakouska
Ach jo, už aby to bylo pojízdný
kdrk psal:Tony psal:Tak to je pohoda, že to aspoň někdo čte Jojo, simsony, to jsou stroje :) Ten bílej je jak novej a pořád je u prvního majitele Zato ten druhej už má šestýho majitele
...pokud to jezdilo tak masírka
Mour psal:kdrk psal:Tony psal:Tak to je pohoda, že to aspoň někdo čte Jojo, simsony, to jsou stroje :) Ten bílej je jak novej a pořád je u prvního majitele Zato ten druhej už má šestýho majitele
Přesně tak. kromě půlení jsem na simsonu dělal už snad všechno... Od zapalování, přes výbrus a kulisy řazení až po tlumiče Víc toho tam neni Teďka kvůli tý mý opravě bandita jsem chtěl simáka prodat ale nakonec jsem rád, že jsem to neudělal
Ještě moje děti se na něm budou prohánět, pokud to EU do tý doby nezakáže
Mour psal:kdrk psal:Tony psal:Tak to je pohoda, že to aspoň někdo čte Jojo, simsony, to jsou stroje :) Ten bílej je jak novej a pořád je u prvního majitele Zato ten druhej už má šestýho majitele
dyt to mělo 4 kvalty už. To byla ouplně jiná liga tenkrát než ty fichtly udejchaný To dokonce jezdilo i ve dvou
Ale to trošku mrvíme Tonymu to opravárenský vlákno , kde se sám ptá a sám si odpovídá Tohle je spíš na vlákno PRO PAMĚTNÍKY
kdrk psal:Mour psal:kdrk psal:
Když přišly první Simsony , tak jsem stál přez noc frontu u mototechny, aby se na mě dostalo. Tak jsem měl hned mezi prvníma stříbrný enduro. No a mezi těma Mustangama a jednadvacítkama to byla masírka...pokud to jezdilo tak masírka
dyt to mělo 4 kvalty už. To byla ouplně jiná liga tenkrát než ty fichtly udejchaný To dokonce jezdilo i ve dvou
Ale to trošku mrvíme Tonymu to opravárenský vlákno , kde se sám ptá a sám si odpovídá Tohle je spíš na vlákno PRO PAMĚTNÍKY
No jo, ale teďka si tu aspoň nemluvim pro sebe a o simsony mě zajímaj. Zrvona za chvilku jdu na tom bílym štelovat hladinu plováku, to vy si o nich můžete jen povídat
Tony psal:kdrk psal:Mour psal:
...pokud to jezdilo tak masírkadyt to mělo 4 kvalty už. To byla ouplně jiná liga tenkrát než ty fichtly udejchaný To dokonce jezdilo i ve dvou
Ale to trošku mrvíme Tonymu to opravárenský vlákno , kde se sám ptá a sám si odpovídá Tohle je spíš na vlákno PRO PAMĚTNÍKYNo jo, ale teďka si tu aspoň nemluvim pro sebe a o simsony mě zajímaj. Zrvona za chvilku jdu na tom bílym štelovat hladinu plováku, to vy si o nich můžete jen povídat
Dobrá práce To si pamatuju z fichtla. Pořád se ladily karbece a trysky, odtrhy na kladívkách a předstihy. A těch ran od svíček co jsme dostali, když se zkoušelo jestli to pálí. No a věčně zasraný od hermetiku, když se oůlily kartery. Simson už byl ale vymakanější. O tom se dnešním ptákům už jenom může zdát
kdrk psal:Tony psal:kdrk psal:
Ale to trošku mrvíme Tonymu to opravárenský vlákno , kde se sám ptá a sám si odpovídá Tohle je spíš na vlákno PRO PAMĚTNÍKYNo jo, ale teďka si tu aspoň nemluvim pro sebe a o simsony mě zajímaj. Zrvona za chvilku jdu na tom bílym štelovat hladinu plováku, to vy si o nich můžete jen povídat
Dobrá práce To si pamatuju z fichtla. Pořád se ladily karbece a trysky, odtrhy na kladívkách a předstihy. A těch ran od svíček co jsme dostali, když se zkoušelo jestli to pálí. No a věčně zasraný od hermetiku, když se oůlily kartery. Simson už byl ale vymakanější. O tom se dnešním ptákům už jenom může zdát
Přesně tak. Mě tyhle starší stroje hodně bavěj. Další kámoš z vesnice má fichtla (21) po prvním majiteli v originále a najeto kolem 3 000 a v tom se taky pořád hrabem :) nedávno jsem mu nastavoval spojku a včera jsme opravovali nesvítící světla
Hodně mě to baví se v tom hrabat a jezdit na tom, tyhle dnešní japonský platový hračky stojej za
Na simsonu když kámošovi zboku nalít postiženej zajíc do hnáty, tak se jelo dál
Tony psal:kdrk psal:Tony psal:
No jo, ale teďka si tu aspoň nemluvim pro sebe a o simsony mě zajímaj. Zrvona za chvilku jdu na tom bílym štelovat hladinu plováku, to vy si o nich můžete jen povídatDobrá práce To si pamatuju z fichtla. Pořád se ladily karbece a trysky, odtrhy na kladívkách a předstihy. A těch ran od svíček co jsme dostali, když se zkoušelo jestli to pálí. No a věčně zasraný od hermetiku, když se oůlily kartery. Simson už byl ale vymakanější. O tom se dnešním ptákům už jenom může zdát
Přesně tak. Mě tyhle starší stroje hodně bavěj. Další kámoš z vesnice má fichtla (21) po prvním majiteli v originále a najeto kolem 3 000 a v tom se taky pořád hrabem :) nedávno jsem mu nastavoval spojku a včera jsme opravovali nesvítící světla
Hodně mě to baví se v tom hrabat a jezdit na tom, tyhle dnešní japonský platový hračky stojej za
Na simsonu když kámošovi zboku nalít postiženej zajíc do hnáty, tak se jelo dál
docela ti tu práci závidim. Bylo to dobrý. všechno šlo nastavit a seřídit šroubovákem a papírkem mezi kladívka. Dneska je to trošku věda. Tam to bylo jako stavebnice. pořád rozpůlený motory a 100x rozborka a sborka. Do lamel na starý moto jsme pořád kupovali ty korkový špunty a dávali tam podložky, aby to líp bralo. . No byla to prdel. A ze starý stopětasedmy jsme stavěli krosku.Fáákt to byly zážitky.Divim se že jsme se nezabili a nebo nezmrzačili co jsme všechno na těch krámech dělali. Tak si teď ale aspoň pokecáme, aŤ tady v tom vláknu nejseš sám . Von ho snad nikdo jinej moc nevidí Máme ale podle profilu asi stejný GSFo Jenom že mě na fotce stojí na zemi a ne ve vzduch, jako tobě
no tohle všechno skoro taky znám. Na těch starejch vehiklech si uděláš všechno na koleni, to je prdel Jako jo, o tomhle se mi kecá dobře, jen už bych taky vyjel, sakra
Koukal jsem na tvý béčko a máš jen starší model, jinak asi stejný
Pěkný, tak s nim nikdy neproveď to, co já
Tak zas jeden malej dotaz pro odborníky (chci se jen přesvědčit)
Křídel (krček) řízení má jít vždycky přesně rovnoběžně s vidlema že jo?
kdrk psal:Tony psal:Tak zas jeden malej dotaz pro odborníky (chci se jen přesvědčit)
Křídel (krček) řízení má jít vždycky přesně rovnoběžně s vidlema že jo?Abys nepokračoval v tom monologu tak bych řek že určitě
ok
Tony psal:kdrk psal:Tony psal:Tak zas jeden malej dotaz pro odborníky (chci se jen přesvědčit)
Křídel (krček) řízení má jít vždycky přesně rovnoběžně s vidlema že jo?Abys nepokračoval v tom monologu tak bych řek že určitě
ok
Tak to by jsme měli Co tam máš dál ?
Já mam trošku volnej jeden ten plovoucí brzdovej třmen na těch čepech , tak taky přemejšlim že bych to měl vyměnit
Se třmenem ti neporadim, ale dál tu mám jen to, že už to potřbuju urychleně srovnat nebo se zbláznim Dneska jsem mluvil s kamarádem kovorytcem a soustružníkem a zas mi řekl, že brejle rovnat nemám, že je to hliník a to se nerovná
už to prostě chci mít za sebou a sedět v sedle
Filous psal:...Tony, máš mejla...
Díky, zachránil jsi mě od zbláznění Jdu mu volat, snad neni pozdě
Filous psal:...Tony, máš mejla...
Tak už vím proč by to bylo lepší přes Tebe - mám to 80km
Díky, je to dohodnuto, zítra na devátou jsem tam
Tony psal:Filous psal:...Tony, máš mejla...
Díky, je to dohodnuto, zítra na devátou jsem tam
...já ti řikal, že dyš mi to hodíš do práce, tag ti to tam vemu, ale ty nééééé
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...Tony, máš mejla...
Díky, je to dohodnuto, zítra na devátou jsem tam...já ti řikal, že dyš mi to hodíš do práce, tag ti to tam vemu, ale ty nééééé
no jo no, ale tak když jsem měl pujčený auto s naftou zdarma, tak jsem se rád projel
Dneska ráno v 9 už jsem tam byl Co v děvět, na devátou jsme byli domluveni ale já blbec tam strašil od půl devátý. Netušil jsem, že tam budu přes prahu za 50 minut
Do příštího pátku bych to měl mít srovnaný, doufám, že tam nebudu muset jet nakonec stejně s celou motorkou
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...Tony, máš mejla...
Díky, je to dohodnuto, zítra na devátou jsem tam...já ti řikal, že dyš mi to hodíš do práce, tag ti to tam vemu, ale ty nééééé
A je to škoda no, těšil jsem se že poznám samotného velkého pana Filouse ale bojte se, já se jednou někde stejně ukážu....