Nejsi přihlášen
Re: Tony- oprava po bouračce
Nechce se mi věřit, že tohle za tejden pojede, ale hned jak budu mít srovnanej předek, tak srovnáme podsedlák a jedem. Jen doufám, že ta vrtule z podsedláku pujde normálně vypáčit zpět, jinak mi motorku rozřežou
Zdar Banditi a užívejte hezký počasí
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:Nechce se mi věřit, že tohle za tejden pojede, ale hned jak budu mít srovnanej předek, tak srovnáme podsedlák a jedem. Jen doufám, že ta vrtule z podsedláku pujde normálně vypáčit zpět, jinak mi motorku rozřežou
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050691.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050692.jpg
Zdar Banditi a užívejte hezký počasí
Hezky pěkně... hele to klame ta fotka a nebo je ji zadní kolo šejdrem?
jináč držim palce ať to klapne....ale proč by nemělo opravujou se i horší věci
Lihy psal:Tony psal:Nechce se mi věřit, že tohle za tejden pojede, ale hned jak budu mít srovnanej předek, tak srovnáme podsedlák a jedem. Jen doufám, že ta vrtule z podsedláku pujde normálně vypáčit zpět, jinak mi motorku rozřežou
Zdar Banditi a užívejte hezký počasíHezky pěkně... hele to klame ta fotka a nebo je ji zadní kolo šejdrem?
jináč držim palce ať to klapne....ale proč by nemělo opravujou se i horší věci
Ty vole, doufám že klame normálně vypadá rovně i podle toho, co jsem s mejma možnostma měřil nestraš mě
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:Lihy psal:Tony psal:Nechce se mi věřit, že tohle za tejden pojede, ale hned jak budu mít srovnanej předek, tak srovnáme podsedlák a jedem. Jen doufám, že ta vrtule z podsedláku pujde normálně vypáčit zpět, jinak mi motorku rozřežou
Zdar Banditi a užívejte hezký počasíHezky pěkně... hele to klame ta fotka a nebo je ji zadní kolo šejdrem?
jináč držim palce ať to klapne....ale proč by nemělo opravujou se i horší věciTy vole, doufám že klame normálně vypadá rovně i podle toho, co jsem s mejma možnostma měřil nestraš mě
No, ta prdel se mi zdá taky trochu mimo... Ale já tomu hovno rozumim
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Pigi psal:Držim ti palce a ať ti to potom dobře jezdí
Díku dík Včera jsem objednal tohle světlo
http://www.demoto.cz/index.php?route=pr … ct_id=5142
Protože originál stojí uplně stejně, tak radši tohle, ať to taky vypadá trošku jinak
Za chvíli do bikerscrownu pro blikny, jen mě sere, že už tam nemaj ty moje zahnutý, který nikdo nemá
že já vůl sem vždycky něco dávám Nevim no, Myslíte jako že by byla celá kyvka v rámu hnutá? To by nebylo dobrý Tak co vy vodborníci?
No nic, projede se to a uvidí se no
Pak by musel jít přes zimu rám do pucu, ale léto vodjezdim i kdybych měl mít 2 stopy široký jak kočárek
Jo a ještě něco... Mě nenaserete protože když to bude hodně dojebaný, tak z toho udělám strééta, stejně mě hrozně bavilo jezdil po zadnim a rád bych se naučil i trochu víc věcí, prostě mě nemáte šanci nasrat
osiris psal:...já ti řeknu jen tolik, že to moc žereš
Když on si tu se mnou nikdo nechce povídat
osiris psal:...já ti řeknu jen tolik, že to moc žereš
Jo a vlastně Osi, Tebe jsem se chtěl zeptat, jakej si mám koupit tmel na plast? Je to na podsedlák a rád bych aby to plnilo funkci jak plniče, tak abych to mohl rovnouu zbrousit a nanést na to barvu. Vubec tomu nerozumim, jen mi dej prosím nějakej tip Dám sem fotku podsedláku
...to neexistuje, vždycky se dává na tmel ještě plnič (pokud to má teda vypadat pořádně)
tmel tenhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_443.html
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tony psal:ale léto vodjezdim i kdybych měl mít 2 stopy široký jak kočárek
no ty krávo já z tebe seru , ty ses nám dneska nějak rozjel
jen tak dál aspon je zábava
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
osiris psal:...to neexistuje, vždycky se dává na tmel ještě plnič (pokud to má teda vypadat pořádně)
tmel tenhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_443.html
ok Osi, dík, pokusim se tenhle sehnat
libac22 psal:Tony psal:ale léto vodjezdim i kdybych měl mít 2 stopy široký jak kočárek
no ty krávo já z tebe seru , ty ses nám dneska nějak rozjel
jen tak dál aspon je zábava
Rád pobavim když vy víte jak na mě Stačí mi říct že něco důležitýho na mý motorce je v a máte tu dalších 10 příspěvků o tom, jak jsem z toho v
Teďka vás chvíli nepobavim, jedu do Chlumce pro blinkry, najděte si jinou zábavu
Zduřte
Tony psal:osiris psal:...já ti řeknu jen tolik, že to moc žereš
Když on si tu se mnou nikdo nechce povídat
Co kecáš dyť já si tady s tebou chvilku pokecával Hele a ty chodíš do práce , nebo někam, a nebo pořád jenom opravuješ tu motorku ???
na Tebe jsem dočista zapomňel
Já chodim do školy na SPŠ elektrotechnickou- energetik a teďka přes prázdniny dělám s truhlářema u nás židle, když je práce
A když jsou peníze a je co dělat, tak samozřejmě makám na motorkách
Tony psal:Pigi psal:Držim ti palce a ať ti to potom dobře jezdí
Protože originál stojí uplně stejně, tak radši tohle, ať to taky vypadá trošku jinak
Za chvíli do bikerscrownu pro blikny, jen mě sere, že už tam nemaj ty moje zahnutý, který nikdo nemá
Taky mě čeká koupit zadní krytka na brzdový světlo. Dneska při vyndavání bandita sem si nevšim že couvám do valníku , tak sem do něj nacouval tak, že sem to rozštípal
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:Tony psal:Pigi psal:Držim ti palce a ať ti to potom dobře jezdí
Za chvíli do bikerscrownu pro blikny, jen mě sere, že už tam nemaj ty moje zahnutý, který nikdo nemáTaky mě čeká koupit zadní krytka na brzdový světlo. Dneska při vyndavání bandita sem si nevšim že couvám do valníku , tak sem do něj nacouval tak, že sem to rozštípal
Musíš couvat pomaleji a koukat Jen sklíčko se dá, já měl selý světlo v takže musí nový
Tony psal:Pigi psal:Tony psal:
Za chvíli do bikerscrownu pro blikny, jen mě sere, že už tam nemaj ty moje zahnutý, který nikdo nemáTaky mě čeká koupit zadní krytka na brzdový světlo. Dneska při vyndavání bandita sem si nevšim že couvám do valníku , tak sem do něj nacouval tak, že sem to rozštípal
Musíš couvat pomaleji a koukat Jen sklíčko se dá, já měl selý světlo v takže musí nový
Když sem tam kopnul tu zpátečku a couval tak sem se ňák zamyslel a vůbec sem si ho nevšim a k tomu mě ještě dneska u Písku(most jak se skáče bungee jumping) měřili naši státní příslušníci. Naštěsti jen za 1000kč a 2 body . Na 60 sem měl 85
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:Tony psal:Pigi psal:
Taky mě čeká koupit zadní krytka na brzdový světlo. Dneska při vyndavání bandita sem si nevšim že couvám do valníku , tak sem do něj nacouval tak, že sem to rozštípalMusíš couvat pomaleji a koukat Jen sklíčko se dá, já měl selý světlo v takže musí nový
Když sem tam kopnul tu zpátečku a couval tak sem se ňák zamyslel a vůbec sem si ho nevšim a k tomu mě ještě dneska u Písku(most jak se skáče bungee jumping) měřili naši státní příslušníci. Naštěsti jen za 1000kč a 2 body . Na 60 sem měl 85
Tak to jsi rebel to naštve no, 2 body a víc než plná nádrž S příslušníkama se vubec nemáš bavit
Tony psal:Pigi psal:Tony psal:
Musíš couvat pomaleji a koukat Jen sklíčko se dá, já měl selý světlo v takže musí novýKdyž sem tam kopnul tu zpátečku a couval tak sem se ňák zamyslel a vůbec sem si ho nevšim a k tomu mě ještě dneska u Písku(most jak se skáče bungee jumping) měřili naši státní příslušníci. Naštěsti jen za 1000kč a 2 body . Na 60 sem měl 85
Tak to jsi rebel to naštve no, 2 body a víc než plná nádrž S příslušníkama se vubec nemáš bavit
Kdyby mě nezastavili, tak se s nima nebavim . Sem si trochu přidražil výlet na Lipno
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:Tony psal:Pigi psal:Držim ti palce a ať ti to potom dobře jezdí
Nic nekupuj, pošli to v obálce Zdeňkovi
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Pigi psal:Tony psal:Díku dík Včera jsem objednal tohle světlo
Libor nx psal:Kelly01 psal:Pigi psal:
Taky mě čeká koupit zadní krytka na brzdový světlo. Dneska při vyndavání bandita sem si nevšim že couvám do valníku , tak sem do něj nacouval tak, že sem to rozštípalNic nekupuj, pošli to v obálce Zdeňkovi
Už sem si to slepil sám
eSko je prostě eSko ;)
Kelly01 psal:Pigi psal:Tony psal:
koukám že zdeněk tady dostává na prdel ve víc vláknech
zas tak špatně se nemá asi když má internet a nebo chodí do nějaký internetový kavárny ....
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:Kelly01 psal:Pigi psal:
Taky mě čeká koupit zadní krytka na brzdový světlo. Dneska při vyndavání bandita sem si nevšim že couvám do valníku , tak sem do něj nacouval tak, že sem to rozštípalNic nekupuj, pošli to v obálce Zdeňkovi
koukám že zdeněk tady dostává na prdel ve víc vláknech
zas tak špatně se nemá asi když má internet a nebo chodí do nějaký internetový kavárny ....
No jo, měl bych je v tom mym vláknu taky trošku uklidnit a napomenout ale když mě se to tak líbí...
Libor nx psal:Pigi psal:Libor nx psal:
Už sem si to slepil sám
jen taková technická otázka:je to vidět,že je to lepený?Já jenom,že na STK to nemají ráďi
Je to vidět a technickou mám teď od podzima novou, takže mám rok a půl čas
eSko je prostě eSko ;)
Hej lidi, mužu dát tyhle řidítka na svoje béčko? Rád brzdim docela prudce a tudíž se o řidítka hodně opírám A přecejen tohle je hliník, takže, nevohne se to když pujdu hodně na předek?
Tony psal:Hej lidi, mužu dát tyhle řidítka na svoje béčko? Rád brzdim docela prudce a tudíž se o řidítka hodně opírám A přecejen tohle je hliník, takže, nevohne se to když pujdu hodně na předek?
Tony psal:Hej lidi, mužu dát tyhle řidítka na svoje béčko? Rád brzdim docela prudce a tudíž se o řidítka hodně opírám A přecejen tohle je hliník, takže, nevohne se to když pujdu hodně na předek?
... tyhle nekupuj, může se ti stát, při hodně prudkym brždění, že se ti složej jak papír, takže za mě NE
Ale co já vim, hovno tomu rozumim
jen názor laika , hliník je měkej a já osobně bych věřil oceli atd.
nejenom co se týče brždění ale i pádů !
Asi je to pro vás ale já tomu hliníku fakt nevěřim To tam mužu dát rovnou z kola a jet...
PFremer: Ty ze mě máš asi největší prdel vid? Koukám, další kdo jde z Béčka na Bus, tak ať je přesně takovej, jakej chceš
Tony psal:Asi je to pro vás ale já tomu hliníku fakt nevěřim To tam mužu dát rovnou z kola a jet...
PFremer: Ty ze mě máš asi největší prdel vid? Koukám, další kdo jde z Béčka na Bus, tak ať je přesně takovej, jakej chceš
To víš, já jsem veselá kopa...
hlemejzd999 (Člen) 01.08.2012 09:54:07 Offline |
PFremer psal:Tony psal:Asi je to pro vás ale já tomu hliníku fakt nevěřim To tam mužu dát rovnou z kola a jet...
PFremer: Ty ze mě máš asi největší prdel vid? Koukám, další kdo jde z Béčka na Bus, tak ať je přesně takovej, jakej chcešTo víš, já jsem veselá kopa...
tady je to koukám všechno samá veselá kopa a kdyz se covek na něco zeptá , tak se nedočká seriozni votpovedi...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:PFremer psal:Tony psal:Asi je to pro vás ale já tomu hliníku fakt nevěřim To tam mužu dát rovnou z kola a jet...
PFremer: Ty ze mě máš asi největší prdel vid? Koukám, další kdo jde z Béčka na Bus, tak ať je přesně takovej, jakej chcešTo víš, já jsem veselá kopa...
tady je to koukám všechno samá veselá kopa a kdyz se covek na něco zeptá , tak se nedočká seriozni votpovedi...
V pohodě, z těch vodpovědí jsem si udělal závěř
Tony psal:Tony psal:Hej lidi, mužu dát tyhle řidítka na svoje béčko? Rád brzdim docela prudce a tudíž se o řidítka hodně opírám A přecejen tohle je hliník, takže, nevohne se to když pujdu hodně na předek?
Estli to s těma Al řidítkama myslíš vážně, tak se mi jedny nový nepoužitý válej doma....
kdrk psal:Tony psal:Tony psal:Hej lidi, mužu dát tyhle řidítka na svoje béčko? Rád brzdim docela prudce a tudíž se o řidítka hodně opírám A přecejen tohle je hliník, takže, nevohne se to když pujdu hodně na předek?
Estli to s těma Al řidítkama myslíš vážně, tak se mi jedny nový nepoužitý válej doma....
No já nevim, spíš koukám po tý oceli, možná jsem za vola ale já prostě tomu AL nevěřim
Filous psal:...duralový sou lepčí a vodolnější neš ocel...vohnutí při brždění je pičovina jag cyp
Tak super. Mimochodem, zejtra si jedu pro ty věci, bylo to kurefsky rychlý eště musim koupit přední blatník ale našel jsem novej za 1100 a nejradši bych k tomu vzal rovnou kryt sedla spolujezdce a klín pod motor ale nebudu utrácet, bůhví co ještě budu potřebovat
Hele kluci, mužu do tlumičů nalejt olej Motul silence 15- ISO VG 15?
Mám ho domu asi půl roku nenačatej. Když je to 15 tak to bude asi tvrdší než 10 a bude to tlumení a zpětná reakce i pomalejší?
A ještě něco... Bude mezi tim vubec ňákej rozdíl, kterej bych na našich silnicích poznal?
Tony psal:.... Když je to 15 tak to bude asi tvrdší než 10 a bude to tlumení a zpětná reakce i pomalejší?
A ještě něco... Bude mezi tim vubec ňákej rozdíl, kterej bych na našich silnicích poznal?
co tam máš za pružiny? Já k progresivním dával právě 15ku. U standardních nevím, ale myslim, že to ničemu vadit nebude.
No, to kdybych věděl Ale nemyslim si, že by tam byly progresivky... Jak bych to poznal?
osiris psal:...změř rádius a zvaž je
Jaj tak to už se mi rozdělávat nechce, jsem moc línej. K origo pružinám je blbý lejt patnáctku volej?
osiris psal:...při teplotách nad 25 °C by to mohlo bouchnout (vyrazit zátku)
...leda že bys to promíchal s asi 15ti gramama A00 vazeliny, ta posouvá bod exploze
ty se nudíš,co??
my taky máme vokurkovou sezonu
...a bude hůř!
osiris psal:...tak běž sklízet a šup šup s košíkem k silnici pod slunečník
čoveče,to eště nikoho nenapadlo
šoupnu auta k pankejtu u dálnice,vystavím kolegyni v bikinkách
a bude se prodávat jedna radost
a ještě budou kreše a kšeft s pojišťovnou
kurva to je nouhau za fšechny prachy
...a bude hůř!
XJelen psal:osiris psal:...tak běž sklízet a šup šup s košíkem k silnici pod slunečník
jako s tímhle?
http://www.sbazar.cz/img/big/46/7763746_1.jpg
...vole ...spíš bych věřil že slintá, než kouše
osiris psal:...při teplotách nad 25 °C by to mohlo bouchnout (vyrazit zátku)
...leda že bys to promíchal s asi 15ti gramama A00 vazeliny, ta posouvá bod exploze
jsi mě tady 4 měsíce študoval a teďka jako zkoušíš jestli tam tu vazelínu opravdu dám nebo co? Synku
Takže tam mužu normálně nalejt tu 15ku?
karlos100 psal:osiris psal:...tak běž sklízet a šup šup s košíkem k silnici pod slunečník
kurva to je nouhau za fšechny prachy
a to budeš prodávat tu kolegyni, nebo vokurky?
Banditatom (Člen) 02.08.2012 16:00:14 Offline |
yebat psal:karlos100 psal:osiris psal:...tak běž sklízet a šup šup s košíkem k silnici pod slunečník
kurva to je nouhau za fšechny prachya to budeš prodávat tu kolegyni, nebo vokurky?
pokud eje kolegyně pohledná tak myslím, že by to mohl bejt super busine
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:yebat psal:karlos100 psal:
kurva to je nouhau za fšechny prachya to budeš prodávat tu kolegyni, nebo vokurky?
pokud eje kolegyně pohledná tak myslím, že by to mohl bejt super busine
a tak myslím,že by nějakej kšeft uhnala
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 02.08.2012 16:14:40 Offline |
karlos100 psal:Banditatom psal:yebat psal:
a to budeš prodávat tu kolegyni, nebo vokurky?pokud eje kolegyně pohledná tak myslím, že by to mohl bejt super busine
proč já mám v práci samé hnusné zarostlé ksichty? už vím pač kdyby jsme měli sekretářku tak by chuděra po 3 týdnech šla na mateřskou a nevěděla s kým pač proběhnout tím naším mraveništěm s sukní je risk jak sfiň
Tony psal:osiris psal:...při teplotách nad 25 °C by to mohlo bouchnout (vyrazit zátku)
...leda že bys to promíchal s asi 15ti gramama A00 vazeliny, ta posouvá bod explozejsi mě tady 4 měsíce študoval a teďka jako zkoušíš jestli tam tu vazelínu opravdu dám nebo co? Synku
Takže tam mužu normálně nalejt tu 15ku?
...no nemůžeš, dyť ti to píšu, shořelo by ti to v létě
yebat psal:a to budeš prodávat tu kolegyni, nebo vokurky?
Tu kolegyni půjčovat k vokurce.
1 kg okurek = 1 minuta s kolegyní
Bych řekl, že za den by prodal několik metráků okurek... Některý třeba i dvakrát.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:Tony psal:osiris psal:...při teplotách nad 25 °C by to mohlo bouchnout (vyrazit zátku)
...leda že bys to promíchal s asi 15ti gramama A00 vazeliny, ta posouvá bod explozejsi mě tady 4 měsíce študoval a teďka jako zkoušíš jestli tam tu vazelínu opravdu dám nebo co? Synku
Takže tam mužu normálně nalejt tu 15ku?...no nemůžeš, dyť ti to píšu, shořelo by ti to v létě
on vlétě nejezdí... to přece opravuje...
Filous psal:...uš ho netrapte...nalej to tam a ser na to, rozdíl f poctatě nepoznáš...
Vždyť já si to myslel, jen to potřebuju od někoho slyšet ne?
Na synka Osiho si musim dávat bacha, asi už mu hrabe (čti "jebe")
Tony psal:Filous psal:...uš ho netrapte...nalej to tam a ser na to, rozdíl f poctatě nepoznáš...
Na synka Osiho si musim dávat bacha, asi už mu hrabe (čti "jebe")
...je vedro a přečuchal se acetonu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...uš ho netrapte...nalej to tam a ser na to, rozdíl f poctatě nepoznáš...
Na synka Osiho si musim dávat bacha, asi už mu hrabe (čti "jebe")...je vedro a přečuchal se acetonu
jo tak to znám... Jinak se prosimtě pak mrkni na motorkáře (neni to důležitý)
karlos100 psal:Banditatom psal:yebat psal:
a to budeš prodávat tu kolegyni, nebo vokurky?pokud eje kolegyně pohledná tak myslím, že by to mohl bejt super busine
kerou myslíš?
Strýcfajtr !!!
Tak jezdim!! Je to parádní pocit bejt opět v sedle. Nikam to netáhne, kolo ani kotouče nehážou, všechno luxusně srovnaný ;) podsedlovej rám se nakonec musel fiknout (dneska) a zase přivařit ale ani to na něm neni vidět, dělal to profík
jsem šťastnej, teďka ještě musim někam zajet ale poinformuju vás co a jak a kolik to stálo
Tony psal:Tak jezdim!! Je to parádní pocit bejt opět v sedle. Nikam to netáhne, kolo ani kotouče nehážou, všechno luxusně srovnaný ;) podsedlovej rám se nakonec musel fiknout (dneska) a zase přivařit ale ani to na něm neni vidět, dělal to profík
jsem šťastnej, teďka ještě musim někam zajet ale poinformuju vás co a jak a kolik to stálo
Tak at hodne najedes
OUjeéééé pyčo...ja B12 2003, pritule B6 1997 a v praci Zlin Z-142 C AF
shrek600 psal:Tony psal:Tak jezdim!! Je to parádní pocit bejt opět v sedle. Nikam to netáhne, kolo ani kotouče nehážou, všechno luxusně srovnaný ;) podsedlovej rám se nakonec musel fiknout (dneska) a zase přivařit ale ani to na něm neni vidět, dělal to profík
jsem šťastnej, teďka ještě musim někam zajet ale poinformuju vás co a jak a kolik to stáloTak at hodne najedes
Díku dík
Tony psal:Tak jezdim!! Je to parádní pocit bejt opět v sedle. Nikam to netáhne, kolo ani kotouče nehážou, všechno luxusně srovnaný ;) podsedlovej rám se nakonec musel fiknout (dneska) a zase přivařit ale ani to na něm neni vidět, dělal to profík
...tag haleluja
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Tony psal:Tak jezdim!! Je to parádní pocit bejt opět v sedle. Nikam to netáhne, kolo ani kotouče nehážou, všechno luxusně srovnaný ;) podsedlovej rám se nakonec musel fiknout (dneska) a zase přivařit ale ani to na něm neni vidět, dělal to profík
jsem šťastnej, teďka ještě musim někam zajet ale poinformuju vás co a jak a kolik to stálo...tag haleluja
Taky. Ať ti to dlouho funguje. Seeš dobrej, žes to zmáknul
Takže uplně všem, kteří jste mi radili, opravdu moc díky
Hodně jste mi pomohli, bez vás bych to nedal. Nebo dal, ale
1) říznul bych pružinu v tlumiči
2) blbě by to bylo srovnaný
3) atd atd- nechce se mi přemejšlet
4)možná bych se na to hned na začátku vysral a motorka už by nikdy nejela
Díky vám všem, ale největší dík patří Filousovi... Opravdu hodně mi pomohl. Když mi jebalo, vždycky mě nějak uzemnil
A parádně mi pomohl nejen s rovnáním
Jinak se pomalu vracím zas do sedla. Neblbnu, všechno s klidem. Musel jsem zkusit už i jak je na tom motorka co se týče geometrie a stopy....
Když brzdím, do páčky to nejebe, všechno v pohodě, neplave.
Zrychlování taky v pohodě.
Když pustím řidítka- neklepou se a ani trošku to nikam netáhne.
V náklonech na koleno (na vopičáka-dál se zatim po bouračce bojim) drží taky suprově
Vzhledově je na tom líp než na začátku, má nový zadní diodový světlo s kouřovym sklem, nový blikny, přivezou mi novej blatník a donutilo mě to vyrobit si na řidítka spínač výstražnejch blinkrů
A hlavně to nejlepší - zase jsem o něco lépe poznal svoji mašinu, odstrojil jsem sám komplet předek i zadek a zjistil jsem, že na tom hovno je... Složený jsem to pak měl za odpoledne Rozebrání a složení tlumičů je taky vcelku hračka. Konečně jsem se naučil, že nemám hnedka házet flintu do žita... A zatim (musim zaklepat) mi nic neupadlo
Až udělám nějaký fotky, hned je sem hodim
Někdy se musim ukázat na banditpičo spichu, jestli teda vy starci mezi sebe přijmete nějakýho mlaďáka. Přecejen ta vaše generace si to dneska na těch motorkách už jen tak prdlá a zdržuje provoz
Takže na Vás, kluci
XJelen psal:možná z tebe jednou něco bude
No nevim Ale dík, od takovýho starýho pardála to potěší
Filous psal:...já ti dám ty zmetku, že mi starci jen tag prdláme ...koukej přiject f pondělí třináctýho do Mostu a uvidíš
P.S. ...nebo se staf aspoň u Bürgerů...na kafe
Na Most nemám teďka gumy ani sebevědomí
A co tam budete dělat? Kroužit si to tam předpisovou rychlostí na lachatna...?
Všechny moje finance teďka padnou na Jižní čechy, na okruh bych chtěl až příští rok
Do tý doby ještě ubrousim druhou třetinu stupaček, hlavní stojan a ukážu Ti, jak se na béčku jezdí
Filous psal:...já ti dám ty zmetku, že mi starci jen tag prdláme ...koukej přiject f pondělí třináctýho do Mostu a uvidíš
P.S. ...nebo se staf aspoň u Bürgerů...na kafe
U B(přehláskovaný "U")rgrů na kafe se klidně stavim rád. Kdy tam mám bejt? Tam jako děláš na ty benzině jo? Za kasou bejvá ta blonďatá pani, jak ona se jmenuje... Takže Ty bys tam mohl jedině uklízet ne?
yebat psal:ty pičo, já jsem drzej dost... ale ty seš jiná asi liga...
Asi se budu muset malinko mírnit, což?
Když to někdo neveme sportovně, tak jednou třeba dostanu zavyučenou Do mě si buště jak chcete, jen mi nesahejte na motorku, ta už toho má za sebou dost
Banditatom (Člen) 06.08.2012 21:14:27 Offline |
Tony psal:Když to někdo neveme sportovně, tak jednou třeba dostanu zavyučenou Do mě si buště jak chcete, jen mi nesahejte na motorku, ta už toho má za sebou dost
na motorku ti šahat nikdo nebude neboj jsou tady experti co ti jí rovnou pochčijou
Banditatom psal:Tony psal:Když to někdo neveme sportovně, tak jednou třeba dostanu zavyučenou Do mě si buště jak chcete, jen mi nesahejte na motorku, ta už toho má za sebou dost
na motorku ti šahat nikdo nebude neboj jsou tady experti co ti jí rovnou pochčijou
Sakra Tak jsem to tady někde už četl, že se na szazech pochcávaj motorku :D Tady je to zas naopak- na motorku si klidně chčijte ale na mě ne
Tony psal:Filous psal:...já ti dám ty zmetku, že mi starci jen tag prdláme ...koukej přiject f pondělí třináctýho do Mostu a uvidíš
P.S. ...nebo se staf aspoň u Bürgerů...na kafeNa Most nemám teďka gumy ani sebevědomí
Všechny moje finance teďka padnou na Jižní čechy, na okruh bych chtěl až příští rok
Do tý doby ještě ubrousim druhou třetinu stupaček, hlavní stojan a ukážu Ti, jak se na béčku jezdí
no tak to se budem těšit abys toho "lachtana" nejel sám až tě bude brát venkem nějakej V-Strom, nebo prošedivělej pán na GéeSu.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Tony psal:Filous psal:...já ti dám ty zmetku, že mi starci jen tag prdláme ...koukej přiject f pondělí třináctýho do Mostu a uvidíš
P.S. ...nebo se staf aspoň u Bürgerů...na kafeNa Most nemám teďka gumy ani sebevědomí
Do tý doby ještě ubrousim druhou třetinu stupaček, hlavní stojan a ukážu Ti, jak se na béčku jezdíno tak to se budem těšit abys toho "lachtana" nejel sám až tě bude brát venkem nějakej V-Strom, nebo prošedivělej pán na GéeSu.
Což vo to, lachtana nepojedu, ale to že mě budete brát venkem je dost možný
Honzik8719 (Člen) 07.08.2012 11:21:05 Offline |
Tony psal:Doufám, že to všichni berete s humorem a berete mě jako malýho drzýho spratka
Jak jsem slíbil, tady je pár fotek motorky po opravě
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050759.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050760.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050761.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050762.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050763.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050764.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050765.jpg
máš ten zadní blatník na křivo nebo se mi to jen zdá?
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Tony psal:Doufám, že to všichni berete s humorem a berete mě jako malýho drzýho spratka
Jak jsem slíbil, tady je pár fotek motorky po opravě
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050759.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050760.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050761.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050762.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050763.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050764.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050765.jpgmáš ten zadní blatník na křivo nebo se mi to jen zdá?
I kdybych měl tak myslim že se ti to nezdá
Filous psal:...ty vole, dybych věděl jag si drzej, tag sem se s tebou dneska nebavil, smrade
All:
...myslim že ten pacholek zapadne, v reálu je i trochu zakřiknutej a chtěl mi vykat
Měl jsem v kapse poxera, kdyby sis dneska na něco vzpomněl Netušil jsem že jsi to nečetl
A to že jsem Ti chtěl vykat bylo proto, že z plešatejch mám respekt
Jsi věděl že se stavim? že jsi měl poznávací tričko bandit ?
hlemejzd999 (Člen) 07.08.2012 18:56:31 Offline |
to je zmetek
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky