Nejsi přihlášen
ucpaný ventil
Už po druhe po teto zimě se mi stalo že se pravděpodobně přicpal palivovy ventil. Poprve při jízdě a po druhe fčil když sem chtěl vyjet ( palivovy filtr nebyl zaplaveny ). Je možne že by to bylo tyma supr bio přisadama v benzinu, ktere by to mohly ňak přicpat anebo samotnym ventilem? Rozebrane už to bylo gumová membrana a pružinka ve ventilu v poho žadny viditelny bordel. Po prvnim pročištěni zas jel jak drak. Nestalo se už něco podobneho někomu tu zvas? Rada by neuškodila. Fakt by mě nebavilo před každou jizdou sundavat nadrž a čistit jak chuj . To sem si užil U Jawky . Tak pište co vy na to. Dikes. Čest jak cyp
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
Re: ucpaný ventil
ano dobra připominka . To sem pravě udělal, sem zapoměl napsat .takže pro jistotu vše co bylo napsane plus to že po smontovani sem popravdě dotankoval asi něco přes pul nadrže ale aj tak by se to rozředilo, ni? a samozřejmě jak sem natankoval tak v poho jel přes dvě stě kilačku a vše fcajku.je mi to zahadou
Re: ucpaný ventil
no to mě nenapadlo čeče no ale to by byla ta hadica až po foltr plna benzinu kery nesteče dal do karbcu.ale mi ten zbytek z filtru steče ale z nadrže do filtru už nic. takže bych furt viděl chybu v tym ventilu, no ale zkuknu aji hadicu
Stránky: 1