Nejsi přihlášen
Jede na 3 válce.
Zdar, včera při cestě z moto shopu kde jsem kupoval přední destičky mi začal Bandit jet na 3 válce.. Nejede 2 válec v řadě(poznal jsem podle svíčky černá a zalita jako svině). Tudíž jsem usuzoval, že to bude pouze svíčkou a hned je všechny vyměnil jelikož podle km už prej přesluhovali. Jenže i po výměně všech svíček stejně druhý válec nejede. Nechytne se ani ve vyšších otáčkách a jiskra vypadá ok. Tak teď se ptám kde by mohla být chyba? V karburátorech? Sere mě to! tady se začíná dělat pěkně a já nejezdím... (Možná to tu někde na diskuzi je ale opravdu se mi nechce půl dne prohledávat server tak se předem těm kterým se to nebude líbit omlouvám.. no a teď huráá do mě!)
Re: Jede na 3 válce.
jiskra se zdá být ok. Svíčka je mokrá. Jak jsem jel tak se mi zdálo, že to někdy jelo i na dva. Takže jestli nejde palivo znamená to, že to je někdy přicpané. Opravím to svépomocí? Nějaké rady kde to a jak? Nebo to mám rovnou odvést na tři válce až bude nějaký mechanik mít volno.. jelikož co jsem se ptal tak většinou je odpověď stejná. V květnu!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2012 11:07:16 Offline |
zkus prohodit kabeli na druhym a třetim válci..pokud bude druhej pálit je problém v kabelu fajfce nebo cívce..pokud nebude je problém v karbecu..a neboj se to přehodit oba kabeli pálej ve stejnou chvíli.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 21.04.2012 13:07:12 Offline |
už jsi mi volal přičinu jsme odhalily
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 21.04.2012 13:34:37 Offline |
Tony psal:Banditatom psal:už jsi mi volal přičinu jsme odhalily
Podělíte se s náma o ní?
nene to je tajný
seklej jehlový ventil na plováku...takže mu ten válec ulívalo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"