Nejsi přihlášen
Problém s časem (ukazatel hodin?)
Zdravím,
Upravoval jsem podsvícení budíků.Teď když nastavím čas, a dám klíček do polohy OFF pak ON tak se vždy resetuje.Najeté kilometry u TRIP 1,2 zůstanou.Myslíte,že jsem něco při pájení diod vypálil v přístrojovce nebo je chyba někde jinde ?
Editoval osiris (22.04.2012 20:28:06)
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 21:13:49 Offline |
Re: Problém s časem (ukazatel hodin?)
Tony psal:VikecB12 psal:A to se vyplatí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 22.04.2012 21:15:34 Offline |
hlemejzd999 psal:Tony psal:VikecB12 psal:A to se vyplatí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
R.V psal:Je to škoda,a jsem rád že to nezhaslo celí.Ale díky tomu podsvícení mě ten ukazatel času zase tolik netrápí .
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … budiky.jpg
Jako podsvícení máš opravdu pěkný,ale za hodiny bych ho nevyměnil
Banditatom (Člen) 22.04.2012 22:14:25 Offline |
stejně nechápu k čemu je to dobrý? to jezdíš jenom v noci, že se kocháš?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 22:34:11 Offline |
Banditatom psal:stejně nechápu k čemu je to dobrý? to jezdíš jenom v noci, že se kocháš?
ted mě tak napadá , že ani nevim,esli moje budíky svítěj
pavlikbary (Člen) 22.04.2012 22:51:01 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:stejně nechápu k čemu je to dobrý? to jezdíš jenom v noci, že se kocháš?
...... jsem to měl na jazyku a vzpoměl jsem si že mi svítí jen palivoměr ostatní netřeba
R.V psal:Zdravím,
Upravoval jsem podsvícení budíků.Teď když nastavím čas, a dám klíček do polohy OFF pak ON tak se vždy resetuje.Najeté kilometry u TRIP 1,2 zůstanou.Myslíte,že jsem něco při pájení diod vypálil v přístrojovce nebo je chyba někde jinde ?
Hele. Dával jsi ledky? Vyndej ten tišťák ven a skontroluj to. Není tam co odpálit. Kolem těch Ledek není nic co se dá zrušit. Máš tam někde skrat. Odpájej to postupně, podívej se na cesty krz nějaký skrat a znova připájej. Kdyby jsi chtěl porovnat nějaké měření na desce tak napiš, mám jedny budíky na stole a mohu je rozdělat a pomoct ti.
GSX1250FA
LukinB6 psal:R.V psal:Zdravím,
Upravoval jsem podsvícení budíků.Teď když nastavím čas, a dám klíček do polohy OFF pak ON tak se vždy resetuje.Najeté kilometry u TRIP 1,2 zůstanou.Myslíte,že jsem něco při pájení diod vypálil v přístrojovce nebo je chyba někde jinde ?Hele. Dával jsi ledky? Vyndej ten tišťák ven a skontroluj to. Není tam co odpálit. Kolem těch Ledek není nic co se dá zrušit. Máš tam někde skrat. Odpájej to postupně, podívej se na cesty krz nějaký skrat a znova připájej. Kdyby jsi chtěl porovnat nějaké měření na desce tak napiš, mám jedny budíky na stole a mohu je rozdělat a pomoct ti.
Dával jsem ledky s parametry:
5ks:
http://www.gme.cz/led-kulate-pouzdro/l- … -p511-055/
1ks:(akorát v červené barvě)
http://www.ges.cz/cz/l-934sbc-g-GES05100018.html
Pokud by to bylo ve zkratu taky by to nesvítilo vůbec,nebo ne ? Nevím jak bych to měl
proměřit páč nejsem elektrikář.
Ve skratu by to bylo kdyby jsi spojil katodu s anodou pak by to nesvítilo. Ale také jsi mohl spojit s ledkou třebas nějakou cestu. Hele a skus ještě rospojit oba konektory od budíků, ze strany vodičů do konektoru skus dráty zatlačit do konektoru. Kdysi mi vypínala elektrika z ničeho nic a tím se resetovaly hodiny také. Skontroluj prvně ty konektory a kontakty. Pak bych se zaměřil na tu desku.
GSX1250FA
LukinB6 psal:Ve skratu by to bylo kdyby jsi spojil katodu s anodou pak by to nesvítilo. Ale také jsi mohl spojit s ledkou třebas nějakou cestu. Hele a skus ještě rospojit oba konektory od budíků, ze strany vodičů do konektoru skus dráty zatlačit do konektoru. Kdysi mi vypínala elektrika z ničeho nic a tím se resetovaly hodiny také. Skontroluj prvně ty konektory a kontakty. Pak bych se zaměřil na tu desku.
Přes týden se na to podívám,zatím děkuji za radu,a dám vědět jak to dopadlo.
Problém s časem vyřešen.Dnes jsem si s tím hrál,a povedlo se mi něco vyzkratovat .Při kontrole pojistek jsem zjistil,že jsou dvě pojistky vypálený.Po jejich výměně vše funguje jak má,takže radost největší .
R.V psal:Problém s časem vyřešen.Dnes jsem si s tím hrál,a povedlo se mi něco vyzkratovat .Při kontrole pojistek jsem zjistil,že jsou dvě pojistky vypálený.Po jejich výměně vše funguje jak má,takže radost největší .
Ahoj mám obdobný problém jen stím, že jsem to tak koupila. Psal jsi vypálené pojistky, tak by mne zajímalo které a kde se nacházejí.
Děkuji
Jedině N, žádné S nic takového.Chci ten vítr cítit.Skaři vynechte ty keci..... bla bla bla.
hlemejzd999 (Člen) 02.12.2012 19:29:03 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:stejně nechápu k čemu je to dobrý? to jezdíš jenom v noci, že se kocháš?
..Ty tam máš budíky? Jsi si jistej?
mám ...jen nejezdim ve tmě , páč to mám zatáhlý voči dovnitř budky , tak nevim
PKFOX psal:R.V psal:Problém s časem vyřešen.Dnes jsem si s tím hrál,a povedlo se mi něco vyzkratovat .Při kontrole pojistek jsem zjistil,že jsou dvě pojistky vypálený.Po jejich výměně vše funguje jak má,takže radost největší .
Ahoj mám obdobný problém jen stím, že jsem to tak koupila. Psal jsi vypálené pojistky, tak by mne zajímalo které a kde se nacházejí.
Děkuji
Byla vypálená pojistka jedna 10A a druhá 15A.Pojistky najdeš pod sedadlem v pozici
u zadního světla.Je to černá zakrytovaná krabička.Postupně je zkontroluj.
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:hlemejzd999 psal:ted mě tak napadá , že ani nevim,esli moje budíky svítěj
..Ty tam máš budíky? Jsi si jistej?
mám ...jen nejezdim ve tmě , páč to mám zatáhlý voči dovnitř budky , tak nevim
Jen dej majzla dyš pojedeš jak ďas, aby před tebou náhle nevyrostla houba
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1