Nejsi přihlášen
Tak mám K6ku na malé transplantaci:-(
Roky letí,pět sezón společnejch za nama a už předloni na konci sezony sem začal slyšet starej známej zvuk z trojky,klasickej diferák z autobusu při nějakejch 25-30tis km Nicméně říkam si,dělá to na každé druhe,chuj s tym Loni sem ježdění kvuli baráku moc nedal,nacoural sem zbýdou 5tisíc a bylo to furt tak nějak stejný,ale začínalo mě to srat. No a letos sem začal trochu jezdit a řekl bych že se to zase zhoršilo,k hluku se přidaly drobný vibrace do stupaček a ikdyš sem se snažil na tu trojku jezdit normálně jako by byla v pořádku,tak to podvědomě nešlo a přistihl sem se při tom,že se jí vyhýbám a to byl zlom Vodvezeno k felčarovi,tento týden snad proběhne rozborka spodku,vobědnání fšeho co bude vykazovat nějaký vopotřebení a další týden snad kompletace Zároveň proběhne seřízení ventilů,karbeců,výměna ložiska v krku,který je posmrti. Origo vzducháč a svíce sem dal v zimě,takže snad bude zase na chvilku pokoj. Jo a ještě asi vycuknem ten PAIRsystém. Takže sem začal jezdit na starým kultovi,kerýho sem nově vobul,dostal novej kelímek na budíky a musím říct,že je to proti K6 lehoučká raketa,kerá chodí za dva na záda a nevím,jestli ju Šárce vubec někdy vrátím Kult je nejvíc
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Tak mám K6ku na malé transplantaci:-(
Jo a K6 má aktuálně najeto 36tisíc,což je trošku málo na to,že se musí votvírat Ale bylo to ve stádiu,kdy bych se s tím bál jet na nějakou delší dovolenou A vo radosti z jízdy by nebyla vubec řeč...Samozřejmě dostal felčar instrukce,že veškerý těsnění atd chcu origo,vo nějakým silikonování a šetření desetikorunovejch položek nemůže bejt vůbec řeč,chcu aby byl zase v plné síle
Filous psal:...mam štyrycet a taky uš se vozejvá... ...udělam to nejspíš tag f šedesáti i s rozvodem a bude...
...hmm, chudák ája ...ale zas bude pak mít šanci borák, až vodejdeš teda vod válu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...mam štyrycet a taky uš se vozejvá... ...udělam to nejspíš tag f šedesáti i s rozvodem a bude...
...hmm, chudák ája ...ale zas bude pak mít šanci borák, až vodejdeš teda vod válu
...vole
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...mam štyrycet a taky uš se vozejvá...i štyrka bude načatá...ale seru na to, vim že to ničemu nevadí...udělam to nejspíš tag f šedesáti i s rozvodem a bude...
No já sem si to taky tak plánoval,kdyš to bylo jenom vo hluku kerej vydávala,ale poslední dobou se přidaly ty vibrace a kdyš sem na tu trojku jel někde v koloně,kde se střídá tah s bržděním motorem se mě zdálo,jakoby v tom převodu byla nějaká vůle,prodleva,nebo já nevím kurva jak to popsat... A taky musím přičíst,že je motorka ježděná v podstatě pernamentně ve dvou,takže to vopotřebení bude asi jinde než kdyby to sedlal Nitěnka No co,dá se to dohromady,ale je to pro mě tak trochu zklamání nad jinak perfektním motorem a asi to bude daný tím,že se jedná vo nízkorozpočtovej model. Mám tušení,že na nějakým báwu,nebo Hondě PanEuropan bych tohle neřešil,nebo né v tomhle nájezdu Ale nechápu,že na Kultu,kerej má najeto 50 je špajzka tichá Nebo je už udělaná...Skusím přejít na jinej volej a uvidím,co to udělá za dalších 30tisíc km
Kelly01 psal:vúli na kolech na 3 nemůžeš v životě poznat
Chovalo se to tak,jako kdyš máš vytahanej a volnej řetěz a na vostatní kvalty to nedělalo Toe jedno,stejnak mě sral ten zvuk,tak chuj s tym,dám to dohromady dokud mám love,vypadá to,že mě zase končí žně,v německu jedou na sklad a to něco značí...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2012 13:18:03 Offline |
jo jo proto jsem koupil starej modelale taky mi tam knuci trojak jak prase.vo jezdeni po zadnim na dvojku mi ani nemluv.sem pri najezdu najeden most lehce potah plynem a sla do svice a ja mel v tu ranu hnedej pruh na trenkach jak jsem to necekal.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2012 13:37:42 Offline |
Filous psal:...dyš vono to je u tebe jag dyš na sklápječkovýho Dafa naložíš štyrycet tun a pag se divíš, že něco vodejde, holt to nejni Tatra
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:Kelly01 psal:vúli na kolech na 3 nemůžeš v životě poznat
Chovalo se to tak,jako kdyš máš vytahanej a volnej řetěz a na vostatní kvalty to nedělalo Toe jedno,stejnak mě sral ten zvuk,tak chuj s tym,dám to dohromady dokud mám love,vypadá to,že mě zase končí žně,v německu jedou na sklad a to něco značí...
pak to nafot co bylo na vymenu a flakni to sem , na muj fkus docela brzo , cekam kdy to potka me kurva. Sic sem letos jeste neodzimoval, ale casem se k tem km taky dostanu ja mam zatim na ni 22 tis nalitano hold 3 rok skorem nejezdim. Jenom menim olej na jare a spotrebak dle potreby, tedkon mam nachystany novy desky dopredu, bo ty origo puvodni stojej za kokot, jinak maj jeste hromadu masa.
K.a.s.y.m. psal:jo jo proto jsem koupil starej modelale taky mi tam knuci trojak jak prase.vo jezdeni po zadnim na dvojku mi ani nemluv.sem pri najezdu najeden most lehce potah plynem a sla do svice a ja mel v tu ranu hnedej pruh na trenkach jak jsem to necekal.
Přesně tohle mě baví,kdyš je nějakej mostek,nebo horizont na silnici je to paráda
Banditatom (Člen) 23.04.2012 18:23:06 Offline |
...mě v poslední době hučí taky...ale ještě mě nejní třicet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:... Ale nechápu,že na Kultu,kerej má najeto 50 je špajzka tichá Nebo je už udělaná...Skusím přejít na jinej volej a uvidím,co to udělá za dalších 30tisíc km
Vogo koukni za kolik byla stará bandaska nová....tušim že v 99 byla bratru za 260 000 Kč , takže je klidně možný že soudruzi z japoncka začli "optimalizovat" aby to mohli střílet za ty prachy co to stojí teť.
ps. Ale jsem docela překvapenej, že v projevu motoru je to takovej rozdíl
Lihy psal:VikecB12 psal:... Ale nechápu,že na Kultu,kerej má najeto 50 je špajzka tichá Nebo je už udělaná...Skusím přejít na jinej volej a uvidím,co to udělá za dalších 30tisíc km
Vogo koukni za kolik byla stará bandaska nová....tušim že v 99 byla bratru za 260 000 Kč , takže je klidně možný že soudruzi z japoncka začli "optimalizovat" aby to mohli střílet za ty prachy co to stojí teť.
ps. Ale jsem docela překvapenej, že v projevu motoru je to takovej rozdíl
Rozdíl v těch motorech asi není,jenom novej má jinou karburaci+to pojebaný přisávání luftu do vejfuku...Rozdíl je v tom,že moja K6 je voproti kultovi vo dost těžší,přecejenom je to esko,padáky,nosiče,jiná kyvka,jiný osky,jiný kola... a kulta mám nahatýho bez ničeho,takže je to taková divočina a hlavně na vokreskách je díky horšímu podvozku mnohem dřív na hraně a proto se na tom zdá že člověk letí jak kunda,ale jenom do doby,než mrknu na tacho a zjistím,že na K6 bývám mnohem rychlejší a motorka je přitom celkem klidná Kult je prostě víc strýtfajtr a to se mě na něm líbí Zjišťuju,že co se teďka vozím na starým,tak jezdím každej den,kdešto na K6 sem věčinou vyjel jenom vo víkendu. Ale je to tím,že je to pro mě změna a chvilku potrvá,než se ho nabažím Asi tak štrnáct dní,než bude K6 zotavená
Takže verdikt: Trojka-vobě kola v piči a to tak,že hodně,pětka 1 kolo f piči-takže taky komplet soukolí...Zbytek motoru je takřka netknutej(vidličky,ložiska,šálky) Na konci příštího týdne by mohl zařechtat. Ještě se bude dělat ložisko v krku,rozborka karbeců,seřízení ventilů a vyhození toho PAIRu,ať tam nezavazí a samo novej volej a filtr. No a dvacka bude v hajzlu
to me rekni ze se tak rychle sesmelcuje cela trojka radost teda,
Ta trojka je uplně vydrolená a zuby vohudlaný jak piča. Jak to budu mít doma,tak to schválně vyfotím,jestli to teda foťák veme. Mám takovej pocit,že soudruzi v Hamamatsu u těch převodovek dělají někde chybu. Nedávno tam prej dělal borcovi to stejný,ale snad na dvojce a trojce a bandaska teda vo něco starší. No co nadělám,chcu to mít v cajku,tak se to prostě udělat musí. Akorát teda nevím jak tomu pro příště předejít Skusím přejít na kastról a uvidím,ale moc si vod toho neslibuju.
Vikec
Kdo ti to dělá a dáváš tam nový kola a vidličky?
Filous
Dnes jsem to studoval a zjistil jsem že mi hučí(ne hvízdá) štverka, ne trojka, vše ostatní je OK..
Až dnes jsem si všiml jak moc ji používám
Jen ze zvědavosti, na kolik to vyjde z nových dílů?
God Save The Queen!
Dělá mě to Vodička (SpeedBike-Tuřany). Servisuje mě motorky už nějakej ten pátek a právě se v motorech vrtá co chvíla a šroubuje aji nějakejm závodníkům...
Nacenit si cokoliv v origo dílech můžeš na WWW.OEMMOTOPARTS.COM mají to tam fšecko na fišu na fšecky značky...
VikecB12 psal:Jo a su kokot,v piči mám 3ku a 4ku...5ka je v cajku....Prostě sou nejpoužívanější
Vikec klid nemusíš takovou sebekritiku......
Je to moc zajímavý ....do speed biku jezdím i já ....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
VikecB12 psal:Jo a su kokot,v piči mám 3ku a 4ku...5ka je v cajku....Prostě sou nejpoužívanější
...sem si řikal ...tag sme na tom stejně ...ale u mě to nejni eště tag strašný, holt sem jiná váhová...
Filous psal:VikecB12 psal:Jo a su kokot,v piči mám 3ku a 4ku...5ka je v cajku....Prostě sou nejpoužívanější
...sem si řikal ...tag sme na tom stejně ...ale u mě to nejni eště tag strašný, holt sem jiná váhová...
Jo,vono by to tak vodpovídalo... Ale stejně sou ty převodovky šmejdy,přece kvuli tomu si kupujou velcí kluci velký hračky a né aby to bylo za "chvilku" v prdeli Su z toho trošku sklamanej,kdyš to porovnám s Varaderem,tak tam sem měl převodovku po 80 000km naprosto v pořádku a to ta motorka najela věčinu kilometrů v plné polní vověšená kuframa a ve dvou Sem si říkal,koupím si funglovku,budu mít na hodně dlouho pokoj Ale je fakt,že sem za celou dobu nemusel řešit jedinej problém,mám ho 6tým rokem,tak hold něco spolkne a jede se dál. Těší mě,že vím že zbytek je v pořádku a má fšecko před sebou
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Jo a su kokot,v piči mám 3ku a 4ku...5ka je v cajku....Prostě sou nejpoužívanější
Jo,vono by to tak vodpovídalo... Ale stejně sou ty převodovky šmejdy,přece kvuli tomu si kupujou velcí kluci velký hračky a né aby to bylo za "chvilku" v prdeli Su z toho trošku sklamanej,kdyš to porovnám s Varaderem,tak tam sem měl převodovku po 80 000km naprosto v pořádku a to ta motorka najela věčinu kilometrů v plné polní vověšená kuframa a ve dvou Sem si říkal,koupím si funglovku,budu mít na hodně dlouho pokoj Ale je fakt,že sem za celou dobu nemusel řešit jedinej problém,mám ho 6tým rokem,tak hold něco spolkne a jede se dál. Těší mě,že vím že zbytek je v pořádku a má fšecko před sebou
...todle je asi jediná bolest tedlech původně gixrovejch motorů, páč stejnou nemoc maj třeba i starý 11tky nebo sedumpade...pár sem jich měl rozlouplejch a dycky enem trojka, štyrka pitting kol, jináč nic...
Šak jo,nic není dokonalý. Akorát kdyby to tak mělo nějakou kazetovou převodovku,do keré by se lezlo z boku a né motor cukat ven Ale zase nadruhou stranu je fajn,že stačí sundat spodek A co si pamatuju,tak DR600/650/800 neměli převodovky taky žádnej zázrak a třeba vo vačkách ani nemluvím,takže bych si to troufal zobecnit tak,že suzuki prostě kola do převodovky a vačky neumí,což je škoda,protože zbytek jim celkem funguje
Meloun psal:No tak v úterý jsem to poprvé vytáh.. a hučí mi jak tramvaj 4ka..ale asi na to jebu,pač nad 3500ot už to neni slyšet..No a mám tuhle mrchu už 5 let a najel jsem brutálních 16000km..
U mě to taky bylo slyšet jenom v nízkejch,pak to přeřval pan joši
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...sem si řikal ...tag sme na tom stejně ...ale u mě to nejni eště tag strašný, holt sem jiná váhová...Jo,vono by to tak vodpovídalo... Ale stejně sou ty převodovky šmejdy,přece kvuli tomu si kupujou velcí kluci velký hračky a né aby to bylo za "chvilku" v prdeli Su z toho trošku sklamanej,kdyš to porovnám s Varaderem,tak tam sem měl převodovku po 80 000km naprosto v pořádku a to ta motorka najela věčinu kilometrů v plné polní vověšená kuframa a ve dvou Sem si říkal,koupím si funglovku,budu mít na hodně dlouho pokoj Ale je fakt,že sem za celou dobu nemusel řešit jedinej problém,mám ho 6tým rokem,tak hold něco spolkne a jede se dál. Těší mě,že vím že zbytek je v pořádku a má fšecko před sebou
...todle je asi jediná bolest tedlech původně gixrovejch motorů, páč stejnou nemoc maj třeba i starý 11tky nebo sedumpade...pár sem jich měl rozlouplejch a dycky enem trojka, štyrka pitting kol, jináč nic...
...no a když se to opraví z nových kol, tak pak znovu za 5-6 let ?
Mour psal:Filous psal:VikecB12 psal:
Jo,vono by to tak vodpovídalo... Ale stejně sou ty převodovky šmejdy,přece kvuli tomu si kupujou velcí kluci velký hračky a né aby to bylo za "chvilku" v prdeli Su z toho trošku sklamanej,kdyš to porovnám s Varaderem,tak tam sem měl převodovku po 80 000km naprosto v pořádku a to ta motorka najela věčinu kilometrů v plné polní vověšená kuframa a ve dvou Sem si říkal,koupím si funglovku,budu mít na hodně dlouho pokoj Ale je fakt,že sem za celou dobu nemusel řešit jedinej problém,mám ho 6tým rokem,tak hold něco spolkne a jede se dál. Těší mě,že vím že zbytek je v pořádku a má fšecko před sebou...todle je asi jediná bolest tedlech původně gixrovejch motorů, páč stejnou nemoc maj třeba i starý 11tky nebo sedumpade...pár sem jich měl rozlouplejch a dycky enem trojka, štyrka pitting kol, jináč nic...
...no a když se to opraví z nových kol, tak pak znovu za 5-6 let ?
...řeknu ti to asi takle...žádnej s tech motorů se mi na operační stůl nevrátil ...ale myslim, že je to spíš s toho důvodu, že majitelé podruhý při přectavje placení rači vohluchli
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...todle je asi jediná bolest tedlech původně gixrovejch motorů, páč stejnou nemoc maj třeba i starý 11tky nebo sedumpade...pár sem jich měl rozlouplejch a dycky enem trojka, štyrka pitting kol, jináč nic......no a když se to opraví z nových kol, tak pak znovu za 5-6 let ?
...řeknu ti to asi takle...žádnej s tech motorů se mi na operační stůl nevrátil ...ale myslim, že je to spíš s toho důvodu, že majitelé podruhý při přectavje placení rači vohluchli
...tak doufám, že mi ta hluchota nebude k újmě
Na ten Jirinove B12 byla taky 4 uplne mrtva, ale to sme vedeli tak knucela nahlas jako svine, to sem normalne slysel docela znatelne kdyz sem jel na svem banditu vedle nej. Kdyz se ten motor pak rozhodil kvuli prvnimu kousnouti tak ta 4 byla na sracku uplne a dvojka a trojka chycena. Nicmene se sehnal druhej motor a starej uz nevim kde mu je konce.
Tak bandit je doma,výměna 3ky,4ky,použito nové origo těsnění,výměna ložiska v krku,odstranění pair systému-výroba záslepek,seřízený ventily,rozborka a seřízení karbeců,samozřejmě novej olej Castrol+filtr.Rozvoďák byl jako novej. Cena 24tisíc No a rovnou sem tam nechal Kulta,začala krvácet jedna vidla a bude dělat karbece,ať to mám zase na chvilku z krku
Progear 650 (Člen) 20.05.2012 18:44:04 Offline |
Vikecu, dej tam Motul... Castol je mrdka, já mám R6 která žere oleje jak benzínu, tak mi věř, vím co funguje...
PS: 7100 10W-40
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 20.05.2012 18:57:37 Offline |
VikecB12 psal:Motul sem jezdil doteď,skusím změnu. Ještě sem dám fotku těch kol ze špajzky,to se posereš až uvidíš ty krátery v zubech
Máme rozebrané GSX-R na dílně, myslím si, že mě nepřekvapíš... a to by ta motorka mela mit udajne asi 25t km, což je podle mě blbost.
Jinak ty si asi jezdil Motul 5100, ale ja mluvím o 7100...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2012 19:20:15 Offline |
VikecB12 psal:36000km http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1234.jpg
no ty
VikecB12 psal:36000km http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1234.jpg
Stará b12 cca po 150 000km ... +/- na tacho sem měl 85 000 ( kupoval jsem jí s 18000 u Pavelky jako 6 let starou)
von teda filous neni žádnej fotograf vod nešnl džeografik, ale je celkem vidět, že sou ty kola na tom o něco líp
Lihy psal:VikecB12 psal:36000km http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1234.jpg
Stará b12 cca po 150 000km ... +/- na tacho sem měl 85 000 ( kupoval jsem jí s 18000 u Pavelky jako 6 let starou)
http://filousb12.rajce.idnes.cz/Lihy_B1 … tace_4.JPG
von teda filous neni žádnej fotograf vod nešnl džeografik, ale je celkem vidět, že sou ty kola na tom o něco líp
Škoda že je to foceno kalkulačkou
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:36000km http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1234.jpg
no ty
taky cumim, asi v ramci optimalizace pouzivaj nakoucinskou pernikovou ocel
...mam na K6 taky 36tis...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:36000km http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1234.jpg
no ty
taky cumim, asi v ramci optimalizace pouzivaj nakoucinskou pernikovou ocel
...mam na K6 taky 36tis...
Pico hezky
to je hnus,při mým nájezdu bych to vyreklamoval ještě v záruce jinak Filousoj,kdy bude hotovej most?nějak se k vám do Kbel nedá dojet
Vikecoj:
...to docela čumim ...takle f prdeli nebejvaj na starejch mrchách kola ani vokolo nalítanýho kila
Pepon:
...sjedeš vo sjezd dříf a dojedeš po starej a nebo sjedeš u toho zbořenýho mostu, uhneš na sjezdu doprava, pot kopcem znova doprava, podjedeš dálnicej a hnet za podjezdem znova doprava, kousek po polní cestě a na asfalt se dostaneš na druhý straně toho mostu co tam nejni
Filous psal:Vikecoj:
...to docela čumim ...takle f prdeli nebejvaj na starejch mrchách kola ani vokolo nalítanýho kila
Pepon:
...sjedeš vo sjezd dříf a dojedeš po starej a nebo sjedeš u toho zbořenýho mostu, uhneš na sjezdu doprava, pot kopcem znova doprava, podjedeš dálnicej a hnet za podjezdem znova doprava, kousek po polní cestě a na asfalt se dostaneš na druhý straně toho mostu co tam nejni
Asi nějaká páteční votpolední směna žluťáků,co ty kola dělala Uvidíme za dalších 30tisíc km Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
Banditatom (Člen) 21.05.2012 18:20:12 Offline |
no ty pěkně to teda čumím
To nítěnka: ty voe by mě zajímalo co porád máte proti tomu castrolu???
VikecB12 psal:.............Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
...je to tak ...dřív jsem to vždycky připravoval a měl nachystaný už repasovaný, pak to nepotřeboval a někomu dal nebo vyhodil, tak teď když už to nechávám doma, tak rozbitý a spravuju až když je potřeba, když to teda najdu ...ale lepším se, už ty krámy i někdy vyhazuju (třeba jsem nedávno objevil dveře ze 110ky škodovky, samozřejmě načnutý, jak jinak ...jo a letovanej chladič z úzký stodvacítky ...menší krámy, "jen tak do ruky" ani nepočítám )
Banditatom (Člen) 21.05.2012 18:32:42 Offline |
osiris psal:VikecB12 psal:.............Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
...je to tak ...dřív jsem to vždycky připravoval a měl nachystaný už repasovaný, pak to nepotřeboval a někomu dal nebo vyhodil, tak teď když už to nechávám doma, tak rozbitý a spravuju až když je potřeba, když to teda najdu ...ale lepším se, už ty krámy i někdy vyhazuju (třeba jsem nedávno objevil dveře ze 110ky škodovky, samozřejmě načnutý, jak jinak ...jo a letovanej chladič z úzký stodvacítky ...menší krámy, "jen tak do ruky" ani nepočítám )
před pěti járy jsem ho skáhěl
Progear 650 (Člen) 21.05.2012 19:13:46 Offline |
Banditatom psal:no ty pěkně to teda čumím
To nítěnka: ty voe by mě zajímalo co porád máte proti tomu castrolu???
Castrol 10W-40 R6 žrala... Castrol 10W-50 taky...
Motul 7100 10W-40 jeden ester, plná syntetika... supr, spotřeba tak třetinová a kvalty tam jdou jedna báseň...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 21.05.2012 19:22:05 Offline |
Progear 650 psal:Banditatom psal:no ty pěkně to teda čumím
To nítěnka: ty voe by mě zajímalo co porád máte proti tomu castrolu???Castrol 10W-40 R6 žrala... Castrol 10W-50 taky...
Motul 7100 10W-40 jeden ester, plná syntetika... supr, spotřeba tak třetinová a kvalty tam jdou jedna báseň...
autobus nic nežral bandit taky ne tak nevím no... zřejmě je to pijáno na něj alergické
a není 7100 do bandiťáckého motoru zbytečně luxusní
Progear 650 psal:Banditatom psal:no ty pěkně to teda čumím
To nítěnka: ty voe by mě zajímalo co porád máte proti tomu castrolu???Castrol 10W-40 R6 žrala... Castrol 10W-50 taky...
...však jo, castroly to při(o)pravily a slavnej je teď motul, to je běžný
No já myslím,že do bandita volej za tři kila litr nemusí. A už vubec bych ho nelil do jahaha mrdky,kerá volej hltá jako dvoutakt,do takovejch patří denicol za kilodvacet nebo kolik
Banditatom (Člen) 21.05.2012 21:00:57 Offline |
VikecB12 psal:No já myslím,že do bandita volej za tři kila litr nemusí. A už vubec bych ho nelil do jahaha mrdky,kerá volej hltá jako dvoutakt,do takovejch patří denicol za kilodvacet nebo kolik
von je nítěnka fajnšmékr...chápej pražák
Kelly01 psal:Tak si říkám jestli se mi oprava za 25litrů vyplatí když celá motorka má cenu tak 50000,-
Ale to hučení mne fakt sere
No jo,ale co s tym,za padíka to buchneš,dvacku přidáš a koupíš jinou ludru,kerá na tom bude stejně jako ta první Ale třeba na kultovi mě to nic nedělá,má najetejch 50tisíc a ta převodovka je tak nějak vopotřebovaná celkově stejně,není už tak přesná jako na K6,ale bordel nedělá Asi je to fakt kus vod kusu.
Banditatom psal:VikecB12 psal:No já myslím,že do bandita volej za tři kila litr nemusí. A už vubec bych ho nelil do jahaha mrdky,kerá volej hltá jako dvoutakt,do takovejch patří denicol za kilodvacet nebo kolik
Když mění volej po 3 tis, tak by klidně mohl dávat ten Denicol.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:No já myslím,že do bandita volej za tři kila litr nemusí. A už vubec bych ho nelil do jahaha mrdky,kerá volej hltá jako dvoutakt,do takovejch patří denicol za kilodvacet nebo kolik
Když mění volej po 3 tis, tak by klidně mohl dávat ten Denicol.
Na 3tisícekm stačí aji Lukana slunečnicová
tož to já su rád, že nevím o jakým hukotu to melete. páč mám najeto 43 000 a nejsem si ňákýho hukotu vědom a pokud tam je, tak to beru jako charakteristiku, ne vadu a tudíž sem co? no spokojenej parchant moc to sledujete a pak sa v tem moc drbete vořešpruti
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:Filous psal:Vikecoj:
Pepon:
...sjedeš vo sjezd dříf a dojedeš po starej a nebo sjedeš u toho zbořenýho mostu, uhneš na sjezdu doprava, pot kopcem znova doprava, podjedeš dálnicej a hnet za podjezdem znova doprava, kousek po polní cestě a na asfalt se dostaneš na druhý straně toho mostu co tam nejniAsi nějaká páteční votpolední směna žluťáků,co ty kola dělala Uvidíme za dalších 30tisíc km Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
...vyhoť je
osiris psal:VikecB12 psal:.............Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
...mam plnou garáš takovejch krámů na starý Šáde, kupříkladu montážní jámu mam plnou...uš pjet let se chystam, že to vyvezu do šmelcu...uš třikrát sem se do toho pustil a zas sem to naskládal já debil spátky...sou tam cajky eště na 1000MB
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2012 18:19:57 Offline |
Filous psal:osiris psal:VikecB12 psal:.............Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
...mam plnou garáš takovejch krámů na starý Šáde, kupříkladu montážní jámu mam plnou...uš pjet let se chystam, že to vyvezu do šmelcu...uš třikrát sem se do toho pustil a zas sem to naskládal já debil spátky...sou tam cajky eště na 1000MB
co tam máš z 1000MB...podvozek a brzdy mě nezajímáj .neválej se ti tam čtyřpístky i s držákama?
Filous psal:osiris psal:VikecB12 psal:.............Jo,co s těma kolama,hodit do popelnice,nebo někam vodvést na nějakou vopravu a mít je nachystaný na příště? Protože kdybych je měl doma nachystaný,tak bych je stopro nikdy nepotřeboval,jak to věčinou bejvá
to je škoda hodit do šmelcu, já to raději někomu dám komu se to opravdu hodí.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:osiris psal:
...je to tak ...dřív jsem to vždycky připravoval a měl nachystaný už repasovaný, pak to nepotřeboval a někomu dal nebo vyhodil, tak teď když už to nechávám doma, tak rozbitý a spravuju až když je potřeba, když to teda najdu ...ale lepším se, už ty krámy i někdy vyhazuju (třeba jsem nedávno objevil dveře ze 110ky škodovky, samozřejmě načnutý, jak jinak ...jo a letovanej chladič z úzký stodvacítky ...menší krámy, "jen tak do ruky" ani nepočítám )...mam plnou garáš takovejch krámů na starý Šáde, kupříkladu montážní jámu mam plnou...uš pjet let se chystam, že to vyvezu do šmelcu...uš třikrát sem se do toho pustil a zas sem to naskládal já debil spátky...sou tam cajky eště na 1000MB
co tam máš z 1000MB...podvozek a brzdy mě nezajímáj .neválej se ti tam čtyřpístky i s držákama?
...plechy ne ...bylo tam ňáký svjetlo, topení, pásy, myslim že i zadní vokno, ňáký cajky do převodofky...nevim, uš sem f tý jámě zas asi rok nebyl...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2012 20:11:53 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...mam plnou garáš takovejch krámů na starý Šáde, kupříkladu montážní jámu mam plnou...uš pjet let se chystam, že to vyvezu do šmelcu...uš třikrát sem se do toho pustil a zas sem to naskládal já debil spátky...sou tam cajky eště na 1000MBco tam máš z 1000MB...podvozek a brzdy mě nezajímáj .neválej se ti tam čtyřpístky i s držákama?
...plechy ne ...bylo tam ňáký svjetlo, topení, pásy, myslim že i zadní vokno, ňáký cajky do převodofky...nevim, uš sem f tý jámě zas asi rok nebyl...
tak tohle se mi povaluje v několika exeplářich na půdě taky včetně několika podvozků takže nic..děkuji snad jen kdyby jsi to vyhazoval a našel tam malej rozdělovač tak mi ho schovej
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...mam plnou garáš takovejch krámů na starý Šáde, kupříkladu montážní jámu mam plnou...uš pjet let se chystam, že to vyvezu do šmelcu...uš třikrát sem se do toho pustil a zas sem to naskládal já debil spátky...sou tam cajky eště na 1000MBco tam máš z 1000MB...podvozek a brzdy mě nezajímáj .neválej se ti tam čtyřpístky i s držákama?
Chceš se toho fakt zbavit?!
Vono stačí echo na správným místě a může se ti stát, že tě budou otravovat ještě notnou chvíli po dotální debordelizaci.... jen by to chtělo hodit aspoň cca na papír vo co go (čti "návnada") na třpitku se ti chytne hned nějaký ten kapříček...
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 26.05.2012 13:58:30 Offline |
Mour psal:..taky mě to sere ... v mém případě bych zhodnotil o 100%
kdeže, že ti to hučí?
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2012 10:47:33 Offline |
Zdenek psal:To Kasym,,ten rozdělovač je vopravdu tak malej že se ti nemůže na nic hodit, ale já bych ho nutně potřeboval, sbírám všechny malý věci, protože mám málo místa. Zdenek.
Stránky: 1