Nejsi přihlášen
+ Jedna nová motorkářka
Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
No a moje současná slečna má v garáži Jawu 350/639 a papíry téměř v ruce... No a k rozchodu se neschyluje :)
V červnu budu dělat na zahradě grilování a chlastačku - protože krom jejich papírů - i já si obnovuju zabavenej řidičák.
Je to v Kunraticích, na okraji prahy - přijeďte kdo budete chtít - přivítat novou slečnu mezi nás motorkáře.
PS: pokud si vezmete stan a spacák - spaní na zahradě je povoleno :)
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Re: + Jedna nová motorkářka
Já z toho že Šárka jezdí sama nijak nedšenej nejsu,kdyš jedem spolu,tak furt čučím do zrcátka,jako bych jel s vlekem A vejlety vedvou měli pro mě větší kouzlo a navíc kdyš se deme jednou za čas vo víkendu projet,tak neprojedem litr,ale dva,gumy kupuju dvoje,voleje dělám dvakrát....Jediný co je fajn,tak že si doma držím dva bajky a nikdo mě to nevyčítá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2012 14:07:52 Offline |
jezek psal:Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
No a moje současná slečna má v garáži Jawu 350/639 a papíry téměř v ruce... No a k rozchodu se neschyluje :)
V červnu budu dělat na zahradě grilování a chlastačku - protože krom jejich papírů - i já si obnovuju zabavenej řidičák.
Je to v Kunraticích, na okraji prahy - přijeďte kdo budete chtít - přivítat novou slečnu mezi nás motorkáře.
jakej vítací rituál by sis tak představoval
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:jezek psal:Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
PS: pokud si vezmete stan a spacák - spaní na zahradě je povoleno :)jakej vítací rituál by sis tak představoval
Mohl bys třeba vrtět vocasem
ale Ty jen poulíš vočiska na šťopkách
...a bude hůř!
hlemejzd999 psal:jezek psal:Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
PS: pokud si vezmete stan a spacák - spaní na zahradě je povoleno :)jakej vítací rituál by sis tak představoval
...myslim že se tomu řiká bukake
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:hlemejzd999 psal:jezek psal:Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
...myslim že se tomu řiká bukake
Vida ho dobytka jak je znalej! Ale jak je vopatrnej prej "myslim"
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
jakej vítací rituál by sis tak představoval...myslim že se tomu řiká bukake
aby to slecna pochytala vsechnu tu prizen zucastnenejch
Zdenda psal:Filous psal:...myslim že se tomu řiká bukake
...co to má společnýho s japonskejma nudlema? i když vlastně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2012 17:33:57 Offline |
VikecB12 psal:Já z toho že Šárka jezdí sama nijak nedšenej nejsu,kdyš jedem spolu,tak furt čučím do zrcátka,jako bych jel s vlekem A vejlety vedvou měli pro mě větší kouzlo a navíc kdyš se deme jednou za čas vo víkendu projet,tak neprojedem litr,ale dva,gumy kupuju dvoje,voleje dělám dvakrát....Jediný co je fajn,tak že si doma držím dva bajky a nikdo mě to nevyčítá
My povídej já to mám 4x nejvíc mě serou ty zrcátka
Lepší někdy, než nikdy.
VikecB12 psal:Já z toho že Šárka jezdí sama nijak nedšenej nejsu,kdyš jedem spolu,tak furt čučím do zrcátka,jako bych jel s vlekem A vejlety vedvou měli pro mě větší kouzlo a navíc kdyš se deme jednou za čas vo víkendu projet,tak neprojedem litr,ale dva,gumy kupuju dvoje,voleje dělám dvakrát....
...tak to prostě je...
jezek psal:Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
už máš představu kdy to bude ?
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 23.04.2012 20:18:51 Offline |
VikecB12 psal:Já z toho že Šárka jezdí sama nijak nedšenej nejsu,kdyš jedem spolu,tak furt čučím do zrcátka,jako bych jel s vlekem A vejlety vedvou měli pro mě větší kouzlo a navíc kdyš se deme jednou za čas vo víkendu projet,tak neprojedem litr,ale dva,gumy kupuju dvoje,voleje dělám dvakrát....Jediný co je fajn,tak že si doma držím dva bajky a nikdo mě to nevyčítá
...no a to ještě doma nemáš italskou pomstu voe
To Drakoxxl: co zrcátka ale páčky už mě došli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Radek-Ban psal:jezek psal:Tak a sen se zřejmě stal zkutečností. Posledních 6 let sem svoje holky vedl k motorkám. Vždy po tom co si udělali řidičák - tak to nějak zkončilo... Některé z nich dokonce ani nezačali na motorce jezdit.
PS: pokud si vezmete stan a spacák - spaní na zahradě je povoleno :)už máš představu kdy to bude ?
- Broňa si servis jawky platí sama, takže s tim že bude jezdit problém nemám.Ba naopak - na sraz nebo dovolenou pojedem na jedný mašině a můžem se za řidítkama střídat... Takže pohoda.
Radek ----> psal sem, že v Červnu :)
A komu se to grilování a kalba bude líbit - může pak ještě v srpnu repete na moje narozky :)
Nevim jestli na začátku, nebo ke konci měsíce - podle naplánovanejch moto srazů.
PS: Mám tu dvě Akustiky a jednu elektriku na půjčení. Takže kdo hrajete na kytaru - můžete potrápit sousedy svým hlasem a umem :)
Vytvořil sem událost na FB
https://www.facebook.com/events/3629261 … ext=create
pro ty, kteří tam nejsou :
Kdy : od 16 červen v 12:30 do 17 červen v 6:00
Kde : Nad Rybníčky 36 , na zahradě v Kunratice malá ves ukrad bábě...
Proč? : Máme s Broňou fungl nový papíry na ty dvě dvojkolky co sou v garáži. Tak
to pojďte s náma zapít, zajíst a zazpívat.
jezek psal:PS: Mám tu dvě Akustiky a jednu elektriku na půjčení. Takže kdo hrajete na kytaru - můžete potrápit sousedy svým hlasem a umem :)
A co vlacha...
Vyhrabal jsem doma ještě po babičce. Smatovaná, ne žádnej plech.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tam někde kousek bydlí Panenka, jestli si vzpomínám :D
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Každej kdo přijedete , doneste lahev toho co pijete. Jako na minulých oslavách - bude 4 litry rumu a 4 vodky. Každopádně jak řikám - každej dovezte to co budete pít.
napište na ten facebook, nebo sem kdo plánuje dorazit - ať vim kolik koupit a naložit masa na grilování
Drakoxxl psal:honza1977 psal:Tenhle víkend se musím věnovat rodině. Pokud se mi podaří nějak to převexlovat, přijedu, ostatně mám to z opatova co by kamenem dohodil.
Hujere až červen, ať tam nečekáš
Myslel jsem víkend, kdy Ježek pořádá gardenparty
honza1977 psal:Drakoxxl psal:honza1977 psal:Tenhle víkend se musím věnovat rodině. Pokud se mi podaří nějak to převexlovat, přijedu, ostatně mám to z opatova co by kamenem dohodil.
Hujere až červen, ať tam nečekáš
Myslel jsem víkend, kdy Ježek pořádá gardenparty
je to vikend - ale koukni na datum
Ondráš psal:Bude se tancovat?
v pátek jedem na tuhle akci
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=153
takže jí klidně můžeš vyzvat k tanci :)
jezek psal:v pátek jedem na tuhle akci
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jezek psal:Ondráš psal:Bude se tancovat?
hádám že tam bude jediná holčina tak tich tanečku bude víc
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 04.05.2012 07:11:28 Offline |
Radek-Ban psal:jezek psal:Ondráš psal:Bude se tancovat?
takže jí klidně můžeš vyzvat k tanci :)hádám že tam bude jediná holčina tak tich tanečku bude víc
takové rodiné bukake?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1