Nejsi přihlášen
Re: TU,NA,PCE,DK,JC, SM atd 28.4.12 (+18.8.12 a 30.9.12)
Taky bych se s Váma svez, ale v sobotu betonuju
Jeden rychlej dotaz...nějakej tip na dobrou palačinku na hradecku?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Taky bych se s Váma svez, ale v sobotu betonuju
Jeden rychlej dotaz...nějakej tip na dobrou palačinku na hradecku?
Já bych ti dal tip na 30.4., ale to budeš od rána někde u sudu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Dado psal:Tak v kolik? kde?
...já jedu s jr. v deset na kateřinu, mám to tam do deseti minut jízdy, tam nějaký klábosení... ...nevím, pokud se tady budete motat, tak mi volejte
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Dado psal:hele co je kateřina, a kde pa to je?
http://www.ekempy.cz/kralovehradecky/tr … -chotevice Si myslim , ze tohle poradaj se tam motosrazy
Dado psal:hele co je kateřina, a kde pa to je?
...kemp, tam jsou ty mega motopárty (teď ne, teď je to jen místní otvíračka)
http://www.svkaterina.cz/
http://www.icmn.cz/clanky/kalendar-akci … rina_16525
http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=3843
Á ha a tam budeš celej den , no tag to když by jsme to tam někde projížděli tak cinkneme, jinak se domluvíme jindy zatim je čas, kór když jsi naši verzi zájezdu
Navíc se nikdo moc nežene na vyjížďku, tak možná s bráchou pojedem někde kolem komína, ale dám vědět
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Ondráš psal:Inženýrek psal:Taky bych se s Váma svez, ale v sobotu betonuju
Jeden rychlej dotaz...nějakej tip na dobrou palačinku na hradecku?Já bych ti dal tip na 30.4., ale to budeš od rána někde u sudu...
Povidej, přeháněj. Od rána ne, du do práce, takže až tak od 15
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Dado psal:Á ha a tam budeš celej den , no tag to když by jsme to tam někde projížděli tak cinkneme, jinak se domluvíme jindy zatim je čas, kór když jsi naši verzi zájezdu
Navíc se nikdo moc nežene na vyjížďku, tak možná s bráchou pojedem někde kolem komína, ale dám vědět
Jsem teprv ted zjistil ,ze je nejaka vyjizdka po Vysocine ,start je f Humpolci , co vy dva na to , asi bych to zitra mohl dat
Dado psal:Á ha a tam budeš celej den , no tag to když by jsme to tam někde projížděli tak cinkneme, jinak se domluvíme jindy zatim je čas, kór když jsi naši verzi zájezdu
...celej den tam smrdět nebudu, oni maj nějakou vyjížďku, to nevím jestli se pomátnu a vlezu do toho roje, to moc nemusím, spíš se povozím trošku někde kousek sám nebo s juniorem a pak se tam třeba ještě vrátím
...pokud by jste sem někam dojeli, tak pak bych se svez kus s váma zpátky
...a co kurva vůbec, přijeďte sem na to presso a nebudem se v tom už vrtat, dyť je to kousek
hele Dane mi pojedem do Dvora, páč předseda zavelel.musíme domluvit zájezd do AT a IT. A hlavně na desátou do Humpolce to se mi nechce vstávat. No a je to fakt na upně jinou stranu to máš recht
Dado psal:hele Dane mi pojedem do Dvora, páč předseda zavelel.musíme domluvit zájezd do AT a IT. A hlavně na desátou do Humpolce to se mi nechce vstávat. No a je to fakt na upně jinou stranu to máš recht
No tak kdyz do Dvora , tak to se holt neda nic delat , f kolik kdyztak vyjizdite , kdybych to vzal s vama , jestli teda muzu kdyztak
...tak OK, já se budu mrdat od deseti na tý kateřině (kdybych okamžitě nebral mobil, tak zrovna jedu), buď to v tom případě natáhnete do toho kempu (myslím že tam bude i nějakej program), nebo zavolám v zápětí zpět a hned přilítnu a nebo ještě další možnost že zůstanete viset někde ve dvoře a já si vást tam vyzvednu (to presso asi dáme v chopper cafe u blbejch ve dvorečku ) ...prostě se někde najdem
Inženýrek psal:Ondráš psal:Já bych ti dal tip na 30.4., ale to budeš od rána někde u sudu...
Povidej, přeháněj. Od rána ne, du do práce, takže až tak od 15
Kočí u Chrudimi
http://bandzone.cz/akce/42757
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Michal Dk psal:Pupik psal:tak už jsem taky dorazil
Stačil Luxol nebo ne
Tak sem ti chtěl odepsat něco ftipnýho, jako jestli už sis sehnal záskok na výstavu,
a ejhle, ty fakt jedeš
jo a luxol stačí, a šmirgl nebyl třeba.
Svůj svět si musíme zasloužit.
Dado psal:tak hlásim sobota v 11hodim OMV DK sraz a dál někam do kopců ať to s tim teplem zase nepřeženem, jo a kafe a papů je jasný , no prostě jako dycky
toš to je škodasem si už něco domluvil v Semilech
MRDAT!!!
...myslel jsem, že kdyby borák neměl volno, tak bysme ho jeli na oběd vyjíst do práce, ale borák je v pejru, což je dost na druhou stranu
taky bych jel ale bylsem minulej tejden v jesenikach zkuste rychnof-bartošovice-mladkof-kraviky-hanušovitse-jesenik a spjet přes čerf. sedlokrásná nová silnica,no tož!
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
to je na dlouhý povídání, ale zatím mám na čem, myslel jsem bus, ale je to dost přebraný, taky koumu novýho bandita, a taky ještě něco jinýho, trochu už mě z toho bolí hlava, takže to možná nechám jak je
tak v jedenáct na Bezině v Třebechovicích a jedem cca tudy http://www.mapy.cz/s/5ibx
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2012 18:10:29 Offline |
koukám kudy jste jezdili..já se dneska motal kolem Žamberku a Říček a počasí dneska na ježdění úplně ideál
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak jsem doma ! Krásnejch 355 km ! Společnost výběrová trasa bez chyby ! Občerstveni no co mám povidat ?! Kachýnka knedlik zeli ! Porce k nesežráni! Další pauza palačinky s čerstvym ovocem kávička ! bašta ze se nám nechtělo jet dál !! Chybu udělal každý co nejel !
fedor01 psal:Parádní den na projížďku, moc jich už letos asi nebude
S jednou takovou partičkou jsem se dnes cca ve třičtvrtě na tři svezl z Jaroměře do Kocbeře. Nevraceli jste se náhodou tou dobou vy?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ecnych.jpg
Pokazdy, kdyz otevru tuhle diskusi, tak ta fotka me proste zabije
tak jedině si dát kafe v práci, a nejlíp každej ve svý, akorát zavolejte , že pošlete mail, že přijde sms až to jako budete pít , ať je to trochu společná chvilka bejci
Hlásím že sedim u hořkýho čaje žeru piškoty který ani pes nežere ! Prej mám podrážděnej žlučník ! Prej držet dietu ! Ale s tim kafetem někde na púl cesty to jo!!!! Kdykoliv kdekoliv !!! Je mi to jedno hlavně hned ! Ne že to bude na podzim !!
Tak co???? Nikdo to tady nečte ? Osi ? Tom ? Voba dva ! Přemek ? Palous ? Atd atd !!!!!! Vánoce sou pryč ! Uklizeny po nich už mame ! Dovolená daleko ! Na zahradkách se dělat nedá ! Dětí máte každej dost ! Někoho to už taky nebavi! A ležet na kanapi se taky furt nedá !!! TAk rychle sem s nápady ! Osi zadej nějaký termin !!!!
pavel dolínek (Člen) 02.02.2013 13:39:12 Offline |
bych dal zejtra kolem 13 u hrubýho na pumpě ve zdibech
"una storia italiana"
malda psal:Tak co???? Nikdo to tady nečte ? Osi ? Tom ? Voba dva ! Přemek ? Palous ? Atd atd !!!!!! Vánoce sou pryč ! Uklizeny po nich už mame ! Dovolená daleko ! Na zahradkách se dělat nedá ! Dětí máte každej dost ! Někoho to už taky nebavi! A ležet na kanapi se taky furt nedá !!! TAk rychle sem s nápady ! Osi zadej nějaký termin !!!!
...kolem půl druhý, pětadvacátýho května, v dubenci pod kaštanem
...když ty máš podrážděnej žlučník tak máme obavy že budeš protivnej
...copak o to, vyřknout termín není problém, ale co s tim krávou, je furt v práci, ten se z tý hromady peněz jednou blahem musí posrat
už druhej den škitám jak kráva, a teď už vim proč vy bejci, jinak když pořídíš italku, tak musíš šetřit na servis, toseví že každý ráno v servisu se kurva prodraží a do práce si chodim odpočívat to jen pro pořádek
A na kafe do DK bych klidně dojel
Dado psal:že ty se bojíš že ti dovezu ten rum
...vole teda vlastně krávo ...ale dám si ho s chutí to zas jo
ps: posílám pohlazení pro malýho bejčka
Stránky: 1 2