Nejsi přihlášen
Re: TU,NA,PCE,DK,JC, SM atd 28.4.12 (+18.8.12 a 30.9.12)
no dobře to by kafe vyšlo kurefsky draho 150 vlez+150 parking, no kafe tam bude taky asi grůzaa, tak tedy dobrá. No jen pro poržondek , jedeme tam f pátek
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
malda psal:Medvědí sou jěště zalezlí ! Asi bude h...o !!
...třaba já jsem ti svůj potenciální termín napsal ;) do tý doby budu holt "zalezlej" protože dřív se mi to zkrátka nehodí :)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:malda psal:Medvědí sou jěště zalezlí ! Asi bude h...o !!
...třaba já jsem ti svůj potenciální termín napsal ;) do tý doby budu holt "zalezlej" protože dřív se mi to zkrátka nehodí :)
já počkám, až první vymetou štěrčík
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
REX psal:osiris psal:malda psal:Medvědí sou jěště zalezlí ! Asi bude h...o !!
...jj, vzpomínám, skákání přes ohradník že jo
...teď jsme to ale ještě nemysleli na motorkách ...jen tak, pěšky nebo na koni, do hospody pokecat
Osi tady nejde o tebe ! jsou tu jiní ! Vypadá to že to tu nikdo místni nečte !! Já jsem stravil odpoledne v láznich ! A to v Chrastavě ! Kdo si otevře Lázně Chrastava tam je vše ! je to menši a pohoda ! Voda 35 stupnu virivka 38 parni lazen plus normal sauna ! Lehátko pivo víno pizza bazén a zas dokola! Pohoda!
osiris psal:REX psal:osiris psal:...třaba já jsem ti svůj potenciální termín napsal ;) do tý doby budu holt "zalezlej" protože dřív se mi to zkrátka nehodí :)
...jj, vzpomínám, skákání přes ohradník že jo
...teď jsme to ale ještě nemysleli na motorkách ...jen tak, pěšky nebo na koni, do hospody pokecat
chápu že chcete prohodit pár slov někde u krmelce
a jdi do... Osi...nerejpej jo jo začátky, koukal jsem nedávno na fotky a nějak jsem to nechápal co jsem tam blbnul
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Kožak psal:..kdyby byl přibližnej tajm kdy tam dorazíte ,bych na kavana dojel :)
viděl bych to tak někdy poo, ale klidně to upřesníme podle ostatních kávychtivejch
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:Tak co neděle na to kafe někam, třeba do crownu do nad cidlinou, má bejt snad i pěkně?
...tak napíše někdo v kolik v tom chlumci? ...nějak po jedný třeba?
osiris psal:Dado psal:Tak co neděle na to kafe někam, třeba do crownu do nad cidlinou, má bejt snad i pěkně?
...tak napíše někdo v kolik v tom chlumci? ...nějak po jedný třeba?
Obávám se že tam bude lidí jaksraček.
malda psal:A v kolik je sraz v DK na punpě ? Ha ?
Kudy pojedeš ? Asi bych jel taky .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
malda psal:Jdu vydolovat moto ze zadnich pozic v garáži apojedu asi v 11 ze semil na Dk a je mi jedno kudy . tak kde se sejdem?
Tak nic nebude našim se něco vysypalo a jedu na druhou stranu tak někdy jindy užite si to .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Zdravím, dozvěděl jsem se od kamaráda že tuhle nedeli jsou na sosnovy nějaký drifty s autama. Pokud bude počasí přát, asi bych jel. Chce se někdo přidat na kukandu ? Prvních 100 má prý vstup gratis jinak to stojí kilo. Jedeme brzy rano. Tak kdo bste chtěla na otočkuy for fun tak dejte vedet
Jede někdo v sobotu na tuhle akci http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=6141#zacatek chystáme se tam s kamošem je to v Lomnici nad Popelkou.
drakstr psal:Jede někdo v sobotu na tuhle akci http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=6141#zacatek chystáme se tam s kamošem je to v Lomnici nad Popelkou.
Hodně dobrá akce
Michal Dk psal:drakstr psal:Jede někdo v sobotu na tuhle akci http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=6141#zacatek chystáme se tam s kamošem je to v Lomnici nad Popelkou.
Hodně dobrá akce
Tak hodně dobrá akce to byla startovali jsem mezi prvníma a přijeli mezi posledníma nevim kam se všichni tak hnali .
drakstr psal:Michal Dk psal:drakstr psal:Jede někdo v sobotu na tuhle akci http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=6141#zacatek chystáme se tam s kamošem je to v Lomnici nad Popelkou.
Hodně dobrá akce
Tak hodně dobrá akce to byla startovali jsem mezi prvníma a přijeli mezi posledníma nevim kam se všichni tak hnali .
Jen hádám za jeptiškama?
Michal Dk psal:drakstr psal:Michal Dk psal:
Hodně dobrá akceTak hodně dobrá akce to byla startovali jsem mezi prvníma a přijeli mezi posledníma nevim kam se všichni tak hnali .
Jen hádám za jeptiškama?
kurnik za jakejma jeptiškama buť´všichni spěchali aby nezmokli nebo to tam znali , ale jinak supr akce
Michal Dk psal:To si asi jezdil opravdu někde jinde než ostatní podívej se do fotek z akcí toho odkazu co jsi tam dával.
Jeptišky uš tam nejsou tet jsou tam nový fotky ze včerejška .
Michal Dk psal:libac22 psal:Michal Dk psal:
neserco co něco jsem řek špatnýho ?
..neřek si nic špatnýho jen napsal
doprdelekurva víkend
no ale k věci , a co víkend ?
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1 2