Nejsi přihlášen
Díly bandit
Ahoj chtěl bych se zeptat zda pasujou některí díly ze starších ročníku na novější 2002.Jde mi o šavle a předek kolo atd.Je to asi blba otazka ale fakt nevim :D
Re: Díly bandit
Dělal jsem to a není to taková hrůza...
Kolo a brzdiče nejsou problém, to řeší jiná osa a podložky..
Pokud použiješ starší(užší) tak holt potřebuješ řešit uchycení blatníku, takže rozhoduje který použiješ kluzáky....
V podstatě pokud nevíme který části jsou OK nedá se radit...
God Save The Queen!
No potřebuju celou přední vidlici komplet je zrušená a celé komplet přední kolo včetně kotoučů atd.Zbytek je cajk.Já nezválel ale kamoš se potkal s autem v male rychlosti a zapichl do něj kolo az praskla vidla.Ja to od něj koupil pojistovna ho slušně zaplatila a já mašinu koupil a už ju mam doma.Takže splaším vidlu a kolo a bude to ok.Rám není tuklej je ok včetně motoru ten si brble
takže pro mě je dulezite vedet od jakého roku mohu z vesela kupovat dily na rocnik 2002
ZDA UZ PASUJI z roku 2000 atd
treba kolo vcetne kotoucu koupim za par kacek 98rok ale 2002 to je zas jina castka to stejna vidlice atd.Takze musim vse od roku 2002 nebo 2000 ? nebo i starsi.diky
dal sem si i inzeraty a napisu to i sem co potřebuju
potřeboval bych:přední vidlici bez brejlí brejle vrchni i spodni mam,komplet predni kolo vcetne kotoucu,pačku spojky=pouze packu,svody,takova ta tycka kterou se radi jak drzi radicku
rok mám 2002 takže vše od roku 2000
pokud byste si nekdo nejakyho dilu co shanim vsim hazte mi prosim odkazy děkuju
takž už fakt nevím jak to je.Koukám ted na přední kola a někde se říká že pasujou až od roku 2000 na muj rocnik 2002 a nevim co je na nem jine.Kdyz bych koupil treba kolo 98 a vidlicu 98 rok a nacpal to do brejli co uz mam vcem by to nepasovalo.Nebo kolo 98 a vidlice rok 2001
tady kdyz se kouknu tak pise pouzitelny od 96-2001 tak nechapu.Muze mi prosim nějakej odborník poradit?
http://www.tipmoto.com/dily-moto/kola/c … redni.html
Honzik8719 (Člen) 08.05.2012 15:57:39 Offline |
nejsem sice odborník, už se to tu několikrát řešilo...starší modely mají pneu 110/150 a novější 120/160...podle toho asi taky jinou šířku ráfku
...relativní kochač...
Stránky: 1