Nejsi přihlášen
Re: Servis jižní čechy
Šnobl v Neplachově. To je asi 20 km od budějc směr Tábor. Na B12 mi dělal vidle, spojku, rozvody a vždycky jsem byl moc spokojenej. http://www.firmy-cb.cz/f189003-josef-sn … -a-skutru/
yamaha motortech na strakonicke - mechanik stejny uz asi 8let a kdyz jsem neco daval delat tak tam , mlady servisoval u nekoho v kam ujezde -delali prevodovku na monstru a kardan na GS a jednu ranu R6 a bylo to zrejmne ok Zalezi na tom co chces
MOTO KOZZI GRISO
zavislak81 (Člen) 03.05.2012 06:39:50 Offline |
To Paladin86: myslíš třeba mě? záleží, co je u tebe základni servis
zavislak81 psal:To Paladin86: myslíš třeba mě? záleží, co je u tebe základni servis
Potřeboval bych vyměnit řemeny příslušenství, vyměnit těsnění víka a asi i vany motoru a seřídit ruční brzdu.
V podstatě jednoduchý věci. Jenom pro mě, když nemám zvedák ani jámu, tak trochu problém.
yoby psal:Paladin86 psal:Promin že se ti tu seru do vlákna ale neznáte Jihočeši někoho dobrýho na základní servis auta?
Nevadí a co máš za auto?
Jsem si koupil za pár peněz Hyundai Lantru a čeká mě STK, tak to musim dát trochu do kupy.
auto - Kájov - Čížek - 775 177691
jsou tam dva Cizkove - tata a syn (toto je mlady) - oba motorkari - zavolas - domluvis - zajdes na nadrazi na obed a fertig
jo a s motorkou bych nesel do Suzuki - sice tam maji brzdu ale je to tam nejake divne
jardagsf motor brzdu a PC s COM nemajici a auta , diky lenosti , nedelajici
MOTO KOZZI GRISO
zavislak81 (Člen) 03.05.2012 11:55:08 Offline |
Krom toho rozvoďáku (nemám přípravky) to pro mě není problém. Odkud jsi?
zavislak81 (Člen) 03.05.2012 15:07:29 Offline |
Aha, tak to by nebyl problém, ale já jsem od Č.B., tak si myslím že ve tvém okolí určitě najdeš někoho, kdo něco umí a neom.dá tě, protože takových servisů je bohužel ještě mnoho. Pokud by jsi nikoho nenašel, klidně se na mě obrať
S kvalitníma servisama je fakt dneska problém... většinou to jsou mladý kluci po škole co jsi myslí že jsou mistři světa, ale pak tam ještě musim 3x aby se udělalo, co zapomněli. Popřípadě si musim najít na netu, co to asi tak je a co maj hledat (zkušenost z Fiatu z čb).
zavislak81 (Člen) 03.05.2012 20:56:54 Offline |
To je pravda, že s kvalitním servisem je to jako s šafránem. Já dělám auta pokud mám čas a náladu jako koníčka a když chci měnit olej hodinu, tak ho měním hodinu a nikdo mi do toho nekecá. Dělám to v klidu a pořádně.
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2012 08:53:27 Offline |
osiris psal:yebat psal:................ já si dál prezout předek i zadek + výměna oleje+filtr a chtěli 300
...to ti přezouvaly a měnily volej sestry karmelitánky
to si nechával přezout na Václaváku v tom stanu , kde zjištujou rakovinu ,ne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1