Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2012 19:56:06 Offline |
Banditatom (Člen) 02.05.2012 21:25:06 Offline |
Re: Policie Vlašim v akci :-D
nezáviděnihodná situace
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
A takhle to prednedavnem dopadlo u nas kdyz se rozhodli pronasledovat rychle jedouciho motorkare v Prostejove, zenskou ve Sceniku sejmuli a ta ma rozdrcenej kotnik a aut ona odpis, policajti se odpalkovali na strom a sli smerem na chodnik, resume motorkar ujel.
Zajimave ze policie CR muze mit stale tmave folie na oknech, ikdyz je to proti legislative
http://www.itydenik.cz/obsah/honicka-po … l-vrtulnik
hlavně že blbouni stáli před přechodem to udělat já tak už jebou
dobře jim tak , hlavně že ty řidiči motorek musej mít zvláštní školení hmm na
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
yoby psal:No jo, příslušník v autě zastavil nějakej kundičce na přechodu a motorkář kochající se její prdelí proletěl prdelí krásné ochcávie
třeba chtěl proletět ještě předním oknem až k ní hele na tom něco bude
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:hlavně že blbouni stáli před přechodem to udělat já tak už jebou
dobře jim tak , hlavně že ty řidiči motorek musej mít zvláštní školení hmm na
ty voe to sou dedukce
Osobně si myslim, že to zašlápli před přechodem a borec na moto asi čuměl po babách a šel. Cajty na motorkách zdravim, voni taky zdravěj, párkrát mě dokonce protáhli cestu kolonou na jižní spojce (ať už měšťáci nebo státní), takže nevidim důvod proč bych jim měl přát aby se rozštípali.
ps. co sem viděl vídeo ze cvičení v brně na okruhu, tak to rozhodně žádný lemra nejsou aspoň ty co vyfásli před pár lety ty nový hondí "panáky".
Lihy psal:libac22 psal:hlavně že blbouni stáli před přechodem to udělat já tak už jebou
dobře jim tak , hlavně že ty řidiči motorek musej mít zvláštní školení hmm naty voe to sou dedukce
Osobně si myslim, že to zašlápli před přechodem a borec na moto asi čuměl po babách a šel. Cajty na motorkách zdravim, voni taky zdravěj, párkrát mě dokonce protáhli cestu kolonou na jižní spojce (ať už měšťáci nebo státní), takže nevidim důvod proč bych jim měl přát aby se rozštípali.
ps. co sem viděl vídeo ze cvičení v brně na okruhu, tak to rozhodně žádný lemra nejsou aspoň ty co vyfásli před pár lety ty nový hondí "panáky".
to jela ochcávka k přechodu u krajnice ? a moto bylo taky nějak u kraje padnutý ... nevím no nechci se dohadovat nevím jak to bylo
Lihy psal:libac22 psal:hlavně že blbouni stáli před přechodem to udělat já tak už jebou
dobře jim tak , hlavně že ty řidiči motorek musej mít zvláštní školení hmm naty voe to sou dedukce
Tam jezdil na všech motorkách kvůli videu jen jeden člověk max dva
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2012 12:10:03 Offline |
tak ja vam to teda povim jak to bylo vim to teda z doslechu ale pro predstavu to staci.
policejni octavia objizdela z prava auto ktery zastavilo pred prechodem.z jakyho duvodu to netusim.v momente kdyz uz byla oktavka u prechodu tak do silnice vlezla mlada vnadna slecna a panove se asi rozhodli na posledni chvili zastavit a pokochat.s cimz bohuzel za nimi jedouci kolega uz nepocital.vysledek vidite
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 03.05.2012 12:29:38 Offline |
taky nemám důvod jim přát nic špatnýho, padafka se může stát každýmu, akorát cajt z toho bude mít větší průser.
Jinak s těma na motorkách mám taky dobrý zkušenosti, narozdíl od zkurvený hlídky v Kobře11Passátu mezi Lovoshitem a Prahou. Jeli za mnou asi 25 kilometrů dokud jsem prostě tu rychlost nepřekročil.
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2012 12:49:36 Offline |
zzzmrzlinar psal:taky nemám důvod jim přát nic špatnýho, padafka se může stát každýmu, akorát cajt z toho bude mít větší průser.
Jinak s těma na motorkách mám taky dobrý zkušenosti, narozdíl od zkurvený hlídky v Kobře11Passátu mezi Lovoshitem a Prahou. Jeli za mnou asi 25 kilometrů dokud jsem prostě tu rychlost nepřekročil.
tak si měl po 5km zastavit a dát cigáro...třeba by nečekali s tebou
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar psal:taky nemám důvod jim přát nic špatnýho, padafka se může stát každýmu, akorát cajt z toho bude mít větší průser.
...máš mít slabé, nevýkonné auto a si v klidu
Mour psal:zzzmrzlinar psal:taky nemám důvod jim přát nic špatnýho, padafka se může stát každýmu, akorát cajt z toho bude mít větší průser.
Jinak s těma na motorkách mám taky dobrý zkušenosti, narozdíl od zkurvený hlídky v Kobře11Passátu mezi Lovoshitem a Prahou. Jeli za mnou asi 25 kilometrů dokud jsem prostě tu rychlost nepřekročil....máš mít slabé, nevýkonné auto a si v klidu
má jezdit sockou nebo na kole, jako já
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 04.05.2012 07:13:53 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak ja vam to teda povim jak to bylo vim to teda z doslechu ale pro predstavu to staci.
policejni octavia objizdela z prava auto ktery zastavilo pred prechodem.z jakyho duvodu to netusim.v momente kdyz uz byla oktavka u prechodu tak do silnice vlezla mlada vnadna slecna a panove se asi rozhodli na posledni chvili zastavit a pokochat.s cimz bohuzel za nimi jedouci kolega uz nepocital.vysledek vidite
ty krávo přesně takhle jsem rosekla první dodávku kterou jsem dostatl do ruky akorát tehdá přechazeli mažoretky ten pohled za tu pětku co stála oprava stál
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
WenzelB6 psal:yoby psal:No jo, příslušník v autě zastavil nějakej kundičce na přechodu a motorkář kochající se její prdelí proletěl prdelí krásné ochcávie
zasloužila vopíchat takový škody
Dyt tu prdel ochcávky wopíchal pěkně
Lepší někdy, než nikdy.
Stránky: 1