Nejsi přihlášen
Velociraptor (Člen) 03.05.2012 19:13:01 Offline |
Re: co způsobuje střílení do výfuku
určitě bohatá směs.. Kdyby byla chudá,stříli to do sání..nebo se pletu???
To,co děláme v životě se ozývá do věčnosti
Velociraptor (Člen) 03.05.2012 20:19:08 Offline |
strileni do vyfuku, urcite dela prilis bohata smes, svicky sou cerny od bohate smesi.. Viz Google
zavislak81 (Člen) 03.05.2012 20:50:54 Offline |
pokud to střílí do výfuku, tak je směs bohatá, pokud do sání je směs chudá. Nech si seřídit karbce, nebo nedávej sytič na plno, pokudje takto teplo, chytá mi to i bez sytiče.
Velociraptor (Člen) 03.05.2012 22:03:20 Offline |
zavislak81 psal:pokud to střílí do výfuku, tak je směs bohatá, pokud do sání je směs chudá. Nech si seřídit karbce, nebo nedávej sytič na plno, pokudje takto teplo, chytá mi to i bez sytiče.
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2012 07:25:38 Offline |
Ondráš psal:Tak obráceně, no...
jako že má bohatou směs ve vejfuku a střílí mu to do karburátoru ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Velociraptor psal:určitě bohatá směs.. Kdyby byla chudá,stříli to do sání..nebo se pletu???
hide psal:Strileni do vejfuku zpusobuje chuda smes.
Molekuly smesy jsou dal od sebe a v dobe vybuchu nestihnou od sebe navzajem prohoret vsechny..
Já teda opět nevím jak u 4-taktů a japonců zvláště , ale u dvoutaktních jawiček vždy platilo, bohatá směs střílí do výfuku, chudá střílí do karbecu!
Nic lidského mi není cizí
hide psal:Strileni do vejfuku zpusobuje chuda smes.
Molekuly smesy jsou dal od sebe a v dobe vybuchu nestihnou od sebe navzajem prohoret vsechny..
Na merkury nebo podobný skládačky jsem se nikdy ve válcích a okolí nedíval co tam dělají, ale řekl bych, že když je směs bohatá nestačí se vše spálit před otevřením výfukového ventilu a tak zůstává ve výfuku palivo, které se postupně vedrem a další várkou zažechne.... a když je chudá, nestačí se dostatečně stlačit, aby vznikli vhodné podmínky pro zážech, což se změní s otevřením sacího ventilu a přísunem nové várky "ještě jakoby včas" na vznícení takhle jsem se k tomu vždy stavěl a jak budu zarytě tvrdit, vždy jsem s tím u sebe uspěl
ale já jsem jen mrdal, co dokáže hodinovou práci na stroji dělat i měsíc
mara - jestli myslis to strileni jak z kanonu, jako treba pres chcipak tak to mas pravdu...
ale jestli myslis to strileni z ladaku kdyz treba brzdis motorem se zavrenym plynem to je prave chudou smesi, ona taky byt bohata nemuze kdyz mas zavrenej plyn..
U techto motoru svicka na jeden cyklus hodi 2x jiskru. Jednou "naprazdno" v dobe vyfuku(otevren vyfukovy ventil) a pokud tam zbylo palivo tak chytne jeste ve valci a vystreli z vyfuku..
To bych rek ze je pripad tazatele..
A jestli ne tak uz teda fakt nevim
hide psal:mara - jestli myslis to strileni jak z kanonu, jako treba pres chcipak tak to mas pravdu...
ale jestli myslis to strileni z ladaku kdyz treba brzdis motorem se zavrenym plynem to je prave chudou smesi, ona taky byt bohata nemuze kdyz mas zavrenej plyn..
Myslím, že si myslíš, že víš co si myslím a opravdu myslíme to stejné
Velociraptor (Člen) 05.05.2012 12:06:22 Offline |
Zdeněk psal:JaVok psal:tak snad vyřešeno zvedl jsem jehlu na doraz a prestalo střílet a chyta jak dříve na první ale stejně jde do světa manželka již ho už nechce
A půjde do čeho??
pujde do prdele
Velociraptor psal:Zdeněk psal:JaVok psal:tak snad vyřešeno zvedl jsem jehlu na doraz a prestalo střílet a chyta jak dříve na první ale stejně jde do světa manželka již ho už nechce
A půjde do čeho??
pujde do prdele
a není divná?
Velociraptor psal:Zdeněk psal:JaVok psal:tak snad vyřešeno zvedl jsem jehlu na doraz a prestalo střílet a chyta jak dříve na první ale stejně jde do světa manželka již ho už nechce
A půjde do čeho??
pujde do prdele
ale já myslel, jako že pujde do B6, B12, H-D, Babeta 210, hornet, ??????? Nebo přejde na kolo?
A není to škoda, nyní, když jsi ji zfunkčnil?
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 09.05.2012 18:42:39 Offline |
JaVok psal:tal si po projetí rozmyslela cb nebude zustane s Bandaskou
no ještě tahat jebku do garáže
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
JaVok psal:nakonec se mě povedlo bandoura seštelovat tak že že překvapil i mě jezdí lépe jak dřív
šikovnej kluk
a o tom CB už tady vedle byla taky řeč, jsem rád, že můj názor nezůstal osamocen, tohle se nemůže líbit ani holkám
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1