Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » chladic GSX-R 750 na B6

Foglik (Člen)
06.05.2012 21:34:59

chladic GSX-R 750 na B6

Chci se zeptat jestli pasuje chladic z GSX-R 750 (90) na Bandita 600 (98) a hlavne jestli to utahne olejovy cerpadlo. Mate s tim nekdo zkusenost?

Filous (Člen)
06.05.2012 22:27:07

Re: chladic GSX-R 750 na B6

...proč tam chceš rvát velkej chladič???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Foglik (Člen)
06.05.2012 22:53:31

hodne jezdeni po meste. I kdyz se propletu mezi autama... tak co jezdim se znamym, tak tomu skoro porad huci vetrak, bandit vetrak nema, tak sem tomu chtel pomoct trosku vetsim chladicem. ale de o to jestli to ma cenu

Zdeněk (Člen)
07.05.2012 09:26:19

Foglik psal:

hodne jezdeni po meste. I kdyz se propletu mezi autama... tak co jezdim se znamym, tak tomu skoro porad huci vetrak, bandit vetrak nema, tak sem tomu chtel pomoct trosku vetsim chladicem. ale de o to jestli to ma cenu

Na hučící větrák se vykašli. On má vodníka a ty vzducháče-- to nemůžeš porovnávat.
Na motorkách rv zhruba pod 95 ani nebyl olejový chladič a jezdí dodnes. Bych maximálně koupil olejový teploměr do víčka spojky--pro klid v duši.
http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/TEPLOM%C … 0MOTOCYKL/
A pak to můžeš namontovat mu a pak sobě a déj vědět, jaký je rozdíl.

Ale určitě ho tu někdo má a může ti říct, jaký je teplotní rozdíl mezi vodník-vzduch

sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen)
07.05.2012 19:44:19

Tenhle vehement jsem měl jak na bečku tak momentálně na autobusu... ber ho ( pokud ho chceš) jen jako orientační,pač bere teplotu s bloku motoru ( myšleno ze vzduchu v motoru a troše roscákaného oleje!Je pravda, že u bandita v koloně v hajcungu ukazoval mimo stupnicibigsmilebigsmilebigsmile a Bandit chrochtal dálgood

...nikdy jsem neslyšel o tom, že by se Bandit zadřel kvůli přehřátí...

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdeněk (Člen)
07.05.2012 19:50:31

Banditatom psal:

...nikdy jsem neslyšel o tom, že by se Bandit zadřel kvůli přehřátí...

Já taky ne. good

sou různí lidé mezi námi
Filous (Člen)
08.05.2012 10:07:26

...jag psali kucí, je to zbytečnej strach, tedle motor neupečeš...při ekstrému dostaneš volej na 140 Celzijusů a nijak ho to nevohrožuje na životě...při použití gixrovýho chladiče bys musel předělat držáky, určitě bys ho tam dostal, ale je to k ničemu a navíc to bude fakt hnusný...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdeněk (Člen)
08.05.2012 10:28:20

Filous psal:

...jag psali kucí, je to zbytečnej strach, tedle motor neupečeš...při ekstrému dostaneš volej na 140 Celzijusů a nijak ho to nevohrožuje na životě...při použití gixrovýho chladiče bys musel předělat držáky, určitě bys ho tam dostal, ale je to k ničemu a navíc to bude fakt hnusný...

Nehledě na to, že bys to mohl uchladit moc a pak by motor mohl být jakoby furt nezahřátý na provozní teplotu-- teda si myslím já, ale možná myslím blbě.surprised

sou různí lidé mezi námi

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS