Nejsi přihlášen
NAKED KILLERS V.
Zdar Pičiaci,
tak Naked Killers V. je istý. Bude to však na novom mieste v Hoteli Smrečina http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page … mp;hotel=2 v areáli lyžiarskeho strediska Lučivná http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page … p;hotel=3.
Ubytovanie: 10€ osoba/noc
Raňajky: švédske stoly - 4 €
Pivo:
Kozel 10 - 1,10 €
Kozel 12 - 1,30 €
(chcete radšej 10 alebo 12???)
a klasicky v piatok guláš, v sobotu kapelka + grilovačka
Vstup: 8€
PS: budeme mať "sukromný" bar :)
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Banditatom (Člen) 08.05.2012 13:49:17 Offline |
Re: NAKED KILLERS V.
no jistě pičó...psst nejní to na nás moc luxusně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 08.05.2012 13:53:43 Offline |
k piváskum....12 desítka je jak voda s pračky
no tak zupa
pivo 12, business apartman, cinema hall ...
tak me tak napada - vi oni vubec, kdo tam prijede? Byl jsi to rezervovat osobne nebo jsi tam poslal nejakou socialne korektnejsi osobu?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
666killer psal:ono to nieje zas taka parada a budeme mat vlastny priestor mimo hotela tak pohoda
jo tak voni se nas bojej a poslou nas nekam do rezervace, jo? Tak to asi udelame exkurzi po hotelu a nocni kontrolu bobru
killerovka (Člen) 09.05.2012 13:12:11 Offline |
a ešte zopár foto, aby ste teda videli, že nebudeme vyhnaní na okraj spoločnosti :
Takto sa tam dotanete:
A KULTURNA VLOŽKA:
v sobotu je kúsok odtiaľ - v Zázrivej - rekonštrukcia bojov o rovnú horu
http://obeczazriva.sk/?podujatie=boje-o-rovnu-horu
https://www.facebook.com/events/154905194627139/
inak kedže je to lyžiarské stredisko, je tam sedačková lanovka. je to čierna zjazdovka (1000). v prípade záujmu sa dá previezť hore-dole, podmienkou je min. počet 20 ľudí. tiež v čase nášho "pičovania", tam bude fungovať lanový park (14 stanovíšť) + lukostreľba..
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Banditatom (Člen) 09.05.2012 18:45:56 Offline |
...dokonalé
palousej: vemem vrtulníky a zničíme mu domácí flóru
Loser psal:666killer psal:ono to nieje zas taka parada a budeme mat vlastny priestor mimo hotela tak pohoda
jo tak voni se nas bojej a poslou nas nekam do rezervace, jo? Tak to asi udelame exkurzi po hotelu a nocni kontrolu bobru
nebo kontrolu nevěsty a svatebních hostů jako předlóni
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 09.05.2012 21:22:28 Offline |
faitík psal:Loser psal:666killer psal:ono to nieje zas taka parada a budeme mat vlastny priestor mimo hotela tak pohoda
nebo kontrolu nevěsty a svatebních hostů jako předlóni
Přihlášeni a těšíme se.
Banditatom (Člen) 12.05.2012 13:42:17 Offline |
a doufám, že jste objednali pěkný počasí ( deštíček, kosu atd.)
Banditatom (Člen) 13.05.2012 09:44:43 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:a doufám, že jste objednali pěkný počasí ( deštíček, kosu atd.)
na tohle počásko jsi expert ty né
mrakomor
Chceš nějaké zálohy? Mám už zajištěné volno
Banditatom (Člen) 09.06.2012 13:08:56 Offline |
zdenek 1 psal:Sice by jsme měli v tuto dobu být někde jinde,ale možná na skok bych taky dojel.....
výborně.... budem chodit chcát ke STROMU
Banditatom (Člen) 10.06.2012 20:00:09 Offline |
4Fun.cz psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:Sice by jsme měli v tuto dobu být někde jinde,ale možná na skok bych taky dojel.....
výborně.... budem chodit chcát ke STROMU
Jako již tradičně
no onečně slovo chlapa
Banditatom (Člen) 10.06.2012 21:00:15 Offline |
666killer psal:nestraste ho
proč?
killerovka (Člen) 14.06.2012 13:18:05 Offline |
tak damy a pani
pomaly sa nám to blíži a tak chcem vyzvať všetkých, ktorí ešte váhajú, nech sa kladne rozhodnú. zálohu za ubytovanie sme už zaplatili a tak dúfame, že ani jedno miesto neprepadne..
tak bandit hlaste sa!!
Tak v pátek dojedem a kdo se jen koutkem oka škaredě podívá na mojeho stromika,do smrti smrťoucí bude mít neštěstí ve všem ! Jo a banditatome,konečně budeš mít šanci koupit tu bečku piva co roky dlužíš budeme tam všichni koho se to týkalo .
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Tak v pátek dojedem a kdo se jen koutkem oka škaredě podívá na mojeho stromika,do smrti smrťoucí bude mít neštěstí ve všem ! Jo a banditatome,konečně budeš mít šanci koupit tu bečku piva co roky dlužíš budeme tam všichni koho se to týkalo .
Matne si vzpominam, ze jsem u toho byl taky A jestli ne, tak bych rad byl aspon u toho az se se ta becka narazi
Banditatom (Člen) 18.06.2012 17:32:59 Offline |
Loser psal:zdenek 1 psal:Tak v pátek dojedem a kdo se jen koutkem oka škaredě podívá na mojeho stromika,do smrti smrťoucí bude mít neštěstí ve všem ! Jo a banditatome,konečně budeš mít šanci koupit tu bečku piva co roky dlužíš budeme tam všichni koho se to týkalo .
Matne si vzpominam, ze jsem u toho byl taky A jestli ne, tak bych rad byl aspon u toho az se se ta becka narazi
matně si vzpomínám, že jsem tě tam nikde neviděl
Banditatom (Člen) 18.06.2012 18:45:04 Offline |
zdenek 1: měli jste možnost čeladná 2011 ani jeden jste se nepřijeli ani juknout takže nasrat
Loser psal:zdenek 1 psal:Tak v pátek dojedem a kdo se jen koutkem oka škaredě podívá na mojeho stromika,do smrti smrťoucí bude mít neštěstí ve všem ! Jo a banditatome,konečně budeš mít šanci koupit tu bečku piva co roky dlužíš budeme tam všichni koho se to týkalo .
Klidně ti půl bečky věnuji (on ji stejně nekoupí)
když to jede,je to OK
Banditatom psal:zdenek 1: měli jste možnost čeladná 2011 ani jeden jste se nepřijeli ani juknout takže nasrat
To je ale ubohá výmluva,vlastně jako všechny předešlé ale nechme toho,to já jen tak s pryncipu ....
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 19.06.2012 18:34:38 Offline |
Kelly01 psal:To nebude taková masofka jak sraz, co
Banditatom (Člen) 19.06.2012 19:58:10 Offline |
VikecB12 psal:Masofka nemasofka,vždycky si najdu nějakej známej ksicht,se kterým se zreju Tak nebuďte kokoti
no ještě, že z minula mám uplný okno ale jo tebe si pamatuju
Banditatom (Člen) 24.06.2012 12:08:49 Offline |
morafci jedete někdo v pátek po poledni?
Honzik8719 (Člen) 24.06.2012 12:48:33 Offline |
Banditatom psal:morafci jedete někdo v pátek po poledni?
klidně se někde cestou srazíme...Ondráš bude na návštěvě tam někde u Vás u příbuznejch a jsme domluvený že se někde sejdem a pojedem společně...teda jestli to dám dohromady, protože na šopříku se mi moc nechce
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 24.06.2012 12:57:17 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:morafci jedete někdo v pátek po poledni?
klidně se někde cestou srazíme...Ondráš bude na návštěvě tam někde u Vás u příbuznejch a jsme domluvený že se někde sejdem a pojedem společně...teda jestli to dám dohromady, protože na šopříku se mi moc nechce
ty voe ty jedeš taky to prodej a kup si konečně motorku oka domluvíme se někde na bílé
pvoja jede taky?
Honzik8719 (Člen) 24.06.2012 13:28:23 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:morafci jedete někdo v pátek po poledni?
ty voe ty jedeš taky to prodej a kup si konečně motorku oka domluvíme se někde na bílé
pvoja jede taky?
nejspíš pojedu...moja jede s kámoškou na slovač už v pátek o týden dřív s kámoškou na dovolenou a v sobotu nás prej přijedou zkontrolovat a popít
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 24.06.2012 13:32:58 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:
klidně se někde cestou srazíme...Ondráš bude na návštěvě tam někde u Vás u příbuznejch a jsme domluvený že se někde sejdem a pojedem společně...teda jestli to dám dohromady, protože na šopříku se mi moc nechcety voe ty jedeš taky to prodej a kup si konečně motorku oka domluvíme se někde na bílé
pvoja jede taky?nejspíš pojedu...moja jede s kámoškou na slovač už v pátek o týden dřív s kámoškou na dovolenou a v sobotu nás prej přijedou zkontrolovat a popít
takže máš doma veselo
Honzik8719 (Člen) 24.06.2012 13:41:50 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:
pvoja jede taky?nejspíš pojedu...moja jede s kámoškou na slovač už v pátek o týden dřív s kámoškou na dovolenou a v sobotu nás prej přijedou zkontrolovat a popít
takže máš doma veselo
a do teho se ještě mušim učit na zkoušky
...relativní kochač...
killerovka (Člen) 24.06.2012 22:00:27 Offline |
666killer psal:Zdar Pičiaci,
tak Naked Killers V. je istý. Bude to však na novom mieste v Hoteli Smrečina http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page … mp;hotel=2 v areáli lyžiarskeho strediska Lučivná http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page … p;hotel=3.
Pivo:
Kozel 10 - 1,10 €
Kozel 12 - 1,30 €
PS: budeme mať "sukromný" bar :)
vzhľadom k tomu, že sa nám nepodarilo zohnať druhú kapelu upravujeme vstupne z 8€ na 6€.
počkám ešte 3 dní a konečný počet nahlásim na hotel.
čakali sme ale viac prihlásených
Honzik8719 (Člen) 24.06.2012 22:32:00 Offline |
killerovka psal:666killer psal:Zdar Pičiaci,
Pivo:
Kozel 10 - 1,10 €
Kozel 12 - 1,30 €
PS: budeme mať "sukromný" bar :)vzhľadom k tomu, že sa nám nepodarilo zohnať druhú kapelu upravujeme vstupne z 8€ na 6€.
pokoje se budou řešit až na místě? já budu celý víkend je mi asi jedno s kym budu spát, a Danča moje přijede s kámoškou v sobotu tak pro ně bych prosil dvoulůžák. Díky P.S. chceš nějakou zálohu?
...relativní kochač...
killerovka psal:vzhľadom k tomu, že sa nám nepodarilo zohnať druhú kapelu upravujeme vstupne z 8€ na 6€.
Šmarja nech 8€ ať je pak z čeho platit policajtům kafe až přijedou.
2 Banditatom: Já bych po poledni odněkud z Pražma vyrazit mohl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 25.06.2012 18:05:30 Offline |
Ondráš psal:killerovka psal:vzhľadom k tomu, že sa nám nepodarilo zohnať druhú kapelu upravujeme vstupne z 8€ na 6€.
čakali sme ale viac prihlásenýchŠmarja nech 8€ ať je pak z čeho platit policajtům kafe až přijedou.
2 Banditatom: Já bych po poledni odněkud z Pražma vyrazit mohl.
kde ty se tady na konci sfjeta bereš? oka ještě upřesním kde a v kolik
killerovka (Člen) 25.06.2012 18:16:23 Offline |
Honzik8719 psal:killerovka psal:666killer psal:Zdar Pičiaci,
Pivo:
Kozel 10 - 1,10 €
Kozel 12 - 1,30 €
PS: budeme mať "sukromný" bar :)vzhľadom k tomu, že sa nám nepodarilo zohnať druhú kapelu upravujeme vstupne z 8€ na 6€.
čakali sme ale viac prihlásenýchpokoje se budou řešit až na místě? já budu celý víkend je mi asi jedno s kym budu spát, a Danča moje přijede s kámoškou v sobotu tak pro ně bych prosil dvoulůžák. Díky P.S. chceš nějakou zálohu?
jj pokoje sa budu riesit az na mieste = teda kto s kym kde bolo by to moc zložité, ešte aj toto "prizerať". myslím, že pre baby sa určite niečo nájde.
zálohu netreba, pretože posielať to z CZ na SK je drahé a tak to vždy platíme my s malou dušičkou, že sa nám to všetko vráti
mačka
Banditatom (Člen) 25.06.2012 18:17:16 Offline |
Ondráš: tam je to v lese nikdo nikde tam by se polišmani nevodvážily
killerovka (Člen) 25.06.2012 18:21:21 Offline |
Banditatom psal:Ondráš: tam je to v lese nikdo nikde tam by se polišmani nevodvážily
jj v lese = odvaha tam ale nechýba iným príšerkam a veverkam
Banditatom (Člen) 25.06.2012 18:23:07 Offline |
killerovka psal:Banditatom psal:Ondráš: tam je to v lese nikdo nikde tam by se polišmani nevodvážily
No jedna italská příšerka se mnou přijede pravda ale, že by dorazily i drevokozuři
killerovka (Člen) 25.06.2012 18:34:35 Offline |
killerovka psal:Banditatom psal:Ondráš: tam je to v lese nikdo nikde tam by se polišmani nevodvážily
to žlté je náš hotel
https://plus.google.com/u/0/photos/1038 … 6330027010
Banditatom (Člen) 25.06.2012 19:03:12 Offline |
killerovka psal:killerovka psal:Banditatom psal:Ondráš: tam je to v lese nikdo nikde tam by se polišmani nevodvážily
to žlté je náš hotel
https://plus.google.com/u/0/photos/1038 … 6330027010
víme koukali jsme
Honzik8719 (Člen) 25.06.2012 19:53:29 Offline |
Banditatom psal:Ondráš psal:killerovka psal:vzhľadom k tomu, že sa nám nepodarilo zohnať druhú kapelu upravujeme vstupne z 8€ na 6€.
čakali sme ale viac prihlásenýchŠmarja nech 8€ ať je pak z čeho platit policajtům kafe až přijedou.
2 Banditatom: Já bych po poledni odněkud z Pražma vyrazit mohl.kde ty se tady na konci sfjeta bereš? oka ještě upřesním kde a v kolik
o pár řádků vejš sem ti to psal dám spicha s váma jestli mě teda sebou vezmete
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 25.06.2012 19:55:15 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Ondráš psal:
Šmarja nech 8€ ať je pak z čeho platit policajtům kafe až přijedou.
2 Banditatom: Já bych po poledni odněkud z Pražma vyrazit mohl.kde ty se tady na konci sfjeta bereš? oka ještě upřesním kde a v kolik
o pár řádků vejš sem ti to psal dám spicha s váma jestli mě teda sebou vezmete
když budeš hodnej a pojedeš hoóódně vzadu tak joo reju ale upozorňuju jedu s paňmámou tak ať mě pak u kilerovců neukamenujete
jo a počítáte s tím, že si cestu užijem v nepromoku
Honzik8719 (Člen) 25.06.2012 20:36:10 Offline |
kde ty se tady na konci sfjeta bereš? oka ještě upřesním kde a v koliko pár řádků vejš sem ti to psal dám spicha s váma jestli mě teda sebou vezmete
když budeš hodnej a pojedeš hoóódně vzadu tak joo reju ale upozorňuju jedu s paňmámou tak ať mě pak u kilerovců neukamenujete
jo a počítáte s tím, že si cestu užijem v nepromoku
nepromok bych potřeboval na převodovku frajeři jezdí bez nepromoku a paňmáma jede na svojí? to bych mohl vzít šopříka
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 25.06.2012 20:45:42 Offline |
o pár řádků vejš sem ti to psal dám spicha s váma jestli mě teda sebou vezmetekdyž budeš hodnej a pojedeš hoóódně vzadu tak joo reju ale upozorňuju jedu s paňmámou tak ať mě pak u kilerovců neukamenujete
jo a počítáte s tím, že si cestu užijem v nepromokunepromok bych potřeboval na převodovku frajeři jezdí bez nepromoku a paňmáma jede na svojí? to bych mohl vzít šopříka
no jsou tu frajeři co v dešti nejezdí pač jim to nejezdí jj jede na duc stroji no co poujedem dáme kochačku přírodou a tak budem brouzdat přírodou čeče víš kolik jsem objevil vokolo cesty věcí
Honzik8719 (Člen) 25.06.2012 20:48:58 Offline |
jo a počítáte s tím, že si cestu užijem v nepromokunepromok bych potřeboval na převodovku frajeři jezdí bez nepromoku a paňmáma jede na svojí? to bych mohl vzít šopříka
no jsou tu frajeři co v dešti nejezdí pač jim to nejezdí jj jede na duc stroji no co poujedem dáme kochačku přírodou a tak budem brouzdat přírodou čeče víš kolik jsem objevil vokolo cesty věcí
řekl bych, že si dám vybraný úseky několikrát,ale jelikož bude dobrodrůžo dojet na tý zadní pryži tam a zpět tak radši mlčim a mírnim se
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 08:40:26 Offline |
Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
To by bylo fajn by jste jeli bez stresu a v klídečku ale už se lepší
hlemejzd999 (Člen) 26.06.2012 08:46:49 Offline |
Banditatom psal:Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
ty jo ...kdybych jel taky , tak bych jel s holkama
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 26.06.2012 08:56:08 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
tak pojeď a můžeš jet s holkama
hlemejzd999 (Člen) 26.06.2012 10:08:12 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
To by bylo fajn by jste jeli bez stresu a v klídečku ale už se lepšíty jo ...kdybych jel taky , tak bych jel s holkama
tak pojeď a můžeš jet s holkama
jo a voni na mě budou furt čekat ....
stejně nemůžu ...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 10:09:00 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
ty jo ...kdybych jel taky , tak bych jel s holkamatak pojeď a můžeš jet s holkama
stejně nemůžu ...
paní řekla, že nemáš čas
hlemejzd999 (Člen) 26.06.2012 10:23:09 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:tak pojeď a můžeš jet s holkama
stejně nemůžu ...paní řekla, že nemáš čas
říkala , že prej budu malovat... , ne - jedem pro urnu a vezem ji do Varů .
Banditatom (Člen) 26.06.2012 10:30:26 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
stejně nemůžu ...paní řekla, že nemáš čas
říkala , že prej budu malovat... , ne - jedem pro urnu a vezem ji do Varů .
chápu nepříjemná záležitost
Honzik8719 (Člen) 26.06.2012 10:46:49 Offline |
Banditatom psal:Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
Mas tam chybu vogu...chtel si prece napsat pojedu bez stresu
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 10:50:09 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
Mas tam chybu vogu...chtel si prece napsat pojedu bez stresu
bych moh volíno taky dostat doma na držku víš
Honzik8719 (Člen) 26.06.2012 11:07:32 Offline |
To by bylo fajn by jste jeli bez stresu a v klídečku ale už se lepšíMas tam chybu vogu...chtel si prece napsat pojedu bez stresu
bych moh volíno taky dostat doma na držku víš
Tak to vypada ze ted dostanu ja hned jak me tvoja uvidi
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 11:24:39 Offline |
Mas tam chybu vogu...chtel si prece napsat pojedu bez stresu:-Dbych moh volíno taky dostat doma na držku víš:redface::-D
Tak to vypada ze ted dostanu ja hned jak me tvoja uvidi:idontknow::redface::-D
tak jí tady o tom debatním kroužku ani slovo:good::-D
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
Já s nima klidně pojedu. Rychlostně to bude podobný vzhledem k tomu, že letos mám najeto asi 600 km.
2 Banditatom: Mám příbuzný v Krásné, ale přemejšlim, jestli se tam jen nezastavit místo přespání, páč už z nich neni skoro nikdo živej . Že bych se vetřel k Tobě domu a ty bys mě vzal po krásách Ostravy. Hlavně teda do tý Stodolní, abych mohl v Praze házet machry.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 26.06.2012 12:00:55 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
To by bylo fajn by jste jeli bez stresu a v klídečku ale už se lepšíty jo ...kdybych jel taky , tak bych jel s holkama
Já s nima klidně pojedu. Rychlostně to bude podobný vzhledem k tomu, že letos mám najeto asi 600 km.
2 Banditatom: Mám příbuzný v Krásné, ale přemejšlim, jestli se tam jen nezastavit místo přespání, páč už z nich neni skoro nikdo živej . Že bych se vetřel k Tobě domu a ty bys mě vzal po krásách Ostravy. Hlavně teda do tý Stodolní, abych mohl v Praze házet machry.
klidně u nás můžeš složit hlavu
jj, pod tvým vedením se ničím jiným ani nepočítá, než že za chvíli budeš kupovat silnější stroj, aby Lence stačil....
Datlík chudák vždycky chytne dámskou jízdu a sám obhajuje pánské obsazení...
Tak by se konečně svezl s chlapy a nebyl by jen dohled nad ženskými...
Ještě to doladíme...je čas....
Banditatom (Člen) 26.06.2012 12:19:00 Offline |
Póla psal:Banditatom psal:Póla psal:Too BAnditaTom: ...mám návrh....pošli mladou na cestu se mnou kochací jízdou a ty sám vyraz s Datlíkem svou cestovní rychlostí....
jj, pod tvým vedením se ničím jiným ani nepočítá, než že za chvíli budeš kupovat silnější stroj, aby Lence stačil....
Datlík chudák vždycky chytne dámskou jízdu a sám obhajuje pánské obsazení...
Tak by se konečně svezl s chlapy a nebyl by jen dohled nad ženskými...
Ještě to doladíme...je čas....
nene silnější zřejmě nebude on jí monstřík vyhovuje a má ho teprve druhou sezonu
Honzik8719 (Člen) 26.06.2012 15:15:25 Offline |
to zní zajímavě nechcete mě vzít sebou?
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 15:22:26 Offline |
Honzik8719 psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:
ty jo ...kdybych jel taky , tak bych jel s holkamaJá s nima klidně pojedu. Rychlostně to bude podobný vzhledem k tomu, že letos mám najeto asi 600 km.
2 Banditatom: Mám příbuzný v Krásné, ale přemejšlim, jestli se tam jen nezastavit místo přespání, páč už z nich neni skoro nikdo živej . Že bych se vetřel k Tobě domu a ty bys mě vzal po krásách Ostravy. Hlavně teda do tý Stodolní, abych mohl v Praze házet machry.to zní zajímavě nechcete mě vzít sebou?
no o mě nejde já vás tady uložím ale nevím jestli nebude protestovat paní
Honzik8719 (Člen) 26.06.2012 15:24:52 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Ondráš psal:
2 Banditatom: Mám příbuzný v Krásné, ale přemejšlim, jestli se tam jen nezastavit místo přespání, páč už z nich neni skoro nikdo živej . Že bych se vetřel k Tobě domu a ty bys mě vzal po krásách Ostravy. Hlavně teda do tý Stodolní, abych mohl v Praze házet machry.to zní zajímavě nechcete mě vzít sebou?
no o mě nejde já vás tady uložím ale nevím jestli nebude protestovat paní
tak uvidíme
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 17:41:40 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:no o mě nejde já vás tady uložím ale nevím jestli nebude protestovat paní
Mě stačí na zápraží vedle psa...
jj kocour je přítulnej ( že kakáč) pivu tu čepujou taky dobrý a jestli toužíš po pesakovi tak sousedka má takového debila
Banditatom (Člen) 26.06.2012 17:44:27 Offline |
jo tak jsem mluvil s paňmámou a kupodivu neprotestuje jen prej si máte vzít spacáky a postel vám nafouknem
tož jestli budeš u tomáša tak sa ozvi dáme cígu:)
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili