Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2012 17:15:54 Offline |
Re: Svíčka
Žabička psal:Mám mega problém
Zůstal mi závit od svíčky v motoru Sakra jak to dostat ven poradte prosím
to si tak nějak v ..to budeš mušet asi rozebrat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ale pruser bude bordel ze svicky co muze napadat do valce.
Je to toto:
http://www.maxeuro.cz/vytahovak-zalomen … d_178.html
Žabičko a to se ti rozsypal jen ten porcelán, nebo se ukroutila svíčka pod tím šestihranem?
Pokud jen porcelán, tak šestihran by měl jít. No a pokud ti šestihran zůstal v klíči č. 16 a holý závit v hlavě, tak fakt jedině hlavu na ponk a použít ty vytahováky.
sou různí lidé mezi námi
hide psal:Ale pruser bude bordel ze svicky co muze napadat do valce.
Je to toto:
já tomu nerozumim... ale s timhle se to bude dělat asi moc dobře, když je ta svíčka tak hezky zapuštěná... něják si to nedovedu představit...
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2012 19:00:51 Offline |
yebat psal:hide psal:Ale pruser bude bordel ze svicky co muze napadat do valce.
Je to toto:
http://www.maxeuro.cz/vytahovak-zalomen … d_178.htmljá tomu nerozumim... ale s timhle se to bude dělat asi moc dobře, když je ta svíčka tak hezky zapuštěná... něják si to nedovedu představit...
stejně musí tu hlavu sundat..to se jinak nedá vyndat ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hide psal:Ale pruser bude bordel ze svicky co muze napadat do valce.
Je to toto:
a tydle vytahovaky jsem pouzil jednou na sroub u bagru a vsechny byly hned hole. zadna kvalita na tvrdsi srouby Nezavidim
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Me tak jednou se vyrvala svicka na B6 z palice, nekdo natahl zavit predemnou a nebo to prerval, nebo byla uz povolena, a proste jedu si to tak pres dve kilca zrovna a najednou pico rachot jako hovado, a svicka me vysela na fajce, vyrvanej zavit, musela se shodit palice, nova zavitova vlozka, hlavu ofrezovat, novy tesneni pod palicu,gumovy O krouzky a zase se to litalo jak z praku. Hold clovek nevi jaky hovado co pred nim delalo, toto bylo jediny co sem mel na B6 za zaser. A pokud uz ji mas starsi tu B6 a neco namotano a chces si ji mermomoci nechat, mozna bych uz uvazoval zrovna u teho a udelal malou GO hlavy, zabrousit ventily a vymenit gufera ventilu
Žabička psal:klucí díky za rady už jsem domluvená se servisákem příště se na vše vyseru a pojedu rovnou do servisu jako správná blondýna
Tak to já jsem úplnej blondýn. Mám motorku 6 let, najeto 35.000 km a v životě by mě nenapadlo dávat si svíčky sám do motoru. Vždy to dostal za úkol autorizovaný servis.
GSX1250FA
LukinB6 psal:Žabička psal:klucí díky za rady už jsem domluvená se servisákem příště se na vše vyseru a pojedu rovnou do servisu jako správná blondýna
Tak to já jsem úplnej blondýn. Mám motorku 6 let, najeto 35.000 km a v životě by mě nenapadlo dávat si svíčky sám do motoru. Vždy to dostal za úkol autorizovaný servis.
Kdo se bojí sere v síni.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2012 08:55:31 Offline |
taky jsem ji jednou takhle pretrh.vytocila se vytahovakem ven.protocilo starterem aby to pripadej bordel vyhodilo ven.dala se jina svicka a trada..motorka jezdi bez problemu do dneska.stejne se to pretrhne pod sestihranem kde uz zadna keramika neni tak neni co by spadlo do motoru.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zavislak81 (Člen) 10.05.2012 12:07:42 Offline |
no může ti tam spadnout ten uhlík, což pro píst a válec není moc dobrý , ale už jsem taky vytahoval z jednoho auta svíčku vytahovákem zalom. šroubů, jde to jako po másle.
kdrk psal:jak to dopadlo ? když selžou vytahováky , tak se dá závit převrtat na větší a batočit tam helikol. vložku. To je dobrý hlavně do hliníků a tak. je to lepší než orig.závit. Ta se neztrhne ani nepřiroste ke šroubu.
...tady bych Helicoil nepoužíval, spíš bronzový futro...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hladovépedro (Člen) 11.05.2012 19:50:52 Offline |
Předevčírem jsem to dělal, na 4válu, 3 svíčky uhnité(přetrhnuté), odvrtat porcelán-pěkně na hovno, tak jsem to trochu rozmydlil kvalitním důlčikem, ale furt jsem ho ostřil, pak jsem tam opatrně(trochu víc)) nabouchal hvězdičku, a naštěstí se mi to 3x povedlo povolit, vyšroubovat ven, takže hlava nemusela dolů.(byť jsem s tím počítal). Fakt odvrtat to nejde, hned se pálí vrták
hladovépedro (Člen) 11.05.2012 19:52:16 Offline |
Myslím jako, že nejde odvrtat ten porcelán......jinak samozřejmě pak odvrtat závit, a dát vložku tak no problemo..
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2012 19:22:11 Offline |
Koldan psal:Žabička psal:Tak je to opravené Mech to vykroutil vytahovákem absolutně bez problémů Už jezdim jak kuna
ten už tu hodně dlouho nebyl
před pár lety jsem ho potkal na Jawáči
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1