Nejsi přihlášen
Re: desky EBS
.....EBS neznám, ale pokud tam máš SBS, nebo EBS v sintrovaný směsi....tam bych probém nehledal, na sintrovanejch SBS jsem dal asi 13tis a spokojenost, teď jezdím AP-Racing a přijdou mi, že maj lepší nástup.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2012 08:34:41 Offline |
kojaksro psal:...EBC samozřejmě sem myslel
někdo jede na THC ...dneska aby se v tom prase vyznalo...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 13.05.2012 09:44:11 Offline |
hlemejzd999 psal:kojaksro psal:...EBC samozřejmě sem myslel
někdo jede na THC ...dneska aby se v tom prase vyznalo...
THC má uplně mega nástup celkově takový linární průběh jen doporučuju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 13.05.2012 11:26:08 Offline |
a nebylo to náhodou TBC?
Miras psal:možná to byly EBC.... nicméně nebyly syntrovaný. Je v tom velký rozdíl?
...je...a tys ho poznal na svejch kotoučích...já jezdim sintrovaný EBC vot ňákejch vosmi nebo devíti tisíc, teť mam namotáno přes štyrycet a kotouče sou netknutý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Miras psal:možná to byly EBC.... nicméně nebyly syntrovaný. Je v tom velký rozdíl?
...je...a tys ho poznal na svejch kotoučích...já jezdim sintrovaný EBC vot ňákejch vosmi nebo devíti tisíc, teť mam namotáno přes štyrycet a kotouče sou netknutý
hele mám tam teď Ferodo Sinter grip (brzdí supr, mizí rychle - kotouč furt stejnej) a dochází ke konci.... mám tam vrazit to stejný nebo vozkoušet něco jinačího?
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:Filous psal:Miras psal:možná to byly EBC.... nicméně nebyly syntrovaný. Je v tom velký rozdíl?
hele mám tam teď Ferodo Sinter grip (brzdí supr, mizí rychle - kotouč furt stejnej) a dochází ke konci.... mám tam vrazit to stejný nebo vozkoušet něco jinačího?
...esi si spokojenej, tag nejni důvot, ale já Feroda nerat...esi chceš skoušet, tag sintrovaný EBC, Brembo nebo SBS nejni špatná volba
Filous psal:richie psal:Filous psal:
...je...a tys ho poznal na svejch kotoučích...já jezdim sintrovaný EBC vot ňákejch vosmi nebo devíti tisíc, teť mam namotáno přes štyrycet a kotouče sou netknutýhele mám tam teď Ferodo Sinter grip (brzdí supr, mizí rychle - kotouč furt stejnej) a dochází ke konci.... mám tam vrazit to stejný nebo vozkoušet něco jinačího?
...esi si spokojenej, tag nejni důvot, ale já Feroda nerat...esi chceš skoušet, tag sintrovaný EBC, Brembo nebo SBS nejni špatná volba
ok, popřemejšlím díík ;-)
richie psal:Filous psal:richie psal:hele mám tam teď Ferodo Sinter grip (brzdí supr, mizí rychle - kotouč furt stejnej) a dochází ke konci.... mám tam vrazit to stejný nebo vozkoušet něco jinačího?
ok, popřemejšlím díík ;-)
SBS Street Excel:
- B12 brzdilo to výborně (i na okruhu), nemizelo před očima
- CBR 600 RR - smíšené pocity - brzdilo super, výdrž 1500km!!! (slovy jeden tisíc pět set kilometrů)
Banditatom (Člen) 13.05.2012 20:01:13 Offline |
Filous psal:Miras psal:možná to byly EBC.... nicméně nebyly syntrovaný. Je v tom velký rozdíl?
dej si goldfreny ty zvládly kotouče sežrat za nějakých 10tis
Banditatom psal:Filous psal:Miras psal:možná to byly EBC.... nicméně nebyly syntrovaný. Je v tom velký rozdíl?
dej si goldfreny ty zvládly kotouče sežrat za nějakých 10tis
...já jel gdysy s maminou na vejlet na Slovač, f Kolíně sem zjistil, že sem bes desek (holt kovářova kobyla ), f Pardubkách sem sehnal enem Goldfreny a po návratu byli kotouče zviksovaný jag sviň...hodil sem je do regálu a aš mě něgdo nasere, tag mu je nadělim ...po vosazení EBCčkama se po pár set km kotouče zahladili a vo Goldfrenu nechci ani slyšet
Banditatom (Člen) 13.05.2012 20:12:44 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...je...a tys ho poznal na svejch kotoučích...já jezdim sintrovaný EBC vot ňákejch vosmi nebo devíti tisíc, teť mam namotáno přes štyrycet a kotouče sou netknutýdej si goldfreny ty zvládly kotouče sežrat za nějakých 10tis
...já jel gdysy s maminou na vejlet na Slovač, f Kolíně sem zjistil, že sem bes desek (holt kovářova kobyla ), f Pardubkách sem sehnal enem Goldfreny a po návratu byli kotouče zviksovaný jag sviň...hodil sem je do regálu a aš mě něgdo nasere, tag mu je nadělim ...po vosazení EBCčkama se po pár set km kotouče zahladili a vo Goldfrenu nechci ani slyšet
no tak to stihli teda fofrovně jo a psal jsem ti mail kdybys náhodou nevěděl a jak mě neodpovíš budu svůj stupidn dotaz ventilovat tady ať zas místnímu osazenstvu zvednu tlak
ABik psal:richie psal:Filous psal:
...esi si spokojenej, tag nejni důvot, ale já Feroda nerat...esi chceš skoušet, tag sintrovaný EBC, Brembo nebo SBS nejni špatná volbaok, popřemejšlím díík ;-)
SBS Street Excel:
- B12 brzdilo to výborně (i na okruhu), nemizelo před očima
- CBR 600 RR - smíšené pocity - brzdilo super, výdrž 1500km!!! (slovy jeden tisíc pět set kilometrů)
1500 hezký to by snad brzdilo i bez kotoučů
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:
dej si goldfreny ty zvládly kotouče sežrat za nějakých 10tis...já jel gdysy s maminou na vejlet na Slovač, f Kolíně sem zjistil, že sem bes desek (holt kovářova kobyla ), f Pardubkách sem sehnal enem Goldfreny a po návratu byli kotouče zviksovaný jag sviň...hodil sem je do regálu a aš mě něgdo nasere, tag mu je nadělim ...po vosazení EBCčkama se po pár set km kotouče zahladili a vo Goldfrenu nechci ani slyšet
no tak to stihli teda fofrovně jo a psal jsem ti mail kdybys náhodou nevěděl a jak mě neodpovíš budu svůj stupidn dotaz ventilovat tady ať zas místnímu osazenstvu zvednu tlak
...holup asi zabloudil, f holubníku nic nemam, ale třeba se stavil něgde nažrat nebo fouká z Evropy do Ázije protivítr
Banditatom (Člen) 13.05.2012 20:22:10 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...já jel gdysy s maminou na vejlet na Slovač, f Kolíně sem zjistil, že sem bes desek (holt kovářova kobyla ), f Pardubkách sem sehnal enem Goldfreny a po návratu byli kotouče zviksovaný jag sviň...hodil sem je do regálu a aš mě něgdo nasere, tag mu je nadělim ...po vosazení EBCčkama se po pár set km kotouče zahladili a vo Goldfrenu nechci ani slyšetno tak to stihli teda fofrovně jo a psal jsem ti mail kdybys náhodou nevěděl a jak mě neodpovíš budu svůj stupidn dotaz ventilovat tady ať zas místnímu osazenstvu zvednu tlak
...holup asi zabloudil, f holubníku nic nemam, ale třeba se stavil něgde nažrat nebo fouká z Evropy do Ázije protivítr
jak nažrat.... jsem mu nacpal sváču i na cestu zpátky... pošli mě plís tvůj mail možná mám nějakej blbej
Banditatom (Člen) 13.05.2012 20:30:42 Offline |
filousej: chyba v matrixu máš mail.... jo mám ti ještě poslat smsku jako ať víš?
Stránky: 1