Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 19:58:16 Offline |
Re: ...zděšení :))
(smajlíknevěřícněkroutícíhlavou)
doba je temná...
lihy...
pičo ty máš štestí že ten profil máš vyplněný....jinak bych se stebou asi nebavil
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Lihy psal:yello: ty máš zas nutkavou potřebu každýho nutit ať si bezezbytku vyplní profil i když se tu jen ptá co má koupit za dárek příteli motorkáři
...to vis,me nasi ucili,ze kdyz nekam vlezu,tak se mam predstavit.Slusne chovani se tomu rika,kdybys nevedel.
...nevzpominam si,ze bych kohokoliv NUTIL k registraci,nebo nejak jinak podminoval odpoved na dotaz...a uz vubec ne,kdyz se pta na darek...to ses pekne seknul...
...che palle !!!
yello: nebuď podrážděnej
jinak s tou slušností.... internet má svoje specifika, takže psát někde do diskuzí svoje skutečný jméno telefon a ještě adresu je trochu na pováženou a tak se vůbec nedivim lidem který to vyplněný nemaj. Vono jestli to neni u některejch lidí a povolání spíš blbost než slušnost, vyplňovat celej profil.
2 Osiris: Kdybych tě měl po ruce, tak bych ti zaplácal ušiska do hlavy... Čuramedáne...
Po 3 dnesch jsem se dostal k internetu...
Tip na Trip... - To bylo v okolí Brna... Naposled jsem byl v Ásii asi před půl rokem.
Příručka na B650 - Mohl jsem napsat, že ji určitě bude mít Marius... Sakra... Už bych byl jen na dvou
Krásný víkenda za náma... - Tam mi vlezl Cvrček... Jinak jsem tam psal taky
Kurva... Bych to měl všechno... A to jen chodím kolem a nakukuji
2 Yello: Doplň si jméno
2 inkvizitor: Smajlíky bych přidal...
2 Vikec: A to neznáš ty další
2 Mates: Nezáviď...
Potřeba ukojena.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1