Nejsi přihlášen
2.6.2012 se bráchoj žení...
...přijeďte se podívat na Luka a udělat menšívětší bordel.
Bude se ženit v sobotu 2. června v 15:00 na nádvoří zámku ve Spáleném Poříčí
www.spaleneporici.cz/detail.php?ID=37
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 14.05.2012 18:58:37 Offline |
Re: 2.6.2012 se bráchoj žení...
upřímnou soustrast....
jinač to jako muší nebo mu paní říkala, že se mu chce!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
TO jennys, mi, Banditatom:
tůto je vlákno v sekci cestování - je určeno pro ty, ktěří se chtějí ject podívat na Luka
Vaše připomínky si pište do diskuze do svýho vlákna
Banditatom (Člen) 14.05.2012 19:59:48 Offline |
faitík psal:TO jennys, mi, Banditatom:
tůto je vlákno v sekci cestování - je určeno pro ty, ktěří se chtějí ject podívat na Luka
Vaše připomínky si pište do diskuze do svýho vlákna
citlifko to víš že si kopnem jinač nebejt kuci z ruky a nesedící datum dojel bych
dik kuci
Kubajz: jen je nech, to se bez rejpani neobejde
all: Budu moc rad, kdyz me prijedete podporit a treba spalit kousek gumy (nebo spojky) ve Spalenym Porici
Na pičosrazu to pak spolu zalejem
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:dik kuci
all: Budu moc rad, kdyz me prijedete podporit a treba spalit kousek gumy (nebo spojky) ve Spalenym Porici
neser!
dojdeme, alespoň vás uvidíme zas všechny pokopě, bo nevim esli se ještě na motorku posadíš
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:dik kuci
Na pičosrazu to pak spolu zalejemneser!:fuck:
dojdeme, alespoň vás uvidíme zas všechny pokopě, bo nevim esli se ještě na motorku posadíš
Ty to pičo vodstavíš před zámkem a ani nevrkneš
...a bude hůř!
Luk psal:dik kuci
..nejenom guma spojka se daj spálit
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:Luk psal:dik kuci
Na pičosrazu to pak spolu zalejem..nejenom guma spojka se daj spálit
máš bludišťáka
Jebat motorky :-)
XJelen psal:Luk psal:dik kuci
Na pičosrazu to pak spolu zalejemneser!
já mu to sice slíbil, ale jestli dopadnu jako ty minulej rok, tak nevim, jestli si to nakonec nenecham ujít Měl by dojet někdo s jebkou, jako třeba Máca nebo tak
takže se tam uvidíme krušnohoráci
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:hele a bude nějakej slejzací bod, abysme tak jako nepřijeli trapně po jednom ale hezky spolu jako na moji estrádu?
slejzací bod si dejte kde chcete, třeba u bráchoj před barákem
faitík psal:barynek psal:hele a bude nějakej slejzací bod, abysme tak jako nepřijeli trapně po jednom ale hezky spolu jako na moji estrádu?
slejzací bod si dejte kde chcete, třeba u bráchoj před barákem
že bysme mu udělali eskortu, jo?
Bandit 4EVER!!!
OK, první varianta je u Luka doma a jet s nim v konvoji anebo vzhledem k tomu, že to je od tří, navrhuju sraz třeba v Blovicích na Benzině a odtamtud na poříčí. Jak je libo. Ta první varianta není myslím nezajímavá
Bandit 4EVER!!!
nety psal:tak si dejte sraz mezi šťáhlava a nezvěsticema na tý benzíně nee? a máte to všechno pod kontrolou
pane vachmajstr, voni sou hlava
uz se na vas tesim vy bejci
Luk psal:nety psal:tak si dejte sraz mezi šťáhlava a nezvěsticema na tý benzíně nee? a máte to všechno pod kontrolou
uz se na vas tesim vy bejci
ne,ne...do smrti jenom závodčí,nenapsal v kolik u hřbitova....
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Luk psal:nety psal:tak si dejte sraz mezi šťáhlava a nezvěsticema na tý benzíně nee? a máte to všechno pod kontrolou
uz se na vas tesim vy bejcine,ne...do smrti jenom závodčí,nenapsal v kolik u hřbitova....
bo já vezu nevěstu, takže tam nebudu
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Kim psal:Luk psal:nety psal:tak si dejte sraz mezi šťáhlava a nezvěsticema na tý benzíně nee? a máte to všechno pod kontrolou
uz se na vas tesim vy bejcine,ne...do smrti jenom závodčí,nenapsal v kolik u hřbitova....
tak třeba ve čtvrt na tři?
Bandit 4EVER!!!
tak ja bych se mozna taky zucastnil. Uvidim, jak se dneska zlamu na Ondrasoj koncerte a jaky bude zitra pocasi.
Tak sem kdyztak napiste, kdy a kde se zitra sejdete.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:tak ja bych se mozna taky zucastnil. Uvidim, jak se dneska zlamu na Ondrasoj koncerte a jaky bude zitra pocasi.
Tak sem kdyztak napiste, kdy a kde se zitra sejdete.
Ráno má mrznout.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ale já tomu nerozumim! zemřel pan nebožtík, nebo pan Komárek?
ve čtvrt nebo v půl? na benzíně, nebo u hřbitova? Za Krušnohorský strýcfajtrs pojedu asi jenom já, tak ať Vás nemusim hledat po celým plzeňským kraji. hele je nutný abych očistil mouchy z kombošky? Je nějakej dress code?
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:Loser psal:tak ja bych se mozna taky zucastnil. Uvidim, jak se dneska zlamu na Ondrasoj koncerte a jaky bude zitra pocasi.
Tak sem kdyztak napiste, kdy a kde se zitra sejdete.Ráno má mrznout.
rano budu jeste spat. voe.
Jeste, ze je luk tak rozumnej a nezeni se v 11 dopoledne jako kazdej jinej jantar.
loser: dekuju ti nacelniku, ze ses me zastal
ondras: na mraz se vyser, mam pripravenou vejsluzku z Bozkova
jelen: dress code, nejni zadnej, cim vetsi vagus, tim lepsi
...sraz nevim, ja, Kuba a Lubos jedem v kolone...takze spis asi domluvit se s Kimem a Barynkem, pripadne esli se este nekdo ozve
XJelen psal:ale já tomu nerozumim! zemřel pan nebožtík, nebo pan Komárek?
ve čtvrt nebo v půl? na benzíně, nebo u hřbitova? Za Krušnohorský strýcfajtrs pojedu asi jenom já, tak ať Vás nemusim hledat po celým plzeňským kraji. hele je nutný abych očistil mouchy z kombošky? Je nějakej dress code?
pan Petřina,Komárek byl děda..
hele,já uvidím,třeba to taky zvládnu z tej prahej.. když pojedem motorkej,
asi se to dá stihnout.. písnu nebo zavolám..
...a bude hůř!
XJelen psal:ale já tomu nerozumim! zemřel pan nebožtík, nebo pan Komárek?
tady máš link - pro vysvětlení vedle tý BENZINY je hřbitov
https://maps.google.cz/maps?q=Benzina+N … 8&z=17
a jede se sem
http://www.spaleneporici.cz/detail.php?ID=37
OK?
faitík psal:XJelen psal:ale já tomu nerozumim! zemřel pan nebožtík, nebo pan Komárek?
ve čtvrt nebo v půl? na benzíně, nebo u hřbitova? Za Krušnohorský strýcfajtrs pojedu asi jenom já, tak ať Vás nemusim hledat po celým plzeňským kraji. hele je nutný abych očistil mouchy z kombošky? Je nějakej dress code?tady máš link - pro vysvětlení vedle tý BENZINY je hřbitov
a jede se sem
OK?
to uz jsem si nasel taky, kde je ta benzina. Ale cas. Cas je dulezitej. Bo ja loser su chopnej tam bejt uz od 12 To zas bude, kofola, cigo, tatranka, cigo, kofola, cigo, cigo, kde ste pico, cigo, kofola, cigo, cigo, tatranka, cigo, kofola, no konecne pico.
To abych si vzal tak kartac cigar a sud kofoly
faitík psal:XJelen psal:ale já tomu nerozumim! zemřel pan nebožtík, nebo pan Komárek?
ve čtvrt nebo v půl? na benzíně, nebo u hřbitova? Za Krušnohorský strýcfajtrs pojedu asi jenom já, tak ať Vás nemusim hledat po celým plzeňským kraji. hele je nutný abych očistil mouchy z kombošky? Je nějakej dress code?tady máš link - pro vysvětlení vedle tý BENZINY je hřbitov
a jede se sem
OK?
píčo mezi benzínou a hřbitovem je 120m dobrá, kdybych nebyl u hřbitova najdete mě na tý benzíně
triko bandit pičo! jako stejnokroj?
Předpověď je bez srážek, přijedu tedy i s mouchama
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:faitík psal:XJelen psal:ale já tomu nerozumim! zemřel pan nebožtík, nebo pan Komárek?
a jede se sem
OK?píčo mezi benzínou a hřbitovem je 120m dobrá, kdybych nebyl u hřbitova najdete mě na tý benzíně
triko bandit pičo! jako stejnokroj?
Předpověď je bez srážek, přijedu tedy i s mouchama
v kolik se tam sejdeme?
plantážnící,původně sem byl domluvenej s Fanýsem na druhou tady
http://www.hostinecuvotteru.cz/
ale vzhledem k tomu že hlásej počasí nic moc a abysme nestáli půl hodiny u pumpy ve větru,dešti(kdyby náhodou) jak piče,navrhuju půl druhou,plus-mínus nějakou tu minutu právě tady...dáme v klidu pořádnou meltu a pak se přesunem na pumpu...co vy na to
dětku jakože se v půl druhý sejdem v popíčí, na půl třetí sjedeme do Nezvěstic na pumpu a pak pojedeme zpátky do popíčí?
Vyzvedněte mě teda v půl třetí na tý pumpě stodvacetmetrů od frídhófu vyjedu v jednu, na půl třetí sem tam... nebo v kolik tam bude to defilé?
Strýcfajtr !!!
Loser psal:pisu si: 13:30 Spalene Porici. Snad to tam nekde najdu. Uz jsem tam byl asi sestkrat a tehle hospody jsem si nikdy nevsim
jeď po čuchu....nenajde hospodu...z náměstí směr Plzeň ji máš vlevo a od Plzně před náměstím vpravo...touhle dobou je před hospodou sezení,nemůžeš minout...
XJelen psal:dětku jakože se v půl druhý sejdem v popíčí, na půl třetí sjedeme do Nezvěstic na pumpu a pak pojedeme zpátky do popíčí?
Vyzvedněte mě teda v půl třetí na tý pumpě stodvacetmetrů od frídhófu vyjedu v jednu, na půl třetí sem tam... nebo v kolik tam bude to defilé?
chápeš dobře pičo,mě na pár kilometrech nezáleží...myslel sem to tak,že se u hospody zformujem a do Nezvěstic už je to kousek...a kdyby fait nebo nety napsal sms ŽENICH JE NERVOZNÍ,ZA CHVILKU VYJÍŽDÍME bylo by to uplně nejvíc...viděl bych to na pumpě ve čtvrt na tři,a tam právě z toho popíčí dojedu nachlup přesně a nemusíme se nikde nahánět
Kim psal:XJelen psal:dětku jakože se v půl druhý sejdem v popíčí, na půl třetí sjedeme do Nezvěstic na pumpu a pak pojedeme zpátky do popíčí?
Vyzvedněte mě teda v půl třetí na tý pumpě stodvacetmetrů od frídhófu vyjedu v jednu, na půl třetí sem tam... nebo v kolik tam bude to defilé?chápeš dobře pičo,mě na pár kilometrech nezáleží...myslel sem to tak,že se u hospody zformujem a do Nezvěstic už je to kousek...a kdyby fait nebo nety napsal sms ŽENICH JE NERVOZNÍ,ZA CHVILKU VYJÍŽDÍME bylo by to uplně nejvíc...viděl bych to na pumpě ve čtvrt na tři,a tam právě z toho popíčí dojedu nachlup přesně a nemusíme se nikde nahánět
jak bude bmw startovat, dam echo
Kim psal:XJelen psal:dětku jakože se v půl druhý sejdem v popíčí, na půl třetí sjedeme do Nezvěstic na pumpu a pak pojedeme zpátky do popíčí?
Vyzvedněte mě teda v půl třetí na tý pumpě stodvacetmetrů od frídhófu vyjedu v jednu, na půl třetí sem tam... nebo v kolik tam bude to defilé?chápeš dobře pičo,mě na pár kilometrech nezáleží...myslel sem to tak,že se u hospody zformujem a do Nezvěstic už je to kousek...a kdyby fait nebo nety napsal sms ŽENICH JE NERVOZNÍ,ZA CHVILKU VYJÍŽDÍME bylo by to uplně nejvíc...viděl bych to na pumpě ve čtvrt na tři,a tam právě z toho popíčí dojedu nachlup přesně a nemusíme se nikde nahánět
nebuj se, dam vědět
rozumim! 14:15 přistanu na tej Benzině vono mi ani tak nejde vo km jako vo čas na půl druhou do popíčí bych musel eště před vobjedem konec hlášení!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kim psal:XJelen psal:dětku jakože se v půl druhý sejdem v popíčí, na půl třetí sjedeme do Nezvěstic na pumpu a pak pojedeme zpátky do popíčí?
rozumim! 14:15 přistanu na tej Benzině vono mi ani tak nejde vo km jako vo čas na půl druhou do popíčí bych musel eště před vobjedem konec hlášení!
nažer se doma, tam stejně nic nedostaneš budu tam čekat s tebou
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:Kim psal:
chápeš dobře pičo,mě na pár kilometrech nezáleží...myslel sem to tak,že se u hospody zformujem a do Nezvěstic už je to kousek...a kdyby fait nebo nety napsal sms ŽENICH JE NERVOZNÍ,ZA CHVILKU VYJÍŽDÍME bylo by to uplně nejvíc...viděl bych to na pumpě ve čtvrt na tři,a tam právě z toho popíčí dojedu nachlup přesně a nemusíme se nikde nahánětrozumim! 14:15 přistanu na tej Benzině vono mi ani tak nejde vo km jako vo čas na půl druhou do popíčí bych musel eště před vobjedem konec hlášení!
nažer se doma, tam stejně nic nedostaneš budu tam čekat s tebou
nažeru se v práci esku zdar a stříbrnýmu zvláště
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 02.06.2012 12:56:44 Offline |
MácaR6 psal:do pr...jel bych taky trochu zagumovat,jenže se za týden ženíma tak musím zařizovat...
další nešťastník a nejhorší na tom je to, že už poučenej
Banditatom (Člen) 02.06.2012 13:19:52 Offline |
MácaR6 psal:co naděláš...já poučenej sem,ale ta moje ještě ne...
můžeš pláchnout za velkou louži tam tě hledat nebude nebo doufat, že má strejčka co vlastní ropný pole
Banditatom (Člen) 02.06.2012 14:44:31 Offline |
barynek psal:MácaR6 psal:do pr...jel bych taky trochu zagumovat,jenže se za týden ženíma tak musím zařizovat...
se to tu tedkonc nějak rozmohlo, ty svatby
ty mlč ty jseš okroužkovanej
Honzik8719 (Člen) 02.06.2012 17:14:17 Offline |
Banditatom psal:barynek psal:MácaR6 psal:do pr...jel bych taky trochu zagumovat,jenže se za týden ženíma tak musím zařizovat...
ty mlč ty jseš okroužkovanej
sem žvědaf kdy to přijde řada na Tebe
...relativní kochač...
barynek psal:MácaR6 psal:do pr...jel bych taky trochu zagumovat,jenže se za týden ženíma tak musím zařizovat...
už to plánujeme tři roky...asi to už to dýl vydržet nešlo
nemusí pršet,hlavně když to jede...
bylo fajn zase po delší době vidět ty vaše ksichty
jako škarďa v galoších a kraťasech neměl chybu, nety v kvádru vypadal snad i líp než fajtík
profesorovi dík za technickou výpomoc silikonovým olejem ( z mazadla na řetěz se v garáži vyklubal čistič )
Lukáši tý mladý paní co nás pořád prosila abysme nedělali rambajs vyřiď ať to bere pozitivně, možná jsme jí toho caparta nadobro zbavili motorek a nebude mu to muset v patnácti vytloukat z hlavy
Strýcfajtr !!!
MácaR6 psal:barynek psal:MácaR6 psal:do pr...jel bych taky trochu zagumovat,jenže se za týden ženíma tak musím zařizovat...
už to plánujeme tři roky...asi to už to dýl vydržet nešlo
ts já 17a už jsem to vydal
XJelen psal:bylo fajn zase po delší době vidět ty vaše ksichty
jako škarďa v galoších a kraťasech neměl chybu, nety v kvádru vypadal snad i líp než fajtík
profesorovi dík za technickou výpomoc silikonovým olejem ( z mazadla na řetěz se v garáži vyklubal čistič )
Lukáši tý mladý paní co nás pořád prosila abysme nedělali rambajs vyřiď ať to bere pozitivně, možná jsme jí toho caparta nadobro zbavili motorek a nebude mu to muset v patnácti vytloukat z hlavy
rád sem vás viděl, škoda, že sem dneska byl za slušnáka, už bych se taky povozil
Banditatom (Člen) 03.06.2012 11:25:42 Offline |
loser buď jsem tě tak dlouho neviděl nebo ti něco narostlo
PALOUS psal:MácaR6 psal:barynek psal:
se to tu tedkonc nějak rozmohlo, ty svatbyuž to plánujeme tři roky...asi to už to dýl vydržet nešlo
ts já 17a už jsem to vydal
asi nejsem ten správnej držák...
Kdyby jste se chtěl někdo ukázat tak budu rád. Mám to v Hostivicích na zámečku 8.6. ve 12.00 hod.
http://www.hrady.cz/index.php?OID=2480
MácaR6 psal:Kdyby jste se chtěl někdo ukázat tak budu rád. Mám to v Hostivicích na zámečku 8.6. ve 12.00 hod.
http://www.hrady.cz/index.php?OID=2480
To se asi hodne placnes pres kapcu, kdyz ti tedka zabasli hlavniho sponzora
musim jeste jednou podekovat vsem zucastnenym, atmosfera byla skvela
nekda to spolu zapijem
sem myslel, ze na svatbe se nezreju, ale nakonec se mi to povedlo vic nez dostatecne
Banditatom (Člen) 03.06.2012 21:16:58 Offline |
Luk psal:musim jeste jednou podekovat vsem zucastnenym, atmosfera byla skvela
nekda to spolu zapijem
sem myslel, ze na svatbe se nezreju, ale nakonec se mi to povedlo vic nez dostatecne
takže další co může z osobní zkušenosti potvrdit, že svatební noc je kec
nety psal:CO SUDIČKY PŘÁLY NÁM, KDO TO VÍ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 026767.jpg
zrovna sem ji sem chtel hodit, ta se ti fakt povedla
banditatom: sukani je pro decka, chlapi si vypijou
Banditatom (Člen) 03.06.2012 21:36:26 Offline |
Luk psal:nety psal:CO SUDIČKY PŘÁLY NÁM, KDO TO VÍ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 026767.jpgzrovna sem ji sem chtel hodit, ta se ti fakt povedla
banditatom: sukani je pro decka, chlapi si vypijou
chápu... to víš beru zkušenosti taky mě to čeká
stoner psal:2 Kim a Nety: Moc pěkný fotky.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 00x533.jpg
Skoro to vypadá, že máme zájem o studium.
studenti prvního ročníku
Strýcfajtr !!!
nety psal:CO SUDIČKY PŘÁLY NÁM, KDO TO VÍ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 026767.jpg
hezká fotka aj nevěsta
Stránky: 1 2