Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ubytování chorvatsko-itálie

Baltazar (Člen)
23.05.2012 15:28:46

ubytování chorvatsko-itálie

máte někdo nějakej tip na camp, apartmán?

The father of the little princess of the dawn
Loser (Administrator)
23.05.2012 16:59:20

Re: ubytování chorvatsko-itálie

Baltazar psal:

máte někdo nějakej tip na camp, apartmán?

do italie nejezdi. Tam bydlej italove badbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS (Člen)
23.05.2012 17:51:45

nevím jak itálije ale do chorvat přijedeš vidíš zimr frej nebo jantara na židličce,zeptáš se ho kolik ty řekneš jedem na to juknout a basta.loni sem přijel do makarský chyt prvního uplně na šrot zlitýho chorvata co s tej židle málem spat na tlamu,řek 27 za apartmán já dem juknout bylo to gut a hotovogoodv sezoně za 27 sem ani nesmlouvalbigsmileostrovy sou ale prej lepčí ale nějak sem to nikdy neřešil páč to jsou další peníze a čekačky,ale jestli tam ještě zas pojedu tak dám zas vejlet do dubrovníku to je pecka nejvjetšígood

Jebat motorky :-)
Borák (Člen)
23.05.2012 19:33:19

jak říká palous
4roky po sobě sem jezdil do Tisna ,vždy na blint a spokojenost .dojel sem kde sem chtěl bydlet zaparkoval .princezna vzala bejváky na jedný straně ulice já na druhý a kdo našel první co se líbilo zavolal na druhýho .do půl hod sme sehnali bez problémů.
f září jedu zas bud ostrov KRK (Punat ) a nebo zas Tisno .město napůl na břehu napůl ostrov .
http://chorvatsko.cz/svdal/svdal.html
kousek vod Šibeníku vedle park Krka  spokojenost good platim 8až10éček na makovici a noc
nedokážu vydržet ležet na jednom fleku..ráno se seberem jedem na ostrov najdem pláž druhý den zase jinam ..rád se potápím hledám kde je co vidět good

...nikdo nevojebe Ježíše...
morganzd (Člen)
24.05.2012 08:14:52

Zrovna ten Krk teď řeším já a teda zatim nic moc. Loni jme byli na Hvaru, ubyt. jsme měli domluvený přímo s majitelem asi 14 dní dopředu, našel jsem na webu. Jinak na ostrově samotným jsem to posedávání na židličkách a lákání turistů (tak jak na Makarské riv.) nezahlídl. A to ani na Cresu, kde jsme jeli na blind a pak hledali ubyt. dvě hodiny (2 malý děcka v autě, nerudná manželka, pes) a stejně jsme nenašli na celou dobu - museli jsme se stěhovat. Mluvím o sezóně (červenec, srpen), páč jedno dítě už je školák.
Takže já, vzhledem k okolnostem (rodina a pes) raději hledám po webech, kde jsou kontakty přímo na majitele. Bohužel na tom Krku v místě kam bysme chtěli dorazit zatím bez úspěchu :-/

GSF 600 S '99
svistouka (Člen)
24.05.2012 12:20:47

...je to mozna mimo misu,ale mam tip zrouna na ten krk,apartman pro 6kusu,10500 na tejden,vyhled na pristaf punat...smokin vypada to uchazejicnebigsmilepozn. boraku my se tam neuvidime,pac koncem srpna jedem zpatkyheadshakebigsmile

...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
Baltazar (Člen)
24.05.2012 20:49:17

Na blind jsem jezdil do chorvat 8 let, ale serou mě kreténi, bo už nevěděj co za to, tak jsem myslel nějakej tip na příjemný lidi s dobrou cenou.
Radši však bych jel do itálie, tam se mi líbilo, klidně nějakej kemp u Gardy, nebo u Lago di Como.

The father of the little princess of the dawn
Petr J. (Člen)
24.05.2012 22:18:59

Jedeme s malou sedmého, kdyby jste nevěděli co s načatým večerem....bigsmile

PFremer (Člen)
24.05.2012 22:22:38

Někdo začátkem července? Kamkoliv, přemejšlel jsem Val gardena nebo tak nějak, z lanovky tam byly pěkný passa...bigsmile

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS