Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 25.05.2012 22:41:29 Offline |
V jedenácti tisících přestala jet..
Jelikož za poslední měsíc nemám ujetej ani metr - dost možná to je časově, ae taky je to nějaké dokurvené..
Onehdá jsme to valili do kopce, štyrka plnej, už sem byl na červeným, že budu řadit a najednou hovno...plyn plnej a motorka přestala totálně táhnout, benzínu bylo už teda tak, že měla začít blikat rezerva, ae ještě sem kohout votočenej neměl, tak sem ho votočil...celý to bylo takový jak připosraný, jak kdyby to šlo na 3, dokuckal sem k benzině, zal za 4 čenta, votočil kohout zpět a furt stejný, zvuk to má uplně jinej, vod 5 to má zvuk, jak kdyby tam točila 10, vibrace do stupaček sou asi tak o 40% silnější, do řidítek taky, mechanik povidal, že potom, co na tom jel, tak na tom nic nevidim. Nehledám píčoviny, nějaký hučení a divnej zvuk normálně mrdám, ale od týhle doby to už není ta bandaska, co to bylo předtím....a vůbec nevím, čím to může bejt...
Honzik8719 (Člen) 25.05.2012 23:04:14 Offline |
Re: V jedenácti tisících přestala jet..
skus se podívat jestli ti nesjela guma co je mezi karbcema a érboxem...koukej spíš na straně érboxu a koukej pečlivě nemusí to bejt hnedka vidět
...relativní kochač...
Hladina oleje je OK?
A nemohlo se ti něco přicucnout do vzducháče? V 10 tis ot to musí cucat hektolitry vzduchu a se mi zdá, že jsem tu kdesik četl, že se někomu přicucla igelitka z podsedla. Nevím, jen hádám a zkouším.
sou různí lidé mezi námi
No nevim , to muze mit hafo pricin , vod pridreni , jaks ji rval na plnej do toho kopce , nemel si volej uz treba na spodni rysce ? Pres spatnej benzin , kde si tankoval ? Skusil si vodkalit karburatory , co z nich vytece ? Nebo jedna svicka odesla , a nehazi poradne jiskru , pod kompresi Jestli chces , tak se u me v nedeli rano stav , kouknem na to
snowflake600 (Člen) 25.05.2012 23:26:50 Offline |
Dane, uvidim, jak to bude casove vypadat, dam ti vedet...jinak - olej menenej na podzim i s filtrem, najeto na nej asi 700-800km, dolitej tak, ja ma. Karbce vodkaleny, tekl jenom benzin. Tankuju z 99% na eurobitu, to mam u huby. Mechani - ty ho asi budes znat - Kloboucnik z Hermanaku na tom lital 10 kilaku po okoli a rekl mi, ze nevidi problem, maximalniho vykonu, ze dosahuje, max rychlosti velmi snadno taky a na poslech jde krasne - nemel to jeste otevreny a jak rikam, ventily a karbce sem jeste nedelal, takze na ty to k nemu jeste pujde ale stejne....je to proste to, ze vy cejtite, ze to neni ta masina, jen nevite presne, cim to je.
snowflake600 (Člen) 25.05.2012 23:29:39 Offline |
Jenze jde o to, ze ona i ted jde tocit a jet s ni, jak hovado, ae ma to jinej zvuk, mam pocit, ze i jinak tahne a proste to vic vibruje, neni to ona...na vzduchac sem nekoukal, ae v pici by nemel byt, je tam asi rok. Na érbox kouknu vo vikendu, uvidime..
No jo ale Kloboucnik jezdi na tech svejch stavbach , s motorem s HD , tomu se pak zda , ze fsechno jede pekne proti tem jeho peklostrojum Jo a je taky teda dost drahej , tak abys pak nebyl prekvapenej , jako ja , az si to k nemu das
Honzik8719 (Člen) 26.05.2012 00:08:19 Offline |
snowflake600 psal:Jenze jde o to, ze ona i ted jde tocit a jet s ni, jak hovado, ae ma to jinej zvuk, mam pocit, ze i jinak tahne a proste to vic vibruje, neni to ona...na vzduchac sem nekoukal, ae v pici by nemel byt, je tam asi rok. Na érbox kouknu vo vikendu, uvidime..
vibrace,hlubokej zvuk, netáhlo...tak bych charakterizoval mojí bejvalou babičku když jí ta guma spadla
...relativní kochač...
snowflake600 (Člen) 26.05.2012 00:24:30 Offline |
Honzik8719 psal:snowflake600 psal:Jenze jde o to, ze ona i ted jde tocit a jet s ni, jak hovado, ae ma to jinej zvuk, mam pocit, ze i jinak tahne a proste to vic vibruje, neni to ona...na vzduchac sem nekoukal, ae v pici by nemel byt, je tam asi rok. Na érbox kouknu vo vikendu, uvidime..
vibrace,hlubokej zvuk, netáhlo...tak bych charakterizoval mojí bejvalou babičku když jí ta guma spadla
vubec netusim, jak to vypada ae kouknu no....
snowflake600 psal:Dane, uvidim, jak to bude casove vypadat, dam ti vedet...jinak - olej menenej na podzim i s filtrem, najeto na nej asi 700-800km, dolitej tak, ja ma. Karbce vodkaleny, tekl jenom benzin. Tankuju z 99% na eurobitu, to mam u huby. Mechani - ty ho asi budes znat - Kloboucnik z Hermanaku na tom lital 10 kilaku po okoli a rekl mi, ze nevidi problem, maximalniho vykonu, ze dosahuje, max rychlosti velmi snadno taky a na poslech jde krasne - nemel to jeste otevreny a jak rikam, ventily a karbce sem jeste nedelal, takze na ty to k nemu jeste pujde ale stejne....je to proste to, ze vy cejtite, ze to neni ta masina, jen nevite presne, cim to je.
říká se tomu jarní syndrom. Prostě sis odvykl přes zimu a holt si zvykneš
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
snowflake600 (Člen) 26.05.2012 13:14:11 Offline |
Koldan psal:snowflake600 psal:Dane, uvidim, jak to bude casove vypadat, dam ti vedet...jinak - olej menenej na podzim i s filtrem, najeto na nej asi 700-800km, dolitej tak, ja ma. Karbce vodkaleny, tekl jenom benzin. Tankuju z 99% na eurobitu, to mam u huby. Mechani - ty ho asi budes znat - Kloboucnik z Hermanaku na tom lital 10 kilaku po okoli a rekl mi, ze nevidi problem, maximalniho vykonu, ze dosahuje, max rychlosti velmi snadno taky a na poslech jde krasne - nemel to jeste otevreny a jak rikam, ventily a karbce sem jeste nedelal, takze na ty to k nemu jeste pujde ale stejne....je to proste to, ze vy cejtite, ze to neni ta masina, jen nevite presne, cim to je.
to těžko, těch 800 sem najel někdy za březen, duben, pak přišlo tohle...
snowflake600 psal:Koldan psal:snowflake600 psal:Dane, uvidim, jak to bude casove vypadat, dam ti vedet...jinak - olej menenej na podzim i s filtrem, najeto na nej asi 700-800km, dolitej tak, ja ma. Karbce vodkaleny, tekl jenom benzin. Tankuju z 99% na eurobitu, to mam u huby. Mechani - ty ho asi budes znat - Kloboucnik z Hermanaku na tom lital 10 kilaku po okoli a rekl mi, ze nevidi problem, maximalniho vykonu, ze dosahuje, max rychlosti velmi snadno taky a na poslech jde krasne - nemel to jeste otevreny a jak rikam, ventily a karbce sem jeste nedelal, takze na ty to k nemu jeste pujde ale stejne....je to proste to, ze vy cejtite, ze to neni ta masina, jen nevite presne, cim to je.
to těžko, těch 800 sem najel někdy za březen, duben, pak přišlo tohle...
No jo,jenze mezi tim si se urcite projel na triplovi vid,a hned potom se ti to zacalo dit u becka :-P
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 26.05.2012 18:33:40 Offline |
Inženýrek psal:snowflake600 psal:Koldan psal:
říká se tomu jarní syndrom. Prostě sis odvykl přes zimu a holt si zvyknešto těžko, těch 800 sem najel někdy za březen, duben, pak přišlo tohle...
No jo,jenze mezi tim si se urcite projel na triplovi vid,a hned potom se ti to zacalo dit u becka :-P
tak jistěže to bych si neodpustil ... ale tohle bylo prostě úplně mimo hru...do tý doby jezdila fajne a to, co se mi na ní speciálně líbí, je ten IXILáckej zvuk, ikdyž tam IXIL není....a ten kurva poznám!
sry nechci zakaldat jiny tema a mam stejne problem v tehle otackach. normalne si jedu a pak chci predjet tak vemu za plyn a vytocim ji nad 10 000 a pak jen řev motoru ale rychlost nestoupa. je to jako kdyby klouzala spojka. Je to mozny nebo ne?.tusim ze ma navrkano kolem 25000Km Kdyz ji tocim pomaleji do tech 11000 tak vse ok. nebo kdyz treba po prerazeni nahoru udelam 1s prodlevu nez vemu za plyn tak taky vse ok. ?? Jinak normalni jizda i kdyz trosku ostrejsi neni problem. jen kdyz ji vytocim nad tech cca 10000 otacek. Jinak leti normalne v klidu 200. a obcas se mi zda ze to nedela pravidelne. olej jezdim 10w40 midland a mam tam teda kapinek nad horni rysku ale fakt trosku.
jde mi jen o to jestli mam pocitat s vymenou spojky( kolik cca stoji komplet? ) nebo se da dostelovat? a nebo na to mam srat dokud se to neprojevi nejak vic? dikes vam zkusenejsim.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:sry nechci zakaldat jiny tema a mam stejne problem v tehle otackach. normalne si jedu a pak chci predjet tak vemu za plyn a vytocim ji nad 10 000 a pak jen řev motoru ale rychlost nestoupa. je to jako kdyby klouzala spojka. Je to mozny nebo ne?.tusim ze ma navrkano kolem 25000Km Kdyz ji tocim pomaleji do tech 11000 tak vse ok. nebo kdyz treba po prerazeni nahoru udelam 1s prodlevu nez vemu za plyn tak taky vse ok. ?? Jinak normalni jizda i kdyz trosku ostrejsi neni problem. jen kdyz ji vytocim nad tech cca 10000 otacek. Jinak leti normalne v klidu 200. a obcas se mi zda ze to nedela pravidelne. olej jezdim 10w40 midland a mam tam teda kapinek nad horni rysku ale fakt trosku.
midland to je uz ten novej Babisuv slunecnicovej jak rikal Vikec ?
jde mi jen o to jestli mam pocitat s vymenou spojky( kolik cca stoji komplet? ) nebo se da dostelovat? a nebo na to mam srat dokud se to neprojevi nejak vic? dikes vam zkusenejsim.
sonyk psal:sry nechci zakaldat jiny tema a mam stejne problem v tehle otackach. normalne si jedu a pak chci predjet tak vemu za plyn a vytocim ji nad 10 000 a pak jen řev motoru ale rychlost nestoupa. je to jako kdyby klouzala spojka. Je to mozny nebo ne?.tusim ze ma navrkano kolem 25000Km Kdyz ji tocim pomaleji do tech 11000 tak vse ok. nebo kdyz treba po prerazeni nahoru udelam 1s prodlevu nez vemu za plyn tak taky vse ok. ?? Jinak normalni jizda i kdyz trosku ostrejsi neni problem. jen kdyz ji vytocim nad tech cca 10000 otacek. Jinak leti normalne v klidu 200. a obcas se mi zda ze to nedela pravidelne. olej jezdim 10w40 midland a mam tam teda kapinek nad horni rysku ale fakt trosku.
NO vypada to na spojku, me takhle klouze uz asik 3 rok:) dal jsem tam nejakej olej myslim Valvoline a trochu se pripalila
pokud je motor poradne zahratej je to v poradku pokud ne dela to presne to co pises
neresim to ohreju motor a mam klid:)
Vzdy muze byt hur :-)
Jestli jsi tam nalil specifikaci oleje SF, SJ tak by to melo bejt v poho ten olej. Spis by me zajimalo co taky bylo pricinou odpraveni spojky, olej, km, spatnym sestelovanim nebo zachazenim. Zrejmne urcite ti prokluzuje spojka jak si vydedukoval
snowflake600 (Člen) 28.05.2012 09:32:34 Offline |
spojka co prokluzuje ale není můj problém.....
ta je v pohodě, ale je to, jak kdybys vypnul klíček.....jak kdybys neměl benál. Btw - jak se projevuje pridrenej motor???
snowflake600 psal:spojka co prokluzuje ale není můj problém.....
ta je v pohodě, ale je to, jak kdybys vypnul klíček.....jak kdybys neměl benál. Btw - jak se projevuje pridrenej motor???
Hele a nemáš někde něco volnýho na elektrice? Jako že by ti v určitý frekvenci vibrací vynechávalo zapalování. Nevim hádám
Honzik8719 (Člen) 28.05.2012 10:36:09 Offline |
Lihy psal:11000 otáček
pětka mi jede
130km/h = cca 4000 otáček
180km/h = cca 5500
200km/h = kousek nad 6000....pičo bych musel letět skorem 400 abych tam dostal 11000
čtyřka-200km/h=omezovač
...relativní kochač...
Zdeněk psal:Hladina oleje je OK?
A nemohlo se ti něco přicucnout do vzducháče? V 10 tis ot to musí cucat hektolitry vzduchu a se mi zdá, že jsem tu kdesik četl, že se někomu přicucla igelitka z podsedla. Nevím, jen hádám a zkouším.
Jo to se přicucla mě.....
A to se chovalo tak že do 6t v pohodě a pak se dusila a nejela........pochopitelně když tam byla nasátá vesta i s igelitkou.....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
hosi a vite ze sestka ma max. kroutaku nekde okolo 10,5tisice?
a pak jde vykon strme dolu...asi byste meli v teto fazi preradit na vyssi rychlostni stupen, jinak vam motorka samozrejme nepojede...
a nevymejslet picoviny s prevodovkou
...sam mezi jebkarema...
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2012 15:15:15 Offline |
Marián psal:hosi a vite ze sestka ma max. kroutaku nekde okolo 10,5tisice?
a pak jde vykon strme dolu...asi byste meli v teto fazi preradit na vyssi rychlostni stupen, jinak vam motorka samozrejme nepojede...
nejlepší je řadit , když tě upozorní štěkot omezovače ...to se nemůžeš splést
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Marián psal:hosi a vite ze sestka ma max. kroutaku nekde okolo 10,5tisice?
Jestli oni si nedělají přípravu na to aby napsali, že je pro ně 6ka už slabá.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hele elektrikou to asi nebude. motor pak de dal az do omezovace ale tah nikde. nemyslim si ze bych se spojkou spatne zachazel. rozjezdy normal, zadny praseni jizda po zadnim nebo tak.
Billy psal:Jestli jsi tam nalil specifikaci oleje SF, SJ tak by to melo bejt v poho ten olej. Spis by me zajimalo co taky bylo pricinou odpraveni spojky, olej, km, spatnym sestelovanim nebo zachazenim. Zrejmne urcite ti prokluzuje spojka jak si vydedukoval
asi bude nejlepsi nechat svest nekoho kdo ma taky bandu a trosku tomu rozumi. je mozny ze je spatne sestelovana
snowflake600 (Člen) 07.06.2012 14:16:33 Offline |
To Honzik8719: sem asi slepej - hoď mi sím foto, kam a po čem mám čumět, kde si to měl ty?
Honzik8719 (Člen) 07.06.2012 14:39:19 Offline |
Stránky: 1