Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 27.08.2012 23:04:22 Offline |
Re: Most 31.5. Racetrack
Progear 650 psal:Jak píše Jelen, když by to bylo den před Bikersem, což by dle mě neměl bejt problém, tak vezmu béčko a pro ten pohárek si holt dojedu jo a klidně všichni dohromady, B12 se nebojím...
PS: a ted do mě...
tobě taky vyndáme svíci...bo kazíš váhovej průměr
...relativní kochač...
VikecB12 psal:Šel bych si zajezdit,ale jenom v případě akce v duchu starejch sosnovejch,kdy to bylo jenom "naše" a né ten cirkus hustě profesionálních závodníků s kompletním šapitó
jenže to bohužel nikdy nebude
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
čočkin psal:VikecB12 psal:Šel bych si zajezdit,ale jenom v případě akce v duchu starejch sosnovejch,kdy to bylo jenom "naše" a né ten cirkus hustě profesionálních závodníků s kompletním šapitó
jenže to bohužel nikdy nebude
Proto taky na vokruhy seru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 psal:Kubajs to zválí, takže mam bednu :)
Ale no táák, už to stačilo nééé
Progres pičo si věříš, jako dycky, ale jak píšou pardálové, domluví se nás stejnak max 8
Jinak se mnou samo můžete počítat, bylo by to krásný.
Čaroděj Dobroděj 8-)
VikecB12 psal:Šel bych si zajezdit,ale jenom v případě akce v duchu starejch sosnovejch,kdy to bylo jenom "naše" a né ten cirkus hustě profesionálních závodníků s kompletním šapitó
Taky na tohle často vzpomínám...
Na okruhu jsem sice 2 roky nebyl, ale kdyby byl rejs, tak bych si snad tu dovolenou vzal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Šel bych si zajezdit,ale jenom v případě akce v duchu starejch sosnovejch,kdy to bylo jenom "naše" a né ten cirkus hustě profesionálních závodníků s kompletním šapitó
Taky na tohle často vzpomínám...
Na okruhu jsem sice 2 roky nebyl, ale kdyby byl rejs, tak bych si snad tu dovolenou vzal
mě by ji stejně nedali, leda v létě (červenec, srpen)
jinak jsem na tom stejně jako ty, dva roky jsem nikde nebyl a ta sosnová byla good
vono i v Mostě když se s tím začínalo, tak tam moc lidí s těmahle fičurama nebylo, nebo jezdili v jiný kategorii
kuwa jak já bych jel
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:mě by ji stejně nedali, leda v létě (červenec, srpen)
jinak jsem na tom stejně jako ty, dva roky jsem nikde nebyl a ta sosnová byla good
vono i v Mostě když se s tím začínalo, tak tam moc lidí s těmahle fičurama nebylo, nebo jezdili v jiný kategorii
kuwa jak já bych jel
Ač s eskařema nesouhlasim, tak v tomhle musim.
hlemejzd999 (Člen) 28.08.2012 17:28:47 Offline |
ty jo , kdyby tam byli jen exóti s bandaskama kua já bych vám snad jel dělat sejftykár
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 28.08.2012 17:31:42 Offline |
hlemejzd999 psal:ty jo , kdyby tam byli jen exóti s bandaskama kua já bych vám snad jel dělat sejftykár
bys vytáhnul Hyjondéééé jo?
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 28.08.2012 17:45:01 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:ty jo , kdyby tam byli jen exóti s bandaskama kua já bych vám snad jel dělat sejftykár
bys vytáhnul Hyjondéééé jo?
né.... ale jel bych teda na konci na bandasce a museli byste dávat pozor při předjíždění o každý kolo , abych se tam nemrdal a nepřekážel...hodně troubit už z dálky
Ondráš psal:barynek psal:mě by ji stejně nedali, leda v létě (červenec, srpen)
kuwa jak já bych jelAč s eskařema nesouhlasim, tak v tomhle musim.
Bandit 4EVER!!!
ABik psal:Tak co závodníci? Jede někdo na Slovač? Přemýšlím jestli si koupit jenom jeden den nebo tam zůstat i na endurance.
Nitěnka, Jelen, Princezny...?
eslivá bude šecko ólrajt tak ve středu do půlnoci bysme tam mohli bejt, plánujeme zvostat do soboty.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ABik psal:Tak co závodníci? Jede někdo na Slovač? Přemýšlím jestli si koupit jenom jeden den nebo tam zůstat i na endurance.
Nitěnka, Jelen, Princezny...?eslivá bude šecko ólrajt tak ve středu do půlnoci bysme tam mohli bejt, plánujeme zvostat do soboty.
Přijedu ve čtvrtek večer a vidím to i na endurance pokud bude s kým jet
ABik psal:Tak co závodníci? Jede někdo na Slovač? Přemýšlím jestli si koupit jenom jeden den nebo tam zůstat i na endurance.
Nitěnka, Jelen, Princezny...?
Princezny by chtěly, ale zatím jedna shání kočár a druhá má koně u veterináře
Progear 650 (Člen) 30.08.2012 17:15:36 Offline |
Já zatím taktizuji ohledně počasí...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Já zatím taktizuji ohledně počasí...
vo čem chceš taktizovat?
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/we … =SK3058367
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 01.09.2012 15:24:35 Offline |
pitšo horda internetovejch egomasérů kerý kecaj vo tom, jak jezděj na motorce na půlku září sme vyhlásili rejs jenom pro holky a už teď jich tu mám 16 zaregistrovanejch a zaplacenejch na celej den včetně závodu když tu čtu ty kecy ala vikec a borák....
doba je temná...
inkvizitorr psal:pitšo horda internetovejch egomasérů kerý kecaj vo tom, jak jezděj na motorce na půlku září sme vyhlásili rejs jenom pro holky a už teď jich tu mám 16 zaregistrovanejch a zaplacenejch na celej den včetně závodu když tu čtu ty kecy ala vikec a borák....
Vyhlaš rejs jenom pro Bandity a pak mudruj. Do tý doby jsou to všechno jenom kecy (na obou stranách).
inkvizitorr psal:pitšo horda internetovejch egomasérů kerý kecaj vo tom, jak jezděj na motorce na půlku září sme vyhlásili rejs jenom pro holky a už teď jich tu mám 16 zaregistrovanejch a zaplacenejch na celej den včetně závodu když tu čtu ty kecy ala vikec a borák....
A že sme tady toho s Borákem nakecali v tomhle vlákně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 03.09.2012 20:01:14 Offline |
Ondráš psal:Vyhlaš rejs jenom pro Bandity a pak mudruj. Do tý doby jsou to všechno jenom kecy (na obou stranách).
hele já už si fakt nedělám iluze... řikam ti na rovinu, že je jednodušší pro takovouhle věc sehnat 20 holek na motorce než 20 lidí na banditech z těch co tady napíše že přijede dorazí stěží čtvrtina jo doject se vožrat na sraz, to je jiná tam by bylo zájemců dost hlavně pokud se něco takovýhodle má uskutečnit, musíte to chtít hlavně vy, já vás k tomu přemlouvat určitě nebudu... na druhou stranu pokud budete mít zájem, máte (asi tedy až příští jár a pokud možno v mostě) závod na 6 kol jenom pro béčka v podstatě už teď slíbenej nemám s tim trouble
doba je temná...
inkvizitorr psal:na druhou stranu pokud budete mít zájem, máte (asi tedy až příští jár a pokud možno v mostě) závod na 6 kol jenom pro béčka v podstatě už teď slíbenej nemám s tim trouble
Super! Most je +.
Termín?
Ondráš psal:inkvizitorr psal:na druhou stranu pokud budete mít zájem, máte (asi tedy až příští jár a pokud možno v mostě) závod na 6 kol jenom pro béčka v podstatě už teď slíbenej nemám s tim trouble
Super! Most je +.
Termín?
termíny až po novým roce až vybjehne kalendář
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Ondráš psal:inkvizitorr psal:na druhou stranu pokud budete mít zájem, máte (asi tedy až příští jár a pokud možno v mostě) závod na 6 kol jenom pro béčka v podstatě už teď slíbenej nemám s tim trouble
Super! Most je +.
Termín?termíny až po novým roce až vybjehne kalendář
mě v týdnu stejně nikdo nepustí, leda víko nebo když má Plzeň Jih prázdniny
Bandit 4EVER!!!
Hele ksichte s vohledem na to ze mam ypalenou prdel u more a po flase travarice a platu ryb to ctu tak asi tak..
Vyhlas termin na pristi rok na rejs bandit a vyber prachy.pokud das termin dopredu tak kdo vo to stoji zaplati .ja s tim nemam trabl .rad ti slozim prasule pokus bude jistota ze se budu honit jen s wopicakama bez kelimku.s tim ze pokud se neda parta doheomady tak se to rusi...myslim ze to je rozumnavolba..bud nas nekam nacpes nebo posles doprdele..
A s tema kecama vaz slova..nemyslim ze sem ten posledni lakoma tady
...nikdo nevojebe Ježíše...
Ondráš psal:barynek psal:mě v týdnu stejně nikdo nepustí, leda víko nebo když má Plzeň Jih prázdniny
Ať ti vyhlásí ředitelský volno...
ty wole, chtěl jsem jeden den dovolený kvulivá lyžím a byl jsem vyfakován. Dovolená se dávat nesmí během školního roku. Buď si vemeš neplacený volno a hodiny si nahradíš, nebo jdi do . Já mám 95% hodin půlenejch, takže si se mnou můžou vyměnit leda pozdrav. Tož tak...
Ale co už, aspoň mám práci..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:mě v týdnu stejně nikdo nepustí, leda víko nebo když má Plzeň Jih prázdniny
Ať ti vyhlásí ředitelský volno...
ty wole, chtěl jsem jeden den dovolený kvulivá lyžím a byl jsem vyfakován. Dovolená se dávat nesmí během školního roku. Buď si vemeš neplacený volno a hodiny si nahradíš, nebo jdi do . Já mám 95% hodin půlenejch, takže si se mnou můžou vyměnit leda pozdrav. Tož tak...
A co jednodenní střevní chřipka - to je přece normální
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
barynek psal:ty wole, chtěl jsem jeden den dovolený kvulivá lyžím a byl jsem vyfakován. Dovolená se dávat nesmí během školního roku. Buď si vemeš neplacený volno a hodiny si nahradíš, nebo jdi do . Já mám 95% hodin půlenejch, takže si se mnou můžou vyměnit leda pozdrav. Tož tak...
Ci fix...
Zlatej ČVUT.
tachec psal:barynek psal:Ondráš psal:
Ať ti vyhlásí ředitelský volno...ty wole, chtěl jsem jeden den dovolený kvulivá lyžím a byl jsem vyfakován. Dovolená se dávat nesmí během školního roku. Buď si vemeš neplacený volno a hodiny si nahradíš, nebo jdi do . Já mám 95% hodin půlenejch, takže si se mnou můžou vyměnit leda pozdrav. Tož tak...
Ale co už, aspoň mám práci..A co jednodenní střevní chřipka - to je přece normální
první dva nebo tři dny nemoci se neplatěj, takže si taky nepomůžu a ještě budu muset čekat u dochotrky na razítko s bandou důchodců, který se tam půjdou vykecávat...
srát na to
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:ty wole, chtěl jsem jeden den dovolený kvulivá lyžím a byl jsem vyfakován. Dovolená se dávat nesmí během školního roku. Buď si vemeš neplacený volno a hodiny si nahradíš, nebo jdi do . Já mám 95% hodin půlenejch, takže si se mnou můžou vyměnit leda pozdrav. Tož tak...
Ale co už, aspoň mám práci..Ci fix...
Zlatej ČVUT.
vono je to na ZŠ a SŠ všude stejný - nebudou tě prostě platit dvakrát - tobě dovču a někomu jinýmu supl. Je mi to celkem jedno, ale občas mě to sere
na druhou starnu přes léto můžu jezdit každej den
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:tachec psal:barynek psal:ty wole, chtěl jsem jeden den dovolený kvulivá lyžím a byl jsem vyfakován. Dovolená se dávat nesmí během školního roku. Buď si vemeš neplacený volno a hodiny si nahradíš, nebo jdi do . Já mám 95% hodin půlenejch, takže si se mnou můžou vyměnit leda pozdrav. Tož tak...
Ale co už, aspoň mám práci..A co jednodenní střevní chřipka - to je přece normální
první dva nebo tři dny nemoci se neplatěj, takže si taky nepomůžu a ještě budu muset čekat u dochotrky na razítko s bandou důchodců, který se tam půjdou vykecávat...
srát na to
Pak je tady ještě jedna možnost jednodenního placeného volna - půjdeš dát krev
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 10.09.2012 08:24:00 Offline |
tachec psal:barynek psal:tachec psal:A co jednodenní střevní chřipka - to je přece normální
srát na toPak je tady ještě jedna možnost jednodenního placeného volna - půjdeš dát krev
uplně nejlepší je zavolat - „ heleďte se , já dneska nepřídu “
tachec psal:barynek psal:tachec psal:
A co jednodenní střevní chřipka - to je přece normálníprvní dva nebo tři dny nemoci se neplatěj, takže si taky nepomůžu a ještě budu muset čekat u dochotrky na razítko s bandou důchodců, který se tam půjdou vykecávat...
srát na toPak je tady ještě jedna možnost jednodenního placeného volna - půjdeš dát krev
jsem alergik, takže pešek...
jako jste všická hodný, že mi radíte jak to ojebat, ale když já jsem v práci rád
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 10.09.2012 20:20:43 Offline |
barynek psal:tachec psal:barynek psal:
jsem alergik, takže pešek...
jako jste všická hodný, že mi radíte jak to ojebat, ale když já jsem v práci rád
no bodejď by né! mě by se taky líbilo doučovat gymplačky...no ale jejich matkám asi né
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:barynek psal:tachec psal:
Pak je tady ještě jedna možnost jednodenního placeného volna - půjdeš dát krevjsem alergik, takže pešek...
jako jste všická hodný, že mi radíte jak to ojebat, ale když já jsem v práci rádno bodejď by né! mě by se taky líbilo doučovat gymplačky...no ale jejich matkám asi né
Těm bys moh to samý vysvětlovat po rodičáku v kabinetě
Stránky: 1 2